Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

X.A.A. LIVE 

        

                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

Ο TAP ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΙΣΧΥΡΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ Ν.ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ...


Οι υπουργοί Εξωτερικών των έξι χωρών -Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, Ελλάδα, Ιταλία και Μαυροβούνιο- συναντήθηκαν στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας στις 12 Ιουνίου προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξή τους στον Διαδριατικό Αγωγό (TAP - Trans Adriatic Pipeline) και στον αγωγό Ιονίου-Αδριατικής (IAP - Ionian Adriatic Pipeline).
Με την ευκαιρία αυτής της συνάντησης υψηλού επιπέδου στην οποία συμμετείχαν αντιπρόσωποι από το Αζερμπαϊτζάν, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον TAP, ο Michael Hoffmann, Διευθυντής Εξωτερικών Υποθέσεων του TAP, δήλωσε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι και ευγνώμονες που λαμβάνουμε ισχυρή και συνεχή πολιτική στήριξη για τον αγωγό μας. Η συνάντηση στο Ντουμπρόβνικ αποτελεί απόδειξη του υψηλού κύρους του έργου μας και των ασύγκριτων οφελών. Ο TAP αποτελεί την πλέον στρατηγική λύση για την παροχή φυσικού αερίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη: θα συμβάλει στην ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή και την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης. Καθώς η απόφαση της κοινοπραξίας του Shah Deniz για τον Νότιο Διάδρομο Φυσικού Αερίου αναμένεται να ληφθεί μέχρι το τέλος του μήνα, παραμένουμε πεπεισμένοι ότι ο TAP είναι η καλύτερη λύση για τη μεταφορά αερίου από την Κασπία προς την Ευρώπη: αποτελεί το συντομότερο, το περισσότερο τεχνικά εφικτό και, πάνω απ 'όλα, το μοναδικό έργο έτοιμο προς υλοποίηση».

pipeline1

Η συνάντηση στο Ντουμπρόβνικ ακολουθεί την υπογραφή του Μνημονίου Κατανόησης για τη στήριξη των αγωγών TAP και IAP από την Αλβανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Κροατία και το Μαυροβούνιο τον Μάιο 2013, καθώς και τη δήλωση στήριξης από την Πρωτοβουλία Αδριατικής Ιονίου (ΠΑΙ).

Νωρίτερα, τον Απρίλιο, οι χώρες υποδοχής του ΤΑΡ (Ιταλία, Ελλάδα και Αλβανία) πραγματοποίησαν την πρώτη τριμερή συνεδρίαση της Επιτροπής Συνεργασίας στη Ρώμη, όπου εξέφρασαν τη δέσμευσή τους για την υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με τη διακρατική συμφωνία που υπεγράφη τον Φεβρουάριο.



Πηγή:www.reporter.gr

73 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
αυτη την υποκρισια με τους προνομιουχους εργαζομενους στην ερτ
δεν την αντεχω...
βολεμενοι,με εργασιακες συνθηκες υψηλοτατου επιπεδου,δικαιωματα,με οπλο το μικροφωνο και το γιαλι,πακεταδοροι μισθων και ανυπαρκτοι στην παραγωγη εργου ,πλην
της προβολης εαυτων και προστατων...
με διεθνη συμπαρασταση απο την εξουσια των απανταχου μμε
με αποζημιωση "πακετακι"
με με με ...
καλα λεω
αν πραγματικα εχουμε 1,5 εκατ ανεργους...
ποιος φωναξε γιαυτους
σε τι εργασιακες συνθηκες και τι μισθα επερναν...
γιατι αλλο να περνεις 10,15,25 χιλ ευρω το μηνα και να εχεις καβατζα
και αλλο να περνεις μεροκαματο
και να μην μπορεις να παρεις ασπιρινη
στην εξοδο σου...
παντως απο το βαρομετρο του καφέ
καταγραφω ποσοστο πανω απο 70% και
αποδοχη...
τωρα τρεις καμπαλερος δεν μπορουν να συμφωνησουν...
θα το κανουν τα κνέλια;;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλημέρα στη παρέα

ευαγγελος είπε...

καλημερα στη καλη παρεα. φιλε Μπαρμπα συμφωνω με την αποψη σου και θελω να προσθεσω το αστειο του πραγματος οτι ποσοι απο αυτους που σημερα διαμαρτυρονται για το προσωρινι κλεισιμο της ΕΡΤ! παρακολουθουσαν το προγραμμα της. Κατι για 1,5 με 2o/ο θυμαμαι!

Bondexj είπε...

Gm gents

George είπε...

Καλημερα...Χτες, ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ πως φωνάζουν για τα προνόμιά τους και όχι για τα δικαιώματα του λαού, όπως κάνουν, για παράδειγμα, ο Μπόμπολας, ο Βαρδινογιάννης, ο Αλαφούζος και οι άλλοι καναλάρχες, τους οποίους, αν και έχουν κανάλια χωρίς άδεια, νέμονται παράνομα δημόσιες συχνότητες και δεν πληρώνουν τον ειδικό φόρο για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, όχι μόνο δεν τους άγγιξε καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα αλλά ο Σαμαράς τους κάνει ένα ωραίο δώρο, βάζοντας λουκέτο στα μόνα νόμιμα κανάλια της χώρας
Οι Έλληνες δεν αντέδρασαν για αιώνες στους Τούρκους. Κάποια στιγμή, όμως, επαναστάτησαν.

«Επαναστάτησαν οι σκλάβοι, Αντωνάκη μου!»

George είπε...

Μετά την ΕΡΤ σειρά παίρνουν οι αμυντικές βιομηχανίες με την τρόικα (η κυβέρνηση απλά εκτελεί τις εντολές της τρόικα) να κλείνει τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ να πετσοκόβει την ΕΑΒ και να ολοκληρώνεται το έγκλημα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κατέστρεψαν την αμυντική βιομηχανία της χώρας (μαζί με την χώρα).

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Θανασης Κ είπε...

καλημερες...βροχερες

μπαρμπαλιας είπε...

ΑΓΙΑΝΝΗ
με το στρατηγο-ευαγγελιο του εθνους...
αλλα στα σκολιά μας ο ηρωας δεν εχει προβληθει κατα πως του πρεπει...

Andreas D. είπε...

ΜΙΚΡΕ,

Τη Λόλα απ’ τη φωτιά ποιος θα την σώσει;

μπαρμπαλιας είπε...

στο Ζ -τραδέ...εχετε κανονικη ροη;;
εδω εχω συνεχεια διακοπες

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους! internet εχεις Μπαρμπα?

Unknown είπε...

100.000 Αγορά στο μουλάρι....

Αλλά στο 1.30€....

Κι αν σου κάτσει???

δημοσθενης είπε...
















«Ναι λοιπόν ανήκω και εγώ σε αυτούς που χαίρονται τώρα που κλείνει η ΕΡΤ»

06/13/2013 - 21:59

Ναι, λοιπόν ανήκω και εγώ σ' αυτούς τους χαιρέκακους που χαίρονται τώρα που κλείνει η ΕΡΤ και μένουν τόσοι στον δρόμο ξέρεις γιατί ;

1. Διότι όταν με κατακρεουργούσαν οικονομικά εσύ τους έβγαζες όλους καταλληλότερους.

2. Διότι ποτέ δεν βγήκες για μένα στον δρόμο, απεναντίας έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου για να με παραπλανήσεις και να στρέψεις τις άλλες τάξεις εναντίον μου.

3. Διότι με χρήματα που μου έπαιρνες με το ζόρι ως φορολογουμένου από το πορτοφόλι μου, είχες μισθό που εγώ με τρία πτυχία , ένα διδακτορικό και δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν τα έχω δεί ούτε στον ύπνο μου και βολεύομαι με τα 1120 € τον μήνα προσπαθώντας να ζήσω τρία παιδιά, το ένα φοιτητή στην Μυτιλήνη με το δεύτερο να μην γνωρίζω που θα εισαχθεί εφέτος και το τρίτο να έχει και αυτό τις ανάγκες του.

4. Διότι με έχεις κάνει να σε βλέπω απέναντί μου και όχι δίπλα μου αφού πάντα ήσουνα με τα λαμόγια, διευκολύνοντάς τα να με κλέβουν μέχρι και σήμερα.

5. Διότι είσαι ο βραχίονας και ο μοχλός πίεσης και επιβολής των πάσης φύσεως αντισυνταγματικών αποφάσεων της εκάστοτε εξουσίας.

6. Διότι ως άλλη εξουσία δεν ελέγχεις πλέον κανένα , ως ώφειλες , απλά προσπαθείς να μοιραστείς την πίτα της εξουσίας με οικονομικά οφέλη.

7. Διότι για να μπορείτε να κάνετε αυτά που προανέφερα πρέπει να είστε η χειρότερη φάρα που κυκλοφορεί γιατί δεν σέβεστε τον δίπλα σας και φέρεστε ξεδιάντροπα.



Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο και να σου εξηγώ γιατί είμαι χαιρέκακος μαζί σου αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Συνέχισε να μαζεύεις στρατευμένους που διαμαρτύρονται γιατί σε πετάξανε στον δρόμο. Με αυτά που έχεις μαζέψει πιστεύω να ζείς άνετα για καμιά δεκαριά χρόνια ακόμη. Εγώ θα πληρώνω όμως ευχαρίστως τους εργάτες που φτιάχνουν τους δρόμους στην Κάρπαθο έστω και αν δεν πάω ποτέ, το νερό που πίνουν τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό καίτοι τα δικά μου μεγάλωσαν και όλους αυτούς που ειρωνικά αναφέρεις και θα το κάνω με ευχαρίστηση. Ξέρεις γιατί ? Διότι οι άνθρωποι αυτοί πληρώνονται απλά για να επιβιώσουν όπως εγώ και δουλεύουν για το ψωμί τους και όχι για το παντεσπάνι τους και το κυριότερο δεν καταστρέφουν εμένα και την Πατρίδα μου όπως εσείς.



Αυτά προς το παρόν άνεργε μπουρζουά.



Ο ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ



ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΕΦ. ΒΑΡΛΑΓΚΑΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Υ.Σ. Εάν δημοσιευθεί το ανωτέρω κείμενο θα δημοσιευθεί ως έχει συμπεριλαμβανομένου και του υστερόγραφου.

Andreas D. είπε...

Από τα χείλη του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κρέμονται πλέον κυβέρνηση και εργαζόμενοι καθώς πιθανόν και εντός της ημέρας, σίγουρα πάντως άμεσα, θα απαντήσει στο αίτημα της ΠΟΣΠΕΡΤ ΓΙΑ "πάγωμα" με προσωρινή διαταγή της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που "έριξε μαύρο" στις οθόνες του κρατικού φορέα, μέχρι τουλάχιστον την συζήτηση της κύριας προσφυγής που ορίστηκε στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τις 27 Σεπτεμβρίου 2013.

Την απάντηση στο αίτημα για πάγωμα της κυβερνητικής απόφασης, αναμένεται να διατυπώσει ο πρόεδρος του ΣτΕ Κων/νος Μενουδάκος, και αυτή, σε περίπτωση θετικής απόφασης για τους εργαζόμενους μπορεί είτε να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα είτε ακόμα και να δώσει "τη διέξοδο" για να λυθεί η κυβερνητική κρίση. Κι αυτό γιατί, είναι σημαντική η πιθανότητα το δικαστήριο λόγω του υψηλού κινδύνου να αλλάξουν τα δεδομένα για τους εργαζόμενους μέχρι να συζητηθεί η κύρια προσφυγή τους για να κριθεί αν είναι συνταγματικό ή όχι το κλείσιμο, να δώσει αυτό το "ασφαλιστικό μέτρο", δηλαδή την προσωρινή διαταγή παγώματος της απόφασης. Με άλλα λόγια επειδή μπορεί να πιθανολογήσει ότι υπάρχει ουσιαστική νομική βάση στην αίτησή τους (δηλαδή μπορεί και να γίνει δεκτή) να επιλέξει ως ελάχιστη νομική προστασία τους το προσωρινό πάγωμα του κλεισίματος.

Και στα κόμματα

Τέτοια απόφαση όμως πιθανόν να δώσει και διέξοδο στον κομματικό σχηματισμό που στηρίζει την κυβέρνηση αφού:

- Η κυβέρνηση θα μπορεί να "οπισθοχωρήσει" χωρίς να εμφανιστεί ότι κάνει πίσω, αφού θα υπάρχει μια δικαστική απόφαση την οποία δεν μπορεί να αγνοήσει.

- Οι εταίροι της θα έχουν δικαιωθεί για όσα λένε εναντίον του κλεισίματος και πλέον δε θα υπάρχει λόγος κυβερνητικής κρίσης.

Φυσικά ελοχεύει ο κίνδυνος να επιμείνει η κυβέρνηση και να επιλέξει δια του ΥΠ.ΟΙΚ προσφυγή κατά τυχόν θετικής απόφασης για τους εργαζόμενους και η κόντρα να συνεχιστεί.

Σε αντίθετη περίπτωση βέβαια, αν δηλαδή ο κ. Μενοιυδάκος αρνηθεί να δώσει προσωρινή διαταγή παγώματος του κλεισίματος θα έχει προσθέσει (η κυβέρνηση) ένα πολύ σημαντικό όπλο στη φαρέτρα της με το οποίο θα μπορεί - πιθανόν- να κάμψει και τις αντιρρήσεις των κυβερνητικών εταίρων που αντιδρούν.


Πηγή:www.capital.gr

michele είπε...

908 και κατι ψηλά ειναι ο εκθετικος 200 αρης του ΓΔ εγινε μια προσπαθειουλα να δουμε τη συνεχεια

ΔΕΗ καλη ΙΝΤΚΑ καλη

spooky είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Μικέλε έχεις κάποια εκτίμηση για την χρηματιστηριακή πορεία της ΑΣΚΟ ??
(τα θεμελιώδη είναι γνωστά).

Unknown είπε...

spooky η ΑΣΚΟ είναι νεκρή αν και έχει εξαιρετικό προϊον....

Ολοι πάνε στα Κινέζικα του Τζάμπο...

Τώρα επειδή αραιά και που υπάρχει συγκεκριμένο λόμπι που παίζει το χαρτί θέλει προσοχή σε τι τιμές μπαίνεις....

Unknown είπε...

9. Ανανέωση, κατ’ άρθρο 13 παρ. 1 εδ. γ’ κ.ν. 2190/1920, εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.


Αυτά για συγκεκριμένο blog που πομπάρει την μετοχή του ΚΑΜΠΑ (αναδημοσιεύει τα της εφημερίδας Χρηματιστίριο).

ΠΡΟΣΟΧη μάγκες μην κλάψετε με μαύρο δάκρυ...

michele είπε...

Αγαπητε spooky το γεγονος οτι στην διορθωτικη της φαση εκανε πολυ μικρους ογκους ειναι θετικο.. μεγαλοι ογκοι εγιναν στα επιπεδα 0,23-0,33.
Τωρα πρεπει να διασπασει τη ζωνη 0,355-0,365 ( οπου και κμο 30ημ) με αυξηση ογκου ,για να εχει ενδιαφερον.

Unknown είπε...

Αρχισαν τα όργανα στον ΔΡΟΜΕΑ...


Τώρα θα δείξει πόσα χωράει ο σάκος....

Unknown είπε...

Ερώτας είναι αυτός ΜΙΚΡΕ.....

Και ας μου κάνει ναζάκια ορισμένες φορές...

Αντε μην τα αφήσω για πώληση μόλις γράψει το 5 μπροστά....

Unknown είπε...

Αντρέ μυρίζομαι έναρξη κίνησης στον ΤΡΑΣΤΟΡ.

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,

δεν ασχολήθηκα καθόλου αυτές τις ημέρες... πολύ πιθανό...

spooky είπε...

Ευχαριστώ τον οικοδεσπότη και τους υπόλοιπους φίλους για τα σχόλιά τους σχετικά με ΑΣΚΟ.
Καλή συνέχεια

Andreas D. είπε...

ΓΙΑΝΝΗ,

ποιάς χώρας τη σημαία δείχνω... ??

Bondexj είπε...

Fake john.alla QAtar flag....

michele είπε...

Μαζι στις αναδυομενες !

Andreas D. είπε...

Όπως το είπες Μιχάλη...

ΜΑΖΙ !!!

michele είπε...

Εμφανης η αδυναμια της ΑΛΦΑ να διασπασει ανοδικα τον απλο κμο 50 ημ

Andreas D. είπε...

κι έτσι τον πίνουμε στο warrant...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Νήσος ΑΛΦΑ για να δούμε!!..
για την Πειρ Μιχάλη ποία η γνώμη σου.. ?θα συνεχίσει τον κατήφορο?η θα καταφέρει να δεί το 1,70?

michele είπε...

Δεν εχει κατηφορο,στασιμοτητα εχει Κωστα.Εσυ τι λες να μην το δει?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Λογικά!!..ναί

Unknown είπε...

Τι έγινε πάγωσε ο χρόνος στον ΔΡΟΜΕΑ??????


χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

εκλασεν η νυμφη ....
εσκολασεν ο γαμος...
περι τραπεζων .,ηδη πεθαμενων ,ομιλουμεν

michele είπε...

Κατι σαν να ψηνουν τα παιδια στο ΣΕΝΤΡ

μπαρμπαλιας είπε...

τρεχει τιποτα με τον φουκαρά;;

Unknown είπε...

Μέχρι και ο Σατανάς έχει βάλει αγορά ΑΒΑΚΑ στο 1.49€

michele είπε...

Πολυ το φλερτ με 200 αρη ,λογικο

ThitaDelta είπε...

... πάρε βρε Μιχάλη κανά ΟΠΑΠ, που είναι ήδη ψημένο το φαγητό και μην κοιτάς την ωμή σεντρ, αχαχα

michele είπε...

H Ελλη Στάη απαντάει στον Βαρουφάκη: Λέει μπαρούφες για να αυτοπροβληθεί

Πηγή: iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/110545#ixzz2WBwPtiCx

Επ Ελλη μην κλεβεις..ακου ΜΠΑρουφες

michele είπε...

Μην μιλας για ψησιματα Δημητρη ..και εχω αρχισει και πειναω

Θανασης Κ είπε...

μολις περασα εξω απο την ΕΡΤ...τελικα ειχαν δικιο οσοι μιλουσαν γαι το νεο πολυτεχνειο...μετρησα 30 ατομα στην εισοδο του κτιριου να μιλανε μεταξυ τους με μεγαφωνα...κρατωντας πλακατ του ΠΑΜΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ...ξεφτυλα λεμε

michele είπε...

Στο πολυτεχνειο ειχαν και συγκεκριμενο αγωνα με ιδεολογικη ταυτοτητα Θαναση

εδω μιλαμε για αλλα πραγματα

Παλι πανω απο τον 200 αρη

Θανασης Κ είπε...

τελικα οτι εκανε και οπως το εκανε ο Σαμαρας ειχε δικιο ΄΄η οχι??
χεχε

ο dwk είπε...

…και καλά, πες –σιγά τα ωά!- ότι πάει σε κάλπες (ο …κάλπης)
…σκέφτηκε με ποιους θα κυβερνήσει (ΑΝ βγει πρώτος…)
…αφού θα έχει πουλήσει (παλιά του τέχνη, κόσκινο!) τα συνεταιράκια του ;
(…εδώ ταιριάζει γάντι το …«ΜΠαρούφας…»)

Andreas D. είπε...

ΓΙΑΝΝΗ,

πολύ κομμάτι η deutsche bank σε ΓΕΚ & ΕΛΛΛΚΤΩΡ τις τελευταίες ημέρες...
τα ίδια κομμάτια πάνω κάτω...

michele είπε...

Δεν ειναι ευκολη η απαντηση Θαναση.Σε κανεναν δεν αρεσει το μαυρο στη δημοσια τηλεοραση.Και σε κανενα ( εκτος απο αριστεροχαχολους και γενικως βολεμενους εκει μεσα) δεν αρεσει αυτο που γινοταν επι χρονια με τις ευλογιες των κυβερνησεων και των συνδικαλιστων(.


Τωρα η κινηση σαν πολιτικη κινηση,ειναι υψηλου ρισκου ,προκαλει σοκ και ειναι στοχευμενη.
Η ΕΡΤ θα ξανανοιξει, θα γινει η δουλεια αλλα ΟΛΟΙ εχουν καταλαβει ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ κατεβηκαν στους δρομους,η ΕΣΗΕΑ εχει απεργια αλλα ΟΧΙ γι αυτους που μεταδιδουν θεματα για την ΕΡΤ ,ενω φυσικα απεργουσε η ΕΡΤ καθε φορα που ερχοταν η ΜΕΡΚΕΛ ,ο ΟΛΑΝΤ ,πηγαινε ο Σαμαρας στην Κινα κλπ/

Επομενως οπως ειπα -με μεγαλο ρισκο- στοχος ειναι να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ οι δυο κυβερνητικοι εταιροι και να δουλεψουν για τις επομενες αναδιαρθρωσεις ,ελεγχοντας και τον πρωθυπουργο αντι να κοιτανε ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ τους.

michele είπε...

Τα λεω γλυκα ,γιατι ειναι Παρασκευη και τελος της εβδομαδος // γιατι εχω φορτωσει χαχαχα

Unknown είπε...

Ρε Αντρέ εμείς μέχρι και δική μας ιδωτική τράπεζα έχουμε...Τι να μας πει ο Περιστέρης και ο Μπόμπολας με τις πλάτες των Γερμανων???


χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Unknown είπε...

http://www.cdb.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=5392&tt=graphic&lang=l1&elang=l1

ThitaDelta είπε...

... στα υπ'οψιν

στον ΟΠΑΠ ο mom(12) είναι σε διαδικασία κροσαρίσματος του ΑΚΜΟ mom(60

οι δυό πρόσφατες φορές που έγινε αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα τα κεριά των 9 και 30 Απριλίου

ο dwk είπε...

(…μελώσαμε!!!)
…«δεν θέλει πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα η Καγκελάριος Merkel…»
(…ΑΥΤΗ τουλάχιστον, διαθέτει ένα δράμι μυαλό!)
…«οδηγίες από Βερολίνο και Βρυξέλλες στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για εκτόνωση της κρίσης λόγω ΕΡΤ…» (ΒΝ)
…-ναι μαμά, …-μάλιστα μαμά, …-ότι πεις μαμά !

michele είπε...

Για παμε ..

ΒΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΛΑΡΙΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
γεια σου ρε Ioannou

TENEΡΓΟΥΛΑ σπαμε το 3,07???

Θανασης Κ είπε...

στην προκειμενη περιπτωση ομως ο ο σκοπος αγιαζει κατα των Σαμαρα...δεν ξερω εαν πισω απο ολα αυτα ηταν ο ΜΠαλτακος...

michele είπε...

Στα νομικα ειναι ο Μπαλτακος,γι αυτο και γελαγα με τα ζωα που γελαγαν στα socialmedia που το τροκτικο ανοιξε domain με το nerit.gr για να κανει πλακα.

Λες και θα ανοιγε site η καινουργια ερτ με την εμπορικη επωνυμια χαχα

michele είπε...

Την ΔΕΗ την..πεταξα απο το σχολιο 12,03 παρ οτι ψιλοβαριεμαι σημερα

να δουμε και εδω στα υψηλα μην αυξησουμε θεση αργοτερα καπου

Andreas D. είπε...

ΘΑΝΑΣΗ,
επειδή γνωρίζω προσωπικά τον Μπαλτάκο, μπορώ να τον πάρω στο τηλέφωνο να μάθω...

Θανασης Κ είπε...

ακομα κοιταω τον κοσμο που βλεπει τα σοβαρα κοινωνικα δρωμενα τελειως επιδερμικα και σκαω στα γελια και γω...λες και ο καθε ΜΠαλτακος ειναι χθεσινος...Αντρεα σε ευχαριστω για την καλη σου προθεση....ρωτησε τον.. χεχεχεχ

Andreas D. είπε...

άσχετο: εννοείται οτι είχα φοβερές θέσεις στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Θανασης Κ είπε...

...μηπως εαν τον πιεζες, θα ειχες τωρα φοβερες θεσεις στην Κυβερνηση??

Andreas D. είπε...

χαχαχαχα

μαζί με τον Χατζηδάκη...

Θανασης Κ είπε...

για μενα ο Χατζηδακης ειναι απο τους καλυτερος στην κυβερνηση...

michele είπε...

Εμεις εδω πρεπει να φτιαξουμε κυβερνηση. Ελευθερογνωμιτικη .Ειχαμε φτιαξει παλιοτερα,αλλα καλο ειναι να κανουμε ανασχηματισμο,να ξεκουραστουν οι προηγουμενοι.

michele είπε...

Τον Μπαρμπα δεν ξερω που να τον βαλουμε,ειναι πολυταλαντος..

Θανασης Κ είπε...

να τον κανουμε σαν το Παγκαλο στην εποχη Παπανδρεου...αντι-προεδρος και σχολιαστης.

michele είπε...

Χαμηλου κοστους κινηση της ΒΙΟΧΚ..+8,8%

ο dwk είπε...

…τι είπες τώρα !!!
…μπάρμπα αστειάκι ήταν! …αστειάκι !!!
…θα «παλέψουν» για το ανάπτυξης ο Χρήστος με τον Μεγάλο μικρό
…όσο για την θέση του κυβερνητικού εκπρόσωπου…
…είναι κατειλημμένη ! χο χο χο !

michele είπε...

Dwk θελω ενα για την νομισματικη πολιτικη ,για βρες μου τον χαχαχα

θα σε παρω τηλ αργοτερα

michele είπε...

Με -7,18% και με μαιμου-μικρο ογκο στην ΕΤΕ που εχει την μεγαλυετρη βαρυτητα πλεον στον δεικτη

μια χαρα εκλεισε η αγορα..

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση!