Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 

BUZZFEED: 49 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Η απόλυτη αποθέωση από το Buzzfeed, λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι – Για τα βουνά, τις παραλίες, την οικογένεια, αλλά και το φαγητό μας πρέπει να είμαστε περήφανοι!

http://thepaper.gr/49-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B4%CE%B9/

15 σχόλια:

ΑΡΤ είπε...

Ασε ρε Μιχαλη μη με φορτωνεις χρονιαρα μερα...μιλατε κι εσεις ???
Ειστε οι δυο σας ,οι κατα συρροη βιαστες του ελληνικου ποδοσφαιρου...εχουμε διδαχτει ηθος απο εσαςςςςςςςςς.....χαχαχα

http://youtu.be/WwQ7KwlFR6M

http://youtu.be/cGFctcOMprQ

https://www.youtube.com/watch?v=iJ0uO58w2dQ

https://www.youtube.com/watch?v=_H5PLeoJk-4

https://www.youtube.com/watch?v=XTFiw58b0II

Δεν γινεται ο Κατσουλας με τον Δημητροκαλη να μιλουν για βιαστες...
Ποσο πιο απλα να στο πω ?????χαχαχα

Αντε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...

profit είπε...

Καλημέρα καλη ανάσταση σε όλους,
ΑΡΤ ασε το ελληνικό πρωτάθλημα δες Αγγλία Γερμανία δεν αξίζει το ελληνικό πρωτάθλημα

ΑΡΤ είπε...

Αξιζει φιλε μου και δεν θελω να το αφησω...
Απλως θελει γενναιες αποφασεις...και επειδη ζουμε στην εποχη των μεγαλων ανατροπων ισως γινει κατι και με το ελληνικο ποδοσφαιρο.

ΑΡΤ είπε...

Θλιβομαι που θα γινει τελικος στο μεγαλυτερο σταδιο της χωρας μου στον οποιο θα συμμετεχουν 2 απο τις μεγαλυτερες ομαδες της και θα μεινουν κενες 20.000 και πλεον θεσεις....
Απο την συσκεψη που εγινε προχθες επρεπε να μην το δεχθουν οι διοικησεις των δυο φιναλιστ και να εγγυηθουν οι ιδιες την ομαλη λειτουργια του αγωνα ωστε να ΜΗΝ μεινουν κενες θεσεις...αν θελουν μπορουν να μην ανοιξει μυτη.
Τι να σου κανουν 21.000 εισιτηρια που δινουν στην καθε ομαδα ?
απο χθες εκτυλισσονται εικονες ντροπης εξω απο τους συνδεσμους για ενα εισιτηριο...φανταζομαι το ιδιο και σε μεγαλυτερο βαθμο θα γινεται και στην Αθηνα...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δεν δικαιολογείς τα αίσχη, δείχνοντας τα αίσχη που έκαναν οι άλλοι στο παρελθόν.

Είναι τραγικό να υπάρχει τόση αντιπαλότητα και βία για την ιδέα "ΠΑΟΚΑΡΑ, ΘΡΥΛΑΡΑ, ΤΡΙΦΥΛΑΡΑ" και να σκέφτεσαι αν το παιδί σου θα γυρίσει σώο και ασφαλή από το γήπεδο.

Είναι γελοίο να πλουτίζουν άνθρωποι εκμεταλλευόμενοι την οπαδική "ηλιθιότητα" κάποιων μετατρέποντας τη μάζα αυτή σε στρατό.

Κανείς να μην τολμάει να πειράξει τα αφεντικά ή την ίδια την ομάδα γιατί να σκέφτεται το πολιτικό κόστος ή κλεισίματα δρόμων.

Ποιος θα αγγίξει Κόκκαλη, Μαρινάκη, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο, Μελισανίδη, Σαββίδη, κλπ όταν όλοι θα μετατρέψουν προσωπικές διώξεις σε πόλεμο κατά τις ομάδας βάζοντας την μάζα μπροστά?

Γιατί να χαριστούν δηλαδή τα χρέη σε ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ και τόσες άλλες ομάδες που πλουτίζουν μερικοί φεσώνοντας το ίδιο το κράτος?

Γιατί δεν έχει σημασία αν τα αμαρτωλά βάρη της ομάδας μας, αντί να βγουν από την τσέπη αυτών που τα δημιούργησαν, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πληρωθούν κατά μέρος και με χαριστικές ρυθμίσεις από τα νέα αφεντικά? Κλείσιμο το ΑΦΜ και παύση δραστηριοτήτων. Τι σημαίνει δηλαδή νέο ΑΦΜ και επωνυμία ή πέρασμα στην ΄Δ Εθνική?

Πάρτα στην πλάτη σου ηλίθιε φορολογούμενε, σημασία έχει να γίνει η ΑΕΚ βασίλισσα, ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής, ο ΟΣΦΠ πρωταθλητής Ευρώπης, ο ΠΑΟ να βγει στην Ευρώπη κ.ο.κ.

Τόσο μυαλό έχουμε, αυτά τελικά μας αξίζουν. Και από την άλλη διαμαρτυρόμαστε αν μπαίνει κάποιος φυλακή αν χρωστάει στο ΙΚΑ ή στην εφορία.

Λύση στην βία μπορεί να δοθεί, δεν υπάρχει η βούληση. Τους βολεύει όλους αυτή η κατάσταση, πολιτικούς, αφεντικά, δημοσιογράφους, έτσι κι αλλιώς όλα πάνε στις πλάτες των οπαδών-φορολογουμένων πολιτών, που όμως είναι τόσο βουτηγμένοι στο όπιο που δεν πρόκειται ποτέ να αντιδράσουν.

Και είναι πολύ εύκολο να αλλάξει κάτι, κόβεις εσύ σαν φίλαθλος γήπεδο, μπουτίκ ομάδων, οπαδικές εφημερίδες, αθλητικά site, NOVA k OTE TV κλπ για ένα διάστημα και βλέπεις όλη την βιομηχανία που έχουν στήσει να κλονίζεται. Έτσι κι αλλιώς το προϊόν που σου προσφέρουν σαπίλα έχει.

Αλλά είπαμε η ύπαρξη βίας και φανατισμού βολεύει...

---
Υγ. Με το καλό να έρθουν οι φίλοι μας από την Θεσ/νίκη. Και να βλέπουμε ωραίες εικόνας ασπρόμαυρης εκστρατείας όπως βλέπαμε την αντίστοιχη του Άρη. Με την ευχή να κυλήσουν όλα ήρεμα και χωρίς αίσχη να επιστρέψετε στην πόλη σας. Να μην δούμε σκηνές επεισοδίων ασχέτως ποιος θα κερδίσει.

Υγ2. Αφήστε αν γίνεται τα σπέυ στο σπίτι, αρκετά βρώμικη από οπαδικά συνθήματα είναι η Αθήνα, δεν θα χρειαστούμε την βοήθειά σας να καταστρέψουμε κι άλλο τον εγκαταλελειμμένο χώρο του ΟΑΚΑ. Μας βοήθησαν οι Αρειανοί πριν κάποια χρόνια. Μην ζηλέψετε την "τέχνη" τους.

Υγ3. Προσωπικά θα όριζα μικρότερο γήπεδο, πχ το Εθνικό στάδιο Λαμίας (5-10.000) και θα έδινα προσκλήσεις μόνο σε σχολεία.

νικος φαληρο είπε...

Καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους. Ευχομαι καλη Ανασταση και καλο Πασχα να εχουμε , χαρουμενες και ηρεμες στιγμες οπως επιθυμει ο καθεις.

dimsimeo είπε...

Καλημερα,λαμπρη Λαμπρη να εχετε ολοι,με υγεια και τυχη.Χρονια πολλα σε ολους!

μπαρμπαλιας είπε...

Ατο μου...
παντα σωστος και καυστικος
η ρομαντικη εποχη στο ποδοσφαιρο-που
κι εκεινη ειχε τα κουσουρια της- εχει
ντενταρει...
και μαζι της η θεληση της πολιτειας
για κατι καλο...
βρηκαν τη δικαιολογια της εθνικης ομαδας και...το ψηνουν ολοι μαζι για να παει στο πουθενα.
ολοι την εχουν λερωμενη κατα καιρους
και πρωτιστως η διοργανωτρια αρχη.
μη ψαχνουμε θαματα
ετσι θα συνεχισουμε
και για τους γαυρους ...
τι το θελαν ; εχουν το τροπαιο του
Αστερα Τριπολης και καμαρωνουν

μπαρμπαλιας είπε...

http://youtu.be/WwQ7KwlFR6M
φιλε Αρτ
μιας και το επανεφερες...
ειδα και ξαναειδα τη φαση
εσυ βλεπεις κανενα μπεναρντί
ανεκαθεν η διαιτησια επαιζε το γαυρο
80-20 ...τα γνωριζουμε αυτα

για το επεισοδιακο μερος δεν συμφωνω.
και για κανενα απο τους μεγαλους ...

καλη ανασταση

michele είπε...

Συμφωνω με τους προλαλησαντες Ατο καί Μπαρμπα..Να εχουμε καλη Ανασταση,ωραιο καιρο ,θετικη σκεψη και μια ..βοηθεια στους διπλανους μας που περνανε πιο δυσκολα απο μας..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Χρονια πολλά σε όλους καλή Ανασταση ευχομαι με υγεία και χαρα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλη Ανασταση σε ολους.Ευχομαι υγεια και τυχη σε ολους

VassilisS είπε...

Καλη ανασταση σε ολους, η αγαπη στην καρδια σας να πολλαπλασιαστει

Bondexj είπε...

Χρονια πολλά και Καλή ανάσταση σε όλους . Υγεία και κάθε ευτυχία .
JB

george είπε...

Καλή Ανάσταση. Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.