Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΠΕΙΡ

ΠΕΙΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μετα την διπλη κορυφη στα επιπεδα του 2.10 και υπο την επηρρεια της ΑΜΚ η μετοχη υποχωρησε εντος της πτωτικης σφηνας F-F2 ,κρατωντας επαφη με την Χ και προσεγγιζοντας την τιμη της αυξησης.
Η μετοχη φαινεται οτι αντεδρασε απο την κατω πλευρα F2 της σφηνας και θα επιχειρησει την ανοδικη διαφυγη απ αυτην.
Επικυρωμενη ανοδικη διασπαση της F θα δωσει την απαραιτητη ορμη στον τιτλο προς το επιπεδο των 1,90 ,οπου ομως συναντωνται:
Η γραμμη τασης F1 ,η οριζοντια W και επιπροσθετως κινουνται οι δυο ακμο 30 και 50 ημ ( 1,89-1,92) που ειναι πιθανον να αποτελεσουν εμποδιο και αποκομιδη βραχυπροθεσμων κερδων.
Ανοδικη διασπαση και αυτου του επιπεδου ,δεδομενης της ισχυος του , θα δωσει ακομα μεγαλυτερη εκρηξη προς τα τοπικα υψηλα και δεν ειναι αδυνατη και η υπερβαση τους.
Αντιθετα ,αρνηση υπερασης των 1,90 ,θα φερει εκ νεου υποχωρηση στον τιτλο,με  ιδιαιτερα ισχυρο πλεον το επιπεδο των 1,70 ευρω ως στηριξη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: