Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

X.A.A. LIVE 

        

                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ...


Της Ulrike Guérot
The European Council on Foreign Relations
Τώρα που το καλοκαίρι έφτασε επιτέλους στο Βερολίνο με θερμοκρασίες ερήμου, οι ρυθμοί θα πέσουν και η πόλη θα προετοιμαστούν για ένα καλοκαιρινό διάλλειμα με τις σχολικές διακοπές να αρχίζουν αυτή την εβδομάδα. Ο θόρυβος της προεκλογικής εκστρατείας είναι ακόμα μακριά, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ενταθεί κατά πολύ με την επιστροφή από τις διακοπές.
Το OMT, η επίσκεψη του Obama και σύντομα, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και η τραπεζική ένωση ήταν τα τρία πράγματα τα οποία κρατούσαν το Βερολίνο στο προσκήνιο τις προηγούμενες ημέρες. Τρεις εβδομάδες στη σειρά με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Βερολίνο.
Το άνοιγμα των εργασιών του Δικαστηρίου της Καρλσρούης σχετικά με το πρόγραμμα OMT της ΕΚΤ στις 12 Ιουνίου έριξε ξανά φως σε μια πιθανή αχίλλειο πτέρνα του ισχύοντος συστήματος του Ευρώ. Η τελική του απόφαση αναμένεται τον Οκτώβριο και ως συνήθως, αναμένεται ότι η Καρλσρούη δε θα αποφασίσει εκ των υστέρων ότι οι ενέργειες του Draghi τον περασμένο Σεπτέμβριο στην πραγματικότητα ήταν παράνομες. Ωστόσο, οι δικηγόροι και οι νομικοί εμπειρογνώμονες είναι προφανώς θορυβημένοι και λαμβάνουν την απόφαση αυτή πολύ σοβαρά. Σίγουρα θα είναι κάτι περισσότερο από ένας παραμερισμός του θέματος. Ο στόχος του Δικαστηρίου είναι σίγουρα να βρει κάποιον μηχανισμό για την αντιμετώπιση μιας δυναμικής που γίνεται θύμα του εαυτού της, έτσι ώστε να βεβαιωθεί ότι το σύστημα του Ευρώ δεν θα μετατραπεί περίπου nolens volens σε μια κοινότητα χρέους. Πρόκειται ουσιαστικά για τον περιορισμό αυτών των πολιτικών δυναμικών. Και όλοι είναι περίεργοι για το πώς θα προσπαθήσει το Δικαστήριο της Καρλσρούης να το κάνει αυτό. Το δικαστήριο θα επικεντρωθεί στο να μην επιτρέψει στο OMT να δημιουργήσει νέα περιστατικά τα οποία δε μπορούν να περιοριστούν. Πρόκειται για τη δημιουργία σαφών μηχανισμών, που μπορούν να το περιορίσουν κατά κάποιο τρόπο.
Όχι πως το σύστημα του ευρώ δε μπορεί ή δεν πρέπει να θέσει ως μεσοπρόθεσμο στόχο του τη σταδιακή αμοιβαιότητα του χρέους. Ο Andreas Vosskuhle, ο πρόεδρος της δεύτερης Γερουσίας, έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν είναι καθήκον της Καρλσρούης να πάρει απόφαση γι αυτό το θέμα: η πολιτική είναι ελεύθερη να κάνει και να αποφασίσει τα πάντα. Όμως, η απόφαση πρέπει να ληφθεί από την πολιτική και το νομικό έδαφος πρέπει να είναι προετοιμασμένο γι αυτό.
Από μια πιο σημαντική πολιτικά άποψη είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο λίγοι Γερμανοί σχολιαστές παρατήρησαν πως η ιδέα της εύρεσης των διαδικασιών ή νέων μηχανισμών ελέγχου της Bundestag για την «αντιστάθμιση» των αποφάσεων της ΕΚΤ και μόνο κατ΄ ουσίαν εναντιώνεται σε ένα εκ των ειλικρινέστερων συστημάτων αξιών της Γερμανίας: στην ανεξαρτησία της κεντρικής τράπεζας. Με άλλα λόγια: Η ανεξαρτησία φαίνεται να είναι μια απόλυτη αρχή μόνο για μια γερμανική κεντρική τράπεζα, αλλά φαίνεται να αρέσει πολύ λιγότερο στους Γερμανούς όταν πρόκειται να εφαρμοστεί σε μια ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα….
Ήταν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schauble ο οποίος έθεσε τελικά το ερώτημα εάν αυτό το ζήτημα εμπίπτει στην αρμοδιότητα ενός εθνικού δικαστηρίου και επομένως, επισήμανε τη μεγαλύτερη θεσμική ασυμμετρία της επικείμενης απόφασης της Καρλσρούης για το ΟΜΤ. Και πράγματι, αν και όχι πολύ πιθανό, δεν είναι αδιανόητο να διαβιβάσει η Καρλσρούη την απόφαση αυτή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Η γοητεία μιας τέτοιας κίνησης θα μπορούσε να είναι ότι η τελική απόφαση θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο (καταλάβετε: η πολιτική κερδίζει χρόνο) και η Καρλσρούη θα βρει σίγουρα τρόπους να κάνει την αξιολόγηση του ΔΕΚ να μοιάζει μ’ ένα Ευρωπαϊκό co-votum, το οποίο δε θα έθετε υπό αμφισβήτηση τη δική του εξουσία.
Ο Obama στο Βερολίνο
Οι ομιλίες των Αμερικανών Προέδρων στο Βερολίνο μεταφέρουν πάντα ένα τεράστιο συμβολισμό (το σημείο αναφοράς είναι η διάσημη φράση του John F. Kennedy, «Ich bin ein Berliner»). Παρά το γεγονός ότι ο Obama έλαβε ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα από ένα γοητευτικό πλήθος Γερμανών σε μια πολύ ζεστή καλοκαιρινή μέρα και παρά το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα διατλαντικής πολιτικής του ΤΤΙΡ, του νέου ρυθμιστή της ατζέντας, την Συρία, το Ιράν, την άμυνα στον κυβερνοχώρο ή την κλιματική αλλαγή, το περί τίνος επρόκειτο η επίσκεψη, το γιατί πήγε ο Obama στο Βερολίνο και τί ήθελε να μας πει στην ομιλία του δεν ήταν πολύ σαφές.
Ότι η Γερμανία θα πρέπει να είναι πιο δραστήρια στην εξωτερική πολιτική;Ότι οι Γερμανοί θα πρέπει να βάλουν τις μπότες της ηγεσίας και να αναλάβουν περισσότερες διεθνείς ευθύνες; Και ότι η Γερμανία θα πρέπει να ξεπεράσει τον σημερινό της ρόλο του κατώτερου εταίρου που κάποτε είχε με τις ΗΠΑ; Ότι είναι καθήκον της Γερμανίας να φτιάξει την Ευρώπη και ότι η Γερμανία δεν θα είναι πλέον ο στρατηγικός σύμμαχος των ΗΠΑ με την κλασσική έννοια; Ναι, πολλά από αυτά υπήρχαν στην ομιλία του, αλλά περισσότερο ως υποβόσκον κείμενο, με κάποιες ευγενικές συμβουλές.
Διάβασε τα χείλη μου, Γερμανία, ξεκίνα τη δουλειά! Φάνηκε να λέει ο Obama. Η θέση του κατωτέρου εταίρου ήταν το χθες. Σήμερα, οι ΗΠΑ χρειάζονται τη βοήθεια και τη δέσμευση της Γερμανίας για να οχυρώσουν τη διατλαντική σχέση. Σε σχεδόν αντεστραμμένους ρόλους, οι ΗΠΑ χρειάζονται τη Γερμανία, αλλά η όλη γοητευτική επίθεση του Obama, ένα μετάλλιο των ΗΠΑ και δύο επισκέψεις στο Βερολίνο στο διάστημα 5 ετών, εκ των οποίων το ένα θα μπορούσε σχεδόν να ερμηνευθεί ως δώρο επιτυχίας στις εκλογές, δε γοήτευσε την Angela Merkel αρκετά για ν’ αλλάξει τη θέση της π.χ. σχετικά με την ποσοτική χαλάρωση.

Λοιπόν, αυτή την εβδομάδα, όταν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα συνεδριάσει για τελευταία φορά πριν από τις εκλογές στη Γερμανία, υπάρχει και μια άλλη ευκαιρία, πέρα από τη βοήθεια για την ανεργία των νέων και τη συζήτηση για το μέλλον της Τρόικας να προχωρήσει το σχέδιο της τραπεζικής ένωσης, το οποίο είναι το πιο σημαντικό θέμα που μπορεί να ηγηθεί κάποιος. Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν η Γερμανία, η ωραία κοιμωμένη, θα κάνει την όποια προσπάθεια.

Πηγή:www.politis-gr.com.

74 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

giannhs kon είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1110774/ston-v-theoharakh-oi-antiprosopeies-renault-dacia.html

Λευτερης είπε...

Καλημέρα σε όλοι την καλή παρέα. Καλημέρα Κον.

Unknown είπε...

26/06/13 - 09:09 γράφτηκε από Π.Θ (IP: XXX.205.231.41)

ΠΛ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΟ ΜΟΝΑΧΟ.........

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟς ΜΠΟΥΛΟΥΤΑς ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ..........

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΓ..................................

Unknown είπε...

Καλημέρες!

Το capital μάλλον δέχθηκε επίθεση απο hackers.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

(ακόμα και σε αυτούς που είχαν το προβάδισμα...!! )

Unknown είπε...

Βλέπω Ιωάννη.Βλέπω.

Unknown είπε...

Κύπρος: Υπεγράφη η συμφωνία για το σταθμού υγροποίησης φυσικού αερίου

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους! Οταν αργω ,καποιος θα με πρηζει χαχα

michele είπε...

Αυτο το 856 κολλαει ,χθες το ψηλο ημερας,σημερα παλι το ιδιο..

Andreas D. είπε...

Καλημέρα Μιχάλη.

Αποκοπή μερίσματος σήμερα σε:

ΕΕΕ: 0,34 cent
MOH: 0,30 cent (0.225 καθαρά)
ΚΑΡΕΛ: 8,52 ευρώ (6.39 καθαρά)!!!!

michele είπε...

Επηρεαζουν κι αυτα Ανδρεα .τουλαχιστον ΜΟΗ και ΕΕΕ που ειναι δεικτοβαρεις

michele είπε...

Αμα γινουν αυτα Γιαννη,πρωτη φορα μετα απο καιρο θα εχουν ανοδικο τελος μηνα
το γεκοπεριστερο,δεν αντεχει επι μακρον να βλεπει πλατη Μπομπολα ειναι γνωστα αυτα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα κι απο μένα,

Καλα το πάμε σημερα με τόσες αποκοπές.

Γιάννη κανε μια υπενθύμιση στις τιμες που είπες για ΕΒΖ κ ΑΣΤΗΡ.

Πάμε μωρή ΓΕΚ!!!!!

Θανασης Κ είπε...

καλημερες σε ολους...ορεξατος ο Μικρος σημερα.....

michele είπε...

Καλα που υπαρχει και το warrant και αποφευγουμε τον υπνο..

Θανασης Κ είπε...

ω ναι....προσπαθω να θυμηθω ποσο καιρο ειχε να δει το συν το warrant.... εχω μια απορια...εαν η ΕΥΡΩΒ εχει κεφαλοποιηση 10+ δις η ΑΛΦΑ ποσο πρεεπει να εχει?? μικρε .........

Unknown είπε...

MIG............ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗ

ΓΕΚ .........ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΗ......

ΜΥΤΙΛ........ΕΡΧΕΤΑΙ DELL

ALFA ........ANAKOINVNEI ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.......

ΠΕΙΡ....ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΠΡΟΣΕΧΩς........

ΣΙΔΕΝΟΡ.ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗς

michele είπε...

Δωσε ειδησεις μαγε ..

michele είπε...

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, επελέγη ο ΤΑΡ για τη μεταφορά του αζέρικου φυσικού αερίου. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

NA TO ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ...

Θανασης Κ είπε...

η αλλη ειναι σιγουρα λαθος....η σιδερ απο που θα παρει λεφτα απο την γειτονα?? θα κανει εμποριο λευκες σαρκος??

Unknown είπε...

ΤΗΕΟ:

ΔΡΟΜΕΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ CITIGROUP.

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Unknown είπε...

ΜΙΧΑΛΑΚΙ

ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛ..........

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ............

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑς ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΠΕΙΡ .........( ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ................)

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ...............

ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ......................

michele είπε...

Αφου εχουμε εσενα ρε μαγε ,εγω βαζω το χαρακα για να ξερεις ποτε θα παιρνεις να μην σε φορτωνουνε τσαμπα..

Unknown είπε...

ΜΙΧΑΛΑΚΙ

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙς,,,,,ΤΟΥς ΧΑΡΑΚΕς ΤΟΥς ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.......

ΞΕΡΕΙς ΕΣΥ,,,,,ΧΑΧΑΧΑ........

ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.......ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΔΩΣΕΙ,,,,,,,,,,,,

ΧΑΧΑΑΧ........

michele είπε...

Τις αφηνω σε σενα ρε φιλε...εγω δεν ξερω απ αυτα,γραμμες τραβαω

Unknown είπε...

