Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

X.A.A. LIVE 

                                                                                                                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online. 
ΟΔΗΓΙΕΣ ( ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ) ΠΡΟΣ 
ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ ...
by
John "The smile" Αλεξανδράτος.


Ανωτάτη Μπακαλική – τμήμα Μαναβικής, πάγκος No 4, λαϊκή αγορά Τζιτζιφιών

Παράγοντες που επηρεάζουν την επενδυτική μας στρατηγική: 
Ηλικία
Σταθερότητα – απόδοση εργασίας
Έγγαμος / άγαμος
Σχέση με την γυναίκα σου
Ηλικία – υποχρεώσεις παιδιών
Χόμπυ – συγγενείς και λοιποί φίλοι.


Ηλικία : Σαν τα αυτοκίνητα. Περισσότερο σου αρέσει να τρέχεις μικρός (ρίσκο) παρά όταν μεγαλώσεις. Το ίδιο ρίσκο παίρνεις και με τις μετοχές. Άσε που όσα περισσότερα χρόνια έχεις μπροστά σου, μπορείς θεωρητικά –αν βάλεις μυαλό- να μπορέσεις να καλύψεις τα «δίδακτρα» ή κοινώς τις πρώτες χασούρες.

Σταθερότητα – απόδοση εργασίας: Εννοείται ότι καλό είναι να μην περιμένεις να ζήσεις από το χρηματιστήριο γιατί υπάρχουν και τα κάτω, υπάρχουν και οι φλατ περίοδοι. Άλλο το προς το ζην κι άλλο το ευ ζην. Το ΧΑΑ καλό είναι για παρέχει στην μεγαλύτερη κλάση επενδυτών (περιστασιακοί, επιφανειακοί, τυχεροί, κλπ επενδυτές) το δεύτερο μέρος.

Έγγαμος / άγαμος : Όσο είσαι άγαμος επενδύεις σε σχέσεις με «μη επαναλαμβανόμενα έσοδα» καθότι πρέπει να είσαι πολύ τυχερός (ή άτυχος κατά άλλους) να βρεις γρήγορα αυτό που ψάχνεις για να τακτοποιηθείς. Έξοδα αρκετά, απολαύσεις περισσότερες αλλά ρίσκο να γίνεις delisted από το άλλο φύλο. 

Σαν έρθει η ώρα που θα νυμφεύτεις και ανοίξεις δικό σου σπίτι, τα έξοδα μοιάζουν να είναι περισσότερα, αλλά κεφαλαιοποιείς μεγάλο μέρος αυτών. Σπίτι, έπιπλα, καλοπέραση, ασφαλέστερο αυτοκίνητο κλπ. Και εννοείται ότι επανεπενδύεις τα κέρδη στην γυναίκα σου.

Σχέση με την γυναίκα σου: Επειδή ακόμα δεν έχει βρεθεί το οικονομετρικό μοντέλο που να αποδεικνύει πόσο πολύ αξίζει να γλυτώσεις μια γκρίνια από το να της πας κόντρα, καλό είναι να επενδύεις στη γυναίκα σου. Μπορεί η Ουκρανή 25άρα (βλέπεις αλληλεγγύη) να έχει υψηλότερο P/BV και EBITDA αλλά ο κίνδυνος σε πιθανό διαζύγιο να δεις την περιουσία σου diluted παραμένει. Οι ομολογιούχοι του PSI καταλαβαίνουν καλύτερα να χάνεις κόπους μιας ζωής από κάτι που θεωρητικά είχε ελάχιστο κίνδυνο.

Ηλικία – υποχρεώσεις παιδιών και Χόμπυ – συγγενείς και λοιποί φίλοι. δεν χρήζουν ανάλυσης, είναι στο ίδιο πνεύμα με τα παραπάνω.

Αφού καλύψεις και εξασφαλίσεις όσον το δυνατό μεγαλύτερο μέρος από τα παραπάνω, αρχίζεις και σκέφτεσαι το ΧΑΑ.

Πάμε στη δική μου στρατηγική, την οποία κληρονόμησα, αντέγραψα από αμοιβαία, εταιρίες επενδύσεων (ΕΛΕΧΑ, ΕΠΕΡΑ που θυμούνται οι παλαιοί) :

Καλύπτω τους 6 πυλώνες που προανέφερα. Δεν πρόκειται να στερηθώ την καθημερινότητά μου ή τους φίλους μου για να αγοράσω ΜΥΤΙΛ….

Το διαθέσιμο ποσό για επένδυση χωρίζεται σε 4 κομμάτια που η στάθμη τους μεταβάλλεται αναλόγως των περιστάσεων:

Διαθέσιμα από 15% έως 30%
Ομόλογα 20% (θα προτιμούσα γη αλλά όχι στις τιμές που την πούλαγαν)
Ξένες μετοχές-Α/Κ από 15% έως 20%
Ελληνικές μετοχές από 15% έως 35%


Η χρεωκοπία που αντιμετωπίσαμε στη χώρα μας και η αποστροφή όλων των ξένων σε κάθε τι ελληνικό, μας έδωσε την «πολυτέλεια» να έχουν σχεδόν τον ίδιο κίνδυνο οι μετοχές με τις καταθέσεις στις τράπεζες. Σε περίπτωση ΚΡΑΧ μόνο με τις μετοχές είχες πιθανότητες να επανέλθει το κεφάλαιο μετά από κάποια έστω αρκετά χρόνια σε κάποιο επίπεδο.

Αυτό ήταν εύκολα κατανοητό στα 18 μου όταν πήγα να πάρω τα χρήματα που έβαζε η γιαγιά μου από τη σύνταξή της στο ταμιευτήριο για τα γενέθλιά μου. Αρκετά λεφτά για την εποχή που όμως 18 χρόνια μετά είχαν μικρή αξία καθότι υπάρχει το τέρας του πληθωρισμού.


Όσο αναφορά τις Ελληνικές Μετοχές, φτιάχνω 4 κατηγορίες:

Μακροπρόθεσμες τοποθετήσεις 50%
Μεσοπρόθεσμες τοποθετήσεις 30%
Trading 15%
Αλογομούρικες 5%

Όσο πιο υψηλά τοποθετείται μια μετοχή, τόσο μεγαλώνει το χρονικό διάστημα διακράτησης αλλά και το stop loss αυτής. Είναι το «συντάξιμο» χαρτοφυλάκιο. 

Ας ξεκινήσω με το Stop loss. 
---------------------------------
 Μακροπρόθεσμες τοποθετήσεις: Συγκρίνονται με μια μέση απόδοση 5% το χρόνο. Επιλεγμένα χαρτιά του 20άρη-40άρη, εταιριών που θα υπάρχουν απαραίτητα τα επόμενα 10 χρόνια ή είναι ελκυστικές για εξαγορά από ξένους. Stop loss (στο -15%) μόνο αν αλλάξει κάτι δραματικά στην εταιρία ή στην γενική οικονομία της χώρας. Όσο καλό κι αν είναι κάτι, μπορεί να γίνει φθηνότερο.

Μεσοπρόθεσμες τοποθετήσεις: Χαρτιά MidCap, υποδομών, ακόμα και μικρομεσαίου μεγέθους εταιριών (πχ ΑΡΑΙΓ, ΠΛΑΙΣΙΟ, μάρμαρα, πλαστικά), stop loss βάση εβδομαδιαίου διαγράμματος. Όλα εξαρτώνται από το κόστος αγοράς μιας μετοχής αλλά και το σκεπτικό με το οποίο αγοράστηκε. Από «φήμη», «υποτιμημένη εσωτερική αξία», «προοπτικές κλάδου και θέση εταιρίας σε αυτόν». Στήνονται δυο σημεία εξόδου. Στο πρώτο κάνει λάθος η αγορά (Χαχαχα) στο δεύτερο είναι τα χρήματα που είμαι διατεθιμένος να χάσω από ένα Bet και κλείνει η θέση.

Trading τοποθετήσεις: stop loss στο 8%. Die another day. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα trade δεν σου βγήκε. Διάλεξες λάθος σημείο εισόδου, έσκασε κάτι στην αγορά, έμπλεξες με λόμπι (δεν ήξερες δεν ρώταγες?) δεν έχει σημασία. Φύγε, ξαναδές τη στρατηγική σου, αν σου αρέσει ακόμα η εταιρία και εδώ είναι το ΧΑΑ. Αν μια εταιρία σου αρέσει στα 5 ευρώ, θα σου αρέσει και στα 5,50 ευρώ.

Αλογομούρικες: Καζίνο. Ήθελες να μπλέξεις, να το παίξεις μάγκας, θα πληρώσεις. Ή σου βγαίνει κάτι ή γρήγορα δρόμο γιατί ανάμεσα σε φάλαινες και καρχαρίες δεν κολυμπούν ψαράκια. Όσο χάσαμε χάσαμε. Γι αυτό και τις αποφεύγω. 

Τρόπος Αγοράς μιας μετοχής
------------------------------------

Αλογομούρικες: Μια και έξω. Μικρό ΒΕΤ. Κι αν σου κάτσει ??? Προκατειλημμένος ότι θα χάσω.
Τι δουλειά έχω εγώ με δαύτες ? 

Trading τοποθετήσεις.: Παρότι ακόμα άσχετος με Τ.Α. να δείχνει κάτι το διάγραμμα, έστω κι αυτό το λανθασμένο που νομίζεις ότι δείχνει, όχι όμως στην τύχη γιατί πχ πέφτει 4% ενώ όλο το άλλο ΧΑΑ ανεβαίνει.

Μεσοπρόθεσμες τοποθετήσεις: «Κλέψιμο ιδεών Τ.Α.» από φίλους που εμπιστεύομαι και φιλικά sites που πρώτα προσπαθείς να μάθεις και να αξιολογήσεις και μετά ακολουθείς σε ΓΕΝΙΚΕΣ και όχι απόλυτες γραμμές. Ουδείς αλάνθαστος.

Μακροπρόθεσμες τοποθετήσεις: Αυστηρά κριτήρια για το τι θέλω να κρατήσω στο σεντούκι για χρόνια. Αποφασίζω τι χρήματα θέλω να δεσμεύσω σε μια μετοχή. Το ποσό αυτό δεν μεταβάλλεται προς τα πάνω για κανέναν σχεδόν λόγο. Χτίσιμο θέσης σταδιακά κάτω από τον επιθυμητό Μ/Ο. 

Πρώτες αγορές σε Χ σημείο, μελέτη διαγράμματος για πιθανά πάνω και κάτω σημεία που θα ήθελα να ενισχύσω τη θέση, επόμενη αγορά τεχνικά σε σπάσιμο αντιστάσεων, αποφεύγω τις στηρίξεις. Αν έχω κάνει λάθος και η τιμή υποχωρεί (πράγμα όχι ασυνήθιστο), επανεξέταση αν συνεχίζει να μου αρέσει η εταιρία (άρα κάνει “λάθος” η αγορά) και τρελή υπομονή. Παραγοντικό μουαγιέν προς τα κάτω (ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΜΟΥΑΓΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ) με μεγάλα ενδιάμεσα κενά μέχρι να ολοκληρωθεί η αρχική θέση που σκόπευα. Ούτε ευρώ παραπάνω. Χαρτιά πάντα θα υπάρχουν. Αγορές γίνονται μόνο εκεί που θέλω εγώ κ όχι εκεί που μας πάει η καθημερινή παρακολούθηση.


Θέση στην αγορά
--------------------------------

Άμπαλος, αδιάβαστος, ούτε καν ελαχιστομέτριος τεχνικά αλλά πλήρης συνειδητοποιημένος περί ΤΥΧΗΣ, ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ κλπ του που βρισκόμαστε. Προς το παρόν Κερδισμένος, γιατί είχαμε την τύχη να ζήσουμε μια bull market μετά από χρεωκοπία, που μας επιτρέπει να βγάλουμε πολλά σπασμένα αλλά και να βοηθάμε όπου χρειάζεται. ΤΑΣΗ – ΤΑΣΗ – ΤΑΣΗ. Με τα κύματα και τόσους ταλαντωτές που υπάρχουν δεν τα πήγαινα ποτέ καλά, άλλα μου έλεγε ο ένας και άλλα ο άλλος. 

Και πολύ ωφελημένος από άτομα που πέτυχα στο σωστό σημείο και μας ξεστραβώνανε τεχνικά και όχι μόνο. Τους μισούς τους ξέρετε, οι άλλοι δεν γράφουν πλέον εδώ από παρεξηγήσεις. Ακόμα και αυτός που έχει αντίθετη θέση από εσένα στην αγορά έχει κάτι χρήσιμο να σου πει.

 Post it στο γραφείο:

Σεμνά και ταπεινά.
Χαρτιά υπάρχουν. Λεφτά υπήρχαν.
Μην βιάζεσαι να πουλήσεις κάτι που ήσουν τυχερός να μαζέψεις στα χαμηλά του (by KON+)

Αν σε μία λάθος επιλογή είσαι διατεθειμένος να επιμείνεις αρκετά, γιατί βιάζεσαι να σταματήσεις μια σωστή? (let profits run)

Μακροπρόθεσμα κερδίζει πάντα η «μάνα». Μην ξεχνάς να βγάζεις λεφτά από το τραπέζι.

Τάση δεν είναι μόνο αυτό στη ρόδα του αυτοκινήτου – Μαρίδα δεν είναι μόνο το μικρό ψάρι.

Στην κρίση θα δείτε πολλά. Μείνετε συγκεντρωμένοι. Μόνο έτσι θα βρείτε σωστό σχέδιο να μπορέσετε να προσφέρετε και να βοηθήσετε τους ανθρώπους σας. Φανατισμός και υπερβολή θα περισσεύουν.

3G = Gain + Give + Grace

Dictionary is the only place that SUCCESS COMES BEFORE WORK

- - - - - - - - 


Αυτά από μένα, δήλωσα από την αρχή ότι αποτελούν προϊόν «μαναβικής» και δεν συνίσταται η αντιγραφή τρόπου σκέψης. Κάθε άνθρωπος έχει την πολυτέλεια να καταστραφεί μόνος του.

101 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Και @@@@ τις αναλύσεις!!!!!!!!!!!!!!


Καλημέρα σε όλους τους φίλους

giannhs kon είπε...

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1983118

giannhs kon είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1983288

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πωπώ ρεζιλίκια... χαχαχα

Δεν είναι "οδηγίες προς ναυτιλλομένους", αλλά σκέψεις ενός μακροχρόνια αρχάριου επενδυτή.

Καλημέρα κε ΚΟΝ+
καλημέρα σε όλους,

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΓΙΑΝΝΗ

ευαγγελος είπε...

Καλημερα στη καλη παρεα! κ. Αλεξανδρατε μπραβο για το θαρρος, την καλη σου διαθεση και τον τροπο γραψιματος!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στο ανερχόμενο αστέρι μας, σε ένα δύσκολο όντως τομέα.
Αλεξανδράτε σ' ευχαριστούμε.
Καλημέρα σας.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΕΥΑΓΓΕΛΕ

Καλημέρα κυρ σκέτο ΠΑΝΟ ΜΑΣ …..που ??? χάνεστε , πως??? Είστε

Ilias D είπε...

Καλημερα σε ολους.
μικρε(Γιαννη) μια χαρα Οδηγιες προς Ναυτιλομενους ειναι,ρωτα κ μας που προσπαθουμε να κανουμε ναυσιπλοια σε μια μικρη πλαστικη βαρκουλα χωρις οργανα κ χωρις νυτσεραδες.
Καλη συνεδριαση να εχουμε παιδες.

Ilias D είπε...

...βρε τον Γιανναρο..
θελει να μαμησει την αναλυση μηπως γενησει κιαλλες......χαχαχα...
σωστος....
Μη φοβασαι Γιαννη θα εχουμε κιαλλες,ετοιμαζε κ εσυ την δικια σου σιγα σιγα...χεχεχε

giannhs kon είπε...

Δεν νομίζω να ΘΕΣ την διαβάσεις χαχαχα

Καλημέρα ΗΛΙΑ

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ κλμ σε ολους
τετρακις...πανεπιστημιο το σιτέ εδω
και εχεις πολλες απουσιες
οσο για τον Γιαννη μας ...εχει πεννα
αλλα μην του λετε αλλα ...αρκετα(μπαστα
κατα τον ιταλοσπουδαγμενο μας)

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα Πάνο μας.
Συν υπογραφώ τον ΚΟΝ+, αν και τώρα που ανοίγει περισσοτερο ο καιρός καλύτερο μέρος απο το Κάτω απο το Ρυάκι δεν υπαρχει.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους!

Ilias D είπε...

Bre τους αλητες.......
αχ Αντρεα...

giannhs kon είπε...

Τι έπαθες ΗΛΙΑ

Καλημερα στα παιδια

michele είπε...

Ξεκινημα με "καβαλημα" πανω απο τις 428 μον στον FTSE

γενικοτερα απαιτειται η υπερβαση των 1334 μον στον ΓΔ

Ilias D είπε...

Ωραιος.....
Τι να παθω;αυτοι θελουν να στηθω στο 2,5%,σιγα...εχουμε...εχουμε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους

Ilias D είπε...

To PEIRTP σπαει αντιστασεις,θα τις σπασει τελικα;

Ctsam είπε...

Kalimera.Ti xastouki itan auto ston OTE ???

michele είπε...

Καλημερα Γιαννη..το ΠΕΙΡΤΠ κινειται στα υψηλα του -σε κλεισιμο- υψηλα κλεισιματα 0,9880 και 0,9910

ετοιμαζεται για διασπαση και η ΜΙΓ που ξεκινησε με gap σημερα

Ilias D είπε...

mε γκαπ κ το κ#λ%νερο.

Andreas D. είπε...

36.080 τμχ μάρκετ έδωσαν στον ΟΤΕ...

Καλημέρα.

michele είπε...

Καλημερα ΑΝΔΡΕΑ..τενεργ πως τη βλεπεις;

ναι γκαπ και το ΕΕΕ..

giannhs kon είπε...

ΜΙΧΑΛΗ αυτά τα gap θα τα κλείσουμε στην επόμενη διορθώσει ….. σωστά ……….. ???? χαχα

Ctsam είπε...

min ta kleisoume kai simera...

ArTaXiA είπε...

Bonjour bonjour.

Χάθηκα βρε παιδιά και έχω υποσχεθεί και αρκούδια. Δε βαριέσαι, τα είδατε πριν προλάβω να τα συντάξω. (Στενάζουν οι σορτ).

Alexandratos, ωραίες οι σκέψεις σου. Αύριο εκείνος ο καφές παίζει;

Υ.Γ. Αυτός ο Αβραάμ Δεσπότης είναι μούρη και τον βλέπω σε όλα τα banner των portal; Γιατί τον ακούω πρώτη φορά; Πού ήμουν εγώ, όταν ο Αβραάμ Δεσπότης έκανε καριέρα;

giannhs kon είπε...

Ctsam
Απα πα ….. απαισιοδοξία χαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Να δούμε με τα γκαπια ζόρικη ενασχόληση γιατί σε κάποια υπάρχουν και τα γκουπ..

giannhs kon είπε...

Και κάποια μένουν για να ξέρεις που να ξαναγοράσεις χαχα

Καλημερα ΓΙΑΝΝΑΚΟ

Ctsam είπε...

Mpa i sunitheia mallon giati sunithws otan ksekiname etsi prasinoulides prwi prwi meta peftoume kai to 11334 pou eipe o Michele den fainetai kai eukolo.
Makari pantws...

VassilisS είπε...

καλημέρα σας παίδες.
έφαγε πόρτα η ΜΙΓ στο υψηλό της 0,525 αλλά εχει δυναμική ωομίζω για ποιο πάνω

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

χαχαχα καλημέρα Γιάννο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΑΡΤΑΧΙΑ παίζει, ανέφερε μονο την ωρα και αν θέλεις στο αρχικό μέρος ή εκει που ειχες πάει μιας και δεν σε ειδοποίηςα εγκαίρως.

michele είπε...

Καλημερα και στους νεοεισελθοντες
artaxia ακομα περιμενουμε το αρκουντο -αρθρο

ποιος ειναι ο Αβρααμ;

Vas ειναι ετοιμος ο ΜΙΓ να σπασει επανω,απο χτες ηταν καλος

ArTaXiA είπε...

Alexandratos. Κατά τη μία στο ίδιο μέρος; Michele είσαι ευπρόσδεκτος!

Ο Aβραάμ; XM Capital. Μας έχουν πηδήξει τον έρωτα στα banner.

michele είπε...

Ε ναι γινεται διαφημιστικη επιθεση τωρα,ξυπνησε το συστημα
artaxia tks θα το κανονισω

Cleo είπε...

Καλημερα σας! Αλεξανδρατος εξειρετικος!! Ηδη μπηκε το post it στο γραφειο.... :)

Ilias D είπε...

Ο τζιρος χαμηλος.

michele είπε...

Καλημερα CLEO,ναι Ηλια ειναι χαμηλος ,γιατι επεσε ο τζιρος στις τραπεζες σε σχεση με τις προηγουμενες ημερες

giannhs kon είπε...

Η MIG γνωστοποιεί ότι τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2013 θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 31 Μαρτίου, ενώ η ετήσια ενημέρωση των αναλυτών σχετικά με τα μεγέθη της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι η εταιρία δεν θα διανείμει μέρισμα για τη χρήση 2013

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΑΡΤΑΧΙΑ ΟΚ.

Andreas D. είπε...

πακέτο ΠΕΙΡΤΠ:

5.500.00 Χ 0,99

michele είπε...

Ποσα κιλα πακετα εχει κανει αυτο το ΠΕΙΡΤΠ ..

Andreas D. είπε...

2 κιλά σήμερα, να το αφήσω?

Andreas D. είπε...

"O ανοδικός κύκλος που ξεκινάει μετά βεβαιότητας θα επιτρέψει στον όμιλο της MIG να ανακτήσει μέρος της αξίας του παρελθόντος και να παράξει κέρδη"

http://bankingnews.gr/bank-insider/item/137716-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-mig-%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%B7-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-mig-%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-1-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CF%82-%CE%B7-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CF%86%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-1,22-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%BA.html


χαχαχαχα

michele είπε...

..μερος της αξιας του παρελθοντος
ενταξει αφου εγινε ..μηδενικο τωρα κατι μπορει να κανει
μεχρι κι εγω ασχολουμαι περιστασιακα

Andreas D. είπε...

"O ανοδικός κύκλος που ξεκινάει"

ασχολίαστο...

Ilias D είπε...

Asto...asto.
xexexexe

michele είπε...

Εξακολουθει να κινειται σε ..νεκρη ζωνη και ο FTSE και ο ΓΔ

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, κι εγώ το "The Walking Dead" βλέπω
ωραία σειρά...

michele είπε...

Βρες να δεις και το House of Cards

Andreas D. είπε...

είσαι τρελός?
που να προλάβω... χαχαχα
2 σειρές με το ζόρι...

το Breaking Bad βλέπω... μεγάλη απογοήτευση...

michele είπε...

Ε αλλαξε το αφου δεν σ αρεσει..ναι δεν μπορεις να δεις και ..παραπανω

Andreas D. είπε...

δεν έχω αφήσει ποτέ σειρά στη μέση...
άλλωστε, 10 επεισόδια έμειναν...
μάλλον το "True Detective" θα δω μετά...

michele είπε...

Καλο ειναι αυτο?να πω στη γυναικα να το κατεβασει αμα ειναι

Andreas D. είπε...

πολύ καλό,

να το νοικιάσει απο το video club θέλεις να πεις...

χαχαχαχα

Andreas D. είπε...

200,295 Χ 1,74 - 200,295 Χ 1,75

ΑΛΦΑΤΠ

Andreas D. είπε...

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κηρύχθηκαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης από το Στ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, στην εκδίκαση της υπόθεσης παράβασης του νόμου περί ποινικής αντιμετώπισης προσυνεννοημένων αγώνων.

ασχολίαστο...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σωστός ο Αντρέας, εκτός αν το βιντεο κλαμπ το εχουν στην ταράτσα,,,

michele είπε...

Καλα θα της πω να πραξει τα δεοντα..χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Θεοδωριδης ...ο μουλωχτος

Unknown είπε...

Kαλο απογευμα σε ολους.Αλεξανδρατε,θα διαβασω το κειμενο σου,που αναμφιβολα,θα ειναι ενημερωτικο,και παιχνιδιαρικο,μετα τη ληξη της βαρετης συνεδριασης,και θα σου κανω και ενα σχολιακι.

Σειρες ειναι αυτες που λετε??
Εγω παντως δεν χανω το sex and the city

michele είπε...

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΟ ΕΚΤΕΡ ΓΑΜΩΤΟ!!!!

Ilias D είπε...

Καλως την Καιτη.
Αντε να τελειωσει κ ο μεγαλος πωλητης στην Πειρ να δουμε τι θα γινει.

Andreas D. είπε...

Δεν υπάρχει φόρος υπεραξίας για όσους έχουν ποσοστό κάτω απο το 0,5% ...

Ilias D είπε...

Εσενα σε πιανει στη ΓΕΚ κ τον Μιχαλη στο ΕΛΒΕ
χαχα

Andreas D. είπε...

στις 21/3 το πούλησα Μιχάλη...
fuck...

Andreas D. είπε...

Ηλία, τα έχω μοιρασμένα σε πολλούς κωδικούς...

χαχαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εγώ είμαι στο 0,44%...

michele είπε...

Sorry παιδες εχω πολλα νευρα
με τον εαυτο μου,μιλαγα στο τηλ

Unknown είπε...

μιχαλη και λοιποι γνωστες του αντικειμενου την βοηθεια σας.
γυρισα απο τη δουλεια και με επιασε ξαφνικα ιλιγγος βλεποντας το εκτερ στο ταμπλο
και τωρα τι κανω???
ps: παντα in your opinion

Andreas D. είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1198521/ekter-gerh-epistrofh-kefalaioy-134.html

Ilias D είπε...

Ποιος σε ζορισε;
Γατες ειστε,γλυτωσατε τον φορο
χαχαχα

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Ποιος σε πειραξε αφεντικο και εισαι σε αυτη τη σπανια τρεχουσα ψυχοσυνθετικη κατασταση;

Andreas D. είπε...

δικά μου τα 1747...

Ilias D είπε...

Ειταν να παρει τηλ. την γυναικα του να νοικιασει ενα dvd,μετα δεν ξερω τι εγινε Νικολα
χιχιχι

michele είπε...

Εδω ειμαστε απο πανω και προλαβαμε κατι λιγα..

Καθυ κανει r/s στα 3 και επιστροφη 1,34 /μετοχη αυτο με την τιμη που εχει τωρα ,δινει μια αποδοση 48%

michele είπε...

Νικολα ειδα κατι στα γρηγορα ( σχετικα με την ΕΚΤΕΡ) ,με πηραν τηλεφωνο ,εβαλα καποια εντολη δεν προλαβα γιατιο εφυγε σαν τρελλο
ουτε εδω προλαβα να το γραψω

κλειδωσε .

john deer είπε...

νομιζω θαπρεπε να αποτυπωθει πιο εντονα στο ταμπλω η αποφαση για τον φορο υπεραξιας

Ilias D είπε...

Προλαβες τουλαχιστον να παρεις η εισαι στην αναμονη;

νικος φαληρο είπε...

ενταξει αφεντικο , μη στενοχωριεσαι.
Τι να πω κι εγω που ειμαι σταντ μπαι για πιθανη κεφαλαιακη εισροη ΧΚΡΑΝ και το παιζω αδιαφορη μπομπα. Δωστε φιλοι πρωτες ελαφρες θετικες σκεψεις κατ αρχας για τηλεφωνικη επικοινωνια κλεισιματος ραντεβου σημαδι ενδιαφεροντος επενδυτων.

Unknown είπε...

Eσυ Ηλια μου πιστευεις οτι δεν προλαβε??Απλα δεν πηρε οσα ηθελε!!!!

Andreas D. είπε...

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1198519/oi-apofaseis-gia-foro-yperaxias-metohon-kai.html

Ilias D είπε...

..κατι λιγα λεει,ποσα λες να εννοει λιγα;

michele είπε...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αυτο Ανδρεα για το φορο υπεραξιας

προσεξε στους αγοραστες της ΙΝΤΚΑ δυο 111 αρια

michele είπε...

Σωστα Jοhn Deer ..

Unknown είπε...

Λιγα εννοει 4000 με 6000 χιλιαδες.

Andreas D. είπε...

έβαλα 1 ΙΝΤΚΑ στο 0,8050...

μπαρμπαλιας είπε...

ο τετρακις νομιζω εχει ΕΚΤΕΡακι

michele είπε...

Mεσα εισαι Καθυ ,δεν ξαναλεω τιποτα ,απαπαπαπα

α εσυ ησουνα; χαχα Ανδρεα τους τη χαλασες

Unknown είπε...

Πως σε διαβαζω,πως σε διαβαζω....

Να σημειωθει οτι απο την ωρα που μπαινω παντα σας ανεβαζω τον γενικο δεικτη.
Απλα να μην ξεχνιομαστε.

Ilias D είπε...

Ωραιος Μ.κ Α.

μπαρμπαλιας είπε...

Μικεεεεεεεεεεεεεε
πανω απο 10 θα...

Andreas D. είπε...

μπαρμπαλια,

14...

michele είπε...

Γελαω Μπαρμπα μ αυτο..
αποδιδουμε τα ευσημα Καθυ !)

μπαρμπαλιας είπε...

μπραβο ρε Ανδρε...
αβαντσαρησε την ομαδα...

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρε με το φορο υπεραξιας δεν εχω καταλαβει...
για πες

μπαρμπαλιας είπε...

και ελεγα να βαλω τη χασουρα απο το ΛΕΚΚΑ ...που ντουφεκισε...
αλλα δε μου βγηκε

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση