Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ
με ελεύθερη γνώμη..

ANΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 
ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΥΣ Η ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΥΣ...
ΓΔ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ  13 ΙΟΥΝΙΟΥ...

Η ολη ανοδικη κινηση του ΓΔ ,απο τα χαμηλα του Ιουνιου του 2012.Ο δεικτης κατα την βιαιη πτωτικη κινηση του ,κατα τη διαρκεια των ΑΜΚ των τραπεζων διεσπασε την γραμμη λαιμου του σχηματισμου S1 και χθες:
Διεσπασε καθοδικα τον ακμο 200 ημ  ( 892) και εκλεισε ακριβως πανω στην μεγαλη πλαγιοανοδικη γραμμη τασης D.
Απαιτειται ΑΜΕΣΗ ανοδικη αντιδραση,διαφορετικα διαφαινεται πολυ πιθανη προσεγγιση της Χ που ενωνει τα χαμηλα των 2 προηγουμενων διορθωτικων κινησεων ( επισημαινονται με ελλειπτικες γραμμες).Σ αυτη την περιπτωση οι 830 θα ειναι γεγονος.
Μια ανοδικη αντιδραση ωστοσο ως τις 910 ειναι πολυ πιθανη και απο κει θα επανεξετασουμε κατα ποσον εχουν δημιουργηθει οι συνθηκες για υπερβαση και των 950 μον και της S1.Διαφορετικα το πτωτικο σεναριο των 830 μον,θα επιτευχθει με πολυ μεγαλες πιθανοτητες.

http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2013/06/blog-post_13.html#more

16 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

Ηλιοστάσιο
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
........
Πολιτιστικές επιδράσεις και λαογραφία[Επεξεργασία]

Πολλοί ανθρώπινοι πολιτισμοί εόρταζαν και εορτάζουν τόσο το χειμερινό όσο και το θερινό ηλιοστάσιο, όπως και τις ισημερίες, πράγμα που αντικατοπτρίζεται και σε κοντινές ημερολογιακά φαινομενικά άσχετες θρησκευτικές εορτές. Το γνωστότερο παράδειγμα για το χειμερινό ηλιοστάσιο είναι τα Χριστούγεννα. Από τις 17 ως τις 23 Δεκεμβρίου, οι αρχαίοι Ρωμαίοι εόρταζαν τα Σατουρνάλια και στις 25 Δεκεμβρίου τα Μπρουμάλια (η λέξη υποδηλώνει τη μικρότερη ημέρα του χρόνου, dies brevissima > brevma > bruma, δηλ.το χειμερινό ηλιοστάσιο). Σε αυτά τιμούσαν την «ημέρα της γεννήσεως του αήττητου Ήλιου» (dies natalis invicti Solis), αφού ο Ήλιος από εκείνες τις ημέρες έπαυε να χαμηλώνει την τροχιά του και άρχιζε να επανέρχεται ψηλά στον ουρανό ως θριαμβευτής για να ξαναφέρει τη ζέστη και τη ζωή στην παγωμένη φύση. Ο Χριστιανισμός λοιπόν υιοθέτησε την ημερομηνία (επισήμως από τον 6ο αι.) αλλάζοντας το τιμώμενο πρόσωπο στον «Ήλιο της Δικαιοσύνης» (κατά το τροπάριο των Χριστουγέννων), τον Ιησού Χριστό, οπότε ο λαός δεν δυσκολεύθηκε να αλλάξει και πολύ τις εορταστικές του συνήθειες (βλ. το αναλυτικό άρθρο Ιστορία του εορτασμού των Χριστουγέννων). Σε άλλους λαούς παρατηρούμε ότι π.χ. οι εορτές Γιάλντα, Καρατσούν, Χανουκκά, Κουάντζα κλπ. εορτάζονταν επίσης πολύ κοντά στο χειμερινό ηλιοστάσιο.
Για το θερινό ηλιοστάσιο και οι τρεις μεγάλες συνιστώσες του Χριστιανισμού (Ορθόδοξοι, Καθολικοί και Προτεστάντες) εορτάζουν τη γέννηση του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στις 23 ή στις 24 Ιουνίου, γνωστή στην Ελλάδα ως εορτή του «Αϊ-Γιάννη του Φανιστή», αρκετά σημαντική ώστε σε κάποια μέρη (Σωζόπολις Ανατ.Ρωμυλίας) ολόκληρος ο Ιούνιος να αναφέρεται ως «Αϊγιαννίτης». Ο λαογράφος Γεώργιος Μέγας έγραφε στην εφημερίδα Καθημερινή στις 22/6/1958:
`Οτι μία νέα χρονική περίοδος αρχίζει με την 24ην Ιουνίου το γνωρίζουν και οι άνθρωποι του λαού: «είναι λιτρόπι» λέγουν, δηλ. ημέρα των θερινών τροπών του ηλίου και δι' αυτό τον Ιωάννην Πρόδρομον, του οποίου το Γενέθλιον εορτάζεται την ημέραν αυτήν, εις μερικούς τόπους, όπως εις την Κύμην, την Κύθνον, την Λέσβον, την Σινώπην, την Οινόην, τον ονομάζουν Αϊγιάννη «Λιοτροπιόν» ή Αλιτροπιόν ή του Λουτρόπου. Επικρατεί μάλιστα η πίστις ότι ο ήλιος της ημέρας αυτής «τρέμει ή γυρίζει και είναι θαμπερός»
— Γ.Α. Μέγας

μπαρμπαλιας είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
Σας καλωσορίζουμε στα χωράφια της εκλαϊκευμένης αστρονομίας! Στις σελίδες αυτές θα βρείτε θέματα που αφορούν στην εκλαϊκευση της αστρονομίας, στην αστροπαρατήρηση και τις δραστηριότητες των εραστών της αστρονομίας, στο χώρο του Βορ. Αιγαίου και γενικότερα νέα της Αστρονομίας.
Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΗΣ 23 ΙΟΥΝΗ 2013 ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΕΙΟ.

http://aegeanastronomy.com/v3/

fasokinigos είπε...

Καλημερα στη παρεα!!. Φιλε μου dwk!...με τη μαντρα εχω πολυ δουλεια ακομη ΑΦΟΥ τα κανω ολα μονος μου (Σπασιμο - Πελεκιμα - Χτισιμο)....και μολις τελειωσω με αυτην θα πιασω το σπιτι μετα....απλα κανω προπονηση πανω της χαχαχαχα.......(Θα παω και στη Σκωτια τζαμπε για φασσες λογω στοιχηματος)...... Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι εχω παρει τα σωβρακα των Αλβανων πετραδων....χαχαχα.....ΡΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤΤΤ που ξερουν και αυτοι να χτιζουν πετρα χαχαχα μια ζωη θα μας ακολουθουν. Σε περιμενω ΟΠΟΤΕ θελησεις (Μονος η με παρεα) να δεις και το εργο απο κοντα και να με βαθμολογησεις....Απαραιτητη και η παρουσια του Δημου!!!!(Αυστηρος κριτης...Αυτος ΔΕΝ χαριζει...Αυτο που ειναι να πει ΘΑ το πει στα ισια) χαχαχα......ΔΕΝ θα το πιστευεις αυτο που θα δεις. Τωρα οσο για το τσιπουρο ΕΓΩ ειμαι μεσα. Φιλε ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ!!!!.....ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ κραταω τον λογο μου....απλα ΔΕΝ ετυχε τωρα 2 χρονιες να γινει το τελευταιο κυνηγι στη πρεβεζα (ΔΕΝ μπορουσε η παρεα)....ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να ερθω απο τα μερη σου και να μην σε επισκευτω.....Εξαλου καποια στιγμη θα κατεβω για να δω και το σπιτι του πεθερου (ΑΝ ειναι ορθιο η εχει πεσει) χαχαχα......Φιλε dwk χθες ημουν στη Σουβαλα για παραγαδια.....Τα κοκκινα ειναι συνεπεστατα στο ραντεβου τους...ΟΠΟΤΕ διπλος ο λογος για να κατεβεις/τε στο νησι(Κανονιστε την επομενη συναξη...τα ψαρια δικα μου Κοκκινα - Μαυρα) ........Αντε καλημερα σε ολους.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους φίλους

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

Να ξανά κάτσω στα θρανία και μάλιστα σε τμήμα φυσικής ΔΕΝ παίζει με τίποτα χαχα

Πάντα προτιμούσα τις κοπάνες από το μάθημα το ίδιο θα κάνω και σήμερα χαχα

Πάμε φύγαμε για παραλία καλή ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

giannhs kon είπε...

Που είσαι ρε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΗΗΗΗ καλημέρα

fasokinigos είπε...

Kαλημερα Γιαννη!!!!!!......Τα εχω βαλει με της πετρες για να μου περνα η ωρα χαχαχαχα......Αντε κανονιστε την επομενη συναξη ΓΙΑΤΙ θα πεσει παντοφλα χοχοχο.

giannhs kon είπε...

Καλά που κάνεις χαχα λεφτά είναι
και αυτά αφού πιάνουν τα χέρια σου

Βάζε κανα ραμα βρε γιατί o ΔΗΜΟΣ δεν χαρίζει χαχα

Θα τα πούμε σύντομα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ καλή Κυριακή

fasokinigos είπε...

Η πετρα φιλε μου Γιαννη θελει ραμα ανα 20 εκατοστα.....Σιγα να μην φωναζα το Δημο ...μονο και μονο με το ματι χαχαχα.....Αντε σας περιμενω....Διοτι τα ψαρια και το χρημα τρωγονται ΦΡΕΣΚΑ!!! χαχαχαχα........Καλη συνεχεια σε ολους σας.

Γεράκι είπε...

Καλημερα απο το κινητο....λιακο μου...ορεξατος κ ξερω τους λογους...οπως εγραψα η τ.α. ειναι για να σε προστατεψει καθως κ η σωστη διαχειρηση....σε βοηθαει να πιθανολογεις αλλα μεχρι εκει....
Θα συμφωνησω απολυτα στον γενικο συλλογισμο του δημητρη...τα εγραψε ωραια...
Οπως ειπα κ καπου αλλου...καποιοι που ξερουν λιγα παραπανω απορουν κ πονανε περισσοτερο γιατι δεν ακουσαν αυτ που εβλεπαν..ειμαι κ εγω μεσα...
Οσο για το σχολιο του αρτ...το like σχετικα με τον guru δημο...αλλα διαφωνω καθετα οτι οι μεσοι του δημου θα σε γλυτωναν...νομιζω ειναι εαν αοριστο συμπερασμα...ΟΛΟΙ οι κινητοι θα μπορουσαν να σε σωσουν αρκει να τους ΑΚΟΥΓΕΣ...μην λεε αυθαιρετα συμπερασματα...
Τελος με το σχολιο του artaxia...επειδη τα λεμε ολα...κ δω υπαρχουν καποια κενα...οπως κ για ολους μας..αλλα πρεπει να παραδεχτουμε..οτι πιανει τον παλμο της αγορας...το timing...δεν εισαι ομως υποχρεωμενος να βρεις τον πατο η το ταβανι...χρειαζεσαι μονο το 60 με 70% της καθε κινησης...αυτα..τα λεμε...ολα τα παραπανω με απολυτο σεβασμο σε ολους....
Εννοειται σχεσεις που η βαση τους ειναι το χρημα...ειναι δυσκολο να οριοθετηθουν...να διατηρηθουν....κτλ κτλ....ατιμο πραγμα το χρημα...να ειστε ολοι καλα...

ThitaDelta είπε...

...To χρονικό της καταστροφής (ή πως οι αριθμοί φώναζαν)

17 Μαϊου: pic στον τζίρο (διανομή;)
21 Μαϊου: αρνητικός παραβολικός SAR
23 Μαϊου: 3 μέρες κάτω από τον ΑΚΜΟ(5), AKMO(45,RSI(14))>RSI(14), αρνητικό σήμα MACD, απώλεια της στήριξης max V του 1
24 Μαϊου: AKMO(60,Mom(12))>Mom(12)
23-28 Μαϊου: retest από κάτω της αντίστασης (πλέον) max V του 1 και αποτυχία διάσπασης
28 Μαϊου: BBΗ σε αρνητική κλίση, επιβεβαιωμένη απώλεια του ΑΚΜΟ(20), ΑΚΜΟ(20)>ΑΚΜΟ(5)
30 Μαϊου: -DI(14)>+DI(14)
7 Ιουνίου: αδυναμία ανοδικής διάσπασης καθοδικού υποκαναλιού
10 Ιουνίου: απώλεια του ΑΚΜΟ(50)
11 Ιουνίου: απώλεια της στήριξης max ΙΙΙ του 1
12 Ιουνίου: 1η απώλεια του ΑΚΜΟ(200)
13 Ιουνίου: ενδοσυνεδριακή πτώση κάτω από το μεγάλο ανοδικό κανάλι
18 Ιουνίου: ΑΚΜΟ(50)>ΑΚΜΟ(20)
20 Ιουνίου: 2η απώλεια του ΑΚΜΟ(200)
21 Ιουνίου: αρνητική απομάκρυνση από τον ΑΚΜΟ(200), επανεισαγωγή στο πτωτικό υποκανάλι

ΑΠΟΡΩ

ThitaDelta είπε...

... way ahead

τζίρο μαζέματος σε χαμηλό δεν είδα οπότε Τρίτη έως Πέμπτη πιθανότητα τεχνικής αντίδρασης με πάτημα στο 823 με στόχους 878-902-911 και συνέχιση πτώσης με στόχο 799-754 και σε τρέλα 695 (παίζει και ένα σενάριο να πάμε να βρούμε τη στήριξη του καναλιού του ΜΕΓΑΛΟΥ πτωτικού αλλά αυτό δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι)

fasokinigos είπε...

<<...Ο/Η ThitaDelta είπε...

... way ahead

τζίρο μαζέματος σε χαμηλό δεν είδα οπότε Τρίτη έως Πέμπτη πιθανότητα τεχνικής αντίδρασης με πάτημα στο 823 με στόχους 878-902-911 και συνέχιση πτώσης με στόχο 799-754 και σε τρέλα 695 (παίζει και ένα σενάριο να πάμε να βρούμε τη στήριξη του καναλιού του ΜΕΓΑΛΟΥ πτωτικού αλλά αυτό δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι)

23 Ιουνίου 2013 - 3:21 μ.μ.>>>.......NA TO ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..... ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ....και ΜΑΚΑΡΙ να ειναι μεχρι εκει.....Υπαρχουν και χειροτερα σεναρια....Καλο απογευμα σε ολους!!.

ΑΡΤ είπε...

Ο/Η μπαρμπαλιας είπε...
και τα ιδια περιπου ισχυουν για τον φιλο μου ΑΡΤ..με την τοποθετηση του στις 5.07...
οχι οσον αφορα το φιλο Δημο που εκτιμω...
αλλα για την θριαμβολογια εκ των υστερων...
δεν σε ειδα Αλεκο μου να γραψεις πριν μερικες ημερες ...
οτι ακλουθεις το ταδε μοντελο...
μας ενημερωνεις και οποιος θελει
ακουει...

ειπα να μουγκαθω ...αλλα δεν θα σκασω...
η εκτιμηση μου σε ολους ειναι δεδομενη ,αλλα θα περνετε απαντησεις..

22 Ιουνίου 2013 - 10:52 μ.μ.

