Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΓΔ

ΓΔ: ΖΟΟΜ και ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ..

Σαφης η κινηση του δεικτη στα ορια του κμο 1000 ημ ,ο οποιος ταυτιζεται με την πανω πλευρα του πλαγιοκαθοδικου καναλιου τυπου σημαιας ,που ειναι πολυ καλα ορισμενο.
Σημερα εκλεισε στην κατω πλευρα του καναλιου,στα ορια του εκθετικου κμο 30ημ και παντα εντος του μεγαλου καναλιου S1-s2 .
Εξοδος απο το καναλι ,θα βρει στηριξη στην πρασινη Z , (1108-1110)τελευταιο οχυρο πριν γυρισει εντος της σημαιας,διαφορετικα η καθοδικη ορμη θα συνεχιστει με πρωτο στοχο τον κμο 50 ημ στις 1088 και παντως με στοχο την κατω πλευρα του καναλιου.
Αμεση αντιδραση ΕΝΤΟΣ της σημαιας ,θα δειξει την ορμη των πιθανων αγοραστων και την εκ νεου προσπαθεια για ανοδικη λυση της σημαιας που συνεπαγεται και ανοδικη διασπαση του κμο1000 ημ.

23 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα καλησπέρα

Το χρωματακι στις γραμμές του παραλληλόγραμμου της σημαίας
είναι τυχαίο ????

Η (P) ΘΟΔΩΡΗ ….. η (Ρ) χαχα

michele είπε...

το ροζ λες Γιαννη ?χαχα

giannhs kon είπε...

Ναι ναι χαχα
Καλησπέρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ Παναγία μου!
Μου έχει μείνει από τότε που το έλεγε ο Χάρυ Κλύνν χαχα

Unknown είπε...

καλησπερα στην παρεα ,,ειδατε το χαα προβλεψε ακομα και το σημερινο μικροσεισμο..μαλλον ετσι θα ειναι και εδω τα πραγματα..Μικρο εστιακο βαθος ,καιμικρη δονηση...Αυτη η κολυσιεργια στην σημαια,εδωσε χρονο σε δεικτες και ταλαντωτες,να αποφορτιστουν,,οποτε ισως απο αυριο μερικα χαρτια να δειξουν αλλη συμπεριφορα ,μετα τα μεσα της συνεδριασης,αντιδρωντας στην εντονη πτωση...Το ποτε θα ολοκληρωθη η διορθωση ειναι ακομα λιγο νωρις να το πουμε,,,,παντως νομιζω δεν θα μας παρει πανω απο 2 εβδομαδες..Ευσεβεις ποθοι,,μεροκαματιαρη του χαα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάνναρε τι λένε τα δικά σου ...ζάρια;

Ωραίο το κανάλι αλλά έχει ένα πρόβλημα...η κάτω γραμμή είναι πού χαμηλά!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωραίος καλλιτέχνη μου, καλησπέρα...αλλά δύο εβδομάδες πολύ δεν είναι;
Πλάκα κάνουμε αλλά αν μας την φέρουν θα τρέχουμε χαχα

michele είπε...

Καλησπερα αγωνιστη.Ειναι πολλα τα θεματα.
Το κλεισιμο παραγωγων την Παρασκευη
το eurogroup την Πεμπτη
διαπραγματευσεις με τροικα
κινησεις ξενων μεσα-εξω λογω MSCI
αποχωρηση ΒΙΟΧΚ
και σε 8 συνεδριασεις θα ερθει και ενας απο τους μεγαλυτερους τζιρους ολων των εποχων

THE JUNIOR είπε...

http://defendpetros.wordpress.com/


Ο Πέτρος Κωνσταντίνου κλήθηκε σε απολογία την Τετάρτη 28 Αυγούστου. Η προανάκριση έχει κλείσει με αρχικό κατάλογο μαρτύρων υπεράσπισης από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΣΕΚ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την ΟΛΜΕ, την ΑΔΕΔΥ, την Ελληνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, την Ένωση Μεταναστών Εργατών.

THE JUNIOR είπε...

Σε μια περίφημη για τη νομολογία του υπόθεση, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ήδη από το 1976 διατύπωνε την ακόλουθη θέση: η ελευθερία της έκφρασης «περιλαμβάνει όχι μόνον πληροφορίες και ιδέες που γίνονται ευμενώς δεκτές και θεωρούνται ουδέτερες ή αδιάφορες, αλλά και εκείνες που προσβάλλουν, σοκάρουν και αναστατώνουν το κράτος ή ένα τμήμα του πληθυσμού. Το επιβάλλει ο πλουραλισμός, η ανεκτικότητα και το ευρύ πνεύμα, χωρίς τα οποία δεν μπορεί να υπάρξει ‘δημοκρατική κοινωνία’». (Handyside κατά Ηνωμένου Βασιλείου (7.12.1976).

αλλά και εκείνες που προσβάλλουν, σοκάρουν και αναστατώνουν το κράτος ή ένα τμήμα του πληθυσμού.

αλλά και εκείνες που προσβάλλουν, σοκάρουν και αναστατώνουν το κράτος ή ένα τμήμα του πληθυσμού.

michele είπε...

Τι εκανε ακριβως ο αγωνιστης δημ συμβουλος αριστεροφασιστας Πετρος?

THE JUNIOR είπε...

θα τους παρει δικηγορους η χρυσηαυγη

THE JUNIOR είπε...

οσο για το μαγαζι

απο επιλεκτικα μικρα


και σε επιλεκτικα μεγαλα αν πανε κατω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιαννάκη

THE JUNIOR είπε...

Με εντολή των υπηρεσιών Κρατικής Ασφάλειας, του 2ου Τμήματος Πολιτεύματος, στις 24 Ιούλη ξεκίνησε δίωξη κατά της ΚΕΕΡΦΑ και του συντονιστή της Πέτρου Κωνσταντίνου, με πρόσχημα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της κίνησης. Η ανακοίνωση χαρακτήριζε εκδικητικές τις εκτελέσεις των αλβανών δραπετών από την ΕΛΑΣ και στηλίτευε την εφαρμογή της θανατικής ποινής ως αντιμετώπιση των δραπετών αντί της σύλληψης και της παραπομπής σε δίκη.

THE JUNIOR είπε...

Η ίδρυση πρώτα του ΣΕΚΕ και έπειτα του ΚΚΕ έπνιξε τις όποιες εκδοχές του αναρχισμού. Ήταν τόσο σκληρή και δογματική η κομμουνιστική οργάνωση των συνδικάτων που δεν επέτρεψε σχεδόν ποτέ την ανάπτυξη αναρχοσυνδικαλιστικού κινήματος στην Ελλάδα στα προπολεμικά χρόνια.

Τα σκληρά χρόνια την μεταξικής δικτατορίας και μετέπειτα της κατοχής δεν άφησαν κανένα περιθώριο παρουσίας. Ακόμη και οι λίγες ομάδες τροτσκιστών που εμφανίσθηκαν δεν βρήκαν ελεύθερο πεδίο δράσης. Το κόμμα δεν χωράτευε σε εκείνα τα δύσκολα χρόνια και δεν άφηνε κανένα να διεκδικεί την εκπροσώπηση των συμφερόντων του λαού.

THE JUNIOR είπε...

Οι αναρχικοί, οι τροτσκιστές βαφτίζονταν ρουφιάνοι της ασφάλειας και στην καλύτερη περίπτωση απομονώνονταν. Χρειάσθηκε το πανευρωπαϊκό κίνημα αμφισβήτησης του Μάη του 1968 για να αποκτήσουν παρουσία αναρχικές ομάδες και πρόσωπα. Στην εξέγερση του Πολυτεχνείου οι τοίχοι του Ιδρύματος ήταν γεμάτοι από συνθήματα «κάτω το κράτος» με το κυκλωμένο Α από κάτω, το σήμα σφραγίδα των αναρχικών.

michele είπε...

Τα επιλεκτικα ..μικρα..μικρε
θα ετοιμαζονται ανεξαρτητως κλιματος,οσα εχουν μεινει

THE JUNIOR είπε...

βασικα τον κλμ θελω να δω

στο 9μηνο

michele είπε...

Ειναι ακριβος σε σχεση με καβουρα

THE JUNIOR είπε...

αυτο ειναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ
Ποσες φορες πιο ακριβως ειναι


Unknown είπε...

MeGa ,,πρωταγωνιστες,,ραμφος κυρκος ενδιαφερον,,,Θεμα εμφυλιος

michele είπε...

Θα το δουμε σε λιγες μερες Μικρε,
α να δουμε και τον Ραμφο ,τον συμπαθω