Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΦΦΓΚΡΠ: ΜΗΝΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ '99 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Μια απο τις μεγαλες του ΧΑΑ. Μετατην διασπαση της Σ στα επιπεδα των 19 ευρω,η μετοχη συνεχιζει την εκπληκτικη της πορεια προς την Α ,γραμμη λαιμου του ευρυτερου πυθμενα διαρκειας 5 ετων,στα 23,60.
Απαιτειται η διατηρηση του επιπεδου των 20,37 εντος του μηνα οπου διερχεται ο απλος κμο 100 μηνων.
Η γραμμη περιορισμου Χ θα αποτελεσει σοβαρο εμποδιο για τον τιτλο σε οποιοδηποτε χρονικο σημειο την συναντησει.
Η πλαγιοανοδικη Β οριζει την πορεια της μετοχης και επικυρωμενη καθοδικη διασπαση της θα ανακοψει την ανοδικη πορεια της ,οποτε και αν συμβει.
Η  Σ στα 19 ευρω ,αποτελει ισχυρη στηριξη πλεον για την μετοχη.
Τα υψηλα των 83,66 ευρω,καταδεικνυουν το μεγεθος της φουσκας του 1999 δεδομενου οτι σημερα τα μεγεθη της εταιρειας ειναι πολυ διαφορετικα επι τα βελτιω.

..................................................................................................................................
H Folli Follie έχει P/E 5! Δεν είναι καταπληκτικό;

Το P/E είναι ο πιο πολυχρησιμοποιημένος αριθμοδείκτης για το αν μια μετοχή είναι ακριβή η φθηνή. Η μετοχή της Folli Follie μολονότι έχει τετραπλασιαστεί, φαίνεται να εμφανίζεται από τις φθηνότερες με βάση το συγκεκριμένο δείκτη. Σημαίνει αυτό πως η αγορά την είχε αδικήσει κατάφορα στο παρελθόν και πως τα περιθώρια ανόδου της είναι ακόμα υψηλότερα;

Πρώτα από όλα, ας εξηγήσουμε για άλλη μια φορά τον δείκτη, ο οποίος στηρίζεται στην απλή σύγκριση της χρηματιστηριακής αξίας (=πόσα πληρώνεις;) και της κερδοφορίας (= τι λαμβάνεις). Το πρώτο τοποθετείται ως αριθμητής (P-Price, τιμή) και το δεύτερο ως παρανομαστής (E-Earnings, κέρδη). Πολύ εκλαϊκευμένα το ερώτημα που απαντά είναι: “Πόσα ευρώ πρέπει να επενδύσω για να λαμβάνω ετησίως ένα ευρώ κερδοφορίας;”. Αν υποθέταμε πως η κερδοφορία δεν μεταβάλλεται, το ερώτημα θα εξελισσόταν ως: “Σε πόσα χρόνια η εταιρεία θα έχει παράξει τόσα κέρδη, όσα επένδυσα”. Το τελευταίο θυμίζει λίγο το “πότε θα αποσβέσω τα χρήματα που folli follie P/Eέδωσα;”. Η πραγματικότητα είναι κάπως πιο περίπλοκη γιατί στην περίπτωση των μετοχών δεν είναι το σύνολο των παραγόμενων κερδών της επιχείρησης που διατίθεται ως μέρισμα. ‘Ομως, η επανεπένδυση των υπολοίπων, επιτρέπει την ανάπτυξη και την μετέπειτα αύξηση της κερδοφορίας και των μερισμάτων. Οπότε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα κέρδη καταλήγουν στους μετόχους.

Τα πράγματα θα ήταν πολύ απλά αν η κερδοφορία ήταν σταθερή ή προβλέψιμη.  Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, για αυτό και η εμμονή στον δείκτη δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς. Πολλές φορές, μια μετοχή που εμφανίζει χαμηλό P/E, απλά υποδηλώνει την πίστη πως το συγκεκριμένο ύψος της κερδοφορίας δεν είναι διατηρήσιμο ή εν πάση περιτπώσει βρίσκεται υπό κίνδυνο. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, έρευνες επαληθεύουν πως δεν είναι τα εξαιρετικά χαμηλά P/E που οδηγούν στις καλύτερες αποδόσεις.