ΤΡΑΒΑ ΤΡΑΒΑ ΓΡΑΜΜΕς .........

ΜΕ ΤΕΤΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕς........

ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ.................

michele είπε...

Λεγε λιγα και καλα,που ξερεις εσυ και ποιον δασκαλο ειχα ..

michele είπε...

Τρ. Πειραιώς: Στο 19,83% η ιδιωτική συμμετοχή στην ΑΜΚ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Θα σας την δώσω εγω την είδηση...

Συγχώνευση ΕΥΔΑΠ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ και απόσπαση χρηματιστηριακού συμβούλου σε διευθυντική θέση.

michele είπε...

4,10 μετοχες ανα warrant στην ΠΕΙΡ..

Unknown είπε...

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΕΟ ΑΠΟ ΓΑΛΙΑ:

ABAKAς ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ VINCI.

ΜΙΧΑΛΑΚΙ ΕΣΙ ΚΕΙΤΑ ΤΙς ΓΡΑΜΑΙς ΚΑΙ ΤΟΥς ΧΑΡΑΚΑΙς

michele είπε...

Ενταξει,δεν μπορουμε να ανακοινωσουμε επισημα,ο ΟΠΑΠ δεν εχει ληξει το θεμα του ,χαζευουμε περιξ του 844
Υπαρχουν και αυτες οι συνεδριασεις...

michele είπε...

Χμμ καλο νεο Ioannou!! αντε να βρεθει κι ο Δακης ψηλααααααααααα χαχα

michele είπε...

6555 κομματια η ΕΕΕ και ειναι και κατω 1,63%

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,

στον ΟΠΑΠ κατά 90% ξέρουμε....
στο ΑΛΦΑΤΠ ξέρουμε ποιος αγοράζει τα πακέτα...
στην ΓΕΚ ξέρουμε...
στον ΠΑΠ ξέρουμε...
στον ΙΚΤΙΝ ξέρουμε...

michele είπε...

Ε τα υπολοιπα μας τα ειπε ο μαγος χεχε

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

χαρακες vs θελελιωδη και νεα;;;

παν μετρο αριστο.

Μεταφραση:ολα με μετρο-χαρακες αλλα βλεπουμε και γηπεδο,σηκωνουμε κεφαλι,να μοιρασουμε μπαλιες!

michele είπε...

Ο βασικός μέτοχος του αγωγού Nabucco West, η αυστριακή ενεργειακή εταιρεία OMV αποκάλυψε προ ολίγου με επίσημη ανακοίνωση ότι ενημερώθηκε για την απόφαση του Shah Deniz: Νικητής στη διαδικασία επιλογής είναι ο TAP και όχι ο Nabucco West.


Πηγή:www.capital.gr

michele είπε...

Το προσεχουν παντως οι Κλουκινες το μαγαζι τους καλυτερα..

κι αλλη διαφορα υπαρχει ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ

michele είπε...

Πηγε και ο Ρωσος που πηρε τον Σκορπιο στον Σαμαρα,αλλα την κορη την αφησε να λιαζεται στο Ιονιο χαχα

michele είπε...

Φαινεται πας ακομα και τωρα βουτας στο πορτο-καρρας χαχα

Harry είπε...

χαχαχαχαχ

michele είπε...

Γιαννη αν ειναι να παιξουν ,θα γυρισουν απο τις διακοπες χαχα ,ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ

michele είπε...

Την ΙΝΛΟΤ την βλεπω γερνει,τον Οπαπ οχι

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,το ίδιο βλέπουμε ...

michele είπε...

Ε δεν εχει και τιποτα ενδιαφερον σημερα Ανδρεα ...τσιμπηματακια χαμηλα ΕΧΑΕ στο 5,50 εγω προσωπικα

Andreas D. είπε...

στο 5,52 είχα βάλει απο το πρωϊ αλλά τα ακύρωσα... τουλάχιστον έδωσα καλά τα χθεσινά που πήρα στο κλείσιμο...

michele είπε...

Επειδη εκει κινειται η ΕΥΡΩΒΑΝΚ με τα συμβολαιακια ,καθε τιμουλα τεχνικα αποδεκτη στα χαμηλα,μ ενδιαφερει

michele είπε...

Γιαννη , Eurobank Properties: Με 56,32% το ΤΧΣ, βαλε στη λιστα

Andreas D. είπε...

376,555 τμχ η ΓΕΚ

michele είπε...

Εγω δεν πουλαω τα τμχ του 1,98 της Παρασκευης.Ακομα.

