Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

X.A.A. LIVE 

                                                                                                                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online. 


ΠΕΙΡ και ΠΕΙΡΤΠ 

ΕDITO 476
Tου Φώτη Γεωργελέ...

Μια φορά, στην αρχή της περιπέτειας, είχαν ζητήσει από το protagon να απαντήσω στο ερώτημα, ποιες είναι οι 10 πρώτες προτάσεις για να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Μου ’πεσε πάλι στα χέρια αυτό το κείμενο τώρα τελευταία και εκείνο που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν τόσο ότι απ’ αυτές τις 10 προτάσεις τίποτα, εννοείται, δεν έχει συμβεί. Αλλά ότι τότε, μέσα στο κλίμα της αγανάκτησης και της οργής, ξεκίναγα με την εξής «δοσιλογική» πρόταση: Παρ’ όλο που πιστεύω ότι εμείς, ξέροντας τη χώρα μας, είμαστε οι καταλληλότεροι να πούμε τι φταίει και πώς διορθώνεται, έχω έντονη την επιθυμία να αρχίσω με την προκλητική πρόταση, να κάνουμε ό,τι μας λένε. Γιατί μάντευα το έργο που θα ακολουθήσει. Πελατειακό κράτος, κομματοκρατία, συντεχνιακά συμφέροντα, media του λαϊκισμού, θα δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα της παράνοιας, την ψεύτικη αντίθεση λαός εναντίον ξένων και θα κρύψουν τα προφανή: Αφού όλοι ξέρουμε ότι οι υπόλοιπες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται σε καλύτερη θέση από μας, αφού εμείς χρεοκοπήσαμε, ας αρχίσουμε από τα στοιχειώδη. Ας κάνουμε ό,τι έχουν ήδη κάνει αυτοί εδώ και δεκαετίες, στη φορολογία, το ασφαλιστικό, τις αγορές, τους κανόνες εργασίας.

Τέσσερα χρόνια υπερασπιζόμαστε κάθε ελληνική «εξαίρεση», κάθε πατέντα, κάθε ντόπια ευρεσιτεχνία, εναντίον όλων των «κακών» του κόσμου που θέλουν να μας αλλάξουν. Μα αφού είναι τόσο fuckin’ καλά όλα όσα κάναμε, που έλεγε και ο Τζακ Νίκολσον, γιατί είναι τόσο fuckin’ dead; Γιατί χρεοκοπήσαμε;

Αυτό που ενοχλεί περισσότερο με όλους αυτούς που υπερασπίζονται κάθε μέρα την προνομιακή τους θέση στην κοινωνία, δεν είναι τόσο αυτό που θέλουνε αλλά αυτό που λένε. Γιατί τι θέλουν; Να διατηρήσουν κάποιες ρυθμίσεις που προστατεύουν το επάγγελμά τους, αποκλείουν τον ανταγωνισμό, εξασφαλίζουν υψηλά ποσοστά κέρδους. Προνόμια και προσόδους. Εντάξει, όλοι αυτό θα θέλαμε αν μπορούσαμε. Το εκνευριστικό είναι η επιθετική ρητορική, όταν τα προνόμιά τους τα βαφτίζουν λαό, λαϊκούς αγώνες, αντίσταση στα «συμφέροντα». Ως γνωστόν, σ’ αυτή τη χώρα, «συμφέροντα» είναι οι άλλοι. Εμείς ασκούμε λειτούργημα.

Δηλαδή, θέλω να πω, γίνεται λόγος τώρα πάλι για τους φόρους υπέρ τρίτων που σιγά-σιγά και δύσκολα καταργούνται. Αυτούς που όσοι ωφελούνται, κατ’ ευφημισμόν, ονομάζουν «κοινωνικούς φόρους». Θέλουν να πουν ότι η κοινωνία τους πληρώνει για να περνάνε αυτοί καλύτερα. Και κάποιες εφημερίδες γράφουν, «η τρόικα διαλύει τα ταμεία». Αν έρθω τώρα εγώ και πω συγγνώμη, ρε παιδιά, αυτό ήξερα πάντα στη ζωή μου, έτσι τα ’χω κανονίσει, το κεκτημένο μου ήταν ένα ταμείο «ευγενές», καλύτερο από το δικό σας, με καλύτερη περίθαλψη και σύνταξη. Βάσει αυτού ήταν ο προγραμματισμός μου, μήπως να το καθυστερήσουμε λίγο, να το πάμε αργότερα; Δεν θα συμφωνούσες, αλλά θα με ένιωθες. Αν σου ’λεγα όμως, «οι δυνάμεις κατοχής και οι δοσίλογες κυβερνήσεις έχουν βάλει στο στόχαστρο τις συντάξεις του λαού», θα μου ’λεγες, για σιγά, ρε φίλε, εγώ ΙΚΑ είμαι, ανασφάλιστος, άνεργος, ποιος λαός, ίδιος λαός είμαστε και οι δυο, εγώ ανασφάλιστος κι εσύ που φοβάσαι μήπως το ταμείο σου γίνει ίδιο με όλους τους άλλους πληβείους;

Παρ’ όλο που οι ημίτρελοι φωνάζουν ότι η χούντα δεν τελείωσε το ’73, η αλήθεια είναι ότι η Μεταπολίτευση ήταν πολύ «δημοκρατική» περίοδος για τη χώρα. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι φαρμακοποιοί και οι γαλακτοπαραγωγοί. Είναι ότι «δημοκρατικά», αναρίθμητα προνόμια, εξαιρέσεις, ειδικές ρυθμίσεις, φόροι υπέρ τρίτων, χιλιάδες προνομιακά «κεκτημένα», έχουν δημιουργήσει σταδιακά μια εφιαλτική κατάσταση όπου όλοι είναι συγχρόνως θύτες και την ίδια στιγμή θύματα. Δεκάδες μικρά καρτέλ, κλειστά επαγγέλματα, κρυφά χαράτσια στα εισιτήρια, τα τσιγάρα, το ψωμί, το οινόπνευμα, την μπίρα, τα έργα των δήμων, τα συμβόλαια, το τσιμέντο, στα εισιτήρια των γηπέδων, τα τεχνικά έργα, τα εισιτήρια των τρένων, στα είδη πολυτελείας, στις δημοσιεύσεις της εφημερίδας της κυβερνήσεως, τη διαφήμιση. Αυξάνουν τις τιμές, δημιουργούν εισοδηματίες του δημοσίου, κάνουν τα επαγγέλματα κληρονομικά, εμποδίζουν τον κόσμο να δουλέψει. Δημιουργούν μια οικονομία αντιπαραγωγική, ελάχιστα ανταγωνιστική και συγχρόνως μια κατάσταση εφιαλτική όπου όλοι αισθάνονται αδικημένοι.

Ακόμα και πριν την κρίση έτσι ήταν. Αυτό που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει, κι αυτό με ευθύνη των πολιτικών κομμάτων και των Μέσων του λαϊκισμού, είναι ότι αν μέχρι τώρα την αντέχαμε, και αυτοί που ήταν μόνο θύματα και ποτέ θύτες ήταν οι λιγότεροι, συνέβαινε γιατί σ’ αυτή τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες μπήκε ένα απίστευτο ποσό χρημάτων που δεν ήταν δικό μας, δεν το παράγαμε. 300 δις δανεικά και άλλα 150 με 200 κοινοτικές επιδοτήσεις, δεν χρησιμοποιήθηκαν για να κάνουν μια οικονομία σύγχρονη που θα μπορούσε να υποστηρίζει τον τρόπο ζωής που θέλουμε, αλλά στην κατανάλωση. Και όλοι, επαγγελματικές ομάδες και άτομα, προσπαθήσαμε να βρούμε τους τρόπους με τους οποίους ευκολότερα θα έχουμε μεγαλύτερο μερίδιο σ’ αυτή τη διανομή ξένων χρημάτων.

Έτσι, ακόμα και σήμερα, που ξέρουμε τι συνέβη, από κεκτημένη ταχύτητα, από συντηρητισμό, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τους ίδιους τρόπους εσόδων, τα ίδια μέσα απόκτησής τους, όπως παλιά. Χωρίς να υπάρχουν τα λεφτά. Και αυτό οδηγεί σε μια κατάσταση εφιαλτική. Αυτό που ήδη πριν την κρίση ήταν άδικο και προβληματικό, χωρίς τα δανεικά λεφτά γίνεται αδύνατο, αυτοκαταστροφικό, μια μάχη όλων εναντίον όλων, χωρίς νικητές, μόνο χαμένους. Γιατί η οικονομία αντιδρά, οι άλλες κοινωνικές ομάδες αντιδρούν, δεν υπάρχουν ξύπνιοι μόνο απ’ τη μια πλευρά. Αν εσύ εξασφαλίζεις υψηλό ποσοστό κέρδους στα προϊόντα σου, εγγυημένο απ’ το κράτος, τότε ο υδραυλικός θα σου χρεώνει την επισκευή θερμοσίφωνα σαν να κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και ο ειδικευόμενος γιατρός του ΕΣΥ που δουλεύει 60 ώρες τη βδομάδα για 1.200 ευρώ θα παίρνει φακελάκι, και ο ιδιοκτήτης θα σου αυξάνει το νοίκι κάθε χρόνο, θα παίρνεις πρόωρη σύνταξη αλλά θα χρηματοδοτείς το παιδί σου που δεν έχει δουλειά γιατί οι φόροι να πληρώσουμε τη δικιά σου σύνταξη θα κλείσουν τα μαγαζιά που θα δούλευε το παιδί σου, θα δίνεις μάχη για την κλειστή άδεια επαγγέλματος αλλά και στο ταμείο της Εθνικής θα προσλαμβάνουν μόνο τα δικά τους παιδιά και όχι το δικό σου.

Όλες οι μάχες που δίνονται για τη διατήρηση του παρωχημένου και χρεοκοπημένου συστήματος είναι αυτοκαταστροφικές. Δεν έχουν νικητές. Η «νίκη» του καθενός, η διατήρηση του κάθε «κεκτημένου», δημιουργεί συνολική φτώχεια, ακόμα μεγαλύτερη κατάρρευση του συστήματος. Πρέπει να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να αποδεχτούμε την πραγματικότητα. Να κάνουμε όσα οι διπλανές μας χώρες έχουν κάνει εδώ και 30 χρόνια είναι το λιγότερο, έπρεπε ήδη να το έχουμε κάνει και να αντιμετωπίζαμε τώρα τα προβλήματα της εποχής μας. Εμείς συζητάμε ακόμα τα θέματα που οι ευρωπαϊκές χώρες συζητούσαν τη δεκαετία του ’70 και του ’80. Τα κλειστά επαγγέλματα και τον προστατευτισμό, τα ωράρια των καταστημάτων. Θα σερνόμαστε για χρόνια σε μια μακροχρόνια ύφεση και μιζέρια χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.
http://www.athensvoice.gr/

108 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Νατα και τα συγκριτικά ………..!!!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ κλμ
λες και το κανουν επιτηδες...
"η μηπως το επιδιωκουν;;;
μιλαω για την εχτρα των γαυρων με τους
παοκτσηδες...
εκει που ειχαν καπως-εστω και φαινομενικα-ηρεμησει...
μερια η διαιτησια που δεν τολμαει με τιποτε να σφυριξει εναντιων των κοκκινων...
μερια οι δημοσιογραφοκοντυλοφοροι και τα φιλεα καναλογραφηματα...
μερια η τσαμπουκαλεμενη νοοτροπια των κοκκινων ...
τωρα ποιος τους μαζευει τους επανω;;;
και με το δικιο τους
πεσανε μπουνιοκλωτσιδια που ο διαιτητης δεν ηθελε να δει...
η συνεχεια στο ταμπλεαουξ συντομα..

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννακι κλμ
εχεις κρυμενα μυστικα και ντοκουμεντα
απ οτι διαβαζω...
αχαχαα
παντα τετοια παιχταρα μου
και καλη επιτυχια

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑ

Τίποτα κρυφό μια κουτή ιδέα με χαρτί και μολύβι …………προς το παρόν χαχα
Θα ενημερώσω αν μου βγαίνει για το σχετικό κράξιμο χαχα

giannhs kon είπε...

Ξέρεις σαν το ψάρεμα Όλο πατέντες χαχα
που είναι ο ΠΑΝΟΣ

μπαρμπαλιας είπε...

απο τις τρελες ιδεες βγαινουν τα μεγαλα
συνεχισε ...
εξαλλου εχεις και τον 14 μαζι σου

μπαρμπαλιας είπε...

ο Πανος εδω περιφερεται...
που θα παει θα τον πιασουμε στην αποχη

profit είπε...

Καλημερα απο το δρόμο

Ilias D είπε...

Καλημερα,καλη συνεδριαση.
Ωραιοι Γιαννης κ Μιχαλης.
Το συμπερασματα εγκαιρα παρακαλω γιατι θελουμε κ γνωμες,ασε που τα διαγραμματα ειρθαν στην καταλληλη ωρα.
Ηλια μεσα για τον αγωνα,χαλαστηκα χθες.
Δεν μαρεσουν οι αποχες,η συμετοχη πρεπει ναναι παρειστικη,ναχεις ορεξη κ διαθεση οπως στο ψαρεμα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλη τη παρέα

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1200416/kataskefastikes-giati-aisiodoxoyn-oi-treis.html

Andreas D. είπε...

επίσης:

http://www.dailymotion.com/video/x1lgdky_%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-2-1_sport


Καλογερόπουλος: «Έπρεπε να αποβάλω και τον Κλάους»!
«Τρελάθηκαν» στον ΠΑΟΚ όταν έμαθαν πως ο Καλογερόπουλος είπε στον Τζαβέλλα ότι δεν απέβαλε τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, για να μη δείξει κόκκινη και στον Αθανασιάδη!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους,
Με το ζόρι ξυπνήσαμε σήμερα κ φτάσαμε μέχρι το γραφείο...

Ανδρέα ασε την Φλέξο να αναπνεύσει λιγο, και θα ζητήσω απο το Σκλαβενίτη να βγάλει τις πάνες σε προσφορά!!!!

Καλημέρα Μπάρμπα, συνένοχος και εγω με τους ΚΟΝ+... Θα διέρρευσε φαινεται κανενα φωτογραφικό ρεπορτάζ απο συνάξεις....

TheHawk είπε...

πολυ καλημέρα σας!!!!!!

καλη συνεδριαση...!!!!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους!
Η παραγκα συνεχιζει και στο ποδοσφαιρο
και στην πολιτικη

Andreas D. είπε...

ΑΛΕΞ, θα τα δώσω... δεν το βλέπω να τραβάει...

Καλοσύνη σου για τα πάμπερς...

χαχαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Στην ΕΛΛ περασέ;

michele είπε...

Πολυ κομματι στην ΑΛΦΑ
Υπενθυμιζω οτι πριν απο τη συνεδριαση της Παρασκευης
η σταθμιση των μετοχων της ΑΛΦΑ
στους δεικτες
ανεβαινει απο το 16% στο 30%

Ilias D είπε...

Δεν ειναι παραξενη η συμπεριφορα της ΕΤΕ ;
Τι παιζει;

Andreas D. είπε...

πακέτο ΙΝΤΚΑ:

400,000 Χ 0,8250

michele είπε...

Συνεχιζει εξαιρετικα το μικρο ΑΣΚΟ
Καλα
η ΦΛΕΞΟ ειπαμε πανω απο 3,10..

Ilias D είπε...

Σωστος.
Η ΦΛΕΞΟ κ σημερα γκαπακι.

Andreas D. είπε...

Βρε Μιχάλη, που το θυμήθηκες το ΑΣΚΟ?

ΧΑΧΑΧΑ

Andreas D. είπε...

απο το πρωί έχω βάλει πώληση στο 0,3940...

χαχαχα

michele είπε...

Ολα τα παρακολουθω αγαπητε..αυταπου εχουν ενδιαφερον,οχι τα σαπακια

michele είπε...

451,1 το spread να μην ξεχνιομαστε

Ilias D είπε...

ουφ.

Unknown είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Πολλα παμπερς ερχονται και πηγαινουν.Πιστευω να ειναι γεματα.

Ctsam είπε...

Exw mperdeutei ligo.
Exw merika Alpha kai den kserw ti na kanw den thelw na mpw kai se kamia AMK ta krataw h' na ta dwsw exei kaneis apopsi ?

Ilias D είπε...

Γεμα τα Καιτη χαχαχαχ
Μιχαλη μηπως στηθηκα χαμηλα;

Unknown είπε...

Να ρωτησω καιεγω κατι.
Αυριο δεν μπαινουν τα χαρτια της Αλφα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Kathi ναι αυριο μπαίνουν.

Michele αλλαγή τηλεφώνου με κεφτεδάκια ?

Andreas D. είπε...

κόλλησε το ΦΛΕΞΟ...

Unknown είπε...

Καλα,τωρα μπερδευτηκα.
Τοτε Αλεξ,τα πουλαμε σημερα,η τα κραταμε.

Ctsam είπε...

Kathi gi auto rwtisa kai egw.

michele είπε...

Μισο παιδες ειμαι απασχολημενος λιγο

profit είπε...

καλησπέρα

ετετπ δυσκολίες έχει...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ειναι στο όριο το Ετετπ

michele είπε...

Ναι Καθυ αυριο μπαινουν τα χαρτια της ΑΛΦΑ

Αλεξανδρατε τα κεφτεδακια στεκονται 5 ποντους πανω απο το σημειο
καμπης.Οσο ειναι πανω απ αυτο το σημειο κοιτανε ψηλοτερα

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,να ρωτήσω κι εγώ για μια ?

μη γελάσεις όμως....

michele είπε...

Ρωτα Ανδρεα

Σχηματισμος ενδοσυνεδριακος ,κουπα με χερουλι
θα δουμε την εκβαση

Ilias D είπε...

μΙχαλη μηπως ο δικος μου ο κεφτες ειναι λιγο χαμηλοτερα;

Unknown είπε...

Μιχαλη,αυτο το καταλαβα.
ΤΟ αλλο δεν ξερω.Να δωσω το κατι τις μου,η να κρατησω το καλαθακι.

michele είπε...

Ανεβασα ( καντε refresh και πατηστε επανω να μεγαλωσει)
το ενδοσυνεδριακο που ανεφερε πριν
για οποιον δεν ξερει το σχηματισμο κουπα με χερουλι


η ανοδικη διασπαση του πτωτικου καναλιου που βλεπετε φερνει καλη κινηση.Η πτωτικη το αναιρει

michele είπε...

Το μονο που βλεπω εγω στο ταμπλο,ειναι οτι οι πωλητες της Αλφα εχουν ηρεμησει
εχει ηδη κανει μεγαλο ογκο
κρατησε το 0,70
και οπως ανεφερα πριν απο την Παρασκευη η σταθμιση της ανεβαινει απο το 16% στο 30% στους δεικτες

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/fD1a7H5ZTsw

Ilias D είπε...

οκ ευχαριστω.

Andreas D. είπε...

λογικά όποιος ήταν να πουλήσει ΆΛΦΑ, το έκανε...

Γειά σου Γιάννη!

giannhs kon είπε...

γεια σου ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΣ

giannhs kon είπε...

Να πάρω καμιά 20.000 ΕΕΕ να τους κάνω άνω κάτω να τελειώνουμε ???χαχα

Andreas D. είπε...

Γιάννη, σπεύδε βραδέως...

χαχαχα

Andreas D. είπε...

Την απόλυτη διαβεβαίωση ότι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει λύσεις εντός Ευρωζώνης διατυπώνει ο Αλ. Τσίπρας σε συνέντευξη του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


http://www.capital.gr/News.asp?id=1987043

Ilias D είπε...

20.000;
Τι μαντζιριες ειναι αυτες;
χαχαχαχα

giannhs kon είπε...

χαχα

Δεν αφήνει ο ΑΝΤΡΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γιάνναρε τι το λες και δεν το κάνεις;

Καλησπέρα σε όλους

giannhs kon είπε...

Ναι καλά και μετά ……… στο χαλακι?? χαχαχα

Καλώς την ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΚΟΝ άσε την κόκα και πάρε 20.000 ΕΛΒΕ.

Θα σου στείλουμε κόκκινο χαλί μπουχάρα πλεγμένο στο χέρι από 16χρονη παρθένα του Αζαρμπαιτζάν...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Γειά σου Βάλια,

πήρες τηλέφωνο τον πάτερ Φαμίλια?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γιάννη όχι δεν πρόλαβα.
Το απόγευμα θα το κάνω αν δεν βγει τίποτα απρόοπτο.

giannhs kon είπε...

χαχαχαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

διασκέδαση τέλος, πίσω στο καθήκον...

Andreas D. είπε...

Πάμε ρε πρόεδρε!

χαχαχα

Ilias D είπε...

Τωρα δεν εχουμε κουπα για καφε.

Andreas D. είπε...

Ηλία, θα έχεις κούπα στο κύπελλο...

επάξια...

χαχα

michele είπε...

Χαμηλου κοστους η διορθωση αυτη,αναμενεται η ομιλια DRAGHI

michele είπε...

Τα επιτοκια παρεμειναν αμεταβλητα βεβαια στο 0,25%

Ilias D είπε...

Ναι Αντρεα κ δεν θαναι η πρωτη φετος
χεχεχε

Andreas D. είπε...

να εύχεσαι να έχετε καλύτερη διαιτησία στον επαναληπτικό γιατί :

Στην συνέχεια ήρθε η ερώτηση για την αποβολή. Ο Μίτσελ απάντησε ποδοσφαιρικά: "Η αποβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ δεν μας ευνόησε, κλείστηκε πάρα πολύ ο αντίπαλος μετά από αυτήν.

Ilias D είπε...

Ειναι Προπονητης,το απεδειξε.
Στη Χιλη κ αλλο σεισμο.

Ilias D είπε...

Ο Ντραγκι αρχισε να βηχει να καθαρισει ο λαιμος του;

Andreas D. είπε...

Ξέρεις, μου θύμισε το παρακάτω:

Τον Μάρτιο του 2001 η Εθνική μας ομάδα παίζει με τη Γερμανία στο Ολυμπιακό στάδιο. Με το σκορ στο 2-2 αποβάλλεται ο Ντάισλερ. Οι Γερμανοί κάνουν αντεπίθεση και κερδίζουν 4-2. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Δανιήλ στη συνέντευξη τύπου γράφει έπος: "Η αποβολή του Γερμανού μας μπέρδεψε" είπε και αποθεώθηκε την επόμενη από το σύνολο του αθλητικού τύπου.

100 χρόνια μπροστά!

Ilias D είπε...

χαχαχαχαχα
Που τον θυμηθηκες;
Μιχαλη εγινε.

Ilias D είπε...

Ειναι γεγονος οτι στο 1ο ημιχρονο ο Ολυμπιακος ειταν πολυ καλυτερος.

Andreas D. είπε...

Ανώτερο ημέρας η ΑΛΦΑ...
Κατώτερο η ΕΕΕ...

michele είπε...

Draghi: Έτοιμοι να εξετάσουμε το ενδεχόμενο χρήσης όλων των διαθέσιμων εργαλείων
15:39 *Draghi: Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στις αγορές χρήματος
Draghi: Γεωπολιτικοί κίνδυνοι ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά την οικονομία
Draghi: Παραμένουμε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε μη συμβατικά μέσα
Draghi: Στα σημερινά ή χαμηλότερα επίπεδα τα επιτόκια για παρατεταμένη χρονική περίοδο
Draghi: Δεν αποκλείουμε περαιτέρω χαλάρωση

michele είπε...

Draghi: Η συγκρατημένη ανάκαμψη της οικονομίας της Ευρωζώνης συνεχίζεται Draghi: Η Ευρωζώνη γνωρίζει μια παρατεταμένη περίοδο χαμηλού πληθωρισμού
Draghi: Αναμένεται να ακολουθήσει μια σταδιακά ανοδική πορεία των ρυθμών πληθωρισμού

Ilias D είπε...

Αστο Αντρεα,δεν θα μας τη κανει τη χαρη,σημερα τουλαχιστον.

Andreas D. είπε...

Draghi: ο giannhs kon να πάρει καμιά 20.000 ΕΕΕ να τους κάνει άνω κάτω να τελειώνουμε...

ΧΑΧΑΧΑ

michele είπε...

Ο Draghi λέει οτι το συμβούλιο της ΕΚΤ ομόφωνα είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει μη συμβατικά μέσα.

Andreas D. είπε...

μη συμβατικά μέσα? χημικά δηλαδή?

michele είπε...

Προσπαθεια αλλαγης επιπεδου
και απο την ΕΛΤΟΝ σημερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Δηλαδή παμέ για τα αντιστοιχα πυρηνικά και βιολογικα..

STYLSTYL είπε...

Καλησπέρα στην παρέα. Πράγματι ταίριαξαν γάντι τα δυο μηνύματα: χημικά/ελτον. Το 127 είναι καθοριστικό σημείο.

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η Andreas D. είπε...
Μιχάλη,να ρωτήσω κι εγώ για μια ?

μη γελάσεις όμως....

3 Απριλίου 2014 - 12:47 μ.μ. Διαγραφή


Blogger Ο/Η michele είπε...
Προσπαθεια αλλαγης επιπεδου
και απο την ΕΛΤΟΝ σημερα

3 Απριλίου 2014 - 3:57 μ.μ.


Blogger Ο/Η Andreas D. είπε...
μη συμβατικά μέσα? χημικά δηλαδή?

3 Απριλίου 2014 - 3:55 μ.μ. Διαγραφή

michele είπε...

χαχαχαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Michele ρίξε μια ματιά στο email...

michele είπε...

Απαντησα ηδη..
Οπως εχουμε πει πανω απο 1342 ειναιτο σημειο

michele είπε...

Πονηρο και με καλουτσικο ογκο το ΕΛΚΑ

Ctsam είπε...

tha piasei 1342 me ETEara...lol

michele είπε...

μην το αποκλειεις Ctsam..

VassilisS είπε...

καλησπέρα σας,

παίδες έχω μια απορία, αύριο που θα μπούνε οι νεές της ΑΛφα δεν θα πιεστεί η τιμή ? αφου το είναι αγορασμένες από εκεινους στο 0.65 ? θα μου πείτς τις αγοράσαν για να τις που λησουν αυριο ? Placement Εινα αυτό

Unknown είπε...

Επανηλθα.

τοσο απλα,και αθορυβα.

michele είπε...

Vas απαντησες μονος σου και επειδη μπορει να ελειπες το πρωι

Blogger Ο/Η michele είπε...

Πολυ κομματι στην ΑΛΦΑ
Υπενθυμιζω οτι πριν απο τη συνεδριαση της Παρασκευης
η σταθμιση των μετοχων της ΑΛΦΑ
στους δεικτες
ανεβαινει απο το 16% στο 30%

3 Απριλίου 2014 - 10:57 π.μ

Ilias D είπε...

Αν δεν βοηθησουν λιγο κ ΟΤΕ ΕΕΕ ΔΕΗ
δυσκολο το 1342

μπαρμπαλιας είπε...

φανταζεστε να μπουκαρει ο μικρος μπαλτακος...
στο λιμερι του μποντιμπιλντερ;;;
ωρε τι εχει να γινει
ο μικρος λωλος ειναι βατραχος

michele είπε...

κρυβεται αυτος τωρα να περασει το αυτοφωρο..

michele είπε...

-5,72 ο ΤΙΤΚ
-2,69 ΦΦΓΚΡΠ
-2,01 ΠΕΙΡ
-3,7 ΟΛΠ

Ilias D είπε...

Για 1330 το πανε.

VassilisS είπε...

να δουμε πως α κλεισει η Αλφα εκατομύρια χαρτιά

μπαρμπαλιας είπε...

τι "βρωμα"βγαλατε εκει στην πρωτευουσα παλι;;;;

μπαρμπαλιας είπε...

καλα ο Βαγκελας πρωταθλητης στη βουτια...ως συνηθως

michele είπε...

Χαλια το κλεισιμο σε επιπεδο δεικτων κατω απο 428 ο FTSE
παει προς 1310-1305 Ο γδ

τωρα αυτοι που ΕΠΡΕΠΕ εκλεισαν καλα
ΦΡΛΚ-ΕΛΛ-ΑΛΦΑ-ΕΛΚΑ κλπ

το επρεπε αναφερεται στην τεχνικη αποψη

Ctsam είπε...

e eipame alla auto ksekolothike !!!
xasame kai to 428 !!!

Ilias D είπε...

Παπαλα.
Για να δουμε για ποιο λογο.

michele είπε...

Παντα υπαρχουν λογοι και τροποι
για να ριξεις ενα δεικτη :)

το ευρω φλερταρει με το οριο του 1,37

κατι εκανε ο Draghi υψηλα ημερας 1,3809

john deer είπε...

νομιζω η πτωση ηρθε ως αποτοκος της πολιτικης ασταθειας και κυρια λογω της στασης του ΓΑΠ ου απειλει να ρηξει την κυβερνηση με τους κολλητους του βουλευτες.μαλλον περασε στα ψιλα η ενταξη της κολλητης του Τζαγκρη στους ανεξαρτητους βουλευτες και οχι στον ΣΥΡΙΖΑ

john deer είπε...

ΕΚΤΟς εαν υπαρχουν πληροφοριες περι μη αναβαθμισης

michele είπε...

John ειδα οντως την ενταξη της Τζακρη εκει

βεβαια ειναι ολα σχετικα,κανεις πασοκογενης δεν ριχνει την κυβερνηση καθως δεν ειναι σιγουρος αν θα εκλεγει

και επισης αν τη ριξει καποιος θα τιμωρηθει και απο τον κοσμο ..


Παμε επανω απογευματινη αναρτηση