Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

  INKAT

X.A.A. LIVE 

        



                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
INKAT:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
και
ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ...

Η μετοχη κατα την φαση της διορθωσης απο τα μεσα Μαιου διολισθησε προς την κατω πλευρα Χ του μεγαλου καναλιου ,εκανε ενα μικρο σχηματισμο διπλης κορυφης προσεγγιζοντας και 2 φορες την Κ στα 0,72 περιπου.
Για τη συνεχεια του χθεσινου κεριου,απαιτειται αμεση κινηση και ανοδικη διασπαση του εκμο 12 ημ 0,787 .
Το επιπεδο των 0,82 -0,84 μον,που προσδιοριζει το 38,2% της διορθωσης της μεγαλης πτωτικης κινησης Φεβρουαριου-Μαρτιου ,καθως και το περασμα του εκμο 50 ημ ( 0,834) ειναι πολυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για την διαγραμματικη εξελιξη της μετοχης ,καθως ΑΚΥΡΩΝΕΙ και τον τοπικο σχηματισμο διπλης κορυφης.
Απο κει και πανω ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρολο θα παιξει η γραμμη περιορισμου V1 του σχηματισμου,ανοδικη διασπαση της οποιας θα φερει μεγαλη ανοδικη εκτονωση στον τιτλο.
Ολα αυτα ,παραμενουν σε ισχυ,οσο δεν διασπαται καθοδικα  η γραμμη Κ στα 0,72 ,που θα επιφερει και την ενεργοποιηση της διπλης κορυφης,με τιμη στοχο τα 0,62-0,63 οπου κινειται ο πολυ μακροπροθεσμος ακμο των 480 ημ.
.............................................................................................................................

Του Στέφανου Κασιμάτη
Κατά μία άποψη, δεν είναι δα και τόσο τρομερό για μερικούς μήνες να διακοπεί η εισροή στη χώρα δανείων από το εξωτερικό. Αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα πάψουμε να εκπληρώνουμε τις διεθνείς υποχρεώσεις μας για πέντε, άντε το πολύ έξι μήνες, ώσπου να ολοκληρωθεί η αναδιαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων. Βέβαια, χάρη στις εισροές αυτές συνεχίζεται η λειτουργία του κράτους. Αλλά, τι να κάνουμε; Απλώς, το κράτος θα πρέπει να σταθεί στα πόδια του με όποιους εσωτερικούς πόρους διαθέτει. Κι αν, στη χειρότερη των περιπτώσεων, το διάστημα αυτό ξεπεράσει το εξάμηνο; Ε, τότε θα κάτσουν κάτω μαζί με τον λαό και θα δουν τι θα κάνουν...

Δεν είναι η δική μου άποψη αυτή που διαβάσατε παραπάνω. Απλώς σας μετέφερα, χωρίς καθόλου να παρεκκλίνω από το δικό του λεξιλόγιο, τα όσα γλαφυρά είπε χθες στο ραδιόφωνο ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ο συνήθως ευέξαπτος αλλά και εξόχως ειλικρινής Νίκος Βούτσης. Οπως βλέπετε, λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος να διεκτραγωδούμε τις συνέπειες της αντίστασης και της ανυπακοής στους δανειστές. Αν το τολμήσουμε, όπως μας προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ζήσουμε μια περιπέτεια και ίσως ζοριστούμε λιγάκι. Αλλά θα είναι, το δίχως άλλο, μια ωραία περιπέτεια! Για την οποία θα δικαιούμεθα να είμαστε περήφανοι - υπό την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα επιζήσουμε από αυτήν.