CalculatorΚάπου εδώ, ας τελειώσει η θεωρητικολογία και ας επιστρέψουμε στο θέμα μας που είναι η μετοχή της FF. Τα κέρδη που έχουν παραχθεί από 30/6/12 έως 30/6/2013 είναι  280εκ., ενώ η χρηματιστηριακή αξία περίπου 1,4δις με τη μετοχή στα 21€. Εξού και το P/E βρίσκεται κοντά στο 5. Κοινώς, το τίμημα είναι μόνο 5 φορές μεγαλύτερο από την ετήσια κερδοφορία. Ο πολλαπλασιαστής είναι καταπληκτικά χαμηλός. Ειδικά, ένας επενδυτής που στηρίζει τις επιλογές του μόνο στα επιφανειακά νούμερα, και δη το συγκεκριμένο, θα ήταν ενθουσιώδης για τη μετοχή. Την πίστη του θα ενίσχυε αυτό που λίγο πολύ γνωρίζουμε οι περισσότεροι, πως η FF είναι μια από τις ελάχιστες ελληνικές, εξωστρεφείς και αξιόλογες επιχειρήσεις. Κι όμως, αν αρκούνταν στα παραπάνω θα είχε παραβλέψει ένα καθοριστικό παράγοντα.

Η FF πούλησε το 51% του κλάδου ταξιδιωτικού εμπορίου, που αφορά τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών, στη Dufry AG, καταγράφοντας μεγάλα κέρδη που δεν είναι επαναλαμβανόμενα. Από τον λογαριασμό αποτελεσμάτων μπορούμε να διακρίνουμε πως το β’ τρίμηνο του έτους είχαμε χρηματοοικονομικά και επενδυτικά αποτελέσματα ύψους 165εκ. €, σε σχέση με τα -11εκ. του ίδιου τριμήνου πέρσι. Έτσι, από τα 280εκ. € κερδοφορίας των τεσσάρων τελευταίων δημοσιευμένων τριμήνων, τα επόμενα έτη θα επαναλαμβάνονται μόνο κέρδη της τάξης των 100εκ. Βέβαια, το ποσό αυτό αποτελεί απλά μια «βάση» που τα επόμενα χρόνια μπορεί να προσαρμοστεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ανάλογα με το πόσο επιτυχημένη θα είναι η επιχειρηματική δραστηριότητα του ομίλου.

Έχοντας κανείς ουδέτερη άποψη για το παραπάνω, φαίνεται πως με 1,4 δις η FF είναι δίκαια αποτιμημένη. Ίσως φθηνότερη για τα διεθνή δεδομένα, όπου οι αγορές καλπάζουν, και ακριβότερη για τα ελληνικά, όπου οι φόβοι παραμένουν. Πολύ θετικό στοιχείο είναι ο “ελαφρωμένος” ισολογισμός λόγω του deal με τη Dufry. Όσον αφορά το  country risk, υφίσταται μόνο για εξαιρετικά δυσμενείς εξελίξεις για αυτή.


Είδαμε πως το P/E κοντά στο 5 είναι αποπροσανατολιστικό και πως η παράληψη του έκτακτου παράγοντα οδηγεί σε πιο ουσιαστικά συμπεράσματα. Έτσι, η FF δεν είναι η τρομερή ευκαιρία που εκ πρώτης όψης φαίνεται. Είναι, λοιπόν, λάθος να πιστεύουμε πως τα θεμελιώδη είναι απλώς αριθμοδείκτες που λειτουργούν στον “αυτόματο πιλότο”.

http://www.investorblog.gr/

126 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιαννάκη μου, καλημέρα σε όλους

