Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΕΧΑΕ

ΕΧΑΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Πρωτη καθοδικη διαφυγη απο το μεγαλο καναλι  απο τα χαμηλα του Απριλιου του 2013. Η  διασπαση εγινε ταυτοχρονα με την διασπαση και των δυο κμο 200 ημ καθως ,ιδιως ο απλος 200 ρης ταυτιζεται με την πλαγιοανοδικη S1.
Απο τον Οκτωβριο του 2013 και μετα  η κινηση εξελισσεται με συνθετους σχηματισμους κορυφης που επισημαινονται με ελλειπτικες γραμμες .
Η Χ στα 7,30  αποτελει ισχυρη στηριξη και πιθανοτατα εαν προσεγγιστει να ενεργοποιησει αγοραστες ,με ιδιαιτερα ΙΣΧΥΡΗ και την Κ  στα 6,90 .
Αντιθετα ,ανοδικη διασπαση του ακμο 200 ημ και των 8 και 8,30 των D και Ε1,θα αντιστρεψει την βραχυπροθεσμη ταση της μετοχης 
και μετα και την πιθανη διασπαση   της Ε στα 8,80 η ταση θα μετατραπει σε ξεκαθαρα θετικη με καταγραφη με αρκετες πιθανοτητες ,νεων τοπικων υψηλων.

3 σχόλια:

michele είπε...

Σε τροχιά νέου ρεκόρ ο S&P 500 - Μόλις 15 μονάδες μακριά από τις 2.000 μονάδες

michele είπε...

οκ ειναι οι αποτιμησεις διαβαζω οτι λεει ο Bill Gross της PIMCO (χασαμε και τον Εl -Prian απο κει)

θα ριξει 500δισ η ΕΚΤ τον Σεπτεμβριο
επιθετικη η πολιτικη τωνΙαπωνων λεει ,της κεντρικης τραπεζας εννοει..

Παραμενε ιτης αποψης για ουδετερη,αργη αλλα σταθερη παγκοσμια αναπτυξη..

michele είπε...

H δε Societe Generale,συστήνει short τοποθετήσεις στον S&P

γι αυτο ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2000