Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΡΛΚ

ΦΡΛΚ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Την τελευταια φορα που φιλοξενησαμε τον τιτλο εδω:
http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2013/08/x_26.html#more

Τωρα 3 εβδομαδες μετα,η μετοχη διεσπασε το ανω οριο των 2,80 της ζωνης U,καθως και το υψηλο του Μαιου του 2013 στα 2,95.Η μετοχη επεδειξε αξιοσημειωτη συμπεριφορα στον απλο κμο 50 εβδ ( με ελλειπτικες γραμμες) ,καθως και στην στηριξη της Z στην περιοχη των 2.35 ευρω,με μικρη βυθιση κατω απο το οριο αυτο.
Η γραμμη περιορισμου Χ πιθανον να αποτελεσει προσωρινο εμποδιο για τον τιτλο,οπως επισης και η U πιθανα να επιβεβαιωθει .Ομως η κινηση του τιτλου προδιαθετει για διασπαση και της Χ αργα η γρηγορα με ο,τι αυτο συνεπαγεται.Στα 4 ευρω περιπου κινειται ο απλος κμο 200 εβδ.Stay long.

9 σχόλια:

THE JUNIOR είπε...

μιχαλη για ριξε μια ματια

http://microsxoliastis.blogspot.gr/

michele είπε...

Tι μας εχει τριμηνακι θετικο? ειδα και τα αλλα..

THE JUNIOR είπε...

αν γυρνουσαν καταθεσεις τωρα
θα ειχαμε μπει σε αναπτυξη


θα ειχαμε και τις 1800 μοναδες χαλαρα

THE JUNIOR είπε...

Κλείδωσε" και με την έγκριση της τρόικας η πώληση του 100% των ηλεκτρικών δικτύων (ΑΔΜΗΕ), το 66% των οποίων θα αγορασθεί από στρατηγικό επενδυτή, και το 34% από το Δημόσιο, με το διαγωνισμό να προκηρύσσεται στις αρχές Δεκεμβρίου.

michele είπε...

Δεν ειναι σιγουροι ακομα.Η μεταβολη της σκεψης προς την πραγματικοτητα ( οχι την αλλοιωμενη) γινεται σε δευτερο χρονο,απο το μεσο πολιτη.

THE JUNIOR είπε...

Με τα 200 χιλιόμετρα θα συνδέει το Ισραήλ με την Κύπρο και με τα υπόλοιπα 670 χιλιόμετρα την Κύπρο με την Κρήτη. Θα μπορεί να μεταφέρει ηλεκτρική ενέργεια ισχύος ως και 2.000 μεγαβάτ, ενώ το συνολικό κόστος κατασκευής προβλέπεται να ανέλθει σε περίπου 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ.
Οι εκτιμήσεις είναι ότι το καλώδιο θα αποφέρει κέρδη 17,5 δισ. ευρώ κατά τη λειτουργία του.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό το υποθαλάσσιο καλώδιο αναμένεται να είναι έτοιμο το 2016, εφόσον η κατασκευή ξεκινήσει το 2013. Τα συμβαλλόμενα μέρη θα είναι η ΔΕΗ από την Ελλάδα, η ΔΕΗ - Quantum από την Κύπρο και θεσμικοί φορείς από το Ισραήλ.

THE JUNIOR είπε...

http://www.energypress.gr/news/Apofasizetai-h-ypothalassia-diasyndesh-Krhths-Kyproy-Israhl

Ilias D είπε...

Καληνυχτα παιδες.ωραιο το γραφημα Μιχαλη

michele είπε...

Καληνυχτα Ηλια.Απλο και κατανοητο πιστευω.