----------------------------------------------------------------------

Γεια σου Ηλιααααα...
Εγω δεν ειπα ποτε οτι ακολουθω ενα συγκεκριμενο μοντελο...
Οταν ομως εχεις διαδυκτιακο φιλο καποιον με τις γνωσεις και την εμπειρια του Δημου και σου δινει καποια tips, οφειλεις να ελεγξεις και να παρακολουθησεις την ανταποκριση τους στην αγορα μας και να πραξεις αναλογα...

Γνωριζεις πως δεν μου αρεσουν οι θριαμβολογιες και πως ειμαι λατρης της κυματικης μετρησης ως το μονο ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ εργαλειο...θα ψαξω σε παλαιοτερα σχολια και θα επανελθω...

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Καλησπέρα ΣΤΡΑΤΗΓΕ

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ για κόψτε την μουγκαμάρα να μαθαίνουμε τίποτα και οι νεώτεροι χαχα

Αγαπητέ μου ΔΗΜΗΤΡΗ παίζει και η θετική πλευρά των πραγμάτων χαχαχα .
Και εξηγούμαι
Τρίτη έως Πέμπτη επιβεβαίωση των στηρίξεων όπως προανέφερες 822 η 799 μετά αντίδραση για να ξεπεράσουμε την πρώτη αντίσταση των 908 για αρχή , στροφή στην ανηφόρα για την επόμενη των 935 άντε να αυξηθεί και λίγο ο τζίρος για να πάρει φόρα χαχα με τσαμπουκά για τις επόμενες 971 και 991 και όλα να πάρουν τον δρόμο τους μετά από τόσα χρόνια ΞΥΛΟΥ .
Ε!! δεν συμφωνείς ? Αν λέω @@@@@ εκφράσου ελεύθερα χαχα

ΑΡΤ είπε...

Ο/Η ΑΡΤ είπε...
9 Μαΐου 2013 - 8:19 π.μ.

...Η καταγραφη νεων υψηλων δινει προβαδισμα σε 2 σεναρια...
1)Η ανοδος απο το καλοκαιρι του 2012 δεν εχει ολοκληρωθει και η 3μηνη διορθωση που προηγηθηκε ηταν μερος της...ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΕΑ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ...
2)Η ανοδος απο το καλοκαιρι του 2012 ολοκληρωθηκε στις 1052 μοναδες ( κυμα 1 ), η 3μηνη διορθωση ηταν το ( κυμα 2 ), και απο τις 800 μοναδες ξεκινησε το ( κυμα 3 )...σε αυτη την περιπτωση απομακρυνθειτε απο τους υπολογιστες σας γιατι ο δρομος θα ειναι μακρυς και 7 στις 10 φορες τα intraday θα μας οδηγουν στο να αγοραζουμε τις μετοχες σε ακριβοτερες τιμες απο αυτες που τις πουλησαμε ( στην καλυτερη των περιπτωσεων ,καθως στην χειροτερη περιμενοντας χαμηλοτερες τιμες θα παραμενουμε θεατες )...

-----------------------------------
και λιγο αργοτερα σε απαντηση μου σε σενα
-----------------------------------

Ο/Η ΑΡΤ είπε...
9 Μαΐου 2013 - 9:10 π.μ.

...Πιστευα πολυ σε αυτο το σεναριο αλλα τωρα θεωρω πιο λογικο και βατο να μην εχει ξεκινησει ακομα το 3ο κυμα ΑΡΑ ΔΙΝΩ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ..

ΑΡΤ είπε...

Επειδη ειμαι στο Λιτοχωρο και γραφω απο ταμπλετα και ψιλοδυσκολευμαι η συνεχεια αυριο οταν θα επιστρεψω Θεσ/κη σε πιθανες αποριες...

...παω για ποδοσφαιρο με τα παιδια
ΥΓ.1)εκπληκτικη η ανατολη του ηλιου χθες και σημερα
2)αυριο και παλι πρωινο εγερτηριο και αναβαση στα Πριονια...
3)καλο απογευμα Γιαννη...