Λάβετε δε υπ’ όψιν ότι δεν θα είμαστε μόνοι μας σε αυτή την ωραία περιπέτεια. Διότι θα διασχίσωμεν ιλαρώς αυτές που ο άγνωστος λυρικός της «Αριστερής Πλατφόρμας» του ΣΥΡΙΖΑ ονομάζει «αχαρτογράφητες θάλασσες της αλληλεγγύης»! Στο σημείο αυτό, είναι αναγκαίο να παραθέσω ένα απόσπασμα του κειμένου συμβολής, που προετοίμασε εν όψει συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, η εν λόγω «πλατφόρμα», για την οποία να θυμίσω ότι εκφράζει περίπου το ένα τρίτο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και έχει ως αδιαμφισβήτητο ηγέτη και εμπνευστή του σφρίγους και της ορμής της τον μεγάλο Παναγιώτη Λαφαζάνη:

«Η κυριότερη εφεδρεία μιας νέας, λαϊκής εξουσίας στην Ελλάδα θα ήταν οι λαοί που υποφέρουν, αγωνίζονται και ελπίζουν - ιδιαίτερα στην περιφέρεια της Ευρωζώνης, την ευρωπαϊκή και αραβική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Μια Ελλάδα που θα τολμήσει να έλθει σε σύγκρουση με την πολιτική της τρόικας, μνημονίων, Ευρωζώνης και γερμανικής Ε.Ε., μπαίνοντας στις αχαρτογράφητες θάλασσες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης, είναι βέβαιο ότι θα κέρδιζε αμέσως τη συμπάθεια των λαών πυροδοτώντας ντόμινο προοδευτικών ανατροπών στο γεωγραφικό και οικονομικό της περίγυρο. Για καλή μας τύχη, οι χώρες του Νότου που αποτελούν αυτή τη στιγμή τους αδύναμους από οικονομική άποψη κρίκους της Ευρωζώνης, υπήρξαν ιστορικά οι αδύναμοι κρίκοι της ιμπεριαλιστικής αλυσίδας και από πολιτική άποψη - και ήδη έχουν αρχίσει να ξαναγίνονται, όπως μαρτυρά η άνοδος της Αριστεράς στην Ελλάδα, η αφύπνιση του πνεύματος της “Επανάστασης των γαρυφάλλων” στην Πορτογαλία και η ανοιχτή πολιτική κρίση στην Ιταλία. Ζώνη αμερικανοβρετανικής συγκυριαρχίας μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Μεσόγειος μπορεί να γίνει σε όλες τις ακτές της σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία η δική μας θάλασσα της κοινωνικής εξέγερσης, της ελπίδας και της ελευθερίας». (Μέχρι τότε, το βέβαιον είναι ότι φυσάει τουλάχιστον εννέα μποφόρ μέσα στο κρανίο του συντάκτη της «πλατφόρμας» και οι αχαρτογράφητες θάλασσες της ανοησίας του είναι τρικυμιώδεις...)

Το τρίτο κρούσμα συριζαϊκής γραφικότητας που υπέπεσε στην αντίληψή μου αφορά τη δημόσια τάξη. Θα πληροφορηθήκατε, υποθέτω, ότι το περασμένο Σάββατο η κεντρική πλατεία των Πατρών έγινε πεδίο μάχης εξαιτίας των κατ’ ευφημισμόν «αντεξουσιαστών» και της μόνιμης τάσης τους να συμπεριφέρονται ως εξουσιαστές. Αφορμή ήταν η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα κάποιου ξενοδοχείου της πόλης. Προκειμένου να εμποδίσουν την προσέλευση των ακροδεξιών, περίπου πενήντα «αντεξουσιαστές» με κράνη ρόπαλα κ.λπ. απέκλεισαν τις εισόδους του ξενοδοχείου και, όταν η Αστυνομία επιχείρησε να τους απωθήσει, εκείνοι απάντησαν με μολότοφ. Ακολούθησε η παραδοσιακή κλωτσοπατινάδα, η οποία κατέληξε στη σύλληψη και την παραπομπή στο Αυτόφωρο μιας ντουζίνας ταραξιών. Θα ήταν κακοπροαίρετο να κακίσει κάποιος τον ΣΥΡΙΖΑ για την ασυδοσία των αναρχικών, αν δεν έσπευδε η τοπική οργάνωση της νεολαίας του να χαρακτηρίσει με ανακοίνωσή της τις συλλήψεις ως «αναίτιες»!

Δεν χωρεί αμφιβολία: τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν, προφανώς, την αριστερή βία δικαιολογημένη, αν όχι επιβεβλημένη, εφόσον στρέφεται κατά ακροδεξιών ή κατά «του τελευταίου μπάτσου» (για να θυμηθούμε και την ορολογία του Ν. Βούτση...), εξ ου και κρίνουν αναίτιες τις συλλήψεις. Ισως μάλιστα να θεωρούν την πρωτοβουλία που ανέλαβε στην εφαρμογή του δικού της νόμου η «συλλογικότητα» με τα κράνη, τα ρόπαλα και τις μολότοφ εντεταγμένη στη λογική της πρότασης, που πρόκειται να συζητηθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, για την «υπαγωγή (σ.σ.: των Σωμάτων Ασφαλείας) στον έλεγχο των μαζικών οργανώσεων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας». Ενδέχεται οι ανάρχες με τις μολότοφ να είναι η πραγμάτωση της «εκ περιτροπής συμμετοχής επίλεκτων μελών των μαζικών εργατικών οργανώσεων και της νεολαίας», όπως αναφέρεται στην πρόταση για τη «ριζική αναμόρφωση των σωμάτων ασφαλείας», την οποία έχει καταθέσει προς συζήτηση η κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει συνεδρίου.

Με όλα αυτά, θέλω να καταλήξω στη διαπίστωση ότι ο Πάγκαλος είχε άδικο την περασμένη Κυριακή στην «Καθημερινή», όταν μας κάλεσε να αυτοκτονήσουμε μαζικά εφόσον αναδείξουμε στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ. Αδικο, διότι θα είναι περιττή η πράξη της αυτοκτονίας. Η αυτοκτονία θα έχει ήδη συντελεσθεί διά της ψήφου...
www.kathimerini.gr

97 σχόλια:

Λευτερης είπε...

Καλημέρα σε όλες καιόλους τους φίλους.

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα, καλημέρα ...

ThitaDelta είπε...

Μιχάλη 2ο καπάκι άρθρο για τον ακατανόμαστο ...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΛΕΥΤΕΡΗ καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

giannhs kon είπε...

To πορτογαλικό συντηρητικό κόμμα CDS-PP θα συναντηθεί με το κυβερνών Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα για να εξεταστούν τρόποι διασφάλισης μιας βιώσιμης κυβέρνησης, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Luis Queiro, ανώτατο στέλεχος του κόμματος.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο κ. Queiro τόνισε ότι δεν θα παραιτηθούν άλλοι υπουργοί του CDS-PP από την κυβέρνηση


Αυτό το Reuters, σε όλα ΠΡΩΤΟ τις τελευταίες μέρες χαχα

Unknown είπε...

04/07/13 - 07:38 γράφτηκε από Π.Θ (IP: XXX.129.112.91)

ΠΛ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΚΑΙ ΟΛΕς ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΣΥΒΟΤΑ.........

Η ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΕΧΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟς ΤΡΟΙΙΚΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΕΤΕ -ΠΕΙΡ............

ΤΟ ΤΤ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΒ................

Η ΜΙΓ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΟΒ.........................

ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ Η GOLDMAN ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΑΑ ΠΡΟΣΕΧΩς 1300.........

ΑΛΦΑ ΠΕΙΡ ΜΙΓ ΜΥΤΙΛ ΣΙΔΕΝΟΡ ΓΕΚ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ο ΚΕΡΟς ΓΑΡ ΕΓΚΥς.........

giannhs kon είπε...

http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1940236&nt=103

Unknown είπε...

καλημρα σε ολους.ζεστη απο πολυ πρωι σημερα. ακομη να τελειωσει η τροικα τις διαβουλευσεις. στη γειτονα αιγυπτο μονο καλη δεν ειναι η κατασταση.εχω μια απορια. απο δευτερα που θα εισαχθουν και οι νεες μτχ της αττικα μπανκ, ποσοι θα ειναι οι τζιροι του γδ.ειναι που ειναι χαμηλοι αυτην την εβδομαδα. σημερα να δουμε που θα κλεισει η μαχη του γ.δεικτη.χθες παντως ηταν ωραιες οι συγκινησεις που προσφερε η συνεδριαση. ενεργοποιω το χιουμορ που διαθετω οσο μπορω περισσοτερο, σε σχεση με τα πολιτικα αρθρα που διαδαζω στα εντυπα.χθες ειδα την εκφραση του διευθυντη υποκ. τραπ. εθνικ. σε αλλον πλανητη να βρισκεται.αδειανο ηταν το αλλοτε γεματο απο πελατες υποκ.της εθνικ. τρ.συγκινησεις θα εχει και σημερα η σοφοκλεους//

Ανώνυμος είπε...

ΠΘ

ποτε βλεπειπς το ΧΑΑ 1300??

Η ΜΙΓ που μπορει να παει?

ευχαριστω

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

04-07-2009 Charisteas day....

http://www.youtube.com/watch?v=wZDHLltOeVc

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους....

Λευτερης είπε...

Σήμερα πιστεύω να εχουμε καλές και ανοδικές συγκινήσεις. Καλημέρα Γιάννη.

ArTaXiA είπε...

Είχα ένα όραμα:

Το ΧΑΑ στις 1300 λέει -που το θέλει και η Goldman-.

Μετά ξύπνησα ιδρωμένος.

Και σκέφτηκα:

Με ΧΑΑ στις 1300, η ΕΤΕ ας πούμε, θα έχει κεφαλαιοποίηση 7.5 δις ευρώ.

Ο ΦΡΛΚ στις 1300 θα έχει PE π.φ στο 65.

Η ΔΕΗ; Α ναι η αγαπημένη ΔΕΗ. Θα έχει τιμή 10€.

Και ξαφνικά μου ήρθε η λύση στο ερώτημα πότε θα είναι το ΧΑΑ στις 1300 (που το θέλει κι η GS).

Όταν οι γάϊδαροι βγάλουν φτερά και χαρούμενοι πετούν.

Ξανάπεσα για ύπνο. Τι να'κανα; Με πείραξε το δείπνο μάλλον....

Νίκη είπε...

Καλημέρα σας.
«Όταν οι γάϊδαροι βγάλουν φτερά και χαρούμενοι πετούν».
Δηλαδή σε 1 με 2 χρόνια, ή και πολύ πιο σύντομα, θα δούμε το απίθανο, το μεγάλο, το πρωτοφανές θαύμα;
Καλή συνέχεια στην ημέρα μας.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα και πάλι σε όλους

Καλημέρα ΝΙΚΗ μας

Καλημέρα ArTaXiA πες μας καθαρά με νούμερα την άποψη σου για το ΧΑΑ .Δεν είναι κακό !!!!

Πιστεύω να έχεις καταλάβει ότι από εδώ μέσα κανείς δεν θα βρεθεί να σου κάνει πλάκα αν είναι ΛΑΘΟΣ η εκτίμηση σου .

ThitaDelta είπε...

... εγώ πάλι απορώ, τι ήχο άραγε να κάνουν οι αρκούδες όταν τις παραζουλάνε, χεχε

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα σε 'ολη την παρέα...
λες για όλα να φταίει .... οι υδρογονάθρακες.....?

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

ΜΙΚΡΕ, του τα έφαγαν τα 33,843 τμχ στο 2,17

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα...
ΓΔ ψηλα δεν βλεπω...
μεμονομενες ανεξατητες βλεπω

michele είπε...

Tα εργοταξια ,μετα την Κορινθο δουλευουν οντως.Μολις επεστρεψα ,καλημερα σε ολους

Διαβασα και τις "ανησυχιες" artaxia..
o δεικτης για τις σοβαρες εταιρειες ειναι σε εκεινα τα επιπεδα ηδη

η ΔΕΗ στα 10 ,θα εχει κεφαλαιοποιηση 2,32 δισ.Της πλακας δηλ

Αλλωστε δεν θα θα παει εκει γερολυκε βασει θεμελιωδων,θα παει λογω προσδοκιων

Andreas D. είπε...

Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ υπέγραψε στις 2 Ιουλίου 2013 σύμβαση με την εταιρεία ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε, με αντικείμενο την Προμήθεια και Εγκατάσταση Ιατρικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Το συνολικό τίμημα του αντικειμένου της Σύμβασης αυτής ορίστηκε στο ποσό των 945.000,00 € πλέον ΦΠΑ και η διάρκεια της είναι έξι (6) μήνες από την υπογραφή της.

michele είπε...

Γιαννη ειδικα για την περιοχη αυτη( μιας και περναω συχνα) τα ξερω .Απλα λεω τωρα τι ειδα..

1 ευρω επρεπε να ειναι το εκτερακι.Γι αυτο δεν μ ενδιαφερει ιδιαιτερα ο δεικτης παρα μονο οταν option αρω

Andreas D. είπε...

σπεύδε βραδέως...

Andreas D. είπε...

zzzzz....zzzz....zzzzz....

michele είπε...

Ξυπνα,καλη η διασπαση του 830 Ανδρεααααααααααα

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,

ονειρευόμουν οτι εγώ αγόρασα τα 1871 ΑΛΦΑΤΠ στο 0,6270...
τελικά αποδείχτηκε οτι δεν ήταν όνειρο... χαχαχα

michele είπε...

..και θα τα εχεις πουλησει ηδη προφανως

Andreas D. είπε...

χαχαχα... σωστά...

έδωσα 1 στο 0,66 για να γράψει υψηλότερη τιμή και έβαλα τα 1870 στο 0,68...

michele είπε...

Καλα ψηφισαν 435 επι συνολου εκπαιδευτικων 50-60 χιλιαδες??

Andreas D. είπε...

*Αναστολή συναλλαγών στο χρηματιστήριο της Αιγύπτου μετά από άλμα 6,4%

michele είπε...

Αλλου ειδα οτι ειχε πτωση 6,4%

Andreas D. είπε...

ΒΙΑΝΕΞ: Νέα συμφωνία με MSD για προώθηση φαρμάκων
Νέα συμφωνία για από κοινού προώθηση δύο καθιερωμένων θεραπειών για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 ανακοίνωσαν η ΒΙΑΝΕΞ και η MSD, ενισχύοντας τη στρατηγική τους θέση στην κατηγορία του Καρδιομεταβολικού Συστήματος

πάμε πρόεδρε
...που λέει και ο ΜΙΚΡΟΣ

michele είπε...

Τα λεγαμε και χθες και τι αλλο ντηλ που εκανε ,πολλα λεφτα
εδω λεει για το χρηματιστηριο Αιγυπτου
http://ysterografa.gr/international-news/%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE

μπαρμπαλιας είπε...

οσο υπαρχει η μλάρα...
μην περιμενουμε ασπρη μερα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Η πραγματική οικονομία FTSEM σήμερα μαυρα χάλια!!

Andreas D. είπε...

Το capital το έγραψε λάθος και το έβγαλε...

μα είναι δυνατόν να το σταμάτησαν επειδή ανεβαίνει ?

ποιοι θα το έκαναν αυτό? o artaxia και οι φίλοι του ?

artaxia μη με παρεξηγείς... ένα αστείο έκανα...

giannhs kon είπε...

μόλις φτάσει την δίκαιη τιμή που θέλουν …… μετά θα τους αρέσει ΜΠΑΡΜΠΑ
Ξαφνικα θα γινει φοραδαρα χαχα

ThitaDelta είπε...

χαχα

ο αρταξίας δεν έχει φίλους, όλοι οι σόρτηδες είναι κακάσχημοι και μονόχνωτοι

σε αντίθεση με μας τους λόνγκηδες που είμαστε γυμνασμένοι, ψηλοί, ξανθοί με γαλανά μάτια, χεχε

μπαρμπαλιας είπε...

ο κυρ Χρηστος την ψιλοπατησε στο 2.23 με τη μλάρα....
ευχομαι να του γυρισει

michele είπε...

Κωστα ο FTSEM ειναι περιεργος και στα πανω και στα κατω,απλ διοτι μετεχει η ΕΥΡΩΒ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 23%!!

Ρεβοιλ να ναι καλα λεμε..

και το πειρτουπου

μπαρμπαλιας είπε...

τελικα πλακα πλακα ο αρταξ δικαιωνεται..
το μαυρο μας το χαλι εχουμε
με τις ισχυρες κεφαλαιακα τραπεζες που η αποτιμηση τους ειναι μπιλιονς
να πρωτοστατουν...

michele είπε...

Κατσε να βαλω ενα χαρακα τωρα..γιατι εχω βαρεθει και σημερα,δεν καθομουνα με την mother να κανω καμμια βουτια

michele είπε...

815 διασπαση θελουμε και κυριως 817

giannhs kon είπε...

Πια είναι η διαφορά του μεγαλομέτοχου από του θεσμικού ??

giannhs kon είπε...

Ευχαριστω ΓΙΑΝΝΗ δεν πειραζει

Εντός της εβδομάδας τον κυρ ΜΙΧΑΛΗ { τον δικός μας}
τον κόβω μεγαλομέτοχο χαχα

Μαζί με μένα χοχο σιγα μην τον αφήσω μόνο του με την κύρια

ThitaDelta είπε...

Γιάνναρε για ποιά λες;

giannhs kon είπε...

Σιγά μην τον αφήσω να πάει με την κοντή χαχα
την άλλη την ψηλή την όμορφη λεω

giannhs kon είπε...

Για την ΕΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ

ThitaDelta είπε...

... βρε τρελοκαψούρη ξανάμπλεξες;

ThitaDelta είπε...

... αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις, χαχαχα

michele είπε...

Καλα συννενοηση μπουζουκι χαχα..

Andreas D. είπε...

Αναλυτικά, πως διαμορφώθηκαν οι όμιλοι...
Α) Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ-Φενέρ- Μπουντιβέλνικ-Παρτίζαν-Ναντέρ
Β) Ρεάλ-Εφες-Ζαλγκίρις-Μπάμπεργκ-Αρμάνι Μιλάνο-Στρασμπούρ
Γ) Ολυμπιακός-Σιένα-Μάλαγα-Γαλατάσαραϊ-Ζιέλονα Γκόρα-Μπάγερν Μονάχου
Δ) ΠΑΟ-Μακάμπι-Λαμποραλ-Λοκομοτίβ-Ερυθρός Αστέρας-ομάδα προκριματικών

giannhs kon είπε...

Όοοχι ακόμα χαχα Έχω ζητήσει προγαμιαίο συμβόλαιο πρώτα χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

ξαναμπλεξαν την ποπολαρια στις αμκ και κλαινε με μαυρο δακρυ...
αλλα ,αφου λεφτα υπαρχουν...
οι ελεγχοντες το συστημα τραπεζιτες...ειπαν...
τωρα θα τους φαμε και τα ρεστα.
το και εγινε.

giannhs kon είπε...

χαχα καλο ΓΙΑΝΝΗ

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννη η Εφυφτος ειναι στις ανεπτυγμενες;;;
"η στις υποσαχαριες;;;

michele είπε...

Νομιζω οτι η "ληστεια" περι τραπεζων ο λογος που ειπε ο προλαλησας φιλος μου Μπαρμπας,πλησιαζει προς το τελος.
Οποιος αντεξε,θα δει χαρα στα σκελια του

michele είπε...

Ναι,αρα λες οτι ο Ελλακτωρ θα ανεβει ,γιατι δεν μπορει να ανεβει η ΕΤΕ.
Εγω λεω ομως οτι
συμφωνα με αυτη τη λογικη,αν η ΕΤΕ κανει μια κινηση προς τα 3 ο αλλος που θα παει??

michele είπε...

Αρα λες οτι η ΕΤΕ πρεπει να παει 1..
γιατι σιγα μην παει τοσο γρηγορα το μουλαρι ο ελλακτωρ 3 χαχα

προσοχη στο 817
αλλα σκεφτομαι αμα παει ο ελλακτωρ 3 η γεκ που θα ειναι??? χαχα

giannhs kon είπε...

Για να μην σκάτε το πιο πιθανο ΚΑΠΟΙΑ στιγμή είναι

1 ΙΝΛΟΤ 2 ΕΤΕ

giannhs kon είπε...

καλο μεσημέρι σε όλους

michele είπε...

Τελικα ποια ειναι πιο πανω τωρα.Η ελβε (που μενει ακουνητη) η η ΕΘΝΙΚΑΡΑ

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

michele είπε...

Καλησπερα ΝΙΚΟΛΑ
αυτο το πειραιως τουπου ολο ανεβαινει
ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕΤΑΙ

ArTaXiA είπε...

Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι

Μόλις επέστρεψα στο γραφείο και πριν ξαναφύγω για το spa, προκειμένου να γίνω κι εγώ όμορφος και καλλίγραμος ωσάν τους λόνγκηδες θα σας πω τούτο:

Όπως έγραψα και στο ιστολόγιο μου περί "ηλιθίων εγκώμιον", η αγορά μας εδώ θα μπορούσε να δει ωραίες πιένες, αν οι ΗΛΙΘΙΟΙ δεν έριχναν τα ωραία τους λεφτά στις ΑΜΚ των τραπεζών. Τότε θα είχαν κεφάλαια να αγοράσουν και ΕΚΤΕΡΙΑ και ΓΕΚΤΕΡΝΕΣ και την ΑΡΑΙΓ που δεν την έχει πει κανείς και απορώ δηλαδίς.

Όσο όμως οι παράδες είναι εγκλωβισμένοι σε φλούδια, άσπρη μέρα δεν θα δούμε.

Ωστόσο, θα ανεβάσω σχετικό πόνημα αν προλάβω προτού φύγω δια ολιγοήμερας διακοπάς με τίτλο:

"Πού βλέπω το ΧΑΑ. Αναμνήσεις ενός μετανιωμένου σόρτη".

Ειλικρινά δικός σας

ArTaXiA

michele είπε...

Συμφωνω στα περισσοτερα artaxia.Aλλα και η ΑΡΑΙΓ χωρις κομματια παει,
ποσες τετοιες να εχουμε.
αυτες τις κραταμε για να παταμε πανω τους να παιζουμε τα υπολοιπα..

στα θετικα οτι θα φυγεις για ολιγοημερες διακοπες,αρα δεν θα λειψεις πολυ και οτι θα ανεβασεις και πονημα πριν απ αυτες.

michele είπε...

Nα δουμε και το 821 again

μπαρμπαλιας είπε...

αταραξια φιλε μου και εγω θελω τσοτσο
spa..
εν αναμονη του λογκέ λπν και στη Μανιλα ντουμ σε ανασταινουν
με το ταξιμο δεν κλεινεις εκκλησιες..
με το δωσιμο κλεινεις σπιτια...
και γιατι την πηρες αναποδα;;;
ασε τα παλιοπαιδα να λενε
εγω εζησα.

ThitaDelta είπε...

χεχε, άμα πειράζεις τον άλλο όλο και κάποιο tip βγάζεις

σειρά του Μιχάλη σε λίγο...

Ανώνυμος είπε...

τι γινετε με ΜΙΓ?

Π,Θ

ξεκιναει το ραλλυ???

ThitaDelta είπε...

... παρασφίξαν οι μπόλινγκερ στη πειρ (30'), κάτι θα κάνει δυνατό

νικος φαληρο είπε...

σε κλεισιμο ΙΝΛΟΤακι πανω απο 1,56 κλεινω σορτ και μεταφερω τα κερδη στη σποτ για αγορα υποκειμενου για μειωση ΜΟ.Για να εκτιθεμαι και λιγο.
Το ΔΙΟΝακι να προσεξουμε.

μπαρμπαλιας είπε...

μααα,φυσικα..
αφου ειναι η καλυτερρη τραπεζα

μπαρμπαλιας είπε...

νικο μας
με μπερδε ψες ολιγον

michele είπε...

Mια χαρα τα ειπε ο Νικολας,κοσμογυρισμενε
μετα το 821
θελω 823,45

νικος φαληρο είπε...

που μπερδευτηκατε κε μπαρμπαλια;Γραφω κινηση προτου κανω κι οχι εκ των υστερων.Οι πεπονοφλουδες φιλοι να εχουν λιγο ψαχνο και να ειναι σημερινες.

μπαρμπαλιας είπε...

νικο μας απλα δεν το κατεχω σορτέ-λογκέ...εξ ου και ο προβληματισμος.
μια μερα που θα εχεις χρονο..θα ηθελα να μου τα πεις αναλυτικα

michele είπε...

Tουλαχιστον τα νουμερακια που γραφω οτι θελω τα καταλαβαινεις?? χαχαχαχα

νικος φαληρο είπε...

Θα τα εξηγησω κε μπαρμπαλια αναλυτικα.Μονο να μην αρχιζει και στριφογυριζει στο 1,55 και γινω ρεζιλι.Δεν θελω την κινηση απο τωρα αλλα ετσι συνηθιζει αυτος που κινει τη μετοχη.Ελπιζω να γυρισει λιγο προς το τελος.

νικος φαληρο είπε...

ωχω ωχ

νικος φαληρο είπε...

χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

μαγιολικα εκανες νικολακη...

ThitaDelta είπε...

... άνοδος by Mario Draghi

michele είπε...

Νικολα βασει συστηματος μια χαρα.Αλλα ηδη η χυεσινη ημερα ειχε ογκο αντιστροφης ,παρ οτι η spot τιμη ηταν χαμηλα

michele είπε...

Δημητρό ακριβως ( της Γερμανιας βεβαιως +2,04% τωρα)

michele είπε...

Ειπε και καλα λογια για μας βεβαια..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Για να δούμε οι δικοί μας τι θα πουν??!!

νικος φαληρο είπε...

ναι κε michele.Μεγαλος ο ογκος στο χαμηλο της.Το εβλεπα και με ετρωγε.Εκλεισα λιγα στο 1,40.

μπαρμπαλιας είπε...

αυτα ειναι για τους κοκκινοκωλους ...που εχουν υποαποδοσεις...
εμεις εχουμε υπερρρρραποδωσει και αδυνατουμε...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

βόλτα στο 821??

michele είπε...

Τα retest χρειαζονται Κωστα..
Για την λιστα:
Αστήρ Παλάς: Με 85,35% το ΤΧΣ

michele είπε...

Πανω απο 826 καλα ειναι σαν κλεισιμο.

michele είπε...

..Αλλα δεν το βλεπω

michele είπε...

Πραγματι,πανω απο 821 τουλαχιστον..

Ανώνυμος είπε...

Π,Θ

ΤΟ 1,2 για ΜΙΓ ισχυει??

ευχαριστω

michele είπε...

Τα warrants ομως πανω Γιαννη..

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση...