Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

FTSE

X.A.A. LIVE 

                 σχόλια για τη συνεδρίαση online. 
FTSE :ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..
και 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ..

Ο δεικτης εκλεισε πανω στην στηριξη Ζ και στον εκθ.κμο 30 ημ.Απαιτειται ΑΜΕΣΗ κινηση προς τις 411 μον για τους long.Διαφορετικα ,με ενδιαμεση στηριξη τις 395 μον,η πτωτικη κινηση θα βρει αναχωμα στις 385 μον ,οπου συγκλινουν οι Ε -C-C1 .
Ενδιαφερον ενα κλεισιμο πανω απο τις 405 μον.
....................................................................................................................
Έχουν βαλθεί να μας παλαβώσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί που πας να πεις «Δόξα τω Θεώ», ακούγοντας ένα να μιλάει σοβαρά και υπεύθυνα, το ρίχνεις στο «βοήθα, Παναγιά», όταν ακούς το άλλο να μιλάει με προφανή άγνοια και επιπολαιότητα.

Πρωί-πρωί χτες δυο στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δυο ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ο καθηγητής και βουλευτής Γιώργος Σταθάκης, εκ των οικονομικών εγκεφάλων, στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ (Στο Κόκκινο) εξηγεί με απλά και κατανοητά λόγια τι είναι το χρέος της Ελλάδας. Και ξεκαθαρίζει ότι το περίφημο «επαχθές» χρέος, αυτό δηλαδή που δικαιούται μια χώρα να αμφισβητήσει και να μην πληρώσει, είναι διμερές χρέος, αφορά κυρίως τα εξοπλιστικά προγράμματα και είναι 5% του συνολικού χρέους. Το υπόλοιπο, δηλαδή το 95%, είναι «παραδοσιακό» χρέος και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, λέει ο Σταθάκης (το ηχητικό απόσπασμα εδώ)

Ο πλέον αρμόδιος, δηλαδή, παράγοντας του ΣΥΡΙΖΑ βάζει τέρμα στην κατά καιρούς μπουρδολογία τόσο στελεχών του κόμματός του όσο και άλλων (π.χ. του ανεκδιήγητου Καμένου και των συν αυτώ) ότι δεν θα πληρώσουμε το «επαχθές» χρέος και θα σωθούμε. Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, αφού το 5%, που μπορούμε να αρνηθούμε, είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Δεν αποκλείεται, μέσα στην παράκρουση που δέρνει ορισμένους, να βγάλουν τον Σταθάκη «δεξιό» του ΣΥΡΙΖΑ, «υποταγμένο» στις απαιτήσεις της Μέρκελ κτλ. Ομως η πραγματικότητα δεν αλλάζει.

Λίγο πιο δεξιά στην μπάντα του ραδιοφώνου (REAL FM) ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παπάς υποστηρίζει σοβαρά ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναγνωρίσει αποφάσεις προηγούμενων κυβερνήσεων. Προσοχή, όχι αποφάσεις που αφορούν αποκλειστικά το εσωτερικό, αλλά και αυτές που δημιούργησαν υποχρεώσεις έναντι άλλων χωρών.

«Αν η χώρα έχει δεσμευτεί με υπογραφές;» ρωτάει ο δημοσιογράφος (Νίκος Χατζηνικολάου). «Τη χώρα τη δεσμεύει η λαϊκή βούληση», απαντάει αγέρωχα ο συνομιλητής του. «Δηλαδή, λέτε ότι δεν θα τις σεβαστείτε;» η νέα ερώτηση. Στιγμιαία παύση, αμήχανο γέλιο και «οι υπογραφές Σαμαρά-Βενιζέλου δεσμεύουν τους ίδιους» η απάντηση (εδώ το ηχητικό).

Από τη γεμάτη βεβαιότητα απάντηση συνάγονται δυο τινά. Πρώτον, ότι όλες οι κυβερνήσεις, από καταβολής του ελληνικού κράτους, που σεβάστηκαν τις αποφάσεις των προηγουμένων έναντι των άλλων χωρών ήταν ανόητες ή πουλημένες. Και, δεύτερον, ότι ο κ. Παπάς θα συμβουλεύσει τον κ. Τσίπρα να πει στους άλλους ευρωπαίους πρωθυπουργούς «λυπάμαι, κύριοι, εγώ δεν αναγνωρίζω τα δάνεια που μας δώσατε, αφού τα υπέγραψαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος».

Υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή. Να πάψουν να μιλάνε με τόσο ανεύθυνο τρόπο αναρμόδια πρόσωπα για πράγματα που δεν γνωρίζουν. Εντάξει, κατανοητή είναι η ανάγκη της δημοσιότητας, δεν είναι κατανοητός ο μπιζιμποντισμός. Ας ρωτήσουν κάποιον διπλανό τους, που ξέρει τι θα πει δέσμευση στις διεθνείς σχέσεις.


Τέτοια προβλήματα παρατηρούνται βεβαίως στα κόμματα που μεγαλώνουν απότομα και φτάνουν να διεκδικούν την εξουσία. Αλλά όσοι είναι κοντά στον αρχηγό έχουν την υποχρέωση να μιλάνε λιγότερο. Και πριν μιλήσουν να σκέφτονται δυο φορές.

Του Γιωργου Καρελια 
www.protagon.gr 


182 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Ilias D είπε...

Καλημερα σε ολους.

μπαρμπαλιας είπε...

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1176082/h-epistrofh-ths-avevaiothtas-tromazei-thn-agora.html

κλμ σε ολους
και οπως διαβαζουμε ,δεν ηταν καθολου τυχαια η χθεσινη "χονδροκομενη"πτωση.
να δουμε και τη συνεχεια
γεγονος ειναι οτι εχουν ...
απο τη μια λυσσαξει "να κυβερνησουν"..
και απο την αλλη βγαινει ο κυρΣταθακης
και μιλαει για το χρεος ...
και πως θα τα βγαλετε περα κυριοι ,
αφου απο τη μια αναγνωριζεται το υπερογκο του χρεους...
και απο την αλλη ταζετε λαγους μετα
πετραχιλιων ...προς ολους.
εγω λεω ...να καθησετε ολοι μαζι να
κανετε κυβερνηση
να βγουμε απο τη λασπη
και εχουτε χρονο για ουφιτσια
δεν σας πηραν και τα χρονια

μπαρμπαλιας είπε...

παντως επιμενω να θυμιεμαι το
μπαρμπαΔραγασακη ,που δηλωσε στις τελευταιες εκλογες.
Ειμαστε δεμενοι χεροποδαρα με αλυσιδες ,με το μνημονιο και μονο διορθωτικες
κινησεις μπορουμε να κανουμε...
εχει αλλαξει κατι;;;

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
Του Λουκιανού Κάλλιμπαν

Μείζον πολιτικό ζήτημα προκαλεί στην κυβέρνηση η παρουσία τόσο του κ. Γιώργου Μέργου στη θέση του γ.γ. στο υπουργείο Οικονομικών, όσο και του κ. Τάκη Αθανασόπουλου στο ΤΑΙΠΕΔ ύστερα από τις διώξεις εναντίον προσώπων που συμμετείχαν στη διοίκηση της ΔΕΗ το 2007 και του νομίμου εκπροσώπου της ΜΕΤΚΑ, του Ομίλου Μυτιληναίου.

Τις διώξεις άσκησε ο εισαγγελέας κ. Αριστείδης Κορέας κατά των προσώπων που συμμετείχαν τότε στη διοίκηση της ΔΕΗ που υπέγραψε το 2007 σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία ΜΕΤΚΑ για την κατασκευή της Μονάδας της ΔΕΗ στο Αλιβέρι.

Εκείνο το διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 6 Φεβρουαρίου 2007 και συμμετείχαν τα εξής πρόσωπα, τα οποία σήμερα διώκονται:

Παναγιώτης Αθανασόπουλος (νυν πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ),
Νικόλαος Χατζηαργυρίου,
Σπυρίδων Ευσταθόπουλος (νυν γ.γ. Βιομηχανίας),
Μιχαήλ Κορτέσης,
Ευάγγελος Μαγειρος,
Γεώργιος Μαρινίδης,
Ιωάννης Παναγόπουλος,
Ιωάννης Τσαρούχας,
Γεώργιος Μέργος (γ.γ. υπουργείου Οικονομικών),
Ιωάννης Γιαννίδης,
Κωνσταντίνος Μίχαλος (ως πρόεδρος του ΕΒΕΑ).
Απορίες προκαλεί το γεγονός ότι στους ποινικώς διωκώμενους υπάρχουν ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Τάκης Αθανασόπουλος και ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών κ. Γιώργος Μέργος, ο οποίος έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις, τη συμπεριφορά και την πορεία του σε διάφορα θέσεις του δημοσίου.

Όπως λένε έγκυρες πηγές, το ζήτημα γίνεται πιο περίπλοκο για τους κ.κ. Αθανασόπουλο και Μέργο εξ αιτίας μιας ακόμα υπόθεσης που έχει ζημιώσει τη ΔΕΗ και αφορά στο σκάνδαλο με την κατασκευή του ΑΗΣ Ρόδου, από την οποία η δημόσια επιχείρηση έχει ζημιωθεί κατά 37 εκατ. ευρώ σε πληρωμές και αποζημιώσεις προς την κατασκευαστική εταιρεία ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ, σύμφωνα με καταγγελίες 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

THE JUNIOR είπε...

ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

ΔΙΚΟ ΜΟΥ

μπαρμπαλιας είπε...

παιδια να ξεκαθαρισω οτι
με κοφτει μονο για την αγορα και την τσεπη μου...
οχι πως εχω λυσει τα προβληματα μου
με γιατρο που δεν εχω...
με εφορια που με ξεσκιζει...
και αλλα χιλιαδυο στραβα..
τοχω ξαναπει
οι κ.κ. που κυβερνουν "η φωνασκουν στην αντιπολιτευση,ολως τυχαιως ,ειναι πακεταδοροι...και εχουν λυσει τα οικονομικα τους προβληματα.

THE JUNIOR είπε...

Το σκάνδαλο και το εξώδικο της ΓΕΝΟΠ

Μία δεκαετία και διαρκεί η ιστορία της μονάδας; της ΔΕΗ στο Αλιβέρι. Μία ιστορία γεμάτη γεμάτη από καθυστερήσεις, αναβολές και σκανδαλώδεις αναθέσεις. Η καινούργια μονάδα στο Αλιβέρι, η οποία, σύμφωνα με τη σύμβαση κατασκευής της, έπρεπε να έχει ξεκινήσει να λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια, και όμως, τέθηκε τελικά σε δοκιμαστική λειτουργία, μόλις την προηγούμενη Παρασκευή!

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.Το αρχικό τίμημα ήταν 219,16 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, με τις συνεχείς τροποποιήσεις και πρόσθετες απαιτήσεις της αναδόχου εταιρίας, δηλαδλη της ΜΕΤΚΑ του Ομίλου του Ευάγγελου Μυτιληναίου,τις οποίες έκανε αποδεκτές η διοίκηση της ΔΕΗ, το κόστος κατασκευής «φούσκωσε» κατά 45 εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους

Αν καταλάβουμε, έστω και τώρα, ότι δεν υπάρχει σωτηρία μ' αυτούς και μέσα στα γνωστά πλαίσια που κινούνται τα πράγματα στη χώρα, μετά το 2009 , έχει καλώς.
Αλλιώς θα τρέμει η ψυχή σου μπάρμπα και όλων μας, με την παραμικρή αρνητική είδηση ή διαφαινόμενη πρόθεση των μέσα και των έξω, με άμεσα αποτελέσματα και στις τοποθετήσεις μας. Και μετά θα λέμε τι έχουν τα έρμα και ψοφούν.
Αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον.

Καραμπινάτη

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα στ' αγόρια της αγοράς!

THE JUNIOR είπε...

Mohamed El-Erian τέλος από την Pimco


τον φαγαμε και αυτον ,αλλη φορα να προσεχει τι λεει για την ελλαδα χαχαχα

giannhs kon είπε...

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1943722

giannhs kon είπε...

http://www.euro2day.gr/news/market/article/1176221/ote-se-buy-anavathmizei-h-goldman-sachs.html

TheHawk είπε...

καλημερα παιδες....φθασαμε στα μισα της εβδομάδας...καλο trading...!!!!

giannhs kon είπε...

Το τσίπουρο Τσιλιλή έκανε "απόβαση" στο... Βιετνάμ

giannhs kon είπε...

"Μπουτίκ" σοκολάτας από τη Nestlé στην Ιαπωνία

THE JUNIOR είπε...

ΑΝΔΡΕΑ

μεχρι τα αποτελεσματα ετσι θα παμε

οποτε παμε για καφε

Andreas D. είπε...

Μικρέ, έχω φορτώσει


THE JUNIOR είπε...

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ

THE JUNIOR είπε...

ΑΡΤΑΧΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΙΔΑ

ΡΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΛ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΡΚΟ ΤΩΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

THE JUNIOR είπε...

ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΙΝΤΡΑΚΑΤ

Andreas D. είπε...

το είδα στο 1 αλλά δεν πήρα...

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρε
εκεινος ο φιλος σου ο Γιωργης
που μας ελεγε για τη ΕΥΡΩΠΑΝΚ;;;;

Ilias D είπε...

Ο Μιχαλης εχει καμια παρουσιαση βιλιου η απλως θελει να δει αν ειναι αισθητη η απουσια του;

Andreas D. είπε...

Ηλία δεν είναι φίλος μου...
εγώ μόνο μεγαλομετόχους έχω για φίλους...

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους.
Κανει μονοζυγο στις 400 ο μεγαλος δεικτης
κοντα στις 1202-1205 ο ΓΔ
και αφου αναρωτιεστε ,απλο ειναι

Καταστροφη μια εξοδος απο την Ευρωζωνη,ειπε ο Αλεξης στην Αμερικη,
δυσκολα τα πραγματα λεει ο Δραγασακης

αναγνωριζουμε το χρεος λεει οΣταθακης
μονο 5% το "επαχθες"-απεχθες ειναι αλλα του τη χαριζω

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

giannhs kon είπε...

http://3.bp.blogspot.com/_IrRCbiZ7vR0/TUfJyvEzmbI/AAAAAAAAD6A/FpGmHrvbFT8/s1600/boubalia.jpg

giannhs kon είπε...

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

χαχα καλημερα

Ilias D είπε...

Γιαννη βουβαλια ειναι νομιζω.
Μιχαλη οσοι δεν καταλαβαινουν να σηκωσουν το χερι τους.

michele είπε...

Καλημερα Γιανναρε..προπονηση στις κωωλοτουμπες κανουν κι αυτοι
ο αρθρογραφος του σημερινου αρθρου
τραβαει τα μαλλια του
αριστερος ειναι κι αυτος

γι αυτο και το εβαλα

giannhs kon είπε...

κομάντο είναι κάνουν την βρώμικη δουλειά χαχα

καλημερα ΗΛΙΑ

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρέ ,σε παρακολουθω καλέ
(κολησα απ το Μικε,αχαχαααα)

kostasΠειραιας είπε...

Kαλημερα σε ολο τον κοσμο.

giannhs kon είπε...

Μέγας χορηγός της Ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ε.Ε., στον τομέα των μετακινήσεων, ανέλαβε η Kosmocar - Audi,

Ilias D είπε...

Αυτο ειναι ταυρος,τα δικα σου ειναι επιδοτουμενα απο την ΕΕ.

http://news247.gr/eidiseis/paraksena/apisteyto_vinteo_tauros_ta_vazei_me_troxonomo_sth_mesh_toy_dromoy.2470293.html

Ilias D είπε...

εμ τι νομιζες γιαννη,με τα κορεατικα θα συνεχιζαν να μετακινουνται;

Andreas D. είπε...

Τέλος ο Τσιώλης από ΠΑΣ

μπαρμπαλιας είπε...

η ατυχη ΕΥΡΩΠΑΝΚ...
τριτη φορα στα χαμπηλα της
σε λιγο θα ψελνουν εκει μεσα...

...και στον ιματισμον μου
εβαλαν κληροοο

michele είπε...

Ε μα να χανεις απο Καλλονη;

Andreas D. είπε...

έτσι είναι Μιχάλη, δεν το περίμενα...

μπαρμπαλιας είπε...

εκεινο τον Στεφένσ στον ΠΑΟΚ
ποιος θα τον γδαρει;;;

Ilias D είπε...

Μετα τα ισοδυναμα για τις επιστροφες των μειωσεων στους ενστολους,θα εχουμε κ ισοδυναμα για τα 4εκ για τον κυριο Ξηρο.Τοσο επικυρηξε τους τρομοκρατες ο Δενδιας.
Παει η επικουρικη,κ επειδη δεν θα φτασει θα ακολουθησει νεα μειωση των δουλεμενων κ πληρωμενων φοβαμαι.

michele είπε...

Μην φοβασαι Ηλια,θα μπουν στα ταμεια 500εκ απο την τραπεζα Ελλαδος που δεν τα ειχαμε περσι

Ilias D είπε...

Πανω απο 1δις ειναι τα ισοδυναμα.
Και σιγα που φοβαμαι 52,4% μεχρι τωρα οι μειωσεις μου ας τις καννουν66,6(εκτος φορων εννοειται).
Αλλα θαρθει ο Αλεκθης να δωσει αυξησεις,σε αυτους που παιρναν ταμειο ανεργειας ενω δουλευαν.

michele είπε...

Περασαμε και τη ζωνη 1202-1205 θελει την προσοχη του εδω

Ilias D είπε...

Η μιση νοτιος Βουλγαρια ζει απο συνταξεις που πηραν απο το ΙΚΑ με παρανομα χαρτια,(παιρνουν βεβαια την κατωτερη που ειναι μεγαλυτερη απο την ανωτερη της χωρας τους),δηλωνοντας ψευδως κατοικοι της Ελλαδιτσας(μια αποθηκη σε ενα χωριο μπορει να την δηλωνουν κ 10 ατομα).
Ποτε θα τους τις κοψουν αυτες;

Ilias D είπε...

1190 δεν ειναι η επομενη Μ.;

Ilias D είπε...

Εφτασε κ σε στηριξη η ΠΕΙΡ,για να δουμε.

μπαρμπαλιας είπε...

και με τους Αλβάνο ...τα ιδια συμβαινουν Ηλια...ατυχως
ειμαστε η ιερη γελαδα

Ilias D είπε...

Αστα καλυτερα Ηλια.
Απλως παρασυρθηκα.
Αλλα μεχρι ποτε γαμωτο,εχεις κ τους αλλους σε πρηζουν με τον Αλεξη,βεβαια δεν προσεξαν οτι ουτε να διαλεξει κομωτρια μπορει να στσθεροποιηση την βαφη του.

michele είπε...

Κραταμε τις ενδιαμεσες στηριξεις 395 και 1195 στους μεγαλους δεικτες

αν δειτε FTSE και ΓΔ στα γραφηματα θα δειτε και τα παρακατω σταδια.Αν δεν γινει κλεισιμο πανω απο 1204 στον Γενικο ,αυξανονται οι πιθανοτητες και γι αυτα

ο φιλος μου ο αρταχια στο 411 πρεπει να τα καταφερε

ΣΟΛΩΝ είπε...

γεια χαρά παιδιά!
οι τύποι ρε Μιχάλη είναι για τα πανηγύρια σε βαθμό που με κάνει να πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες. Μια χαρά είναι το έδρανο της αξ. αντιπολίτευσης με τα προνόμια που συνεπάγεται. Και κάνεις και τον μάγκα στους ανεγκέφαλους...
κατά τα άλλα συμφωνώ ότι η περιοχή που έδειξες γύρω στο 385 είναι καθοριστική. Το κλίμα χάλασε σαφώς...

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΦΕ ΤΕΛΟΣ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

THE JUNIOR είπε...

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ

5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ

ΧΘΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΚΛΑΜΑ

ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

THE JUNIOR είπε...

ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ
ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ 1% ΠΙΟ ΠΑΝΩ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ 1% ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΧΑΧΑΧΑΑ

THE JUNIOR είπε...

ΑΠΟ ΤΑ 317 ΔΙΣ ΦΡΕΣΚΟ ΧΡΕΟΣ

ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΒΑΛΕ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΕΣ
ΒΑΛΕ ΤΧΣ
ΒΑΛΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΦΤΗΝΑ
ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ
ΜΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

giannhs kon είπε...

Τόσες ώρες για καφέ ???????

THE JUNIOR είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑ-ΗΡΘΑ

giannhs kon είπε...

χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννη αστα υπονοουμενα
ειμαστε γερόντ ανθρώποι...

giannhs kon είπε...

Ε όχι και γέροι ΜΠΑΡΜΠΑ

Ilias D είπε...

χαχαχαΑν κρεμασουν τους γεροντες θα πατε τζαμπα
χαχα

Unknown είπε...

Καλο απογευμα.
Εγω διαλειμμα και τωρα πινω τον καφε μου.

Αυτο το ,,πηδημα,στην φορμα σχολιων μου την δινει στα νευρα.

Μπαρμπαλια μου,καλε μου ανθρωπε εισαι καλα??

μπαρμπαλιας είπε...

Καιτη μου σε ευχ για το ενδιαφερον...
μη παιρνεις μετρητοις το "γερόντ.."
μια χαρα ειμαι,αλλα μεκλεισε μεσα η βροχη ,που ειναι εκνευριστικη εδω στα ΒΔ ...
που θα παει ομως
οσον ουπω ανοιξη ...κιαν το πιασει εδω
δε σου λεω..

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα για το προβλημα σου...
αμα τσακωσεις τον Ιερακα...
θα στο λυσει πιστευω

Andreas D. είπε...

Μικρέ,τα περισσότερα χαρτιά μου τα έχω ακόμα...

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρεα ο ομιλος αντιδρα πρωτος...

THE JUNIOR είπε...

ΑΝΔΡΕΑ

ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ

ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΧΑΧΑΧΑ

μπαρμπαλιας είπε...

μονοφαγαδες

Andreas D. είπε...

Ηλία, το έχω πει πολλές φορές...
φέτος θα είναι η χρονιά μας...

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΤΟΥ

Unknown είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ ειναι Μπαρμπαλια μου.
Αλλα απο σενΑ δεν ξεφευγουν.
Μολιε σε ρωτησω,για ποιο χαρτι μιλανε μου το λες.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙΠΟΤΑ.

THE JUNIOR είπε...

ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΛΕΣ
ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Andreas D. είπε...

Μικρέ, είπαμε, δεν λέμε ονόματα για να μην μας περάσουν για παπαγαλάκια...

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρε ολως τυχαιως ...ακολουθω

michele είπε...

Σολων γινεται στροφη στην..πραγματικοτητα σιγα-σιγα
εγω γελαω βεβαια μ αυτους
και τους λοιπους ψεκασμενους
αλλο αν ειναι για κλαματα καποιοι
θα τοποθετηθω εκ νεου στην πορεια προς τας εκλογας

Ilias D είπε...

Γιατι ρε Αντρεα μετοχες ειναι ατες που ειπε ο μικρος;

μπαρμπαλιας είπε...

Μικρε
θα σβάλω πιπερ
οι πτάνες λεμε στο χωριο μου......

Ilias D είπε...

Πανοοοοοοοοο,που εισαι παληκαρι μου;

THE JUNIOR είπε...

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΧΑΧΑ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΞΗΡΟΣ

ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΚ ΤΙΣ ΕΥΡΟ ΧΑΛΑΣΕ
ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΤΥ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

μπαρμπαλιας είπε...

Καιτη
εγω τα λεω χυμα
ΓΕΚ και ΤΕΝΕΡΓΑ

Andreas D. είπε...

πολλά κομμάτια γίνονται σε μια κατασκευαστική (όχι την καλή)...

Ilias D είπε...

Αντρεα ξεκιναει καμια δουλεια στη Σαλαμινα;

michele είπε...

Αυτη που ειναι πισω μας ,λες Ανδρεα χεχε ναι και χωρις πακετα

michele είπε...

Παραδοθηκε και το ζευγος Γριβεα

THE JUNIOR είπε...

ΣΤΑ 17 ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΔΕΗ

Andreas D. είπε...

Ηλία, για την υποθαλάσσια ζεύξη Σαλαμίνας- Περάματος λές?

Andreas D. είπε...

Ναι Μιχάλη, πάντα θα ακολουθεί... χαχαχα

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ
ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

μπαρμπαλιας είπε...

εγω νομιζα Ανδρε οτι ηταν ο Αβακούλις ...αχαχαχαααααααααα

Andreas D. είπε...

χαχαχαχαχα

Ilias D είπε...

Εκτος απο αυτη Αντρεα,εχουμε τπτ αλλο;

Andreas D. είπε...

Μικρέ, για το 2016 πάει αυτό...

Andreas D. είπε...

Ηλία, τα τρένα περιμένουμε... να δούμε ποιος θα τα πάρει...

έχω μεγάλη αγωνία...

THE JUNIOR είπε...

ΕΧΕΙ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΠΡΩΤΑ

ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Andreas D. είπε...

limit down και το ΑΒΕ... κλαψ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ακούω κάτι πράγματα για
"πήδημα" (χεχε),
για γερόντια (πούν'τα;),
για βροχές στα ΒΔ (εδώ λιακάδα του Θεού άλλο πράγμα),
για φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό για τους κάθε είδους"τρομοκράτες" (βάλτε και τους κρατούντες μέσα)

και δεν έχω παράπονο αφού είμαι καλά και ας κάνω "φύλαξη" σήμερα (γλύκας είναι ο άτιμος)


και...Γιάννη Κον μετά την ειδική του Μπράλου θα τους πηγαίνουμε τσιγάρα (είμαστε μεγαλόψυχοι εμείς) και μετά από τα σπα στην Μακρακώμη (ακούω ότι είναι πολύ ωραία) και κάτι κοψίδια εκεί γύρω, θα επιστρέφουμε.

THE JUNIOR είπε...

Στο top three των ευρωπαϊκών αγορών τοποθετεί η Saxo Bank την ελληνική αγορά μετοχών, μαζί με την Ισπανία και το γερμανικό δείκτη DAX.

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, μη ξαναγράψεις για το ΕΛΣΤΡ...

το πρωί αναγκάστηκα να του κάνω στήριξη στο 0,81...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ηλία όπως είδες είμαι σε "ειδική" αποστολή σήμερα εκτός έδρας...Καλλιθέα μεριά

THE JUNIOR είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΘΕΤΙΚΟ

ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΞΕΡΩ,ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ

ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

THE JUNIOR είπε...

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ
ΒΓΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να μην το ξεχάσω...εγώ με τον Χριστογιάννη είμαι χαχαχα

τι θα δούμε ακόμη δεν ξέρω

Andreas D. είπε...

εγώ είμαι με το κόμμα του χρηματιστηρίου...

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρε τα εχω γραψει...απο πρωιας

Andreas D. είπε...

Ναι Ηλία, το είδα...

THE JUNIOR είπε...

ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

αν θελουν και οι τραπεζουλες μεχρι και +1 παμε

THE JUNIOR είπε...

βασικα ουτε εναν καφε δεν μπορω να
παω να πιω

michele είπε...

Δυνατοτερη η αντιδραση του αναμενομενου,καποιες μετοχες εχουν καλο ογκο,που μπορει να θεωρηθει και ογκος αντιστροφης

θα το δουμε στην πορεια
,οταν σημερα πουλησουν οι ενδοημερησιοι traders

Andreas D. είπε...

τσουκου τσουκου πουλάω ...

Ilias D είπε...

Ηπιεση στον αλλον λες ναχει σχεση με τα τρενα Αντρεα;

Andreas D. είπε...

Ηλία, καμία σχέση...

Ilias D είπε...

Με την ΕΤΕ τι μπορει να συμβαινει που δεν ξερουμε;

THE JUNIOR είπε...

ΕΛΒΕ 8,5 ΕΚ
ΕΛΒΕ 8,5 ΕΚ!!!!!


ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ 14 ΕΚ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

μπαρμπαλιας είπε...

ο ψυχουλας εδειξε χαρακτηρα σαυτη την διορθωση...
συνηθως ψοφαει για κατω

michele είπε...

Μικρε στο 1,06 δηλ ,χαχαχα
μαζι με ΚΛΜ θα πανε αν και αυτος ειναι ακριβοτερος

Unknown είπε...

Μιχαλη μια γνωμη για ινλοτ.

michele είπε...

Μatrakis 1η προυποθεση κλεισιμο πανω απο 2,15
2η προυποθεση η υπερβαση του 2,24 εαν εισαι κατοχος

δεν θα ειναι καλο να κλεισει κατω απο 2,08-2,07

Unknown είπε...

ok σε ευχαριστω Μιχαλη.

Andreas D. είπε...

Θέλω νέο υψηλό...

ΠΑΝΟΣ είπε...

κι εγώ θέλω την αμοιβή για τον ξερό αλλά μου είπαν περίμενε, προηγούνται κάπου 6 δισ. από προηγούμενες οφειλές χαχαχα

Andreas D. είπε...

Θέλω νέο υψηλό και να πληρωθεί ο ΠΑΝΟΣ...

michele είπε...

Καλα πιαστον εσυ τον χοντρομπαλα Πανουλη και θα τα παρεις μια μερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Θέλω νέο υψηλό,να πληρωθεί ο ΠΑΝΟΣ και να δουμε τον ΜΙΚΡΟ live

Unknown είπε...

Και εγω θελω μια τσαντα burberry

ΠΑΝΟΣ είπε...

...για φαντάσου να γίνει και να περιμένω
μια μέρα στην άλλη ζωή χαχαχα
Να είσαι καλά πάντως Ανδρέα!

Andreas D. είπε...

Θέλω νέο υψηλό, να πληρωθεί ο ΠΑΝΟΣ και να χαρίσουν μια τσάντα burberry στην Κάθυ ...

michele είπε...

Βγηκε παλι πανω απο 1219 αυξανονται οι πιθανοτητες για υψηλο ημερας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αμάν αυτές οι γυναίκες, όλο στην κατανάλωση το μυαλό τους! και σε μικροπράγματα χαχα
Ενώ εμείς έχουμε πιο υψηλούς στόχους...καμιά μηχανούλα ας πούμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έλα άλλος κανείς με θέλω;;;
Ο Ανδρέας είναι μεγαλόψυχος σήμερα!

Ilias D είπε...

Tι χραωμα η τσαντα;

Unknown είπε...

Aνδρεα σέυχαριστω.
Καρβουνο καις στην μηχανη??
Πολυ καπνος βρε παιδι μου.

Andreas D. είπε...

Λευκόλιθο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

έπρεπε να πάει 4 η ώρα για να φτάσουμε στο άνοιγμα...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

χαχαχαχα Αντρεα Ντ πας εναλακτικα εεεεε χαχαχαχαχα.Καλησπερα σε ολους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Τι επαθε η ΓΕΚ?Ρε αυτος ο Λευκολιθος χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια διπλέ Γιάννη!

michele είπε...

Οι γυναικες ειναι η πνοη της οικονομιας,να καταναλωνουν να ζησουν τα καταστηματα
ειδικα οι δικες μας που ασχολουνται με το ΧΑΑ
Μπεραβο Καθυ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα Πανο μας!!!!

Ilias D είπε...

Αντρεα δεν εχεις τζακι στο σπιτι;χαχαχα
Θα αυταναφλεγοντουσαν ολα τα τζακια.

Andreas D. είπε...

Ηλία, μέχρι και την μηχανή του αυτοκινήτου έχω τροποποιήσει...

χαχαχα

Unknown είπε...

Πανουλη τι μεγαλοψυχος ειναι ο Ανδρεας??

ΑΠΛΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
Ενω ο Ηλιας??
Αμεσως τι χρωμα να ειναι??

Ηλια σου ειπα.Αμαν με αυτο το ονομα!!
Ναξερες τι μου ξυπνας!!

Ilias D είπε...

Δεν γινεται τπτ Καθι.
Κ να ειθελα(που δεν θελω)δεν μπορω να το αλλαξω,η πρεπει να αλλαξοπιστησω η να γινω παπας,αλλοιως δεν αλλαζει το ονομα.
Ειναι κ ωραιο.

δημοσθενης είπε...

γεια σου Καθυ, τι κανεις ?

δημοσθενης είπε...

μου έλλειψες

Andreas D. είπε...

Θέλω νέο υψηλό...

michele είπε...

Μπραβο η ΑΛΦΑ ,μπραβο και στο warrant της που προηγηθηκε

Ilias D είπε...

ΗΛΙΑΣ...οταν το λες γεμιζει το στομα σου....οταν το ακους ευχαριστιεσαι....
ευηχο ενρινο κ πολλα αλλα....ειδες κανεναν ΗΛΙΑ με κακη ψυχολογια;

Andreas D. είπε...

ΕΤΕΤΠ πήρα Μιχάλη στο 1,17... τζίφος...

THE JUNIOR είπε...

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=14950:2014-01-18-17-56-10&catid=58:oikonomiki-politiki&Itemid=182


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ
ΠΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ

michele είπε...

Ειπαμε Ανδρεα εχουν αυξηθει οι πιθανοτητες και καλυτερα να γινει στο τελος

Παντως πανω απο 1228-1232 θα ξαναστρωσει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα Θα γίνω κι εγώ Ηλίας μου φαίνεται χεχε

μπαρμπαλιας είπε...

και να σκεφθητε οτι το piccolo Ilia
ειναι το μοναδικο στην Ιταλια...
τον ρωταω πωσε λενε;; 'Ηλιος ,μου λεει

δημοσθενης είπε...

ποτε Ilias D.
ειδικα τώρα που η αναστροφή βραχυπρόθεσμης τάσης είναι προ των πυλών

Ilias D είπε...

την ΑΤΤ κ την ΠΕΙΡ που προηγηθηκαν;
ειδικα για το ΠΕΙΡΤΠ που προηγηθηκε ολων τπτ Μιχαλη;

Unknown είπε...

Ηλια με τον πονο μου παιζεις?
Αρκετα ειχα υποφερει.

Ilias D είπε...

Τουλαχιστον αξιζε τον κοπο Καθι η ιεταν κανας μακακας;

michele είπε...

Το ΑΛΦΑΤΠ ηταν το καλυτερο σημερα Ηλια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου κι από μένα Κάθυ

Andreas D. είπε...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%97%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D

Ilias D είπε...

Για να το λες Μιχαλη ετσι θα ειναι.....απλα εγω εβλεπα 0.85 το ΠΕΙΡΤΠ κ το ΑΛΦΑΤΠ ειταν μπλε(0)...
θα εγινε νωριτερα το δικο σου .

Ilias D είπε...

Ο ΗΛΙΟΥ προσφερε κ στον τοπο πολλα με την σταση του κ τις αποψεις του.
Ωραιος ο Αντρεας που μας τον θυμισε.

michele είπε...

Μπαρμπα καπου τους πηραμε τα σωβρακα χεχε

δημοσθενης είπε...

με 1193 χαμηλό, και πιθανο κλεισιμο στο 1215 οπου ο ΜΚΟ 22 ημ όλα καλα

μπαρμπαλιας είπε...

ναι Μικε μου ΣΩΣΤΟΣ...............

Ilias D είπε...

1,78q gia na doyme

Ilias D είπε...

0.242; μανα μου τα κλεφτοπουλα

michele είπε...

Ολες οι τραπεζες λιγο καλυτερα δειχνουν ,πανω απο 190 ο ΔΤΡ δεν ειναι ασχημα

Ilias D είπε...

Ωραιοτατα.

δημοσθενης είπε...

..και νέο υψηλο ημερας στο τσακ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ένα γαμάτο doji Ηλία χαχαχα

καλύτερο του αναμενομένου κλείσιμο

δημοσθενης είπε...

..μονο με τη Μπελα

ΠΑΝΟΣ είπε...

...που τελικά έγινε γαμάτη πινέζα!

michele είπε...

0,666 η ΑΛΦΑ μπρρρ
τελικο κλεισιμο στο υψηλο
ημερας

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια
https://www.google.gr/search?q=%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+16%CE%BF%CF%85&tbm=isch&source=iu&imgil=AT1hF1SkXINpDM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn1.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcSPHkUt4RbT5FOrsIo2HVaxmgGSajk3a_PpOqEUQkzK9-_LAQg2%253B619%253B683%253B560Jmd2ySth4XM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.veggos.gr%25252Fmenu%25252Fcinema%25252F26%25252F26.htm&sa=X&ei=rt3fUvXeEdDNsgbi_YGADA&ved=0CDgQ9QEwAQ&biw=1277&bih=582#facrc=_&imgrc=AT1hF1SkXINpDM%253A%3B560Jmd2ySth4XM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.veggos.gr%252Fmenu%252Fcinema%252F26%252F26b.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.veggos.gr%252Fmenu%252Fcinema%252F26%252F26.htm%3B619%3B683

δημοσθενης είπε...

σφυρι Πανο

michele είπε...

Ναι η ΜΠΕΛΑ το εφερε

Ilias D είπε...

Σφυρι; αυτο το σημερινο ειταν βαριοπουλα χαχαχα(οχι η γνωστη)
Γεια σου Θοδωρη.

Unknown είπε...

Σας χαιρετω.
Αυριο δεν θα ειμαι μαζι σας.
Μιτινγκ στην ΟΜΟΡΦΗ θεσσαλονικη.

Στα δυσκολα ομως μαζι σας.

Ilias D είπε...

Υ.Γ.εγω ειμουν του ΣΤ(ΓΑΘ)κ μετα (ΛΑΘ)

Ilias D είπε...

τι κανετε στα ΜΥΤΙΓΚ;
Αν υποπτευθω οτι μετρατε τα μυτια σας...........

michele είπε...

Παμ επανω ,απογευματινη αναρτηση,αφιερωμενη στην ΜΠΕΛΑ