Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

FTSEM


FTSEM :ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Γραφημα του δεικτη της πραγματικης οικονομιας .Ο δεικτης προσπαθει να αποφυγει την λυση του σχηματισμου διπλης -τριπλης κορυφης αντιστρεφοντας την καθοδικη του πορεια .
Παρ ολα αυτα ,σταματησε εκει που ειχε παει στην προηγουμενη διορθωση σχηματιζοντας ενα διπλο πυθμενα του οποιου ομως η ενεργοποιηση ειναι πολυ μακρια .
Προεχει η επαναφορα του εντος της ανοδικης γραμμης τασης Α απο τα χαμηλα του περσινου Ιουνιου .Πρωτη αντισταση η γραμμη Χ στις 1045 μον και ο απλος κμο 200 ημ στις 1087 μον.Απο εκει διερχεται και το επιπεδο 38,2% της fibo διορθωσης απο τα υψηλα του Μαιου γεγονος που κανει ακομα σημαντικοτερο το επιπεδο αυτο.
Πανω απο απο τις 1110 μον η κινηση θα αποκτησει την απαιτουμενη ορμη  για την προσεγγιση και διασπαση των τοπικων υψηλων.
Αποτυχια υπερβασης της Χ και του κμο 200 ημ θα επιφερει περαιτερω ταλαιπωρια στους επενδυτες και στο ελληνικο χρηματιστηριο γενικοτερα.

3 σχόλια:

ThitaDelta είπε...

Πολύ κομμάτι έχει αλλάξει στη ΓΕΚ μεταξύ 2.20 - 2.24, μάλλον θα πρέπει να έχει σχέση με την υπογραφείσα συμφωνία με την ΗΡΩΝ, κάποιος πρέπει να μπαίνει σε προσυμφωνημένες τιμές ή αλλιώς ξεφορτώνουν οι τάνες. Αν ξέρεις κάποιος φίλος τίποτα;

Μιχαλιό σου έστειλα μαιλ.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΙΧΑΛΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ

michele είπε...

Δημητρη θα απαντησω το βραδακι..η ΓΕΚ θα εχει και συνεχεια...