Για τα χτεσινοβραδινή κουβέντα... δεν θα ξανακάνω το λάθος, όχι για τίποτα άλλο, απλά γιατί δεν έχει νόημα όπως είπα.
Όταν δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα ή δεν θέλουμε να παραδεχτούμε την αλήθεια (για τους δικούς μας λόγους ), γενικεύουμε το θέμα ή καταφεύγουμε στο άλλο άκρο , ας πούμε στις συντάξεις των Χ και των Ψ μεγαλόσχημων ή κάποιων κατηγοριών αναγκαίων στο σύστημα ή καστών που ΕΜΕΙΣ δημιουργήσαμε.
Είναι μια μέθοδος κι αυτή, προσφιλής σε αρκετούς.
Αναγκαστικά θα αλλάξουν ΟΛΑ λοιπόν, με πρώτους αυτούς που τα έκαναν σκατά και τώρα αυτοί οι ίδιοι μας "σώζουν".
Και δεν πεθαίνουν κιόλας είχε πει ο Λοβέρδος για τους συνταξιούχους, βρε μπάρμπα σαν πολύ δεν ζήσαμε κι εσύ κι εγώ ;;;
Θαυμάστε λοιπόν ΚΑΙ τον κ. one point και όποιος βιάζεται ας το βάλει κατευθείαν στο 1.35 προς το τέλος. Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο, να πάμε μπροστά
με αυτούς τους ανθρώπους που σαν τα φίδια χώνονται όπου βρουν τρύπα για να σώσουν το τομάρι τους και να επιβιώσουν. Και μετά γίνονται και υπουργοί...
http://www.youtube.com/watch?v=4X9g6cVAiwo

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_23/10/2013_524404

Μπλέξαν οι γραμμεεεεές μας, μπλέξαν οι γραμμές τραγούδησε ο Πορτοκάλογλου

http://www.youtube.com/watch?v=TmBGRxfZAYE

Είναι αυτό το ίδιο ασφαλιστικό που "έσωσε" ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το 2010 ήδη ο Λοβέρδος και τόσοι άλλοι πριν απ' αυτόν...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια καλημέρα και σε όλους τους φίλους που μοχθούν εκεί, κάτω από την επικεφαλίδα ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ...δεν έχει σημασία αν δεν την γράφω εκεί μέσα. Αρκετά μπλεξίματα έχω εδώ χαχα

http://tostekitougatou.blogspot.gr/2013/10/blog-post_555.html#more

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και για να τελειώνω...

http://www.youtube.com/watch?v=uzWO7O-qHWI

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ στους φιλους
τετρακις ,θα σε μαλωσω
τι ασχολεισαι ;;;
εδω παιζει σημερα η ομαδα των λεοντων...και συ ..

μπαρμπαλιας είπε...

α, και λογω συνταξιοδοτικου IQ,δεν μπορω να πιασω και τα υπονοουμενα απο τους φιλους που γραφουν...
παιδια μια "οικογενεια" ειμαστε..
παρακαλω να ειστε ξεκαθαροι σε οτι γραφετε.θα βοηθησει ολους και θα αποφυγουμε τις λουμπες

ArTaXiA είπε...

ΦΦΓΚΡΠ => ο ΦΡΛΚ της δεκαετίας που διανύουμε. Ουγκ!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπάρμπα μου κάποιες μέρες που σηκώνεται πρωί πρωί ο γιος γιατί έχει νωρίς μάθημα στην σχολή ξυπνάμε όλοι αναγκαστικά και αν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω...

TheHawk είπε...

καλημέρα σε όλα τα παιδια...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γεράκι

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους.
Προτιθεμαι να εξηγησω το ο,τι εγω σε περιπτωση που κατι που γραφω δεν ειναι κατανοητο.
Αρκει να μην τρεχουν τα σαπακια και δεν προλαβαινω ,τα φοβηθηκε κι ο Παντελης

THE JUNIOR είπε...

φφγκρουπ καλα τα λες

να βαλω και εγω
μιας και λενε για λιανικη


ελβε το νεο κλμ

THE JUNIOR είπε...

αλλα μεγαλο ΜΟΥΛΑΡΙ ΧΑΧΑΧΧΑΑΑ

ThitaDelta είπε...

κλμ σε όλους

kostasΠειραιας είπε...

Καλημερα σε ολους. Αρρωστος αλλα παρων.
Πανο σε παρα πολλα εχεις δικιο και οι χαμηλοσυνταξιουχοι οπως και οι υψηλοσυνταξιουχοι που πληρωναν μεγαλες εισφορες, εχουν το απολυτο ηθικο δικιο. Αλλα δικιο εχουν και καποιοι αλλοι που τους διελυσαν, ειτε το μισθο ειτε τη δουλεια τους,γιατι ειχαν την ατυχια να ζουν σε ενα κρατος που μοιραζε αυτα που δεν ηταν δικα του κι αυτα που ουτε καν ειχε, στους κολητους του. Και στο λεει καποιος που αναγκαστηκε να κλεισει τη δουλεια του, που με ατελειωτο τρεξιμο ειχε φτιαξει απο το απολυτο μηδεν και για 17 χρονια δε χρωσταγε δραχμη κι ευρω σε κανεναν. Απλα ακομα συνεχιζουν να προστατευουν αυτους που μας οδηγησαν εδω κι αυτο ποναει πολυ. Δεν εννοω αυτον με τη συνταξη των 600-800 ευρω(αν την παιρνει δικαια) ουτε τα ναυτικο που θαλασσοπνιγοταν για κατι καλυτερο, αλλα ξερεις καλα οτι υπαρχουν και οι αλλοι τα ακαρια και τα τσιμπουρια.

THE JUNIOR είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤ
ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑ


ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ
ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ

kostasΠειραιας είπε...

Και μια ερωτηση για τους κατεχοντες. Ο RSI χτες εκλεισε 93,17(ελπιζω το νουμερο σωστο).
Για ποσο μπορει να βρισκεται τοσο ψηλα?

THE JUNIOR είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ

αλλα ας πει κανενας που ξερει απο αυτα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κώστα πιστεύω ότι λέμε το ΙΔΙΟ πράγμα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν βλέπω καλά ακουμπήσαμε μια γραμμή από 9/3/2009
Πιο κάτω πάμε για το πρώτο γκαπ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Την είχαμε περάσει πριν 2 μέρες

michele είπε...

Ο RSI 14ημ ηταν χθες στο 83,34 .Εφ οσον η κινηση ειναι bull ειναι λογικο να ειναι εκει.Μπορει να ειναι λοιπον και για μερες ..
Ιδιαιτερο ρολο παιζει σε πιο ατασικες περιοδους

kostasΠειραιας είπε...

michele...ευχαριστω ,το πρωι στο capital εδινε την τιμη που εγραψα, τωρα λεει 83,35.

Θανασης Κ είπε...

καλημερα στην παρεα.....πρωινη εξαερωση ή ο τελευεταιος κλεινει την πορτα???

THE JUNIOR είπε...

ειναι κεφατος
γυριζει απο τον βεροπουλο

michele είπε...

Τι ψωνισες παλι ΜΙΚΡΕ ;χαχα

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους

Να και η ευκαιρία που λέγαμε την Κυριακή ότι θα έχουν τα αρκουδάκια μας !!!!!!! χαχα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ κατά την γνώμη πάντα

ΑΡΤ είπε...

Καλημερα Νικη...
Καλημερα σε ολους και ολες...

http://meklysma.blogspot.gr/2013/10/22-okt-1943.html

VIL είπε...

καλημερα σε ολους! Επιτελους λιγο κοκκινο....να μπορεσουμε να ξαναπαρουμε αυτα που δωσαμε!

michele είπε...

Καλημερα ΑΡΤ και Μακη.Εξαρταται που εδωσες Μακη και επισης ποσο θα κρατησει το κοκκινο.Διοτι μπορει να παρεις κατι πισω και να παει πιο κατω!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα ΑΡΤ και σε όλους τους μετέπειτα

Το διάβασα με πολύ ενδιαφέρον αλλά μάλλον αυτά είναι ψιλά γράμματα για σήμερα
Όχι για μας αλλά για τους πολιτικούς που έχουν βάλει το ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην χώρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με χαρά βλέπω και τον φίλο μου τον Cornelsen στο Ημερολόγιο

STYLSTYL είπε...

Καλημέρα σε όλους μετά από τόσο καιρό.

ThitaDelta είπε...

... ποδοβολητό ακούω να έρχεται προς το μέρος μου, εγώ περιμένω εδώ ξέρετε

έχω γυρίσει και ανάποδα τους fibo...

michele είπε...

Καλημερα Στελιο.Μετα απο καιρο!
Αμα περιμενεις με fibo σωθηκες Δημητρό χαχα

ThitaDelta είπε...

... ε έχω σημειώσει και τα γκάπια, έχω τραβήξει και καναδυό παλιογραμμές με τους μαρκαδόρους μου, έχω και δίπλα και το ημερολόγιο ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Στέλιο με τους PF
Πάω να φύγω
Το γκαπ δεν το έκλεισε ακόμα πάντως, τυχαίο; Θα δείξει.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Έπηξα...

michele είπε...

Καλα να παθεις Ανδρεα χαχα
Δημητρό με τις γραμμες και τα καναλια και κανα κινητο κατι γινεται χαχα

ThitaDelta είπε...

... αν μείνει έτσι και αύριο επιβεβαιώσει, θα έχουμε σχηματισμό αντιστροφής evening star

giorgos είπε...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, έχω ένα "μιλημένο' αλλά δεν θα στο πω γιατί με πλήγωσες με τα λόγια σου...

χαχαχα

ThitaDelta είπε...

... ότι πίνει ο Ανδρέας κερασμένα από μένα

Ανδρέα και καλά του κάνεις, για πες σ' εμένα, ψιθυριστά, χεχε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δημήτρη και γιατί να το πει σε σένα και όχι σε μένα;

Καλημέρα σε όλους

ThitaDelta είπε...

... το ίδιο είναι

ας το πει σε σένα και μετά σε λαδώνω για να μου το πεις, χεχε

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Βάλια έχω αρχισει και αισθάνομαι οτι με απατάς....
Πολλα ψου ψου βλέπω τελευταία με 2 αγόρια...

Ούτε ενα email πια σε μας.
Επιστρέφω στη σιωπή ως ένδειξη διαμαρτυρίας....

Καλημέρα σε ολους!!!!!

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, μπήκα ΕΥΡΩΒ στο 0,7550 για μερικά δευτερόλεπτα...

michele είπε...

Το γκαπουνι εκλεισε.Εχει trading η μερα.Πηρα κι εγω ενα μικρο που δεν το λεω..χαχα

Nek είπε...

Καλημέρα σας. Μιχάλη τι κάνουμε με τα ΤΠ? Περιμένουμε?

MARINA είπε...

Βασιλική μάτια μου,μπορείς να με πάρεις ένα τηλέφωνο ?

ΑΡΤ είπε...

Τι γινεται εδω ρε Αλεξανδρατε ??? χαχαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μαρίνα βσ ή στο άλλο;

ΑΡΤ είπε...

Αχχχ Μαρινα...

MARINA είπε...

Β.ζ. μήπως θέλεις να πεις ?
στο παλιό καλέ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Kαλησπερα σε ολη την παρεα ανεξαιρετως.Michele ευχαριστουμε για τα πολυ αρθρα που μας βαζεις.Μαλιστα για το συγκεκριμενο(P/E) ειχα κ μια εντονη συζητηση προσφατα με ενα πολυ καλο φιλο οπου επεμενε για το αντιθετο.Τεσπα θα του στειλω το αρθρο για να καταλαβει

THE JUNIOR είπε...

παρακαλω τι θα θελατε


ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ

ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΟΛΙ
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Ctsam είπε...

e eipame na diorthwsi alla auto gam@@@ke !!!

THE JUNIOR είπε...

ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΒΓΑΖΩ ΑΜΥΝΑ

ΠΑΛΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ

ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΩ

ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΜΥΤΕΣ

ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ







Unknown είπε...

Σημερα που είναι κόκκινη η μέρα να δούμε ποσα σχόλια θα εχει το άθροισμα στο τέλος της καλες μέρες 200σαριζει παντως

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΜΙΚΡΕ Υποκλινομαι...

THE JUNIOR είπε...

Η ΔΕΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ
ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΑΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ

ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ

THE JUNIOR είπε...

Γραφε ΓΙΑΝΝΗΣ θελουμε αλλα 155 γιατι θα βγει ο ΑΡΤΑΧΙΑ αλλα
οχι τετοια ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Andreas D. είπε...

Μικρέ, στείλε email να δω τι θέλεις για να δω τι μπορώ να κάνω...

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΛΑ ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1150

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Δεν υπαρχεις λεμε χαχαχαχαχα---->>>>>>>>

http://i26.tinypic.com/sdl1r7.jpg

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1894331

THE JUNIOR είπε...

ΑΝΔΡΕΑ

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ειπε οτι εισαι ενας τυχοδιωχτης,ενα κορακι των αγορων,ενας κερδοσκοπος


ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Andreas D. είπε...

Μικρέ, 300 ΑΡΑΙΓ μου έδωσε στο 5,10...

θα τα πουλήσω μετά τα αποτελέσματα...

αυτό είναι κερδοσκοπία??

χαχαχαχα

THE JUNIOR είπε...

Θα αποδοθούν στην Ελλάδα 2 δισ. για το 2013 που αφορούν τα κέρδη που είχαν οι κεντρικές τράπεζες το 2012 από τα ελληνικά ομόλογα, αναφέρει έγγραφο του ΥΠΟΙΚ. Έχει δοθεί το 1,5 δισ. στις 31/7, αναμένονται έως το τέλος του έτους 500 εκατ. ευρώ.


michele είπε...

Ειπα εγω τιποτα τετοιο ποτε για τον Ανδρεα απαπαππα ..

Andreas D. είπε...

έλα λίγο η ΕΥΡΩΒ...

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, εγώ πάντως σε πιστεύω...

κάποιος ζητάει 20,000 τμχ ΕΛΣΤΡ στο 0,69...

χμμ...

THE JUNIOR είπε...

τα πηραμε απο τους ξενους
και τωρα παιζουμε μεταξυ μας

αυτο ηταν και το σχεδιο

giannhs kon είπε...

http://www.travelstyle.gr/portal/photos/articles/thumbs_large/6769_pakistan_train_4.jpg

THE JUNIOR είπε...

ερχονται οι επενδυτες χαχαχαχα

giannhs kon είπε...

ναι ναι ΜΙΚΡΕ χαχα

michele είπε...

Ο καβουρας σημερα που γινεται μακελειο ψωνιζει χαχα για να μου ομορφαινει το martzinaki

THE JUNIOR είπε...

Φρένο στη διετή ύφεση. Ανάπτυξη ΑΕΠ κατά 0,1% για το τρίμηνο Απριλίου - Ιουνίου σε τριμηνιαία βάση ανακοίνωσε η κεντρική τράπεζα της χώρας


αντε και στα δικα μας

THE JUNIOR είπε...

ψυχουλα ο τηλεμαχος

THE JUNIOR είπε...

τα οπλα βγαλτε

δακτυλο επι πληκτρου

THE JUNIOR είπε...

1 λοχος απο αριστερα

κλικ,κλικ,κλικ

THE JUNIOR είπε...

ταγμα πεζικου

enter enter enter

michele είπε...

Ποιας χωρας η κεντρικη τραπεζα ΜΙΚΡΕ;

THE JUNIOR είπε...

ισπανια

προσοχη οπαπ

THE JUNIOR είπε...

τι τραβαω για το μεροκαματο στο
μαγαζι


μανα θα φυγω στα καραβιαααα

michele είπε...

Καλα το μικρο να μου βγει ΜΙΚΡΕ σημερα καλο θα ειναι
και το ΕΤΕΤΠ ακι που πηραμε χαμηλα..

THE JUNIOR είπε...

2 λοχος δεξια

τωρα,τωρα,τωρα

THE JUNIOR είπε...

με οπαπ πηγαν να κανουν το βυθισμα

αλλα ενας λοχος ηταν αρκετος




THE JUNIOR είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ

την αεροπορικη τεχνικη καλυψη
να ενημερωσει


στελνουμε ΜΕΡΑΡΧΙΑ

THE JUNIOR είπε...

AUTOΗΕΛΛΑΣ

το βρηκε ευκολα το βημα

michele είπε...

Καλησπερα Νικολα..ΜΙΚΡΕ καβουρακια πηρες ; να ξερω να σε προσεχω λεω

THE JUNIOR είπε...

οχι μιχαλη

νικος φαληρο είπε...

για το μεγαλο ευρωπαικο γεγονος της ημερας θα γραψω μετα συνεδριαση.Η αυριανη οικονομικη ελληνικη πορεια στηριζεται πανω σ αυτο και μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι δεν εχετε ακομη αναφερει τιποτε....

THE JUNIOR είπε...

αλλα το στρωνουν

μετα τα 80 χιλ εχει αλλαξει 30/9

αν εχουν μυαλο θα το κανουν must

νικος φαληρο είπε...

ολος ο ελληνισμος βρισκεται στα ποδια ενος Περση αρχηγου.

THE JUNIOR είπε...

ποιο νικολα

νικος φαληρο είπε...

(κε μικρε πλακα κανω) αλλα να μιλησει τ αφεντικο που ενω ξερει δεν μιλαει....Σημερα σκιζουμε αετακια(εκτος κου αντωνη)

michele είπε...

Nικολα εγω επειδη εισαι φιλος και κυριος ευχομαι τα καλυτερα ...τωρα τι θα γινει θα το δουμε

ο ΦΛΕΞΟ πανω απο 3.10 τσαμπουκαλευεται..

michele είπε...

Βαλαμε μυτη και στο δευτερο gap που κλεινει στο 1139,07

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, έχουμε και στο 1,033 ??

Unknown είπε...

Καλησπέρες.

Στα συμβόλαια ο όγκος είναι υψηλός με ότι αυτό συνεπάγεται.


Βρε την ΦΛΕΞΟ.

THE JUNIOR είπε...

ΜΙΧΑΛΗ

ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΜΕΝΟΣ,ΠΑΝΤΩΣ
ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ -4

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Μιχαλη ας κ τιποτα αυριο ολα σημερα θα τα κανει?

THE JUNIOR είπε...

σε εμενα το λες

με 58% μετρητα ειμαι

και πηρα και μεγαλυτερο κερδος χαχαχα

THE JUNIOR είπε...

δες και την ευδαπ σημερα

νικος φαληρο είπε...

αστον αφεντικο τον κο προβατα τωρα που γραψε την ειδηση για τις 600 μοναδες.Τοτε θα κλεισουν τα σορτ η γκολντμαν και οι φιλοι που τα 'χουν ανοιξει απο τις 980 και κανουν μουαγεν μεχρι 1200 για ν αγορασουμε κι εμεις.

THE JUNIOR είπε...

και ασε που εδωσα ΔΕΗ μαζι με την gs

δεν σε εβαλε αυτο σε σκεψεις

michele είπε...

Μην μου μιλας για τη ΔΕΗ μικρε,γιατι δεν μπηκες εκει που σου ειπα κι εχασες 1 ευρω ευκολο..
αλλα δεν σε φοβαμαι χαχα

michele είπε...

Προσοχη λιγο εδω,κανα δυο ποντους πιο πανω στο ΓΔ
Αν δεν περασει βουρ κατω,αν περασει μαζευεται σπεσιαλ

THE JUNIOR είπε...

μιχαλη

ηταν μεγαλη θεση στην δεη

περιμενα το σημερινο που αργησε λιγο
και δεν ηθελα να εχω στο μυαλο πολλα

michele είπε...

Σε πειραζω κιολας ΜΙΚΡΕ το ξερεις,αλλα ενα χαρτι που εχει ευκολο το πανω,θελει προσοχη.Εχει τα τεχνικα της σημεια κι αυτη..

δεν τα καταφερε εκει ο ΓΔ

Andreas D. είπε...

Μικρέ, το αεροπλάνο δεν καταλαβαίνει τίποτα απο κενά αέρος...

michele είπε...

Ακουμπησε και το 380 ο FTSE-25 και αναπηδησε,δεν προλαβα να το γραψω κι αυτο..

michele είπε...

ΜΙΚΡΕ κοιτα τι γινεται στους αγοραστες της ΔΕΗ τωρα

michele είπε...

Προσεξες;

Andreas D. είπε...

Μικρέ, βλέπω σε κανα 10ήμερο να σε καλούν απο το κυλικείο...

Andreas D. είπε...

χαχαχαχα

δεν είχα δει το παραπάνω σχόλιο...

michele είπε...

Για να δουμε κλεισιματακι ..

Andreas D. είπε...

το ΤΡΑΣΤΟΡ κοίτα....

χαχαχαχαχα

michele είπε...

Αναγκαστηκαμε να δωσουμε ΒΙΟΧΚ ,εξαιρετικη παντως

Andreas D. είπε...

και τον ΙΚΤΙΝάκο δεν τον λες άσχημο...

michele είπε...

Το εβαλα εγω στην αναρτηση-αφιερωση ΜΙΚΡΕ το ΦΦΓΚΡΠ
ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ..

michele είπε...

Καλα αυτο ΜΙΚΡΕ ηταν για εκπαιδευτικους λογους χαχααχ τυχερο ηταν

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση..