Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΦΡΛΚ

ΦΡΛΚ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ο μικρος σχηματισμος διπλης κορυφης ,λυθηκε καθοδικα.Η D1 γραμμη τασης απο τα χαμηλα των 2,23 ευρω, λειτουργησε ως στηριξη καθως και ο εκθετικος κμο 50 ημ .
Η σημερινη του κινηση ηταν διαγραμματικα σημαντικη ,καθως με αυτην διεσπασε ανοδικα τον ακμο 30 ημ καθως και την αντισταση V στα 4,18 ευρω.Επομενη αντισταση ( πριν τα τοπικα υψηλα των 4,65 ευρω) η γραμμη περιορισμου D .Ανοδικη διασπαση των δυο αυτων σοβαρων αντιστασεων,ιδιαιτερα αν γινει με αυξημενο ογκο ,θα δωσει μεγαλη ορμη στην μετοχη και σε αυτη την περιπτωση θα επανελθουμε.
Ο εκμο 50 ημ,η γραμμη τασης D1 αλλα και τα 3,80 ,περιοχη οπου κινειται και ο ακμο 1000 ημ,αποτελουν τις στηριξεις με την τελευταια να αποτελει μια ισχυροτατη στηριξη ,χωρις να κιδυνευει η μεσοπροθεσμη ταση της μετοχης.

10 σχόλια:

michele είπε...

Το GREK 0,50% κατω,εχει μπροστα του τον ακμο 50 ημ

η nbg θετικη στο +1,57% αλλα εχει χασει απο τα υψηλα της

ο DOW -2,15% χανει πανω απο 300 μον( 335)

michele είπε...

Tελικα +2,01% η NBG και-0,64% το GREK
325 MON εχασε ο dow ,αλλες 110 και θα αντιδρασει

Unknown είπε...

Μιχαλη το ειδες???
www.bankingnews.gr

michele είπε...

Ποιο απ ολα Καθυ;

Unknown είπε...

Στα 30 δισ. το τρίτο δάνειο της Ελλάδας - Πώς οι λήξεις ομολόγων, οι αστοχίες και οι δόσεις στο ΔΝΤ «φούσκωσαν» το νέο πακέτο
04/02/2014 - 07:32

michele είπε...

Ειναι πολυ νωρις γι αυτα τα νουμερα.Κρατα το μπορει να αλλαξει..δεν μπορει να υπολογισθει ακομα αυτο ,απο 10 εχουν ξεκινησει τοφτασε στα 30 ο λΕΩ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα Μιχαλη και Καθυ ,οπώς και σε όλη τη παρέα

Unknown είπε...

Καλο βραδυ Γιαννη.

michele είπε...

Το πιο πιθανο ειναι να παρουμε 3ο δανειο Καθυ. Καλησπερα Γιαννη

Αλλα οι Ευρωπαιοι ξερουν οτι δεν αντεχουμε αλλους φορους και περικοπες,επομενως θα το δωσουν ,απαιτωντας μονο διαρθρωτικα μετρα.


Εν κατακλειδι,οπως βλεπεις ειναι πιθανον να υπαρξουν θετικες εκπληξεις,οι οποιες λογω του πρωτογενους πλεονασματος θα βοηθησουν ωστε οι Ευρωπαιοι να κανουν αυτο που πρεπει.Δηλ να μην μπλεξουν με ..εκλογες ,κατσαπλιαδες χειροτερους κλπ.Αν παλι ο σοφος ( λεμε τωρα) ελληνικος λαος θελει ΑΛΛΑΓΗ ,καλως να την φερει.

Unknown είπε...

Κραταω μονο το ...σοφος λαος...
και σε καληνυχτω φίλε μου.