Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΓΔ

ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μεγαλος,διαρκειας ανω του ετους -και συνεχιζεται- διευρυνομενος σχηματισμος τυπου Ascending Broadening Right Angle,(Bearish σχηματισμος αντιστροφης-καθοδικο τριγωνο σε αντεστραμμενη μορφη),συχνα επονομαζομενος στην χρηματιστηρικη αργκο ντουντουκα. Εδω, μια απεικονιση σε περιπτωση ανοδικης και καθοδικης διασπασης βασει στατιστικων στοιχειων



Το καλαλι S1-S2 ,οδηγει τον δεικτη,επομενος στοχος η ανοδικη επικυρωμενη υπερβαση της κοκκινης γραμμης στα προηγουμενα υψηλα των 1202,77 ,στοχος πολυ πιθανος ,που θα οδηγησει τον δεικτη στην ανω πλευρα του καναλιου S1 οπου και θα υπαρξουν ρευστοποιησεις.Επιχειρειται ταυτοχρονα η διασπαση του σχηματισμου σημαιας και του ακμο 1000ημ ,πανω απο τον οποιο βρισκομαστε για 3 συνεχομενες συνεδριασεις.
Αδυναμια υπερβασης των 1202,7 μον ,θα δημιουργησει πιθανοτατα σχηματισμο τοπικης διπλης κορυφης ,με πρωτη στηριξη την ζωνης 1120-1110 μον οπυ διερχεται η Ζ .

20 σχόλια:

Nek είπε...

Καλό μήνα σε όλους. Να είστε πάντα καλά να φωτιζετε με τα κέρδη σας το χαρτοφυλάκιό σας και μετά εμας τους παραέξω... Να είστε πάντα καλά Μιχάλη τα καλύτερα εύχομαι.

michele είπε...

Καλο μηνα Νεκταριε,υγεια πανω απο ολα και ..καλυτερες μερες!!

Nek είπε...

Υγεια και πολυ μπουλ Χαα για να μας τρελαίνει ο μικρός.... και να βγαζουμε κι εμεις κατιτις χαχαχα. Φιλια και να κανονίσεις να έρθετε όλοι μαζι μετ ους φιλους Σαλαμύκονο.... κοντά είναι! χαρα μου θα είναι να μαζευτούμε εδω και πάνω απο όλα να γνωριστούμε απο κοντά φιλια παιδια να είστε καλά....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλλιτέχνη μου μην κάνεις άλλη προσπάθεια σήμερα...άστο για αύριο γιατί δεν αντέχω χαχαχα
Τι το θέλεις το άτιμο αν δεν το αντέχεις...

μπαρμπαλιας είπε...

τι ριξατε μεσα;;;ξυδιά...

Nek είπε...

Γαπημενε Ηλία κι ας μην με ξέρεις καλό μήνα

μπαρμπαλιας είπε...

να εισαι καλα φιλε μου
καλο μηνα επισης

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μήνα και στους δυο σας...επιστρέφω σπίτι από τα μωρά

Nek είπε...

κι εγω παω τα μωρα μου σπίτι! Νομίζω ό,τι θέλουμε έναν συγχρονισμό εδώ! χαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα κι από μένα,
Να συνεχίσουμε να περνάμε όμορφα και να απολαμβάνουμε το παραμικρό που μπορεί να μας προσφέρει η παρέα μας.

Μόλις μπήκα σπίτι από εκδρομούλα με παιδικούς φίλους σε Λαγονήσι, Σαρωνίδα κλπ περίχωρα με πολύ βροχή, ομίχλη. Χάζευα την βροχή και τα γκρι κύματα. Πόσες ομορφιές έχει αυτή η χώρα ακόμα κι όταν ο καιρός φαινομενικά δεν βοηθάει!!! Μουσκίδι γίναμε στην παραλία και ψάχναμε μέρος με σόμπα και ζεστό καφέ.

Βλέπω την συμπάθειά μου (Adele) στο πρωινό άρθρο και μια πολύ όμορφη ντουντούκα στο βραδυνό.

Καλό μήνα να έχουμε.

STYLSTYL είπε...

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Άψογη η διαπίστωση και τα δύο παραστατικότατα γραφικά που ακολουθούν.
Το "κακό" με αυτούς τους σχηματισμούς είναι ότι διαρκούν μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτούς (δεν εμφανίζουν αξιοπιστία, παρά μόνο με την ολοκλήρωσή τους) και επιπλέον η πτωτική διάσπαση της βάσης, είναι σχεδόν πάντοτε βιαιότερη σε σύγκριση με την ανοδική διάσπαση της άνω πλευράς του σχηματισμού.
Οι περισσότεροι όμως σχηματισμοί (στατιστικά), διασπώνται ανοδικά όταν οι τιμές κινούνται στο υψηλό έτους και αντίστοιχα διασπώνται καθοδικά όταν κινούνται στο μέσον της ετήσιας διακύμανσης.
Συμπερασματικά : αν σπάσει ανοδικά, "χτυπάμε" τα υψηλά 21-2-2011, αν σπάσει καθοδικά, θα κλείσει το μικρό (αλλά όχι αμελητέο) gap της 6-8-2012, έστω και εάν στο δεύτερο γράφημα Μιχάλη, εμφανίζεται μόνον το h/2 του τελικού στόχου.
Τέλος, παρακαλείται ο κύριος ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙ, όπως βάλει ακόμα ένα "Μ" στο όνομά του, προς αποφυγή λανθασμένης ........ προφοράς/τονισμού (χεχεχε....)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλό μήνα Στέλιο...με έβαλες να ψάχνω
Νομίζω, μέσα στην απλοποίηση που έχει επέρθει σε όλα, ότι και με 2 και με 1 Μ είναι πλέον το ίδιο και ο έλεγχος ορθογραφίας τα δέχεται και τα δύο ως σωστά. Για σήμερα ήταν μόνο και πάει, πέρασε. Αλλά και αλλιώς να το πάρεις σου κακοπέφτει??? χαχα
Για το άλλο θέμα τώρα...από ένα βιβλίο (μόνο) που έχω διαβάσει οι σχηματισμοί αυτοί που αποτελούν εφιάλτη των τεχνικών αναλυτών, κρύβουν πολλές παγίδες αλλά αν τους "πιάσεις" είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για trading, καθώς τα προηγούμενα χρόνια η ευστοχία τους στο ΧΑΑ (σε περίπτωση διάσπασης) έφτανε λέει ο "δικός" μου το 78%!
Θα το δούμε λοιπόν...

michele είπε...

Στελιο εκεινο το gap που λες αν ειναι σωστη η ημερομηνια,
ειναι εντος της μοναδας,αμελητεο το θεωρω

εγω σαν παλιος αναρχοκομμουνι θα το εγραφα
τα εχουν απλοποιησει ολα τωρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

...εμείς κύριέ μου είμαστε πιο παλιοί

michele είπε...

Παντως τα ιδια μας εμαθαν εμας Πανο.Μετα την...απλοποιησαν τη γλωσσα για να μην..μπερδευονται τα παιδια.Τελικα μαλλον μενουν..αμορφωτα

STYLSTYL είπε...

Πάνο.....δεν με κακοχαλάει, τα νιάτα μου, μού θυμίζει.
Μιχάλη, ξέρω την άποψή σου γι'αυτό το μικρό gap, το ξανατσέκαρα στην ναυτεμπορική, είναι 1,22 μονάδες. Μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα αυτό, όπως λες.
Όσο για την απλοποίηση της γλώσσας, εδώ στο blog που γράφουμε, ευτυχώς χρησιμοποιούνται πολύ καλά τα Ελληνικά. Βαστάμε γερά !!!!!!

michele είπε...

Δεν ξερω αν λεμε το ιδιο Στελιο..παντως ναι ειναι πολυ μικρο ,μικρη σημασια εχει

Τουλαχιστον προσπαθουμε για την γλωσσα Στελιο!

STYLSTYL είπε...

Και για πολλά άλλα προσπαθούμε Μιχάλη. Απόδειξη, ότι συντηρούνται σε πολύ καλό επίπεδο οι διάλογοι. Για οικονομικά θέματα, τεχνικής ανάλυσης και ο,τιδήποτε άλλο. Ες αύριον τα σπουδαία !! (Για την καινούργια μου αρχή λέω !!!). Καληνύχτα, καλή ξεκούραση.

Nek είπε...

ετσι ετσι Μιαληηηηηηη

Nek είπε...

ο κερος γαρ εγγγγγγγειοιςςςςςςς χαχα καλό μήνα φίλοι