Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΠΕΙΡ

ΠΕΙΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Στο γραφημα μας ,φαινεται ξεκαθαρα η πτωτικη ταση της μετοχης ,σε κινηση που εξελισσεται εντος του κοκκινου πτωτικου καναλιου ,μετα την ΑΡΝΗΣΗ υπερβασης της Χ στα 1,78 ,παρα τα δυο ομοια κλεισιματα στο 1,80 που δεν επιβεβαιωσαν την ανοδικη διασπαση.
Η μετοχη αντεδρασε απο τα χαμηλα του Δεκεμβριου του 2013,"κρατωντας" το καναλι ,και κινειται εως στην ζωνη Χ1-Χ2 ( 1,60-1,66)  ,οπου συγκλινει και η ανω γραμμη του καναλιου. Πιο πανω το συστημα των 2 κμο 200 ημ ( απλος 1.68-εκθ 1,72),πριν την Χ οπου και παλι θα δοκιμασθει η μεσοπροθεσμη ταση της μετοχης.
Αν  η αντιδραση ολοκληρωθει πριν την Χ1  και επιβεβαιωθει η δυσκολια υπερβασης των κινητων των 200 ημ ,τοτε η υποχωρηση του τιλτου θα επεκταθει με μεγαλη πιθανοτητα και περαν των χαμηλων του περασμενου Μαιου.

2 σχόλια:

michele είπε...

Με κέρδη και έσοδα που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών έκλεισε το β΄ τρίμηνο χρήσης για το Facebook.

Η γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης κατέγραψε κέρδη ύψους 791 εκατ. δολαρίων ή 30 σεντς ανά μετοχή, έναντι κερδών ύψους 333 εκατ. δολαρίων ή 13 σεντς ανά μετοχή της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Τα έσοδά της "αναρριχήθηκαν" στα 2,91 δισ. δολάρια από 1,81 δισ. δολάρια.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανήλθαν στα 42 σεντς ανά μετοχή. Αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της FactSet Research τοποθετούσαν τα προσαρμοσμένα κέρδη στα 32 σεντς ανά μετοχή και τα έσοδα στα 2,8 δισ. δολάρια.


Πηγή:www.capital.gr

michele είπε...

Βρίσκοντας στήριξη στα εντυπωσιακά κέρδη των Biogen και Apple, οι μετοχές των κλάδων τεχνολογίας και health care ώθησαν τον S&P 500 στο νέο ιστορικό υψηλό των 1.987,01 μονάδων την Τετάρτη.


Πηγή:www.capital.gr