Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

X.A.A. LIVE 

                 σχόλια για τη συνεδρίαση online. 
AΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ 2014..
KAI    MOH : ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Μετοχη που φαινεται να εχει μεινει "πισω" απο την τελευταια ανοδικη κινηση.
Ο τιτλος εχει δημιουργησει μακροχρονιο πυθμενα σχεδον 4 ετων,τυπου αναποδου ωκω αλλα εμπεριεχει και κουπα με χερουλι ,προκειται για ενα συνθετο πυθμενα .
Η ολη κινηση της τελευταιας 4ετιας εχει εξελιχθει εντος του μεγαλου πτωτικου καναλιου ΖΧ .
Η γραμμη λαιμου του πυθμενα Γ στα 8,92 ευρω ,εχει προσεγγιστει πολλες φορες απο τη μετοχη, που επισημαινεται με τις ελλειπτικες γραμμες.
Η πιθανη ανοδικη επικυρωμενη διασπαση του καναλιου ΖΧ καθως και της γραμμης Γ θα προσδωσει στη μετοχη ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ κινηση ,με στοχο αργα η γρηγορα τα 12 ευρω της Τ.
Στο απευκταιο για τους κατεχοντες σεναριο που η μετοχη αρνηθει και αυτη τη φορα την διασπαση ,θα υποχωρησει ως τα 8 ευρω της γραμμης Κ ,παραλληλα στην οποια κινειται ο απλος κμο 30 εβδομαδων.

...............................................................................................................................
1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ

Φτάσαμε λοιπόν στο νέο έτος, ένα έτος που όλοι προσδοκούμε περισσότερα πράγματα από το περσυνό.

Ο Αλέξης την θέση του χαλίφη, οι κυβερνώντες ηρεμία και κάποιο δώρο από τους «κακούς» Ευρωπαίους αδελφούς μας, οι αδικημένοι το δίκιο τους, οι βολεμένοι την ασυλία τους και ούτω καθεξής.
Η μπίλια της αλήθειας δεν έχει καθίσει ακόμα κάπου, ο καθένας την ξεχειλώνει όπως τον βολεύει και μπορεί.  Σημασία έχει να την βγάλουμε κ φέτος, να αρχίσουμε να γινόμαστε σοβαρό κράτος.
Πολλά στραβά έχουμε, πολλές πρακτικές – νομοθετικές διατάξεις μοιάζουν εκδικητικές προς τους πολίτες.   Μιας και δεν μας παίρνει να ρίξουμε όλο το οικοδόμημα, συνεχίζουμε με τομές και μπαλώματα.


Στο καθαρά χρηματιστηριακό κομμάτι, περιμένω συνέχιση της ανόδου του ΓΔ, με μέγιστη ετήσια απόδοση γύρω στο 20%, πάνω-κάτω όλοι κοιτάμε τις 1440-1480 μονάδες.
Περιμένω συνέχιση της παράδοσης των τελευταίων ετών με θετικό Ιανουάριο αλλά σταθερότητα ή πτώση ακόμα και μέχρι τις 970 μονάδες μέχρι τις εκλογές και τη λήξη της Ελληνικής προεδρίας.

Σε περίπτωση που οι κάλπες δεν μας σοκάρουν με τη διαφορά μεταξύ των κομμάτων αντιπολίτευσης και ΝΔ, σε συνδυασμό με πιθανά θετικά μηνύματα από την ελληνική προεδρεία (επιστροφή κύρους, σεβασμού),
το 2ο μισό του έτους θα έχει έντονο χρηματιστηριακό ενδιαφέρον με στόχο την ανάβαση στις 1450 μονάδες.   Άλλωστε όσο απομακρύνεσαι από το γκρεμό μπορείς να βλέπεις κάποια πράγματα πιο θετικά.


Χρηματιστηριακές επιλογές 2014 (σε αλφαβητική σειρά)
ΔΕΗ                        >> Άνοδος χωρίς ΔΕΗ δεν γίνεται….  Παραμένει φθηνή σε σχέση με ομοειδής επιχειρήσεις, αναμένουμε σπάσιμό της. Προσοχή στο SILCESTER που έχει το 12% γιατί τα κέρδη από τα χαμηλά είναι μεγάλα.
ΕΥΡΩΒ                   >> Θα μπουν πραγματικά κεφάλαια μέσα, ότι λογαριασμό και αν βγάλει η Blackrock (εκεί κι αν υπάρχουν ντουλάπες σκελετών με πιστωτικές κάρτες κ δάνεια σε αλλοδαπούς που μάλλον δεν θα ξαναδούμε με το ίδιο όνομα στη χώρα)
ΟΛΠ                       >> Οι Κινέζοι ενδιαφέρονται για πλειοψηφικό πακέτο. Αν καταφέρει και περάσει το business plan από τα συμφέροντα της Ευρώπης, ένα τέτοιο deal θεωρώ ότι είναι ικανό να αλλάξει την επιχειρηματική ψυχολογία της χώρας.
ΤΕΝΕΡΓ                 >> Ίσως ακριβή σε όρους Ρ/Ε αλλά κάποια στιγμή θα σταματήσουν οι επενδύσεις και οι αποσβέσεις και θα δούμε σωστά νούμερα.  Ίσως δεν μείνει πολύ καιρό κάτω από τον όμιλο της ΓΕΚ.
ΦΡΛΚ                    >> Λιανικό εμπόριο κ υποδομές Logistics που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ξένους κολοσσούς.

Επιλαχούσες
ΓΕΚΤΕΡΝΑ           >> Κερδίζει η μάνα από τις χάρες της κόρης.
ΕΛΛΑΚΤΩΡ          >> Επανέναρξη δημοσίων επενδύσεων, κλπ, κλπ, προσοχή σε τυχόν δικαστικές περιπέτειες για «περίεργους ή ακριβούς» διαγωνισμούς του παρελθόντος.
ΙΝΤΚΑ                   >> Κάποια στιγμή πρέπει να ζωντανέψει ο θείος Σωκράτης και να σταματήσει να καίει τους ισολογισμούς των εταιριών του. Ίσως η αρχή να έγινε με την ΑΜΚ της
ΜΥΤΙΛ                   >> Κέρδη από παντού με ισχυρό πλέον συμπαίχτη.
ΟΠΑΠ                    >> Η ιδιωτικοποίηση θα δείξει την πραγματική του αξία.   Επιστροφή κεφαλαίου για να βοηθήσουμε τα νέα αφεντικά να πληρώνουν τα ομολογιακά δάνεια και επάνοδο στα 10-12 ευρώ.

Να είμαστε καλά και του χρόνου, να συμμετέχουμε σε παρόμοιο καλό σκοπό.  Όσοι είμαστε σε λίγο καλύτερη θέση από συνανθρώπους μας ας μην περνάμε αδιάφοροι δίπλα τους.

Μην ξεχνάτε ότι οι παραπάνω απόψεις δεν αποτελούν συστάσεις αγοράς, άλλωστε αν ήμουν τόσο καλός δεν θα εξακολουθούσα να δουλεύω σε γραφείο αλλά θα ήμουν με εσπρεσάκι μπροστά στην κορδέλα.
Χαχα κάποιον μου θυμίζει το τελευταίο!!!



2) THE HAWK TRADER  










3) ΤΗΙΤΑ DELTA

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ (ΙΙ)
Αν και πολλά έχουν γίνει προς την σωστή κατεύθυνση, ο κυβερνητικός σχηματισμός εξάντλησε το πολιτικό του κεφάλαιο χωρίς να προχωρήσει στις απαιτούμενες μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές. Eίναι απογοητευτική η απουσία ενός εθνικού σχεδίου εξόδου από την κρίση και η πρόταση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου από τις υφιστάμενες πολιτικές δυνάμεις. 
Τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα και η πρωτοφανή ανεργία οδήγησαν στην κόπωση των πολιτών και η πιθανότητα ενός πολιτικού ατυχήματος είναι πλέον ορατή. Η υπερφορολόγηση ρίχνει το νερό της στο μύλο της πολυετούς ύφεσης και η υστέρηση χρηματοδότησης (credit crunch) πνίγουν την αγορά. 
Οι ιδιωτικοποιήσεις και οι μεγάλες ξένες επενδύσεις προχωρούν με «ελληνικούς ρυθμούς», ενώ αντίθετα η αποεπένδυση λόγω του εχθρικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος είναι αυξανόμενη με όλο και περισσότερες ελληνικές  βιομηχανίες να σαλπάρουν για φιλικότερα λιμάνια. 
Στα διεθνή κυριαρχούν: η διακοπή χρηματοδότησης της ρευστότητας (tapering) και το υπέρογκο αμερικάνικο χρέος, η φούσκα των παραγώγων, η σκληρή πολιτική λιτότητας της ΕΕ που έχει ως αποτέλεσμα ένα σκληρό ευρώ και μια αποπληθωριστική Ευρώπη δύο ταχυτήτων με πλεονάσματα στο Βορρά και ελλείμματα στο Νότο και τέλος ο κίνδυνος μιας μεγάλης διόρθωσης των ξένων χρηματιστηρίων που καταγράφουν ή είναι κοντά στα ιστορικά υψηλά τους.
 Συμπερασματικά προτείνεται μια συνετή έκθεση και στον κατάλληλο χρόνο με:
ΟΤΕ
ΤΕΝΕΡΓ
ΜΥΤΙΛ
ΠΕΙΡ

ΜΟΗ - ΕΛΛΑΚΤΩΡ

4)  AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 

ΑΛΦΑ--ΑΛΦΑ WARRANT--TENEΡΓ--ΕΧΑΕ-- ΜΥΤΙΛ..


5)  ΠΘ η ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΒΑΤΑΣ η THEO PIETRHS

H Ελλάδα δεν θα επιστρέψει σύντομα στις αγορές κεφαλαίου και ως εκ τούτου οι διαπραγματεύσεις με τους διεθνείς δανειστές θα συνεχίσουν να απασχολούν τους επενδυτές.Οσον αφορα το πολιτικο σκηνικο θα εχουμε αλλαγες.Παντα λεγαμε ολα εχουν τον σκοπο τους.Ο ΓΑΠ ο ΠΑΠΑΔΗΜΟς και τωρα ο ΣΑΜΑΡΑς χρησιμοποιηθηκαν για να συντελεσουν ενα συγκεκριμενο εργο.Το εργο ΣΑΜΑΡΑ και  της παρες του τελειωνει.Η GOLDMAN και οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ εκπαιδευουν το παιδι τους (ναι ειναι παιδι τους) τον ΤΣΙΠΡΑ.Πλεον και στην ΕΥΡΩΠΗ τον θελουν για δικους τους λογους,Αλλα και με τους τραπεζιτες τα εχει βρει .Το πολιτικο σκηνικο θα αλλαξει γιατι θελουν να αλλαξει.Θελουν μια αριστερα να μαζεψει τον κοσμο απο τους δρομους για να μπορεσουν να πανε στο επομενο σταδιο για την ΕΛΛΑΔΑ,..
Οσον αφορα το ΧΑΑ ραλλυ θα εχουμε με κουρεμα χρεους που θα γινει με αλλο πλεον πολιτικο σκηνικο..

Τον ΙΟΥΝΙΟ 2013 αποκαλυψαμε το σχεδιο των ξενων για ανοδο στης 1200-1300...

Οταν πλεον ολοι βλεπαν ραλλυ τον ΝΟΕΜΒΡΗ ειπαμε οι ξενοι πουλαν και σορταρουν...
οι τραπεζες θα χρειαστουν και νεα ΚΑΦΑΛΑΙΑ......( ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΦΟΡΟΥ ΣΤΙς ΚΑΤΑΘΕΣΕΙς)
Απο ΛΟΝΔΙΝΟ οι φιλοι λενε η δικαιη τιμη της ΕΤΕ ειναι 2,5...
Στο τελος το χεδιο ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ηταν ΕΤΕ-ΠΕΙΡ...αυτο εχει σχεδιαστει για το 2014....Στην ΕΛΛΑΔΑ θα μεινουν 2 τραπεζες γραφαμε....

τα WARRANTS γραφαμε ειναι μια απατη και θελει προσοχη...

οσον αφορα το ΧΑΑ 930-950 και μετα η μεγαλη ανοδο......

για το 2014 προσωπικα με την πτωση που ειναι σε εξελιξη απο της 1200

3 μετοχες θα ειναι το τοπ

1)  ΜΙΓ
2)ΑΛΦΑ

3)ΙΝΤΡΑΚΟΜ...( ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕς ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙς)




182 σχόλια:

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Με μένα πρώτο στις προβλέψεις και στα σχόλια, πάμε σίγουρα για διόρθωση και δεν θα προλάβω να δώσω αυτά που πήρα τις τελευταίες μέρες....

Προσδεθείτε...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Και μην ξεχάσω...

Καλημέρα ΚΟΝ+
Καλημέρα σε όλους...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΕ ΜΟΥ Προσδεθείτε...

Έχουμε δρόμο ακόμα χαχα λιγο

Άκου διόρθωση……… στάση για ανεφοδιασμό και καφέ θες να πεις. Έτσι την γράφουν τα λεξικά του 2014 ΠΙΑ

profit είπε...

Καλημερα σε ολα τα παιδια.
Γιαννη που θα αραξει ο δεικτης??

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΓΙΩΡΓΟ

Και κούπες και κουπάκια βλέπω σήμερα έχει ανεβάσει ο ΜΙΧΑΛΗΣ
Σερβίτσιο ολόκληρο το διάγραμμα χαχα ε ρε γλέντια αν σπάσει επάνω

Κάτι ξέρει ο ΛΥΚΟΣ (2) από καρτέρια χαχα ΚΑΛΗΜΕΡΑ

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ
ακουω το Φιλιππιδη στο ΜΕΓΑ...
φτου κυριε φυλακη στον στομα μου...
ολοι ξερουμε οτι ηταν το καλυτερο μαγαζι μεταξυ των τραπεζων...
και εγινε μπαντέ...και χασαμε και τις μετοχες μας...
καποιοι προσπαθουν με υπερβολικο ζηλο...

καλημερα φτωση
καλημερα ανοδο...Γιαννηδες ομιλησαν

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλημέρα καλημέρα Γάννηδες Γιώργο και μπάρμπα και σε όλους

Ilias D είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους-ες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το καλύτερο μαγαζί μπάρμπα μου...και ποιος το έκλεισε;;;

Πολύ γουστάρω να δω μια ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ σύλληψη Υπουργού Οικονομικών και Διοικητή Τράπεζας της Ελλάδος.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . Για να δούμε όλα πλέον.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και σε σένα Ηλία

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι έγινε χθες το βράδυ;
Ουδείς σχόλιον στο ΔΤΡ.
Σας πήρε ο ύπνος μου φαίνεται...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με γκαπάκι προς τα πάνω ξεκινήσαμε που έκλεισε αμέσως όμως

Ilias D είπε...

700χιλ.κομματια η ΑΛΦΑ στο πρωτο λεπτο.

Unknown είπε...

οσον αφορα την ΙΝΤΡΑΚΟΜ παιρνουμε τα κερδη μας ....

ο ξενος αγορασε αυτα που ηθελε.....διορθωση τωρα και αργοτερα η μεγαλη ειδηση στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ

Unknown είπε...

ΑΛΦΑ σορταρουμε σημερα..

αργοτερα το νεο rally

TheHawk είπε...

πολυ καλημέρα σας....καλο εβδομαδιαιο κλεισιμο!!!!!

Unknown είπε...

ΠΕΙΡ σορταρουμε

μακρια απο τον ΣΑΛΛΑ τωρα τα νεα για τον στρατηγο οχι καλα....

ερχεται και η σειρα του

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους
εχουμε προειδοποιησει για ΙΝΤΚΑ
Οσο
για την ΑΛΦΑ βρισκεται σε διαδικασια διασπασης πυθμενα

THE JUNIOR είπε...

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1172407/oi-4-enstaseis-toy-elegktikoy-gia-ta-28-akinhta.html


ρε το επιασαν εκει ,μεχρι και εγω
δεν πιστευω την τοση επανασταση

Unknown είπε...

οσον αφορα την ΜΙΓ....Ο ΞΕΝΟς ΓΙΑΝΝΗ εχει και αλλες αγορες...

Unknown είπε...

καλη συνεχεια ΜΙΧΑΛΙ ΓΙΑΝΝΗ

Ilias D είπε...

Καλημερα Μιχαλη.Περιμενουμε κ αλλες προβλεψεις;

michele είπε...

Ναι Ηλια 2-3 ακομα τις τελευταιες
μεσα στο ΣΚ

THE JUNIOR είπε...

κατι δεν με αρεσει

αφησαμε την ΑΣΠΙΣ
αφησαμε την ΑΤΕ
αφησαμε την ΠΡΟΤΟΝ
αφησαμε την FFB


KAI ΠΙΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΤ
ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ Η Κ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΦΩΤΙΑ

THE JUNIOR είπε...

ΒΡΕ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ

THE JUNIOR είπε...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΙΣ 4 ΧΑΡΙΤΕΣ
ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ

Ilias D είπε...

Ευχαριστω Μ.
Γιανναρε βαλε φυλακα στον σταβλο,καποιος με ενα τσουβαλι δηλητηριασμενο χορτο ψαχνει τον ταυρο σου
χαχα

giannhs kon είπε...

Καλημέρα στα παιδιά

11.45 αμολάω τoν ταύρο ……χαχα

Andreas D. είπε...

Καλημέρα.

Γιάννη, αμόλησε τον τώρα ...έχω κάνει τις αγορές μου...χαχαχα

Ilias D είπε...

Την δευτερα Γιαννη,ασε να ανοιξουν κ οι μπολιντζερ.

michele είπε...

Και που να πιασουμε και την Αγροτικα ΜΙΚΡΕ χαχα

giannhs kon είπε...

χαχα

καλημέρα ΑΝΤΡΕΑ περιμένω να τελειώσει και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Andreas D. είπε...

ελπίζω να πήρε στο 4,64...μαζί με εμένα...

μπαρμπαλιας είπε...

εξαυτου και το πρωινο σχολιο...
καποιοι βιαστηκαν πολυ

Unknown είπε...

Καλημερα παιδια.Δεν θα το πιστεψετε.Ειμαι γραφειο,και δεν ξερω τιποτα.Αν μπορειτε και θελετε,ενημερωνετε καπου καπου,για την πορεια,γιατι δεν εχω αλλο τροπο για να μαθαινω.

THE JUNIOR είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΕ
ΟΛΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ


ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕ ΣΚΟΥΝΤΑΝΕ

Unknown είπε...

Καλημερα παιδια.Δεν θα το πιστεψετε.Ειμαι γραφειο,και δεν ξερω τιποτα.Αν μπορειτε και θελετε,ενημερωνετε καπου καπου,για την πορεια,γιατι δεν εχω αλλο τροπο για να μαθαινω.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αντρέα δεν μου έχουν δώσει τίποτα ακόμη.
Παρακαλώ να περιμένετε και εμένα.

Καλημέρα σε όλους.

THE JUNIOR είπε...

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΩ


ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΕΡΑ 2,3 ΜΕΡΕΣ

ΑΜΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

THE JUNIOR είπε...

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΜΥΝΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα Καίτη. 0.71% κάτω σήμερα.
Αν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο χαρτί πες μας να σου πούμε.

THE JUNIOR είπε...

ΤΟ 1280 ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΝΟΣ

THE JUNIOR είπε...

ΓΙΑΤΙ 30 ΕΚ ΣΤΗΝ ΩΡΑ
ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΧΑ

Andreas D. είπε...

Να ευχαριστήσω την Βασιλική και την Κάθυ για την χθεσινή τους υπερπροσπάθεια...

χαχαχα

Unknown είπε...

Eυχαριστω.Η ιντκα πεστε μου,και πλαθ.Στα αλλα ειμαι επενδυτρια τρομαρα μου.
Μια ερωτηση.Αφου δεν εχω ιντερνετ,σε σας μπαινω γιατι το αποθηκευσα το πρωι οταν ειχα??

THE JUNIOR είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟΣ

Ilias D είπε...

Αντρεα τι βαθος εντολων εχουμε στην τραπεζα;αν ειναι ευκολο.

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ


ΠΑΝΩ Η ΕΥΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Andreas D. είπε...

πωλητές:

324 Χ 0,2660
24,428 Χ 0,2670
42,738 Χ 0,2680
54,150 Χ 0,2690
144,470 Χ 0,27

μπαρμπαλιας είπε...

μουβαρησε και η ευρωπανκ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πλαθ 1.33 αμετάβλητο
ιντκα 0.63 πτώση 1.56

Andreas D. είπε...

0,63 η ΙΝΤΚΑ με 86,370 τμχ όγκο
1,33 το ΠΛΑΘ με 19,900 τμχ όγκο

Andreas D. είπε...

Μικρέ, ακόμα το 3 έχουμε μπροστά?

Andreas D. είπε...

πωλητές:

31,000 Χ 0,2740
30,650 Χ 0,2750
14,484 Χ 0,2760
33,500 Χ 0,2770
70,300 Χ 0,2780

THE JUNIOR είπε...

ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, κάλεσε με γιατί κάτι εντόπισα...

Ilias D είπε...

Eυχαριστω Α.

Unknown είπε...

Bλεπεις Βασιλικη???
Οι ανδρες οταν εντοπιζουν κατι πως βοηθαν ο ενας τον αλλον??
Ευτυχως ειναι καλα παιδια και μετα μας λενε και μας.

THE JUNIOR είπε...

ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καίτη μου αυτά που λένε μεταξύ τους δεν τα βγάζουν δημόσια..

giannhs kon είπε...

Ξεχασες ΜΙΚΡΕ
Το ακαδημαϊκό τέταρτο λόγο ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ

Καλημέρα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΣ

Ctsam είπε...

Καλημέρα και Καλή Χρονία.
Michele τα ΕΛΠΕ πωσ τα βλέπεις ? σε τι φαση βρίσκονται ?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

χαχαχα
Καλημέρα Γιάνναρε και Χαρούλα

Andreas D. είπε...

Το πρωί μου έδωσε ΙΝΤΚΑ στο 0,63..
αφού ο ξένος τελείωσε τις αγορές του, μήπως τα θέλει κανένας Έλληνας?

THE JUNIOR είπε...

ΜΕ ΤΟ 1300 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Σ/Κ ΑΝΔΡΕΑ

Andreas D. είπε...

Μικρέ, δεν κοιτάω δείκτες αλλά δεν θα τα χαλάσουμε

τυρί ρύζι καφέ γάλα ....?

THE JUNIOR είπε...

ΕΝΩ ΕΓΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ο ΑΡΚΟΥΔΕΛΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΕ
ΤΑΥΡΟΔΕΛΤΑ

THE JUNIOR είπε...

λοιπων δεν ξαναγραφω
ειναι δυνατον να εχει 7,5 εκ κεφ η ελβε

ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΟΤΑΝ ΔΩ ΤΗΝ ΕΛΒΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΚ


μιχαλη κρατα το μαζι με το αλλο
που λεει καλες οι τραπεζες

Andreas D. είπε...

ξεμπουκώνει το ΕΥΠΙΚ?

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η Andreas D. είπε...
Άντε βρε ΤΡΑΣΤΟΡ... τζάμπα έκανα όλο το 0,9550 το πρωί?

9 Ιανουαρίου 2014 - 4:52 μ.μ. Διαγραφή

michele είπε...

Χρωσταω μια απαντηση στον ctsam για τα Ελπε σορρυ εμπλεξα λιγο

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, ποιο warrant είναι 1ο σε άνοδο σήμερα ?

χαχαχαχα

Unknown είπε...

Μολις τελειωσα το πρωτο μερος της δουλειας.
Διαλειμμα για τσιγαρακι.
Ανδρεα εισαι εδω??
Μιχαλη ετσι μουρχεται να πουλησω τον Αβακα.

michele είπε...

Επεστρεψα.. ρε την ΙΝΤΚΑ..

Andreas D. είπε...

1,77 η ΠΕΙΡ... νέο υψηλό...

michele είπε...

Λοιπν ,τα ΕΛΠΕ εχουν να κρατησουν τοπν 200 αρη,καπως κρεμασαν τωρα

και μετα για να παιξουν πρεπει να πανε πανω 8,15


το ΠΕΙΡΤΠ ειναι η μεγαλυτερη θεση μου σ αυτα,μετα το ΑΛΦΑ
μετα το μουλαροwarrant

Unknown είπε...

Καλα εφυγε η Βασιλικη,και αισθανομαι μονη,σαν την ανεμωνη.

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, μήπως χώνουν στην ΙΝΤΚΑ?


χαχαχαχα

Andreas D. είπε...

Κάθυ, μίλησε μου... τι σε απασχολεί?

Unknown είπε...

Πρωτον με απασχολει,ο ποντος απο τοκαλσον που πιαστηκε στο γραφειο,δευτερον αρρωστησε η γραμματεας μου και θα μεινω μεχρι τις 9 στο γραφειο,τριτον δ εχω εικονα,το τι γινεται,απλα σας ρωταω και δεν μου μιλατε.Σκεφτομαι να παω σε αλλο στεκι.
<,αυτο ειναι...απειλη?> Οχι καλε,μην το παρετε ετσι.Το λεω για να με προσεξετε.

Andreas D. είπε...

http://gynaika.gr/palia-kalson-xriseis/

Andreas D. είπε...

1,303 μονάδες ο ΓΔ

1,34 το ΠΛΑΘ

0,72 η ΙΝΤΚΑ !!!

michele είπε...

Καθυ μου ο ιστοτοπος με την μεγαλυτερη ευγενεια στις κυριες ειμαστε
τι θες να μαθεςι ετσι ωστε να ξεχασεις και τον ..ποντο στο καλσον που εφυγε..

Ανδρεα ,εδωσα αρκετα εδω πανω ΙΝΤΚΑ
Θα τιμωρησει
την πλεονεξια ο θεος του ΧΑΑ χεχε

michele είπε...

Αυτο θα εννοουσε ο ΤΗΕΟ
το πρωι
παιρνουμε τα κερδη μας στην ΙΝΤΚΑ

στο +12% εννουσε χεχε

Unknown είπε...

ουαουυυυυυ
κραυγη χαρας.
ερωτημα.

να αυξησω θεση στον μυτιληναιο??

Andreas D. είπε...

άστα Μιχάλη, εμένα δεν μου έφτανε το +27,84... ήθελα +30% και δεν πούλησα...

Unknown είπε...

ΜΙΧΑΛΙ

ειπαμε παιρνουμε τα κερδη στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ,,,,τωρα αν εσυ τα πηρες στο 0,73 ακομα καλυτερα....(αλλα πες το απο πριν ρε αδερφε....οτι τα ειχες εκει στημενα και θα στα περναν)

οπως και το πρωι ο φιλος που απο το 3,6 περιμενει το rally στην ΓΕΚ και εδω και 2 μηνες εδω ειναι...

α ο φιλος αυτος αγορασε και ΙΝΤΡΑΚΟΜ στο 0.63 ...ξερεις εκει εκανε 100 κοματακια και τα πηρε ο φιλοςολα αυτα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέραααααα

Λείπω εγώ και αφήνετε την Κάθι στο μαύρο σκοτάδι;;;
Εντάξει...μέχρι και οδηγίες για καλσόν βλέπω, είστε πολύ ευγενείς χαχα

Τελικά μόλις άκουσα ότι ο φίλος μου ο στουρν (ακόμα δεν τον έπιασαν αυτόν;;;) ζήτησε από την τρόικα να μην επιμένει, δεν περνάνε άλλα μέτρα χαχαχα
Καλά θα το δούμε σύντομα αυτό

Ξαναβάλε το ΤΤ στο παιχνίδι ή αποζημίωσε τους μικρομετόχους ή διαφορετικά βάλε μπρος τις μηχανές του ελικοπτέρου να ζεσταίνονται, το καλό που σου θέλω στουρν

Κι εσύ προβατόπουλε να ετοιμάζεσαι σιγά-σιγά!


Όλη η "ελίτ" στη σέντρα ρεεεε

πολιτικοί, τεχνοκράτες, μεγαλόσχημοι κλπ


Andreas D. είπε...

Μιχάλη, όσο μιλάγαμε ανέβασα τα ΦΡΛΚ στο 4,37 αλλά τζίφος...
τελικά τα πήρα στο 4,43...

john deer είπε...

στο 0,63 το ιντκα εκαμε 19652 τμχ
καλησπερα σας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τεό βλέπω πρόοδο στο γράψιμο, μπράβο σου

Αλλά αυτό το ΜΙΧΑΛΙ κάτι σαν τσουβάλι μου φαίνεται χαχαχα

Unknown είπε...

ΜΙΧΑΛΙ Θα μου επιτρεψεις μια τοποθετηση ακομα για το 2014,,,,,,,,

Η ΓΕΚ απο το 0.5 εδωσε πολλα....

ο ΜΥΤΙΛ απο το 1.5 οταν αγοραζαν οι φιλοι απο τα ΣΥΒΟΤΑ ακομα περισσοτερα......

το 2014 οι 2 μετοχες αυτες δεν θα δωσουν αλλα κερδη.τα κερδη τα πολλα τα δωσαν

Andreas D. είπε...

Καλησπέρα Γιάννη.

Μη μπαίνεις στον κόπο... άλλωστε το είπαμε:

Δεν ασχολούμαστε με άσχετους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Ελλάκτωρ όμως;;;

michele είπε...

Τheo οπως ξερεις ,εγω παιζω με γραμμες και το ματι μου ,εχω μαζεψει απο 0,5080-0,5280

επειδη με παρακολουθεις λοιπον
χτες ανεφερα και την ...hol

μην τα κανω ολα πενηνταρακια,να δουλευει και το μυαλο των ανθρωπων

και βεβαια εγω πουλαω στις ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΥ ( και λιγο πιο κατω)


Ανοδικη διασπαση του πτωτικου καναλιου απο ΠΡΟΦ

ΠΑΝΟΣ είπε...

κι εγώ άσχετος είμαι Ανδρέα...και πήγα και στα Σύβοτα τον Σεπτέμβριο αλλά δεν βρήκα κανέναν...

Unknown είπε...

ΠΑΝΟ καλησπερα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..

μην αγχωνεσαι θα ερεθει και η σειρα του ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ....βλεπεις τι εγινε με το παιδι τους τον ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά ο Φιλιππίδης αλλουνού παπά παιδί ήταν αλλά δεν έχει σημασία, όλοι στο ίδιο κόλπο

Αυτοί οι δήθεν που τόσα χρόνια λυμαίνονται την χώρα.

Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις δεν τα έχω με ΚΑΘΕ τεχνοκράτη ή πολιτικό αλλά με αυτούς τους τενεκέδες, που όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αποδείχθηκαν πολύ χειρότεροι από τον οποιοδήποτε απλό άνθρωπο, αν είχε την ευκαιρία να πάρει το τιμόνι βέβαια.

michele είπε...

Προσοχη λιγο στα νομικα θεματα ,ειμαι ευαισθητος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ανδρέα διορθώνουμε;

Unknown είπε...

παιδι τους ηταν...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να προσέχουν αυτοί που είναι εν ενεργεία Mικέ μου

I'm retired as you know

michele είπε...

Οχι μιλαω ,γιατι ο καθενας δημοσιογραφος, πολιτης κλπ συχνα ανακυκλωνει θεματα στα οποια εχει παντελη αγνοια
εγω αμα το θεμα ειναι η αεροδιαστημικη δεν ασχολουμαι

Andreas D. είπε...

Πάνο, έτσι δείχνει... ξέρεις μέχρι που θα πάμε?

Andreas D. είπε...

ανέλπιστα πάμπερς απο τον ΧΚΡΑΝ... χαχαχα

Ilias D είπε...

Μ. θυμασαι μια κουβεντα για αντιστασεις κ στηριξεις;
Χθες ειχε παλι περισσοτερες στηριξεις.

STYLSTYL είπε...

Καλησπέρα στις κυρίες και στους κυρίους. Το ήθος του blog είναι δεδομένο, αλλά σήμερα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συνδρομή στις κυρίες, αλλαγή στυλ γραφής κάποιων συμμετεχόντων, χαρούλες και λιακάδα. Ο Πάνος μας έλειψε κάποιες ώρες, αλλά επανέκαμψε δριμύτερος με τα πολιτικά του σχόλια (και όχι μόνο).

michele είπε...

Καλως τον Στελλαρα ,ωραια γραφη εχεις
μ αρεσει πως τα λες χαχα

Unknown είπε...

Kαλα Ανδρεα,καθε ποτε αλλαζεις παμπερς στο μωρο???
Ημαρτον.Εσυ θα αγοραζεις μεχρι 10 χρονων το παιδι??

Ilias D είπε...

Μπορει να χρειαζεται τις κουτες Καθι
χαχαχα

Andreas D. είπε...

Κάθυ, τα κάνω στοίβες μήπως έρθει το δεύτερο... χαχαχα

Andreas D. είπε...

Ηλία, σωστό κι αυτό, δεν το είχα σκεφτεί... χαχαχα

Unknown είπε...

ilias χαχαχα

Tι ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!
Ελεγα και γω.Τι τα θελει ,τι τα θελει.

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, τσίμπησες ΔΡΟΜΕ στη δημοπρασία?

Unknown είπε...

Eγω τσιμπησα.Ειδα απο το κινητο το -9.
Ιντκα πουλησα τα μισα Μιχαλη στο =12.Για να μην λες οτι παν χαμενα αυτα που γραφεις.
Τα αλλα τα κρατησα γιατι ειμαι απληστο θηλυκο.

STYLSTYL είπε...

Ευχαριστώ Μιχάλη, αλλά, όλοι όσοι γράφουν στην ΕΓ, γράφουν πολύ ωραία, με ξεχωριστό προσωπικό στυλ και ιδιαίτερο χιούμορ. Τα δε πειράγματα είναι αμίμητα και ανυπέρβλητα για blog τέτοιου περιεχομένου.
Ο "λέσβιος" το δοκίμασε το 6,60 για πρώτη φορα.

Andreas D. είπε...

Μπράβο Κάθυ!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τα παιδιά
Στέλιο να είσαι καλά αλλά σταμάτησα λόγω...ήλιου και για να μην έχω νομικά μπλεξίματα χαχα
Ανδρέα με το καλό το δεύτερο!

Μια κούτα και για μένα όχι για το γνωστό θέμα αλλά για τις ταπετσαρίες που μου έμειναν από παλιά ΤΤ - ΤΒΑΝΚ να δούμε και για την ΚΥΠΡ χαχαχα

Ilias D είπε...

Σε λιγο θα τον πεις κ Κεντερη Στελιο,ακου Λεσβιος
χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ανδρέα στο 1195 βλέπω πάτο για την ώρα χαχα

Ο στ. 5άρης πάντως είναι στο κάτω μέρος του σημερινού κεριού, αν θέλουν να το κρατήσουν βέβαια για σήμερα

Andreas D. είπε...

Σ ευχαριστώ Πανο. Θα σε ενημερώσω μόλις γίνει η σύλληψη... χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

1295 μην βαράτε

μπαρμπαλιας είπε...

Στελιο...δεν τον λεμε "λεσβιο"
γιατι ειναι η "ψυχουλα μας"
"η αλλεως Βαγγελας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν είναι διπλή ακόμα καλύτερα Ανδρέα (εννοώ παράλληλα με κάποιο σημαίνον πρόσωπο) χαχαχα

Unknown είπε...

Xθες σας ρωτησα την γνωμη για το προφαιλ.
Το ειχα αγορασει χθες, αλλα ευτυχως που το αναφερατε σημερα,γιατι δεν εβλεπα.

Ilias D είπε...

Πανο παρακαλα να ΜΗΝ παει 1195,χεχε

michele είπε...

ρε το ΠΡΟΦ...

Andreas D. είπε...

Μπράβο Μιχάλη για το ΠΡΟΦ...

Ηλία, εκτός εαν πάει στο 2195... χοχοχο

Unknown είπε...

Mημ με δειρετε ολοι μαζι.Ενας ενας.Αλλα η τιμη που θα παει ειναι ενα 1,70.


Μηπως Παπαγαλιζω ??

Αν το σχολιο θεωρηθει απρεπες η προσβλητικο,να σβηστει.

STYLSTYL είπε...

Κάποια στιγμή Μιχάλη θα πρέπει να δημοσιευτούν συγκεντρωτικά όλες οι ονομασίες που έχουν κατά καιρούς δοθεί σε διάφορα στοκς (που θα έλεγε και ο μπαρμπαλιάς). Εκεί να δεις εφευρετικότητα !!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λάθος έκανα Ηλία, πολύ λάθος μάλιστα χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

εχουμε το μλαρι των τραπεζων
εχουμε το αρχη-μλαρι των κατασκευων
τωρα εχουμε και τα μλάρια μοη-ελπε

michele είπε...

Καθυ μου εγω βλεπω γραμμες και επειδη τα χαρτια που μου εχουν δωσει παντα τα προσεχω
ηρθε η ωρα να διασπασει ανοδικα το πτωτικο του καναλι

επομενως κατ ελαχιστον στα προηγουμενα υψηλα 1.25 και βλεπουμε

Unknown είπε...

μπαρμπαλια μου,οχι μλαρι.Το σωστο ειναι μπλαρι.

Andreas D. είπε...

υπάρχει και το μλάρι των πλαστικών..

μπαρμπαλιας είπε...

εγω βλεπω και το Βαγγελα...αδυνατει.
στον αλλο μπουλο

STYLSTYL είπε...

Στο 1,01-1,02 έχει διπλή αντίσταση Μιχάλη. ΑΚΜΟ 200 ημ. και ΑΚΜΟ 50 εβδ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΑΜΕΜ κάβουρας και ΙΝΚΑΤ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

η Κυβέρνηση επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη σε όσους συνηθίζουν να απολαμβάνουν πούρα ή πουράκια, καθώς τα εξαιρεί από την αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης των βιομηχανοποιημένων καπνών.

Ilias D είπε...

Για να δουμε κ ποιοι ειταν ημιονοιγοι στο στρατο χιχι

Ilias D είπε...

Παλι τη γλυτωσαν αυτοι που καπνιζουν πουρακλες,παλι εμεις θα την πληρωσουμε τη νυφη...#$@

michele είπε...

Στελλαρα τα "μικρα" χαρτια τους καθαριζουν στους 200 αρηδδες σαν αυγο..
η καθονται λιγο εκει να φυγουν οι πρωινοι

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Να το κόψετε το κάπνισμα. Βλάπτει την υγεία.

Andreas D. είπε...

Ναι Βασιλική, και με τα χρήματα που γλυτώνουν να αγοράζουν μετοχές...

Ilias D είπε...

Ε....καλα....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Σωστά Αντρέα θα έχουν και κέρδος

Andreas D. είπε...

πακέτο ΦΡΛΚ:

130,000 Χ 4,45

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βάλια εσύ το έκοψες; χαχα

Unknown είπε...

Eγω θα παιρνω πουρακια.Ειναι πιο σικ!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Έχεις καιρό να με δεις Πάνο..χαχαχα

Ilias D είπε...

Η μαχη της ΦΛΕΞΟ θα δωθει στις δημοπρασιες,θα ξιφουλκισουνε,ρε τι αλλο θα δουμε.

Unknown είπε...

kαλα ο,69 εκεισε χθες.Να κλεισει και σημερα 0,69???Ρε μανια με αυτο το νουμερο!!

Andreas D. είπε...

116,354 ΓΕΚ πουλάνε στο 3,68...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ανακατεύτηκα με τα πίτουρα ελπίζω να μη με φάνε οι κότες.

michele είπε...

Τι εκανες καλε Βαλια παλι;

michele είπε...

Εδω πηρα εγω ΕΥΡΩΒ στο 0,6070 ετσι για τα νεφρα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δες το κινητό σου.

Unknown είπε...

Mιχαλη ειναι διουρητικη η eyrobank???
Α!! στο καλο!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τελειώσαμε για σήμερα ... κοντά στο 1295

μπαρμπαλιας είπε...

ρε Πανο αυτη η ΑΤΤίκης ...
δεν ριχνεις καμμια αναποδη...

Andreas D. είπε...

Ναι Πάνο, πάει κι αυτή η διόρθωση...

michele είπε...

Εννοω Καθυ μου ( χαχα) οτι πηρα λιγα 3000

7η συνεχομενη ανοδικη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μακάρι Ανδρέα

Ηλία ΔΕΝ έχω πια ΑΤΤ αν αυτό είναι είδηση χαχα
στα τσακίδια και την άλλη φορά στον πάτο αν μου γυαλίσει και όποτε πάει


Ο άνθρωπος είναι σαδιστής λέμε

Ilias D είπε...

Απο Δευτερα Τριτη την περιμενουμε Ηλια,να τελειωσει με την μετοχοποιηση του ομολογιακου.

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΠΕΛΛΑμ κεφ/ση 1,7
ΜΥΤΙΛος ,754

ελα μνι στον τοπο σου

Ilias D είπε...

Σου τα πηραν τα χαρτια Πανο;

michele είπε...

Μπαρμπα μου οι αδικιες αποκαθιστανται παντα στο χρηματιστηριο αλλα
συχνα
το ακριβο γινεται ακριβοτερο

Ilias D είπε...

Εδω ρε Ηλια η ΕΕΕ εχει 2-2,5 την κεφαλαιωποιηση της Δεη,τοσο αξιζουν μονο οι καρεκλες κ τα τζιπ αλλο τοσο(της Δεη)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν ξέρω Ηλία αλλά το τρις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού (πόσο μάλλον για μένα που ούτε καν συνετός είμαι χαχαχα)


Τρεις φορές επιχείρησα εκεί προς το γκαπ και τις τρεις φορές με πούλησε

Unknown είπε...

Mιχαλη καλα εκανες.
Για πιο βαριες πςειπτωσεις,θα παρεις περισσοτερες.

Σας αφηνω.Τα λεμε το βραδακι,αν ειμαι ξεκουραστη.
Αλλα τελος παντων,μια καληνυχτα θα την πω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φυσικά δεν είναι απίθανο αυτό που είπε ο Μικέλε

υπομονή πάντως άλλη μ' αυτήν δεν έχω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα Κάθυ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Nέα διαφήμιση της ΔΕΗ στην ΤV...!
Για να την μάθουν αυτοι που δεν την ξέρουν....!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τι λέει Κώστα; ότι θα μας αλλάξει τα φώτα πάλι; χαχα
κάποια αυξησούλα εκκρεμεί νομίζω αλλά την αφήνουν για αργότερα

Manolis Mendrinos είπε...

KALHSPERA .PAIDIA TO PAPAKI MEXRI POU MPOREI NA FTASEI

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μανώλη μην με παρεξηγήσεις μόνο...

Μέχρι την ποταμιά!

Καλά άσε, θα απαντήσει ο Μικέλε

Manolis Mendrinos είπε...

KALHSPERA PANO .MAKARI NA FTASEI STHN POTAMIA. INKAT TO ESPASE TO 1,20 POU LEEI KAI O MIXALHS

michele είπε...

Πολυ δυνατη Μανωλη , μαζι με την μαμα ΙΝΤΚΑ
Εσπασαν ταμεια
προφανως λογω hol


ΠΑΜΕ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μανώλη σοβαρεύομαι τώρα

Μετά το 1,10 θέλει το 1,26 και 1,32

μετά έχει κάτι γκαπάρες και αν θέλουν πάει μέχρι 2,25 σε πρώτη φάση

Dr Danie Ben είπε...

Θέλετε να αγοράσετε ένα νεφρό ή θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας; Είσαι
αναζητώντας την ευκαιρία να πουλήσετε τα νεφρά σας για χρήματα λόγω
οικονομικό σπάσιμο και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας
σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλή ποσότητα για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι
Ο γιατρός Ντάνιελ είναι Νεφρολόγος στο Ιατρικό Κέντρο της UBTH. Μας
κλινική ειδικεύεται στην χειρουργική των νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά
και τη μεταμόσχευση νεφρών με έναν αντίστοιχο δότη.
Βρισκόμαστε στην Ινδία, την Τουρκία, τη Νιγηρία, τις ΗΠΑ, τη Μαλαισία. Αν είστε
που ενδιαφέρονται να πουλήσουν ή να αγοράσουν νεφροειδή παρακαλώ μην διστάσετε να
επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Email: Doctordaniel95@outlook.com ή Doctordanielben@gmail.com
Whatsapp Αριθμός: +2349028230916
Τις καλύτερες ευχές.
Δρ Ντάνιελ.

Dr Danie Ben είπε...

Θέλετε να αγοράσετε ένα νεφρό ή θέλετε να πουλήσετε το νεφρό σας; Είσαι
αναζητώντας την ευκαιρία να πουλήσετε τα νεφρά σας για χρήματα λόγω
οικονομικό σπάσιμο και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας
σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλή ποσότητα για το νεφρό σας. Το όνομά μου είναι
Ο γιατρός Ντάνιελ είναι Νεφρολόγος στο Ιατρικό Κέντρο της UBTH. Μας
κλινική ειδικεύεται στην χειρουργική των νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά
και τη μεταμόσχευση νεφρών με έναν αντίστοιχο δότη.
Βρισκόμαστε στην Ινδία, την Τουρκία, τη Νιγηρία, τις ΗΠΑ, τη Μαλαισία. Αν είστε
που ενδιαφέρονται να πουλήσουν ή να αγοράσουν νεφροειδή παρακαλώ μην διστάσετε να
επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Email: Doctordaniel95@outlook.com ή Doctordanielben@gmail.com
Whatsapp Αριθμός: +2349028230916
Τις καλύτερες ευχές.
Δρ Ντάνιελ.

Dr Danie Ben είπε...

Θέλετε να αγοράσετε νεφρά ή θέλετε να πουλήσετε νεφρά; Είσαι
Αναζητήστε μια ευκαιρία να πουλήσετε τα νεφρά για τα χρήματα
Οικονομικό διάλειμμα, δεν ξέρετε τι να κάνετε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας
Σήμερα σας προσφέρουμε μια καλή ποσότητα νεφρού. Το όνομά μου είναι
Ο Δρ Ντάνιελ είναι νευρολόγος στο Ιατρικό Κέντρο του Opto. Μας
Κλινική ειδικευμένη στη χειρουργική των νεφρών. Κάνουμε επίσης αγορές
Η μεταμόσχευση νεφρού με έναν ζωντανό δότη συναντά τον δότη.
Βρισκόμαστε στην Ινδία, την Τουρκία, τη Νιγηρία, τις ΗΠΑ, τη Μαλαισία. αν ήμουν
Ενδιαφέρεστε για την πώληση ή την αγορά νεφρών, μην διστάσετε
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Doctordaniel95@outlook.com ή Doctordanielben@gmail.com
Αριθμός Watmab: +2349028230916

Θερμή υποδοχή.
Ντάνιελ