Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΔΡΟΜΕ

X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΔΡΟΜΕ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
και 
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ...

Μετοχη της μικρης κεφαλαιοποιησης που δραστηριοποιειται και στο εξωτερικο.Στο εβδομαδιαιο 3,5 ετων γραφημα,παρατηρουμε ενα μεγαλο πυθμενα με γραμμη λαιμου την C  στα 0,40 ευρω.
Η μετοχη τεσταρει ακομα μια εβδομαδα,το επιεπδο αυτο η ανοδικη διασπαση του οποιου θα την φερει με αυξηση ογκου και ιδιαιτερη ορμη προς την R στα 0,57 ευρω.Μια υποδεεστερης σημασιας αντισταση βρισκεται στα 0,44 ευρω της γραμμης L.
Σε περιπτωση αδυναμιας της μετοχης να διασπασει αμεσα την C,αυτη θα υποχωρησει εντος του τριγωνου που σχηματιζει η πλαγιοανοδικη γραμμη τασης Χ με την C. Ο απλος κμο 20 εβδ στα ο,3380 αποτελει ισχυρη στηριξη για την μετοχη.Επισημαινεται ,η εδω και αρκετο καιρο ανοδικη διασπαση του κμο50 εβδ ,απο τον αντιστοιχο 20 αρη.
.............................................................................................................................

Συνεχίζονται οι συζητήσει σε όλο τον πλανήτη αν οι πρόσφατες δηλώσεις γερμανών αξιωματούχων και ειδικά του Β. Σόιμπλε και της Α. Μέρκελ σηματοδοτούν μια αλλαγή της γερμανικής στάσης στο ζήτημα της ακραίας λιτότητας που εφαρμόζεται στην ευρωζώνη, με επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία.
Όπως σχολιάζει ο Gavyn Davies στους Financial Times, η δημοσιονομική λιτότητα, μια έννοια που η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ υποστηρίζει ότι δε σήμαινε τίποτα πριν από την κρίση, μπορεί να μην έχει πλέον τόση σημασία και στην ευρωζώνη.
Δεν είναι τυχαίο ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε ειδικές συστάσεις ανά χώρα, οι οποίες περιέχουν τα δημοσιονομικά προγράμματα για τα κράτη μέλη που υπόκεινται σε διαδικασίες για υπερβολικά ελλείμματα. Τα σχέδια αυτά, τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για πολιτική συζήτηση στην επόμενη σύνοδο κορυφής στις 27-28 Ιουνίου, επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά την επίτευξη των στόχων του προϋπολογισμού για αρκετές χώρες, όπως η Γαλλία, η Ισπανία, οι Κάτω Χώρες και η Πορτογαλία.
Επιπλέον, υπήρξαν φήμες στον γερμανικό Τύπο που υποδηλώνουν ότι το Βερολίνο έχει αρχίσει να αναγνωρίζει ότι η δημοσιονομική εξυγίανση χωρίς οικονομική ανάπτυξη θα μπορούσε να αποδειχθεί πύρρειος νίκη. Αν αυτό αληθεύει, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας προσέγγισης στην ευρωζώνη, βοηθώντας την  πιο αδύναμη περιοχή στην παγκόσμια οικονομία να ανακάμψει από την ύφεση που ήδη σέρνεται πάρα πολύ καιρό. Πόσο πραγματική είναι λοιπόν η προοπτική της αλλαγής;
Κρατάμε ότι οι προτάσεις της Επιτροπής σχετικά με τη δημοσιονομική πολιτική θεωρήθηκαν ευρέως ως παροχή περισσότερου χρόνου ώστε οι προβληματικές οικονομίες να μειώσουν τα δημοσιονομικά τους ελλείμματα κάτω από το 3% ΑΕΠ και αυτό είναι σίγουρα αλήθεια. Έτσι, η Ιταλία, ανταμείφθηκε για την καλή συμπεριφορά της με το να αφαιρεθεί από τη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος συνολικά. Αλλά η αριθμητική του προϋπολογισμού παρουσιάστηκε από την Επιτροπή σε μια τόσο αδιαφανή μορφή, που είναι πολύ δύσκολο να δούμε πόσο η κατεύθυνση της δημοσιονομικής πολιτικής θα  αλλάξει πραγματικά τα επόμενα χρόνια σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν.
Το βασικό σημείο για την κατάσταση στην ευρωζώνη είναι ότι οι χώρες με υπερβολικά ελλείμματα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τους αυτόματους δημοσιονομικούς σταθεροποιητές πλήρως, ανταποκρινόμενες στην ασθενέστερη αύξηση του ΑΕΠ, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσουν να βελτιώνουν τα υποκείμενα διαρθρωτικά ελλείμματά τους μεσοπρόθεσμα. Το αποτέλεσμα είναι τα υψηλότερα ελλείμματα στο άμεσο μέλλον, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστούν από ένα έως τρία επιπλέον έτη για τη μείωση των ελλειμμάτων κάτω από το 3 τοις εκατό του ΑΕΠ.
Κατά τα προηγούμενα έτη, τα κράτη μέλη συχνά αναγκάζονταν να «κυνηγάνε την ουρά τους», λειτουργώντας άμεσα για την διατήρηση των ελλειμμάτων τους στο σωστό δρόμο, ενώ η ύφεση βάθαινε. Η πλήρης χρήση των δημοσιονομικών σταθεροποιητών για τις χώρες που εμφανίζουν «καλή συμπεριφορά» είναι μια σημαντική αλλαγή. Πέρα από αυτό, η προβλεπόμενη πορεία για τη μελλοντική δημοσιονομική λιτότητα στην ευρωζώνη έχει τροποποιηθεί, αν και η λιτότητα δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς.
Το συμπέρασμα από τη μελέτη των στοιχείων είναι ότι υπάρχει πολύ λιγότερη λιτότητα για τα επόμενα τρία χρόνια από ότι στην αρχή των προγραμμάτων λιτότητας. Την περίοδο 2009-13, η κατεύθυνση της δημοσιονομικής πολιτικής για τις προβληματικές οικονομίες έγινε αυστηρότερη λίγο περισσότερο από 1 τοις εκατό του ΑΕΠ ετησίως. Στα επόμενα τρία χρόνια, 2013-16, η σχεδιαζόμενη λιτότητα βρίσκεται στο 0,5 τοις εκατό περίπου του ΑΕΠ ετησίως, περίπου το ήμισυ του ρυθμού που έχει εφαρμοστεί μέχρι σήμερα. Αν οι χώρες εφαρμόσουν τα σχέδια αυτά σύμφωνα με τους στόχους, τα επόμενα τρία χρόνια δεν θα δούμε  το «τέλος της λιτότητας», ακόμη λιγότερο την αντιστροφή της, αλλά ο ρυθμός της θα είναι σημαντικά μικρότερος από ό, τι πριν.
Όπως σχολιάζει ο Gavyn Davies στους Financial Times, αυτό εγείρει το ερώτημα εάν η Γερμανία θα είναι πρόθυμη να προχωρήσει περισσότερο από τις τελευταίες προτάσεις της Επιτροπής στη διευκόλυνση του δρόμου για τη δημοσιονομική εξυγίανση στις προβληματικές οικονομίες. Εξάλλου, μεγάλη πρόοδος έχει σημειωθεί στη μείωση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, ενώ πολύ λίγα έχουν γίνει για την αναγέννηση της οικονομικής ανάπτυξης. Ο υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε έχει αλλάξει πρόσφατα τη ρητορική του, τουλάχιστον δημόσια, λέγοντας ότι χωρίς ανάπτυξη «η ιστορία επιτυχίας μας δεν θα ήταν πλήρης». Έχει επίσης προσπαθήσει πολύ για να υποσχεθεί διμερή βοήθεια τόσο στην Ισπανία όσο και στην Πορτογαλία, οι οποίες εφαρμόζουν τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Είναι πλέον σαφές, ωστόσο, αν η γερμανική λεοπάρδαλη αλλάζει πράγματι συμπεριφορά. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι ότι ευνοεί κάθε γενικευμένη χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής, είτε στη Γερμανία ή σε άλλες οικονομίες της ευρωζώνης. Η οικονομική προσέγγιση που διαπερνά τις γερμανικές ομιλίες, και πρόσφατα έγγραφα της Επιτροπής, είναι τα ίδια όπως πριν: μόνο όταν οι προϋπολογισμοί των κρατών μελών ευθυγραμμιστούν με τους κανόνες του νέου δημοσιονομικού συμφώνου μπορούμε να εξετάσουμε σοβαρά να κάνουμε κάτι άλλο. Κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Υπουργός Οικονομικών έχει προσπαθήσει να καταπολεμήσει τις προτάσεις της ΕΚΤ για την κοινή χρηματοδότηση της ευρωζώνης για την εξυγίανση των τραπεζών και να επικρίνει τις προτάσεις του Μάριο Ντράγκι για τη χρηματοδότηση των μικρών επιχειρηματικών δανείων στο Νότο.
Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες αλλαγές στη γερμανική σκέψη συμβαίνουν μόνο στο περιθώριο και όχι άμεσα. Είναι δύσκολο να περιμένουμε κάτι διαφορετικό στην πορεία προς τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ορισμένες αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη. Η καγκελαρία της Μέρκελ φέρεται να ασκείται για τον αργό ρυθμό των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στο νότο, που αφορούν κυρίως στις αγορές εργασίας και τις συντάξεις, και σκέφτεται προσεκτικά πώς να σχεδιάσει  συμβάσεις που θα επιβραβεύσουν  την πρόοδο σε αυτό το μέτωπο, επιτρέποντας την πρόσβαση σε πρόσθετα διαρθρωτικά ταμεία από τον κοινό προϋπολογισμό της ΕΕ (ή της Ευρωζώνης). Η Επιτροπή έχει δημοσιεύσει ήδη κάποιες προτάσεις στον τομέα αυτό και μπορεί να γίνει μεγαλύτερη πρόοδος πριν από τη σύνοδο κορυφής.
Εκτός από αυτό, υπάρχει μια προθυμία να εξετάσουν το ενδεχόμενο η γερμανική τράπεζα ανάπτυξης KfW να παρέχει δάνεια με χαμηλό επιτόκιο σε οργανισμούς ανάπτυξης στην Ισπανία και την Πορτογαλία και να αξιοποιήσουν τα 6 δις ευρώ που διατέθηκαν για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων σε όλη την ΕΕ . Μικρό βήμα, ίσως, αλλά είναι μια αρχή και πολύ καλύτερο από το τίποτα.

Όπως είπε ο Τσόρτσιλ για το Ελ Αλαμέιν, αυτό μπορεί να μην είναι το τέλος της λιτότητας στην ευρωζώνη, ή ακόμα και η αρχή του τέλους, αλλά είναι το τέλος της αρχής.

FT
www.greekfinanceforum.com.

123 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Unknown είπε...

Καλημερες!

Michele εισαι εσυ ενασσσσσσσσς.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα...
με το πρωινο σχολιο ...στα μπακαλιστικα δικα μου...

λπν για τη μλάρα ο λογος..
λεει ο Μικες οτι το 0.90 αντιστοιχει με τα σημερινα "η κατι τετοιο...
και εκανε και δυο ραλλί...
δλδ εχουμε κεφαλαιοποιηση 11.5 δις
και θα κανουμε ενα ραλλί 25-30%...
και παμε στα 15 δις...
επειδη προσωπικα εχω προκαταληψη με την κυρια μλάρα...
ο λογος.στην τελευταια αμκ την πληρωσαμε ολοι στα 8 ευρωπαικα και εγραψε 0.37...
μακαρι και να παει...
στην αμκ δεν μπαινω ...οπως και σε καμμια...
και νομιζει κανεις οτι δεν θα εχει ο "μπαξες"σκαμπανεβασματα και φουτουνες;;;
μπαινεις και περνεις οτι θελεις...
τωρα ...οπως εγινε το χαα ,κοιταμε το σημερα και οτι αρπαξεως...
τα πηραμε τα μαθηματα δυστυχως.

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα για τα ...παραμυθια του ΔΝΤ.
τεσσαρα χρονια ,τωρα,ζουπουσιν εκει που τους παιρνει...
μισθωτους ,συνταξιουχους,μικρομαγαζα κλπ...
οπως βαζουνε μνημονια και μαχαιρια στο λαιμο...
να πιασουν τους πακεταδορους και οχι μονο της περιφημης λιστας...που στην ευρωπη τους τα πηραν στο μουλωχτο και δεν μιλησε κανεις τους...
αφου λοιπον οι πολιτικοι αβαντσαρουν τους "κλεφτες"...
οι δανειστες να αλλαξουν τους πολιτικους και αφου τους στριμωξουν για παραβαση καθηκοντος και ποθεν εσχες σε ολους τους κρατουντες...
αλλα και οι δανειστες καπου "βολευοντε"με τις πολιτικες ,των πολιτικων μας και με δεδομενο οτι ο ελληνας δεν μπορει να κατεβει σε καμμια πλατεια Ταξιμ ,αφου δεν εχουμε τετοια πλατεια.

michele είπε...

Eχουμε δρομο ακομα Γιαννη,καλημερα σε ολους.

michele είπε...

Ιοannou ,ειναι πολυ ενδιαφερον εβδομαδιαιο.Καλα ορισμενος πυθμενας ,καλα ορισμενη γραμμη λαιμου,τριγων ανοδικο σχηματιζεται ,ολα τα εχει

Unknown είπε...

Τον κύριο Θανάση τον ρώτησες???

χαχαχχαχαχαχαχαχα

Unknown είπε...

καλημερα σας ,Ποσο δικιο εχετε και ποσες μικρομεσαιες επιχειρησεις δεν ανταξανε και κλεισανε.Κλεισαμε αξιολογη επιχειρηση ,που τη στησαμε απο το μηδεν . Ακολουθωντας το ονειρο μας, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ πριν 24 χρονια.Πηγε μια χαρα αλλα σταματησανε να πληρωνουν οι πελατες μας . ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ και στα δυσκολα .Η ΖΩΗ και η οικονομια παντα δινει ευκαρειες , αν φυσικα προσεχεις.

michele είπε...

Κριμα να κλεινουν αξιολογες επιχειρησεις ,η κριση εχαψε πολλες,κυριως στο λιανικο εμποριο.Δικιο εχεις Αργυρω οτι παντα παρουσιαζονται ευκαιριες.
Θελει ομως αρετη και τολμη

Unknown είπε...

tin kalimera m se olous

michele είπε...

Ενδιαφερον,ΕΑΝ περασει το 987 εδω

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους

αρετη και τολμη μμμ ετσι λεγόταν κάποτε χαχα
Τώρα λέγετε μετρητά να μπορείς να περιμένεις και να επιλέγεις

Θανασης Κ είπε...

θα συμφωνησω με τον Γιαννη ΚΟν

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

michele είπε...

Καλημερα gas can .Tα χαρτια ανεβαινουν με λεφτα και πεφτουν με χαρτια

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΘΑΝΑΣΗ
Τον πειράζω λιγο γιατί ΕΙΝΑΙ γνώστης τη πραγματικής οικονομίας

Θανασης Κ είπε...

να βαλουμε ενα χερακι να ξεπερασει το 0.284?? ο καθενας το χαβα τουυυυ

Unknown είπε...

Αντρέ να μην ρωτήσω.....

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,

η σιωπή είναι αποδοχή...

Unknown είπε...

εχουμε καποια εικονα σημερα για ετεδ παιδια?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Γιάννη ΚΟΝ
Σε άλλα όχι και θα τα γράψω σε λίγο.

Unknown είπε...

ΑΘΗΝΑ εεεε????

χαχαχαχαχαχαχχαα

Money είπε...

http://www.eurocapital.gr/index.php/permalink/53023.html
Σχόλιο από Σιάτρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ είμαι άσχετος (το λέω για 100η φορά) και δεν έχω ζάχαρο.
Τώρα τι έγινε και τι γίνεται όλοι τα ζήσαμε και τα ζούμε.
Αν κατάλαβα καλά άλλο το απόρρητο έγγραφο που διέρρευσε και άλλες οι εκθέσεις του ΔΝΤ αλλά δεν έχει και πολλή σημασία .
Την αλήθεια την ξέρουμε ενδόμυχα και χωρίς εκθέσεις και απόρρητα που διαρρέουν και την αισθανόμαστε κάθε μέρα στο πετσί μας.
Μπήκαμε με το ΣΤΑΝΙΟ από ΠΡΟΔΟΤΕΣ που αρχικά έσκιζαν (κατόπιν εντολών βέβαια) τα ιμάτιά τους ότι είναι εθνική προδοσία ακόμα και να ΜΙΛΑΜΕ για κούρεμα αλλά μετά (την μούφα κούρεμα και εθνικά επιζήμια ) την παρουσίασαν ως ΕΥΛΟΓΙΑ, με ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ στοιχεία και σε χρονική στιγμή που το ΔΝΤ ήταν στα ΑΖΗΤΗΤΑ λόγω των τεράστιων λαθών που έκανε στις προηγούμενες "παρεμβάσεις" του.
Για τους άλλους δούλεψαν λοιπόν και όχι για τον λαό τους με όλα τα κακά που είχε και έχει βέβαια.
Αιθεροβάμονας θα παραμείνω μέχρι το τέλος ο πού…ς

Andreas D. είπε...

ΓΙΑΝΝΗ,

1,920 τμχ

νιώθεις καλύτερα?

Money είπε...

http://www.mitarola.blogspot.gr/2013/06/100.html#comment-form
Άποψη περί ΑΜΚ ΑΤΤ και περρί μελλοντός της.

Θανασης Κ είπε...

ξεκινησαν οι ζεμπεκιες στο ετεδ...καιγονται τα δακτυλα μου...

Unknown είπε...

καλα που θα το παε το ετεδ....

Θανασης Κ είπε...

δεχομαι απο συμβουλες μεχρι φασκελα

michele είπε...

Θα εχει πλακα το δικαιωμα ,πανε να το στεγνωσουν
ωραια αναλυση Θαναση για την ΑΤΤ ,αλλα μεταξυ μας ποιος ασχολειται .μονο το τσμεδε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Άντε και γω πήρα ετεδ.
Καλημέρα σας.

Andreas D. είπε...

ΓΙΑΝΝΗ,

και τόσο που κράτησε, καλά είναι...

michele είπε...

Διαβασα και το σχολιο του Σιατρα.Περαν ενος τυπογραφικου λαθους,σε μερικα συμφωνω σε μερικα διαφωνω ,δεν εχει να προσφερει τιποτα ιδιαιτερο κατα την -προσωπικη μου- αποψη το αρθρο του.Γνωστα πραγματα λεει.

Money είπε...

Σωστο απλά είναι μαζεμένα.

Unknown είπε...

MICHELE exoume kapoia eikona gia eted pws to blepeis shmera??

Andreas D. είπε...

Ο νέος μας "φίλος" με τα 280,000 τμχ ΓΕΚ, μπορεί σιγά σιγά να πουλάει σε αυτά τα επίπεδα...
οχι τίποτα άλλο, αλλά να προλάβει να μπει στην αύξηση της τάνας που θα έλεγε και ο ΜΙΚΡΟΣ...

Bondexj είπε...

Eleos re magkes me to eted..an phrame magkia mas kai teleiwse to thema. Valtenkai ena boxa-ki ton mic na sas leei ti tha kanete..aman poia..sry gia to yfos

Bondexj είπε...

btw kalhspera

Andreas D. είπε...

Γεια σου John

michele είπε...

Καλησπερα John ..τα ειπαμε δεν τα ξαναλεμε η αγορα το ιδιο στυλ 13 εκ τζιρο ,για γελια

Money είπε...

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%B7%CE%BE%CE%B5-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CE%B7-%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C
Χμμμμμμμμ

Unknown είπε...

ΤΚ το defencenet αρκετές φορές γράφει υπερβολές.

Αν πραγματικά σας ενδιαφέρουν τέτοιου είδους νέα μονο μια είναι η πηγή ΑΜΕΣΗΣ και ΣΩΣΤΗΣ πληροφόρησης:

http://www.debka.com/

Money είπε...

http://naked-monk.blogspot.gr/2013/06/me-mhnyma.html#more
Άντε!!!

Money είπε...

Ευχαριστώ Ioannou

makis είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Unknown είπε...

Ωραίος ο ΔΡΟΜΕ σήμερα.

Gap μεταξύ αγοραστών και πωλητών 9 λεπτά του Ευρώ.

Κυρ Θανάσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.

michele είπε...

Αστον Ioannou ,καποια στιγμη θα αποφασισει χαχα

Unknown είπε...

Μα δεν βγαίνει και ο κυρ Γιάννης να πουλήσει κανα κομματάκι μπας και ανεβάσουμε τζίρους και σπάσουμε το ριμάδι το 0.40€...

michele είπε...

Δεν ειναι..τσακωμενοι αυτοι?

Unknown είπε...

Γιαυτο λέω να βγει να πουλήσει κανα πακετάκι..

Andreas D. είπε...

απο τις πιο βαρετές συνεδριάσεις...

μπαρμπαλιας είπε...

ολοκληρο χρηματιστηριο...
και η κορδελα παιζει μονο με το "περιφημο" ΕΤΕδ.............

michele είπε...

Αναμενομενα ..βαρετη 17,4 εκ τιποτα τα μισα ΕΤΕ και ΑΛΦΑ

Unknown είπε...

Μην γκρινιάζετε....

Μετά τις 15:00 θα αποκτήσει ενδιαφέρον.

nomad είπε...

Καλημέρα σε όλους

πως τα βλέπετε τα πράγματα;

Andreas D. είπε...

ευχαριστώ Μιχάλη

nomad είπε...

αρχίζει να χαλάει η εικόνα .. πολύ

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,

τα 1000 τα έκανα εγώ...
τα 5 ποιος τα έκανε?

Andreas D. είπε...

ο μπαμπούλας στο 4,50 ??

μπαρμπαλιας είπε...

Γερμανία: Βουτιά 2,3% σε βιομηχανικές παραγγελίες
Η μείωση αποδεικνύεται πολύ δυσμενέστερη από τις προβλέψεις των αναλυτών. Εντείνεται ο προβληματισμός επειδή η κάθετη πτώση αποδίδεται κυρίως στην αποδυνάμωση της εγχώριας ζήτησης.
http://www.euro2day.gr/news/highlights/article/1104532/germania-voytia-23-se-viomhhanikes-paraggelies.html

φχαρστήθηκα...
και σάλα με υγεια...

Unknown είπε...

Αντρε οι ίδιοι???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα
Καλώς τον Ηρακλή. Ότι βλέπετε εσείς οι πιο γνώστες.
Μα αφού αυτοί μέσα πήραν αυξήσεις μπάρμπα μετά από 10 χρόνια, τι τα έκαναν τα έβαλαν στο σεντούκι;

ThitaDelta είπε...

... τι κοκκινίλα είναι πάλι αυτή βρε λεβέντες;

... ευτυχώς είμαι δίπλα στο κύμα και ατενίζω το γαλάζιο και έχω μια κάποια ισορροπία

ThitaDelta είπε...

... χεχε (σατανικό γέλιο)

michele είπε...

Αυτα ειναι..και μεις πηζουμε ,να περνας καλα Δημητρό

καλως τον Ηρακλη! μια η αλλη τιποτα δεν χαλαει,τιποτα δεν φτιαχνει

ThitaDelta είπε...

... ένα enhanced ΣΚ κανόνισα Μιχάλη

ξέρεις απ' αυτά τα δικά σου, χεχε

ThitaDelta είπε...

... ένα enhanced ΣΚ κανόνισα Μιχάλη

ξέρεις απ' αυτά τα δικά σου, χεχε

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια!

…ετε-δικαιωματούχος 0,195 (κάτι ψιλά…)
…και ο θεός να βάλει το χέρι του…….

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ένας ένας βγαίνουν...
enhanced ΣΚ από Πέμπτη...καλό Δημήτρη
Σε καλή μεριά Θοδωρή...όλοι αυτό περιμένουν και ...θα δείξει(δεν είμαι μέσα).

Στο όριο μας παίζουν μία ώρα τώρα...

Θανασης Κ είπε...

ρωτα και μας εαν ειναι βαρετη η συνεδριαση....απο εγκεφαλικο σε καρδιακο πηγαινω...

michele είπε...

Ναι Πανο ΣΚ απο Πεμπτη χαχα
καλως το φιλο μου ΔΩΡΟ

ο dwk είπε...

…από ότι φαίνεται, δεν Ασχολείται με τα εγκόσμια…..

Unknown είπε...

exoume kamia idea pou 8a stamathsei to dikaiwma.....to kseftilisan

ο dwk είπε...

…καλησπέρα Πάνο, Michele !
…και ο Μαραντόνα να το βάλει, δεν με χαλάει…

μπαρμπαλιας είπε...

dwk...κλσ φιλε
πως εμπλεξες με ΕΤΕδ;;;
ειδες ονειρο;;;

ο dwk είπε...

…εφιάλτη!!!
…γεια σου Ηλία!

michele είπε...

Ειπαμε δεν εχει τεχνικη εικονα ενα πραγμα 5 συνεδριασεων παρα ελαχιστα..
και αυτη χτες που ειχα χρονο,την εγραφα οσο μπορουσα

αν μπει το warrant θα τρελλαθει κοσμος και κοσμακης,θα παιρνουν ακριτα και θα γινεται κανα -40% και θα τους φευγει η ουγια

Andreas D. είπε...

το ΑΒΕ μόλις 5πλασίασε τον όγκο του... με 4 τμχ...

makis είπε...

Αμετάβλητα τα επιτόκια της Ε.Κ.Τ

Andreas D. είπε...

ΓΙΑΝΝΗ,

ακόμα στο συν είμαστε ??

με τέτοιες ζημιές ???

michele είπε...

Aναμενομενο κι αυτο Makis,χωρις εκπληξεις κυλανε τα θεματα ..

Andreas D. είπε...

λάθος μου... χαχαχα

makis είπε...

Πάμε σιγά σιγά προς τα πάνω.Το ΕΤΕΔ να ζεσταίνει μηχανές.

michele είπε...

Eκεινο που εχει ενδιαφερον ειναι η "φημολογουμενη" υποβαθμιση η οχι της 11ης Ιουνιου

Τεχνικα,στα ιδια σημεια 979-980 και 333 στον μεγαλο ,μας δουλευουν

Γεράκι είπε...

βρε μάγκες...αντε που ειναι το σημειο αντιστροφης...? το χαρτοφυλακιο μας ειναι κατακοκκινο....

πρεπει να κοντευουμε...

την καλησπερα μου...

michele είπε...

Καλησπερα Γερακι,τα τεχνικα τα ξερεις ,κατα τα αλλα υπομονη ,βαινει προς το τελος της και η μεγαλη αυξηση της ΕΤΕ

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
η επιτυχημένη αύξηση της ΕΤΕ ??

michele είπε...

Χαμηλου κοστου κινησεις στα αλλα χαρτια δαγκωσαν με δικαιωμα το λαο ,που του αρεσει ο τζογος

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ είπε...

καλησπέρα σας

είναι που είναι στραβό το κλίμα
έχουμε και αυτή τη μπρουμουτιερα
το Βαρουφακη να λέει
Η Ελλάδα θα μείνει πτωχευμένη για πάντα

http://www.enikos.gr/economy/150215,Baroyfakhs:_H_Ellada_8a_meinei_ptwxeymen.html

michele είπε...

Ασε να μην πω τιποτα ακομα και εκτεθω,περιμενω την διαλυση της ευρωζωνης

michele είπε...

Και γω..κωλοπαιδο ειμαι Γιαννη χαχα

Andreas D. είπε...

όλοι οι εκδότες και οι καναλάρχες είναι μαζί σας παιδιά...

Θανασης Κ είπε...

δεν υπαρχει καμια ελπιδα γαι το ετεδ...

Unknown είπε...

ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ????

ThitaDelta είπε...

... εσύ που αγόρασες ετεεεεεεε

δεν θα γίνεις μέτοχος ποτεεεε

του οτεεε του οτεεεεεε



για να δώσω και λίγο ρυθμό

Θανασης Κ είπε...

..για το πιο ηλιθιο λογο. ειχα αναγκη τα λεφτα...και λεω ειχα επειδη δεν εχω πλεον.

ThitaDelta είπε...

... όχι ρε πούστη μου αφήστε με βρε να χαλαρώσω

μέχρι και αύριο διαπραγματεύονται τα ετεδ;

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,

0,3980

Unknown είπε...

ΑΝΔΡΕΑ 0.40€


χαχαχαχαχαχαχαχχα

Κυρ Θανάσηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.

Ορμαααααααααααααα

michele είπε...

Μη βιαζεσαι λεμε.. χαχα

Unknown είπε...

Αντρε και Michele οπως σας έχω πει δεν έχω ολοκληρώσει τις αγορές μου εκεί.

Μακάρι να γυρίσει πίσω.

ThitaDelta είπε...

ωχ τώρα διάβασα τα απο πάνω μηνύματα

σόρυ Θανάση

Andreas D. είπε...

Για τον ΔΡΟΜΕΑ κάπου διάβασα αυτό:

Μια υποδεεστερης σημασιας αντισταση βρισκεται στα 0,44 ευρω

Θανασης Κ είπε...

καντε τι πλακα σας, τι σορρυ και μαλακιες. εκανα λαθος το πληρωσα ακριβα. εσεις δεν μου φταιτε σε τιποτα απολυτως

Θανασης Κ είπε...

οι αρχοντες δεν χανουν 50% σε 24 ωρες... νιωθω τελειως γυμνος. αυτη τη μερα θα την θυμαμαι λεμε

michele είπε...

Ανδρεα που το διαβασες ???
πρεπει να κανουμε και κουβεντες money management

αλλο τα κερδη ,αλλο η διασκεδαση

ρε το ΔΡΟΜΕΑ ..ΧΑΧΑ

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
εδώ:

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6.html#more

michele είπε...

Διδακτρα ειναι αυτα Θαναση, θα φανουν χρησιμα

michele είπε...

Καλα εχουμε ματι,αλλα ειναι και τυχη

michele είπε...

16.29 ξεκινησαν τ αδελφια να ...τρεχουν

michele είπε...

Αμεμ τωρα ,πολυ ετρεξε χαχα

Θανασης Κ είπε...

γαμω τον δασκαλο που μου τα παιρνει ετσι ευκολα. Μιχαλη πειραζει να πω οτι εχω χασει το οιστρο μου ΄η κ το αστερι μου μπορει κατι τα δυο...προχωρω ακυβερνητος εδω και αρκετο καιρο και σημερα απλατρωω τα ΜΟΥΤΡΑ μου. πιο απλα δεν γινεται λεμε

michele είπε...

Ακριβως απο τον εκθ.50 αρη η αντιδραση του ΟΤΕ,καλουλα και η ΔΕΗ..

michele είπε...

Η αποδοχη ειναι το πρωτο βημα Θαναση.ΜΕΤΑ θα ερθει και η αλλαγη του ΠΩΣ βλεπουμε την αγορα

michele είπε...

Πληρωσα και γω σημερα 130 ευρω το παιχνιδι μου,ξερω πως δεν σε ..ξαλαφρωνει

Θανασης Κ είπε...

εαν σου πω εγω ποσα χανω θα γελαει ολη η παρεα μαζι μου και καλα θα μου κανει...αυριο πρεπει να βγω γιατι το παιχνιδι τελειωνει και ακομα δεν ξερω τι να κανω..

makis είπε...

Θανάση και γω ομοιοπαθής.Νομίζω πολύς κόσμος από εμάς τους μικρούς την πάτησε.Μόνο o Κωστόπουλος τελικά ξηγήθηκε

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Κοίτα πλάκα με την ΕΧΑΕ...ότι θέλουν!

Θανασης Κ είπε...

στην αλφα εβγαλα λεφτα απο το δικαιωμα...απλα δεν περιμενα σε καμια περιπτωση τετοιο σεναριο στο ετεδ..

michele είπε...

Εγω οχι ,παρακολουθω τα παντα Γιαννη,αλλα δεν μπορω να εχω τα παντα.

Andreas D. είπε...

με βρήκε στο 6,01 το ΕΧΑΕ... τρελό

michele είπε...

Κρατησε κι ο ΣΙΔΕ το 1,80 του ,η ΤΕΝΕΡΓ τα 3 κλπ..ο ΦΡΛΚ τα 2,50 κλπ

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση..