Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΓΔ


ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μετα την αντιδραση του απο τις 1184 μον ο δεικτης ειχε και δευτερη αντιδραση τυπου διπλου πυθμενα ,αλλα δεν τον ενεργοποιησε εφ οσον δεν διεσπασε τις 1260 μον ,σχηματιζοντας ενα συμμετρικο τριγωνο.
Το κλεισιμο κατω απο την G στις 1219 μον,προιδεαζει για συνεχεια της κινησης προς την κατω γραμμη R1 του τριγωνικου σχηματισμου.
Ενδεχομενη καθοδικη διασπαση του θα στειλει τον δεικτη κε νεου στις 1184 μον,με αυξημενες πιθανοτητες για κινηση προς τις 1165 μον.
Αντιθετα,με την ανοδικη διασπαση του ,θα παιτηθει και η υπερβαση του εκμο 20 ημ προκειμενου να βρεθει στη θεση να ενεργοποιησει και τον διπλο πυθμενα διασπωντας και τις 1260 μον.

2 σχόλια:

michele είπε...

BankingNews.gr ‏@bankingnewsgr 3 λεπτά
Γιατί ενώ η Ελλάδα δεν χρεοκοπεί, δεν βγαίνει από το ευρώ, διαθέτει success story το ΧΑ είναι κολλημένο στις 1200 μονάδες;

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ...

michele είπε...

Τα σχέδια του για την προσφορά μετοχών στις ΗΠΑ υπέβαλε ο κινεζικός κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba Group Holding Ltd. όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.


Πηγή:www.capital.gr