Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

S&P

S&P :ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η μεγαλη ανοδικη κινηση του δεικτη ,εντος του καναλιου F1-F2 απο τον Σεπτεμβριο του 2012 .Μετα την ανοδικη διασπαση της D τον Φεβρουαριο η μετοχη δειχνει μια κοπωση οσον αφορα την ανοδικη της ορμη.
Πολυ σημαντικη η D στις 1840 μον για την βραχυπροθεσμη πορεια του δεικτη.Σε περιπτωση επικυρωμενης καθοδικης διασπασης της,η μετοχη θα προσεγγισει την κατω πλευρα του καναλιου F2 και την S στις 181ο μον.
Αντδραση απο τα σημερινα επιπεδα ) οδεικτης κινειται και πανω στον ακμο 50 ημ,θα επαναφερει τον δεικτη προς τον ακμο 30 ημ (1864μον) και την περιοριστικη X .
Καθοδικη διασπαση και διαφυγη απο το καναλο θα γινει με αυξημενους ογκους και μεγαλη πρμη με πρωτο στοχο την S1 στις 1740 μον.

5 σχόλια:

giannhs kon είπε...

ΜΙΧΑΛΗ την ίδια συνταγή χρησιμοποιεί και ο ΓΔ στο τσιγάρισμα αρκούδας από τον Ιούνιο τοy 2012 ?? χαχα

michele είπε...

Την ιδια περιπου ,αλλα εχοντας πιο ΑΠΟΤΟΜΕΣ διακυμανσεις
πεταει εξω την ΕΛΛΗΝΙΚΗ μαριδα Γιαννη

giannhs kon είπε...

χαχα

Καληνύχτα σε όλους Καλό ξημέρωμα

Ilias D είπε...

Λες να τον παιζουν κ τον δικο μας οι ιδιοι παιχτες Γιαννη;
Καληνυχτα σου.

michele είπε...

Ειναι και μερικοι ..ιδιοι.Εδω εχει αλλα κολπα.Η "χειραγωγηση" ειναι ευκολη,ρηχη η αγορα μας