Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΑΒΒΑΤΟ..
με καφεδάκι
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΑ..
                                                                   photo by Nίκος Φάληρο.

ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ...
Στα μεσα της δεκαετιας του 80 ,ανακαλυψα τον λαογραφικο γιγαντα Ηλ.Πετροπουλο. Διαβασα 4-5 βιβλια του ,ενυπωσιαστηκα απο το βαθος της γνωσης του,την αθυροστομια του ,το ταμπεραμεντο του.
Στις αρχες της εβδομαδας στις  3/9 συμπληρωθηκαν 10 χρονια απ το θανατο του.
Εδω :
http://www.lifo.gr/team/u16577/41305

θα βρειτε τη ζωη του και το εργο του.

50 σχόλια:

kostasΠειραιας είπε...

Καλημερα σε ολους. Λυπησου μας με τετοιες φωτογραφιες. Υπαρχουμε κι εμεις που δεν πηγαμε πουθενα ολο το καλοκαιρι. Αλλα κανε κατι να ανεβουμε και τη Δευτερα και το ξεχναω.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

καλημερα ΚΩΣΤΑ

giannhs kon είπε...

7 Σεπτεμβρίου 2013 - 12:07 π.μ.

Ψηφίζω το 6 έκτο

giannhs kon είπε...

GP Ιταλίας ΜΠΑΡΜΠΑΑ είσαι εκεί ??

«La pista magica» ΑΠΛΑ !!!!!

giannhs kon είπε...


Μήκος πίστας: 5.793 χλμ.
Αριθμός γύρων: 53
Απόσταση αγώνα: 306,720 χλμ.
Ρεκόρ γύρου: 1:21.046 (Rubens Barrichello, 2004)
Πρώτο GP: 1950
Mέση ωριαία ταχύτητα: 236 χλμ./ώρα
Μέγιστη ταχύτητα: 340 χλμ./ώρα
Στροφές: 11 (7 δεξιές, 4 αριστερές)
Αλλαγές ταχυτήτων ανά γύρο: 46
Κατανάλωση ανά 100 χλμ.: 62 λίτρα



Tο πρόγραμμα του αγώνα

Σάββατο (7/9)
Ελεύθερες δοκιμές: 12.00 - 13.00GR (OTE TV)
Κατατακτήριες δοκιμές: 15.00GR (OTE TV / WMOTORS LIVE)
Κυριακή (8/9)
Αγώνας: 15.00GR (ΔΤ, OTE TV / WMOTORS LIVE)

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους καλό Σ/Κ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα και καλό Σκ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα
Καλό Σ/Κ

Λυκαββητός;;; Ωραία θέα αλλά δεν έγραψες το καλύτερο Μπα, φήμες θα είναι

ThitaDelta είπε...

Πολύ μ' αρέσει το skate (έχω απωθημένο που ποτέ δεν έκανα), ένα πόδι έξω πάτημα για φόρα, ανέβασμα και τα δυό πόδια στη σανίδα και πάλι το ίδιο. Θέλει βέβαια ισορροπία και να αντιλαμβάνεσαι το δρόμο και τις κακοτοπιές. Το μεγαλείο της απλότητας.

Πολύ μ' αρέσει πάλι που η χρηματαγορά ανεβαίνει σέρνοντας, 0.5 την μία, 0.2 την άλλη και χωρίς όγκους, γλυκά γλυκά. Έχει αποκοιμίσει τους περισσότερους και αλαφροπατάει για να μην τους ξυπνήσει. Γιατί αν βλέπαμε λαμπαδάρες με τζίρους από κάτω θα λέγαμε, ξύπνα ρε συ εδώ κάτι παίζει.

Επίσης μ' αρέσει που διαβάζω στα διάφορα φόρα, αναλυτές εγνωσμένου κύρους να προτείνουν σορτ. Τώρα θα πέσει, σε λίγο θα πέσει, έρχεται ο Αρμαγεδδών, δεν μπορεί βρε αδερφέ θα πέσει, το λένε οι γραμμές. Με τούτα και με εκείνα θα φτάσουμε σέρνοντας στα 1200, με τους περισσότερους να είναι στην απέξω στην καλύτερη περίπτωση, αλλά μην ανησυχείτε θα γκρεμοτσακιστεί, στήνουν παγίδα στους λόνγκηδες. Βέβαια όταν θα πεισθούμε όλοι ότι πάμε πάνω και αδελφωμένοι, πιασμένοι χέρι χέρι θα τραγουδάμε και θα γελάμε, τότε θα είναι η ώρα να τα χώσουν στη κεφάλα μας. Μέχρι τότε βέβαια έχει ο γιαραμπής.

