Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

FTSE

FTSE-25 HMEΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ επικαιροποιημένο...

Στην προηγουμενη παρουσιαση μας εδω :http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2013/06/ftse_27.html#more
ειχαμε επισημανει ως σημαντικη κινηση ,πιθανη ανοδικη πανω απο τις 285 μον για να συνεχιστει η κινηση.
Αυτο δεν συνεβη ,δεδομενου οτι ειχαμε μονο δυο κλεισιματα οριακα το δευτερο πανω απο τις 285 μον και επομενως ο δεικτης επεστρεψε προς την μεγαλη στηριξη των 267 μον της Β ,οπου φαινονται με ελλειπτικες γραμμες ποσες φορες την εχει προσεγγισει.
Ειναι προφανες οτι σε περιπτωση καθοδικης διασπασης της Β θα δοκιμασει ο δεικτης τις 253 μον της Μ ,ενω αντιθετα ,επαναφορα πανω απο τον εκμο20 ημ και τις 288-290 μον ,θα δοκιμασει τις αντιστασεις του συστηματος των 2 κινητων εκμο 50 και 200 ημ εως τις 310 μον.

6 σχόλια:

michele είπε...

Προσωπικα με ..βολεψε το after hour λογω ΕΥΡΩΒ,εφυγαν και οι ..γρηγοροι μπαρμπα

THE JUNIOR είπε...

η ρεβοιλ μιλαει για ρωσους δεν μας λεει για ελληνες,λεει καθαρα οτι δεν εχει εκδηλωθει απο ρωσους

ότι δήθεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ρωσικό fund για την εξαγορά του δικτύου λιανικής πώλησης και των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων της εταιρείας. Ομοίως διαψεύδει το αναφερόμενο στο ίδιο δημοσίευμα ότι δήθεν διενεργείται due diligence στην εταιρεία.

michele είπε...

Μα για ελληνες ειναι η ( σοβαρη) φημολογια...Εδωσα δεν ξερω τι θα γινει,μη σου πω δεν μ ενδιαφερει κιολας ( μετοχικα εννοω).

THE JUNIOR είπε...

8% συριζα
20% τσιπρασοκ

αναλυση αποτελεσματος

THE JUNIOR είπε...

μοη-ελπε -και ο τριτος πολος

michele είπε...

Καπου εκει ειναι τα νουμερα ΜΙΚΡΕ..

να δουμε και τον ..τριτο πολο