Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΓΔ

ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Την προηγουμενη εβδομαδα ,αναφεραμε στην εξεταση μας για τον δεικτη

 "Η πολυ σημαντικη γραμμη περιορισμου A1 στο επιπεδο των 1275 μον,αποτελει αντισταση στην κινηση του τιτλου και ενδεχομενη ανοδικη διασπαση της θα αποτελεσει σημαντικη διαγραμματικη εξελιξη για τον δεικτη."
http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6.html#more

Πραγματι σημερα ο δεικτης εκανε υψηλο στις 1274,22 μον και γυρισε υπο το βαρος των πωλητων,κανοντας το πρωτο αρνητικο προσημο μετα απο 8 συνεχομενες ανοδικες συνεδριασεις.
Πολυ σημαντικη θα ειναι η συμπεριφορα του ΓΔ στην σημαντικη στηριξη των 1232 μον D  και επομενη στο επιπεδο των 1200-1205 μον ,οπου περνα ο ακμο 50 ημ η W και η S2 του καναλιου.
Αναμενουμε δευτερο κλεισιμο κατω απο τον σταθμισμενο κμο των 5 ημ ετσι ωστε να αντιληφθουμε κατατο δυνατον την συνεχεια της κινησης.
Οπως και να εχει ,μονο η επικυρωμενη υπερβαση της Α1 θα αυξησει κατα πολυ τις πιθανοτητες για καινουργια τοπικα υψηλα.

3 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Πάντως το κεράκι είναι ζόρικο να δούμε και τις αυριανές ανακοινώσεις
της Μοργκάνας πως θα επηρεάσουν

michele είπε...

Αυτες θα γινουν μετα τις 12 τα μεσανυχτα Γιαννη και την Παρασκευη εχουμε ανακοινωση ΑΕΠ του δ τριμηνου και θα εχουμε δηλο το ΑΕΠ του 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Οκ ευχαριστώ