Τα στοιχεία τα διαβάζουμε ή όχι. Πρωτογενές πλεόνασμα κεντρικής κυβέρνησης (το είχαμε πετύχει ποτέ από σύστασης του Ελληνικού Κράτους, απορώ), βελτιούμενο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, πτώση του ρυθμού αύξησης ανεργίας, αύξηση δεικτών μεταποίησης, αύξηση τουρισμού, εμπορικής ναυτιλίας κλπ κλπ. Το λιανικό εμπόριο όμως θα μου πείτε πέφτει, ε στα @@ μας το λιανικό εμπόριο θα σας απαντήσω, παραγωγή θέλουμε και όχι κατανάλωση, ο κάθε πικραμένος ανοίγει και από ένα κατάστημα με εισαγόμενα - κινέζικα ρούχα, πόσα πια κινέζικα θα φορέσουμε, έλεος. Κατσαβίδι, πένσα, αξίνα και φτυάρι είναι η απάντηση. Ναι όλα αυτά, θέλω να τα δω αποτυπωμένα στους ισολογισμούς, στην κοινωνία βρε αδερφέ. Ε τότε φίλε μου θα ναι αργά.

Τα λιμάνια, οι σιδηρόδρομοι, τα αεροδρόμια, οι οδικοί άξονες, τα νερά, το ρεύμα ιδιωτικοποιούνται, εκσυγχρονίζονται και θα αρχίζουν να παράγουν ανάπτυξη. Τα πετρέλαια, οι υδρογονάνθρακες, οι ΑΠΕ, οι αγωγοί, τα ερωτικά τρίγωνα με Ισραήλ και Κύπρο; Τα είχαμε ξαναδεί όλα αυτά;

200.000 ναι σωστά διαβάσατε 200.000 ΔΥ έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς από την αρχή της κρίσης. Άλλοι 20.000 ΥΕ φεύγουν (μετατάσσονται χαχα) με συνοπτικές διαδικασίες. Πότε έχουν ξαναγίνει αυτά;

Τις αποκρατικοποιήσεις ΟΠΑΠ, ΔΕΣΦΑ κλπ τις ξεχάσαμε; Θυμίζω 20 χρόνια κάναμε να ξεφορτωθούμε τη ζημιογόνο ΟΑ και χρυσώσαμε τους κάνθαρους για να το πετύχουμε. Τώρα ΕΡΤ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ κλπ φεύγουν (ξεφορτώνονται από την πλάτη μας) με συνοπτικές διαδικασίες κάνοντας και τον προσυμφωνημένο σαματά και χύνοντας και λίγα κροκοδείλια δάκρυα για τα μάτια του κόσμου και την τιμή των όπλων.

Αμ το άλλο οι τράπεζες που είναι οι πιο σκληρά αποτιμημένες και εξυγιασμένες (στην Ευρώπη σίγουρα), δεν έχουν προσδοκώμενη ανάπτυξη, δεν έχουν στόρυ, δεν θα δώσουν τυράκι για την εξάσκηση των δικαιωμάτων. Προγράμματα εθελουσίας εξόδου τρέχουν σε όλες τις συστημικές, τα επιτόκια πέφτουν, οι δανειοδοτήσεις πλέον κατευθύνονται στην παραγωγή, τα μαγαζιά μαζεύονται. Πάντε πάρτε διακοποδάνειο αν σας βαστάει.

Η σταδιακή απελευθέρωση των επαγγελμάτων, η κατάργηση των κρατήσεων υπερ τρίτων, η εξυγίανση (λέμε τώρα) του ασφαλιστικού, δεν προσθέτουν στην ανάπτυξη;

Οι άλλοι πάλι τα κορόιδα που συνωστίζονται στα roadshow και επισκέπτονται την Ελλάδα και μιλάν με τους επιχειρηματίες, αυτοί δεν ξέρουν, εμείς ξέρουμε, ήμαστε για κάτω.

Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράψω, έχουν αποτιμηθεί ή οι 930 μονάδες είναι φούσκα;

Μα θα γίνει πόλεμος. Ναι καλά σου το είπε τηλεφωνικά ο Ομπάμας; Και να γίνει (κρίμα για τους ανθρώπους), δεν θέλει πετρέλαια, πυρομαχικά, φαγιά, νερά, νοσοκομεία, μεταφορές, ελλιμενισμούς, ανταλλακτικά. Αυτά πως θα γίνονται delivery από τη Μασαχουσέτη; Εμάς δεν αναβαθμίζεται ο ρόλος μας;

Το ότι κάποιοι ήμαστε ταύροι, δεν σημαίνει ότι ήμαστε και μοσχάρια. Μερική ενθυλάκωση κερδών όταν πρέπει, και λίγο κρύψιμο πίσω από κανά θάμνο όταν δούμε τα σκούρα, δεν βλάπτει.

Πολύ μ' αρέσει το skate!

ΑΡΤ είπε...

Ποια θα πρεπει να ειναι η τιμωρια του Κατσε για το μπλουζακι UCK

Καμια ή απλη επιπλξη
2.9% (82votes)

Χρηματικο προστιμο
2.79% (79votes)

Αποκλεισμος 1-3 μηνων
5.76% (163votes)

Οριστικη διακοπη συμβολαιου
88.55% (2505votes)

taxalia.blogspot.com

ΑΡΤ είπε...

ΘΔ...καλα ολα αυτα (δεν βαρεθηκες τοση ωρα να γραφεις ?)αλλα αν αυριο παμε σε τιποτα εκλογες π.χ.,ξερεις ποσοι θα τσαλαπατηθουν στην "εξοδο" ?...εγω να συμφωνησω με το χθεσινο μηνυμα του Ioannou για την ανοδικη αγορα ( γι'αυτο παραμενω αγορασμενος σε καποιο βαθμο προσδοκωντας μακροπροθεσμα οφελη ) αλλα νομιζω οτι δεν εχει ολοκληρωθει η διορθωση της περσινης ανοδου αρα δεν εχουμε δει ακομη τα χαμηλα ετους.

ThitaDelta είπε...

Φίλε ΑΡΤ χθες έγραψα τα τεχνικά και σήμερα τα μάκρο με τα οποία δικαιολογώ τη σκέψη μου.

Και ναι, μαύροι κύκνοι μπορεί να ξαναπετάξουν και ναι, η αγορά μπορεί να πάει κάτω, αλλά αυτή δεν είναι η γοητεία του παιγνίου;

Προσωπικά μου αρέσουν οι αντίθετες και τεκμηριωμένες απόψεις, όπως η δικιά σου, διότι μαθαίνω από αυτές.

Δεν μου αρέσουν αυτοί που λένε κάτι ex officio, χωρίς να δικαιολογούν.

Αυτά!

Unknown είπε...

Καλησπέρα.

Σήμερα ειμαι ιδιαιτερα ευτυχής καθώς κάνοντας την συνηθισμένη μου βολτα στα περισσότερα οικονομικού περιοεχομένου blogs και στα της Τ.Α. blogs βλέπω παντού μα πάντου ΟΛΟΙ να περιμένουν την μεγάλη διόρθωση που θα φέρει τον Γενικό Δείκτη από 800 μονάδες μέχρι και σε προηγούμενα χαμηλά (κάτω απο 470 μονάδες).

Η δική γνώμη είναι οτι ο δείκτης δεν πρόκειται να δεί νούμερα χαμηλότερα των 800 μονάδων ακόμα και σε περίπτωση εκλογών (διαβαζω διάφορα sites που προκρινουν το σενάριο για μέσα στον Οκτώβριο αρχές Νοεμβρίου). Τέτοια σενάρια έχουμε φάει με το κουτάλι από τα γνωστά ΜΜΕ.....

Να ειστε όλοι καλά.

ΑΡΤ είπε...

Παντως αν μου επιτρεπεις να "επεμβω" στην διαφωνια σου με τον Αρταξια,δεν νομιζω να εχει προτεινει καποια κινηση και ουτε νομιζω οτι θελει να επηρεασει και να παρασυρει κοσμο...απλα ανακοινωνει καποιες δικες του κινησεις οπως κανουν και αλλοι...εγω προσωπικα και δεν θα θελα να παρεξηγηθει αυτο,χαιρομαι οταν τον διαβαζω...

ΑΡΤ είπε...

...και οχι μονο αυτον φυσικα...

ArTaXiA είπε...

Bonjour, bonjour...

Χαίρομαι που στην ερώτηση μου της Πέμπτης με θέμα: "Γιατί να ανέβει η αγορά των Αθηνών, επιχειρήματα", βρέθηκε κάποιος να απαντήσει.

Επειδή ωστόσο στο βάθος υπάρχει μόνο το Below the line Profit, θέλεις να μας δώσεις και κανένα νούμερο; Διάλεξε την αγαπημένη σου εταιρία, πες μας γιατί θεωρείς πως είναι ΑΔΙΚΑ ΑΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ, κάνε μια πρόβλεψη, τεκμηρίωσε τη κι εμείς εδώ είμαστε. Τα λάθη ανθρώπινα, n'est pas;

Όχι εσείς κύριε Ιωάννου. :)

Unknown είπε...

Μα δεν νομίζω κανείς από εδω μέσα να τα βάζει με τον Αρταξια.
Εγώ προσωπικά διαβαζω και το Blog του και ειδικα τα τελευταία άρθρα που μιλάει γαι την δική του πορεία στις χρηματαγορές όλα αυτα τα χρόνια...Παίρνω μαθήματα....Ακόμα.

Unknown είπε...

Χαχαχαχχαχα.

Καλησπέρα Αρταξία. Θα μπορούσα και εγω να κάνω μια αναλυση ΓΙΑΤΙ επέλεξα την J&P (αν και απο την αρχή του χρόνου φαίνεται λίγοοοο στους ισολογισμούς 1ου τριμηνου και εξαμήνου). Τώρα όσο γαι τον στόχο που εχω βάλει το έχω γράψει: πάνω απο 3€ αν δεν παέι δεν πουλάω.

ΑΡΤ είπε...

Να πω επισης οτι δεν διαβαζω ΚΑΘΟΛΟΥ οικονομικα σαιτ...ενημερωνομαι μονο απο την Ε.Γ. και απο ενα συνδρομητικο...απο αλλα σαιτ μονο οτι εχει σχεση με την ΠΑΟΚΑΡΑ.

Unknown είπε...

Εγω να κάνω έναν αστερίσκο σχετικά με τις δηθεν εκλογές: Και να γίνουν υπάρχει κανείς εδω μέσα ότι ΑΝ λέω ΑΝ κάνει οτι βγαίνει το ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν θα έχει γίνει γιατι το θέλουν τα μεγάλα κεφάλια έξω????

Εγω πολύ θα ήθελα να δω Αλέξη πρωθυπουργο να δω αν θα εφαρμόσει όλα αυτά που λέει η θα τα κάνει γαργάρα όπως τα έκαναν και οι προκάτοχοι του...

Unknown είπε...

Η Ελλάς ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είχε τα τελευταία 1.000 τουλάχιστον χρόνια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ.

Ο Τελευταίος πέθανε από ελονοσία...

ΑΡΤ είπε...

1:57 μ.μ.δεν ξερω τι θελουν τα μεγαλα κεφαλια αλλα την τελευταια φορα που υπηρχε υποψια οτι θα εβγαινε , ενα σοκ το παθαμε...χαχαχα

Unknown είπε...

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε.

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ
δεν με νιαζει πως θα χαρακτηρισθω,ταχω ξεπερασει...
και ζωντας τα τελευταια 66 χρονια ιστοριας της πατριδας...
θεωρω ηγετη τον Καραμανλη
και οχι μονο ηγετη αλλα και ελληναρα....

τωρα για την αντιπαραθεση που εχει "χοντρινει"μονομερως...
ο λυκος εχει το σβερκο χοντρο...
γιατι κανει τις δουλειες του μονος .
Δημητρο επειδη οι περισσοτεροι εξ υμων ειμαστε και ασχετοι περι τα τεχνικα του χαα....
καλο θα ηταν ,εσεις που ασχολεισθε...
να μας μεταδωσετε με απλοτητα τη γνωση σας...
θα εκτιμηθει -να ειστε σιγουροι-απο ολους...

και ιν μαι καβέ...εχει και δροσια

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννακι Κον
δεν χανω ουτε τα ελευθερα δοκιμαστικα...

μπαρμπαλιας είπε...

οι μηχανικοι της FERRARI απλα δεν μπορουν...να δωσουν το κατι παραπανω...
ο μικρος υπεροπτης γερμανος ...αχτυπητος,
αυριο θα κανει βολτα στην Μοντσα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ ως γνωστόν δεν έχω τεκμηριωμένες απόψεις και λέω ότι μου κατέβει.

Like στα 1.57 και 1.59 και βέβαια στο 3.09 (καλά τόσο μεγάλος είσαι μπάρμπα;;; μου ρίχνεις τουλάχιστον 5 χρόνια χαχα)
Αλλά έχω και μερικές ερωτήσεις.
Πρώτα όμως να πω ότι δεν φοράω πλέον κανένα "μανδύα" και δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα από όσους "ενεργοποιούνται" σ' αυτήν την βρώμικη πιάτσα.
πχ αν πω δυο λέξεις που με εκφράζουν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα σπεύσουν όλοι από την άκρα δεξιά ως την άκρα αριστερά να πουν ότι είσαι δικός μας γιατί όλοι τις χρησιμοποιούν κατά κόρον χαχαχα
(βρε ΟΥΣΤ, ανεπάγγελτοι κηφήνες οι περισσότεροι).
Λοιπόν (και όχι λοιπών)...
Αν γίνει ότι διαβάζω στο 1.57 με κυβέρνηση συνεργασίας φυσικά γιατί οι αυτοδυναμίες μας τελείωσαν, αν και ποτέ μη λες ποτέ:
-θα σημαίνει ότι έκαναν λάθος όσοι φοράνε μπλε γυαλιά με παρωπίδες; (τα σκέτα μπλε γυαλιά τα σέβομαι όπως έχω πει και τα πράσινα έχουν ξεθωριάσει τόσο που είναι πλέον για πέταμα).
-θα σημαίνει ότι οι τωρινή ηγεσία της χώρας είναι ανίκανη και ότι απέτυχε;
-ή θα σημαίνει ότι βρήκαμε νέο σχήμα για να εφαρμόσουμε την ίδια πολιτική επειδή τα μνημόνια "τρώνε" 4-5 κυβερνήσεις όπου εφαρμόζονται και όλοι οι παραπάνω θα βγούν "λάδι";

Τώρα που το ξαναδιαβάζω φοβάμαι ότι απάντησα μόνος μου...αλλά πάντα υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να βγει κάτι λιγότερο κακό από αυτό που γίνεται τώρα.

Και κάτι τελευταίο. Εκλογές θα γίνουν αργά ή γρήγορα και ο καθένας θα ψηφίσει αυτό που πιστεύει, ή αυτό που πιστεύει ότι είναι το λιγότερο κακό. Εσάς όμως που θα σας τάξουν πάλι διάφορα (μικροσυνταξιούχοι, άνεργοι και άλλες ευπαθείς ομάδες, εγώ εξαιρούμαι ως μεγαλοσυνταξιούχος!) μην την ξαναφάτε τη φόλα. Ασχέτως αν θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα (το εύχομαι), ασχέτως αν θα τους αφήσουν να μοιράσουν το 70% στις πιο πάνω κατηγορίες (δεν το βλέπω), ας πούμε ότι το επιτυγχάνουμε και σκέφτεστε να ψηφίσετε αυτούς που έχουν τώρα τα ηνία, κάντε το ΜΟΝΟ εφόσον όλα αυτά γίνουν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Τα ΘΑ και τα λέμε σήμερα-ξελέμε αύριο μας τελείωσαν. Είναι και ένας τρόπος να διαπιστώσουμε αν αυτό το πλεόνασμα είναι πραγματικό και όχι "μούφα".
Ωχ έγραψα ΘΑ και θυμήθηκα τον πατέρα που είχε βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την δεξιά, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό το λουλούδι ο υιός-πεταλούδας θα έβαζε στο χρονοντούλαπο αυτόν και το κόμμα του χαχαχα.

μπαρμπαλιας είπε...

λοιπων...Αθλιε..παλι καλα τα λες.
και...χάθκες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ιν μάι καβέ κι εγώ...αλλά κάπου-κάπου πρέπει να βγαίνω γιατί έχει υγρασία!

ΠΑΝΟΣ είπε...

..όσο για το "χάθκα" που ξέρεις; μπορεί καμιά μέρα να με δεις ξαφνικά μπροστά σου χαχα

michele είπε...

Ωραιος Αθλιε.Θα την κανουμε του Μπαρμπα μια μερα .Θα σκασουμε μυτη στο τσαρδι του την ωρα που θα ποτιζει και θα παθει εγκεφαλικο χαχα

Καλο μεσημερι,εχω πολλες απαντησεις και επισημανσεις ( για το αρθρο -σχολιο του ΘΔ ,για την ερωτηση του artaxia περι ΑΔΙΚΑ ΑΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗΣ και για τις δικες σου σκεψεις)

Εντος του ΣΚ θα τις δωσω

ΥΓ. Στις καβε σας ,μην καθεστε πολυ γιατι εχει υγρασια,δεν ειναι καλο πραγμα η υγρασια.Μονο σ αυτο που σερνει καραβι πρεπει να υπαρχει χαχα

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Ειμαι καλυμμενος απο σχολιο κου ΘΔ 12:31.Βλεπω (γνωριζοντας λιγα βεβαια) τεχνικα οτι απο αρχες ετους 2013 η αγορα κινειται πλαγια αναμεσα 800 και 1000(δινοντας κερδη ή ζημιες και σ αυτο το ευρος τιμων) ανακυκλωνοντας ιδια κεφαλαια και περιμενοντας τις εξελιξεις που θα σηματοδοτησουν εισροη κεφαλαιων (με τοποθετηση ελαχιστων απο αυτα που διαθετουν οι διαχειριστες της ΝΑ Ευρωπης μπορει να παει αρκετα ψηλα) ή το ατυχημα - δολιοφθορα οπως το χαρακτηρισε ο σαμαρας, που μπορει να συμβει και να αποσταθεροποιησει τη σημερινη κατασταση που εχει διαμορφωθει.Πιστευω οτι περισυ καλοκαιρι ειδαμε τα χαμηλα του ΓΔ και οτι οι πρωτοι ξενοι επιθετικοι επενδυτες εχουν τοποθετηθει σε μετοχικους τιτλους ελληνικους.Εχω την αισθηση οτι οι τραπεζικοι τιτλοι (ιδιως τα προιοντα μοχλευσης που εχουν εισαγαγει φετος, για το λογο οτι δεν μπορουν να σηκωσουν ψηλα τις τραπεζικες κεφαλαιοποιησεις , αλλα μπορουν ανετα να βγαλουν υπερκερδη απο αυτα ) που αφαιμαξαν κεφαλαια τα προηγουμενα χρονια θα ειναι κι αυτοι που θα τα επιστρεψουν πισω.

νικος φαληρο είπε...

να χαιρετησω με ενα μουσικο βιντεο που εχει ξαναμπει στον ιστοτοπο.
Καλο σαββατοβραδο σε ολες τις φιλες και τους φιλους.
http://www.youtube.com/watch?v=PJGpsL_XYQI

Unknown είπε...

Οπως ολοι συμφωνειτε η παραγκα κανει οτι θελει στο μαγαζι.

Εγω σκεφτομαι και λεω οτι τους ειναι εξαιρετικα ευκολο λοιπον να σας δειχνουν τα τεχνικα σηματα που αυτοι θελουν να δειτε. Μιλω παντα για ΓΔ και χαρτια που παιζονται απο αρκετους.

Γιαυτο αυξημενη προσοχη καθως πλησιαζουμε σε ¨δυσκολες¨ τεχικα περιοχες και το νομισμα μπορει να εχει δυο οψεις: Μια που βλεπει ολος ο κοσμος και ο ντουνιας και μια που βλεπουν λιγοι.

Αν τα πραγματα ηταν αλλιως τοτε ολοι μα ολοι οι της τεχνικης αναλυσης θα ηταν ζαμπλουτοι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=e8ni06AaTmA

michele είπε...

Ioannou οι αγορες ειναι πολυ "τεχνικες".Αυτο συμβαινει γιατι η τεχνικη αναλυση ειναι παγκοσμιο δεδομενο και λειτουργει ως "αυτοεκπληρωμενη"προφητεια.Επηρεαζεται φυσικα απο εξωτερικα δεδομενα ( ειδησεις,απροοπτα κλπ).
Στην Αμερικη που ειναι πολυ πιο τεχνικη και πιο δυσκολα χειραγωγουμενη θα δεις την nbg ας πουμε ,μια μετοχη που την συγκρινεις με την ΕΤΕ εδω,οτι κανει πολυ περισσοτερα gaps .Εδω δεν κανει γιατι "χειραγωγουμενη" ετσι πως ειναι εχει μια πιο smooth συμπεριφορα

michele είπε...

Τωρα εγω λεω παντα,οι μεσοι επενδυτες να μην ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ με την ΤΑ αλλα να χρησιμοποιουν 3-4 παραμετρους με μεγαλη σημασια.
Κνητους μεσους,γραμμες τασεις,καναλια ,αντε και μετρησεις fibo.

michele είπε...

Ομως προσωπικα εγω δινω μεγαλη σημασια σε ειδησεις,δηλωσεις ,ποιοι το λενε,γιατι το λενε,σε ποιους απευθυνονται . Δεν εμπλεκω την κινηση του ΧΑΑ ,με το κοψιμο μιας επικουρικης συνταξης,συχνα αυτα εχουν αντιθετη πορεια.

Και φυσικα πολυ μεγαλη σημασια στο tape στις ροες κλπ

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Επενδύστε σε όποια αγορά του κόσμου και αν επιθυμείτε βάζοντας όμως καλά στο μυαλό σας ,μια και καλή , ότι πάντα μα πάντα όσες τεχνικές γνώσεις και αν αποκτήσετε ότι πληροφόρηση και αν έχετε θα είστε δυο βήματα πίσω στην καλύτερη .

Μην το ξεχνάτε ποτέ , μην χαλαρώνετε ΠΑΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ .

δοκιμάστε το έστω μια φορά και το ξανά συζητάμε

ΥΓ τα υποτιθέμενα γατάκια των ΑΓΟΡΩΝ αν τους δώσεις να κάνουν μια διαίρεση και ένα πολλαπλασιασμό με το μολύβι το 99% από δαυτους θα κολλήσουν χαχα

Πιο απλά δεν γράφονται

michele είπε...

Η τεχνικη αναλυση αποτυπωνει τα βηματα τους Γιαννη.Και οι ροες.Follow the money λεμε

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΙΧΑΛΗ

ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΟΣΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

Το μεγάλο και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ εργαλείο τους είναι οι πλατφόρμες .

Είναι ο μαρτυριάρης πως αλλιώς να το πω χαχα

Δεν υπάρχει σύστημα χωρίς πίσω πόρτα πάει και τέλειωσε

Απλά την γνωρίζει μόνο αυτός που την άνοιξε

Εδώ είναι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ρωτήστε.

ThitaDelta είπε...

Καλησπέρα σε όλους

Επιφυλάσσομαι να επανέλθω με απαντήσεις αύριο.

Είπα τα τεχνικά, τα μάκρο, έστειλα και γράφημα στον οικοδεσπότη, ο οποίος παρακαλείται για την αυριανή του ανάρτηση, αν το κρίνει βέβαια ενδιαφέρον.

Συνεχίζεται ...

giannhs kon είπε...

καλως τον ΔΗΜΗΤΡΟ

Unknown είπε...

giannhs kon με βρίσκεις ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνο.

Πιο πολύ δεν πάει.

michele είπε...

Εγω το ξερω αυτο που λες Γιαννη.Και οπως ξερεις δεν εχω συγκεκριμενο συστημα ,αλλα συνυπολογιζω τους παραγοντες που εχω πει προηγουμενως.Οι παραγοντες ΟΝΤΩΣ καθοριζονται απο τα μεγαλα χερια.
Ε προσπαθησε να καταλαβεις ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ τα μεγαλα χερια.

Εγω ελεγα οτι θελουν warrants για παραδειγμα προσφατο.

Μια τακτικη ειναι αυτη του Iοannou για παραδειγμα.Αποκτα ενα ικανο αριθμο μετοχων σε μετοχη που εχει μελετησει και περιμενει.Δεν κανει trading εκει ,δεν του χρειαζονται -προφανως- αμεσα τα χρηματα

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΧΡΗΣΤΟ

ΜΙΧΑΛΗ
Δεν αφορίζω την τεχνολογία ούτε την γνώση ΑΠΛΑ δεν θα επιτρέψω ποτέ να με χρησιμοποιούσουν θα τα χρησιμοποιώ και τα δυο
Όσο μπορώ βεβαια

giannhs kon είπε...

Τι ωραία θα ήταν να είχαμε ανοίξει αυτήν την κουβέντα όλοι μαζί μαζεμένοι σε ένα μεγάλο τραπέζι με μεζεδια και παγωμένες μπύρες χαχα

profit είπε...

μπύρες ήρθα

michele είπε...

Γιανναρε ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ καθολου χαχα.Ειδικα με τα μεζεδια!

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια
…άνετα 84-61 (τους πήραμε τα …χιτώνια)
…προχωράμε!