Γεράκι είπε...

καλημέρα σε όλη την παρεα...
η αγορά έδωσε άλλη μια ευκαρία για σορτ...ή αλλιως αλλη μια ευκαιρία για εγκλωβισμους....τπτ παραπανω τπτ λιγοτερο...

michele είπε...

Για καλες τοποθετησεις δινει ευκαιριες η αγορα..λεω εγω .Γεια σου Γερακι αρπακτικο!

Γεράκι είπε...

η αγορα ηδη εχει "εξοντωσει" κ τα πιο υπομονετικα χαρτοφυλακια...
μονο οι εξαιρεσεις μπορουν να τοποθετηθουν...
τεσπα....

michele είπε...

Εχει μεγαλη αληθεια αυτο που λες Γερακι, αλλα υπηρχαν λογοι και χρηματιστηριακοι και ..πολιτικοι.
Χαροφυλακια μη εκτεθειμενα σε margin με δεικτοβαρεις μετοχες ,δεν εχουν παρα να αναμενουν..

michele είπε...

Γιαννη ειναι φανερη η χειραγωγηση -μετοχων -δεικτων-επενδυτικου κοινου με χαμηλου κοστους κινησεις..

Να μην ξεχναμε και το τελος του μηνα ( 2 συνεδριασεις μενουν) παντα υπαρχει ,εστω και οριακη πτωση.Το εχουμε αναφερει πολλες φορες ( κλεισιμο θεσεων κλπ)

Γεράκι είπε...

καλα το ειπες..Χαροφυλάκια...γιατι χαρτοφυλάκια δεν ειναι...

παλι καλα που εχουμε κ σενα Μικρε για να παιρνουμε θαρρος...

οτι ισως καποια στιγμη κ εμεις να τα καταφερουμε...

αλλα αυτο μκρη σημασια εχει...το ξερω

michele είπε...

Kαντεμιασα και ενα φιλο που ειχε στησει ΟΤΕ στο 5,25 και του ειπα δεν θα παρει ...πηγε 5,26

μικρε ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΛΑ .

Τι να κανουν και αυτοι στην ΕΤΕ ..

Μπραβο στον ΚΥΡΜ 10% η επιστροφη κεφαλαιου .Στην τσεπη τους,γιατι ποιος εχει

michele είπε...

Πανω απο 839 θα παμε για καλο κλεισιματακι

Λευτερης είπε...

ΜΥΤΙΛ είναι για αγορά???? Μιχάλη Γιάννη τα φώτα σας.

Θανασης Κ είπε...

η μιγ ανακοινωσε οτι δεν καλυφθηκε το ομολογιακο??

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,

μιλώντας για γκαντεμιά...
έβαλα ΦΡΛΚ στο 2,35 αλλά δεν μου έδωσε... χαχα

michele είπε...

Ειναι και θεμα τυχης Ανδρεα ..κλασσικος ΦΡΛΚ ..

Με κανα δυο κλεισιματακια πανω απο 4,26-4,27 που ειναι οριακα οι 200 αρης Λευτερη καλος ειναο.
Πανω απο 4.52 ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Λευτερης είπε...

Ευχαριστώ. Καλό το κλείσιμο αν κάτσει στο 840.

michele είπε...

Δεν θα κλεισει 7,10 Γιαννη..
ειναι και σταθερα η ΕΕΕ κατω με 29 χιλ κομματια,για να εμπεδωνεται η τρομοκρατια

Ρε warrant ακι ρεεεεεεεεεεε

Λευτερης είπε...

Καλό απόγευμα σε όλους και καλή ξεκούραση. Ραντεβού το βράδυ.

michele είπε...

Καλη ξεκουραση Λευτερη!

Γιαννη βλεπω οι Αμερικανει παρα την χαμηλοτερη των εκτιμησεων ανοδο του ΑΕΠ συνεχιζει..
Μετα ο μαγος μου λεει για χαρακες,δεν μου ειπε ΠΟΥ να αγορασω ΜΙΓ ..

michele είπε...

*Αμερικανοι

michele είπε...

Αδιαφορο τεχνικα το κλεισιμο..Αυριο θα εχει warrant Εθνικαρας γιατι σημερα περα απο καλα τσιμπηματακια ,κοιμηθηκαμε

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Νίκας: Στο 11,99% το έμμεσο ποσοστό του ΤΧΣ


Πηγή:www.capital.gr

michele είπε...

Μεγαλωνει η λιστα Κωστα ...χαχα

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση !