Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
 
BRUGGES-- Michelangelo's marble Madonna With Child, in the Church of Our Lady

TO ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ...

Της Μαριας Τασσο

Από τις αντιδράσεις για το Ρωσικό εμπάργκο φάνηκε για ακόμη μια φορά τι ιδανικά και τι προτεραιότητες έχουμε ως λαός και εν κατακλείδι πόσο κοστολογούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Με την ανακοίνωση του εμπάργκο ως "αντίποινα" της Ρωσίας προς την Ευρωπαϊκή ένωση, τρέξαμε να στείλουμε τις επιστολές μας, να παρακαλέσουμε τη θείο Βλαδίμηρο να μη μας γυρίσει τις μπάμιες και τα ακτινίδια πίσω και να μας λυπηθεί γιατί τι θα κάνει η ελληνική αγροτιά τώρα που οι άλλοι οι κακοί της ευρωπαϊκής ένωσης καταδίκασαν την αγαπημένη μας Ρωσία;
(να βρουν άλλη αγορά ας πούμε το αποκλείουμε.να αναζητήσουν εναλλακτικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων τους και αυτό το αποκλείσαμε.από τη δεύτερη μέρα του εμπάργκο τρέχουμε για αποζημίωση στο κράτος και απαιτούμε αποζημίωση όχι μόνο γι'αυτά που επέστρεψαν πίσω αλλά και γι'αυτά που πιθανόν θα χάσουν αν συνεχιστεί το εμπάργκο. εντάξει.ψιλά γράμματα). 

Βέβαια πριν ξεσπάσει ο θρήνος για το ροδάκινο κανείς δεν αναρωτήθηκε εξ'αρχής γιατί η Ρωσία καταδικάστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά προφανώς οι στρατιωτικές επεμβάσεις στην Ανατολική Ουκρανία, οι διώξεις με νόμο (είμαστε στο 2014 να θυμίσω) των ομοφυλόφιλων και το γενικότερο κυνήγι μαγισσών που έχει ξεσπάσει στη Ρωσία σε όποιον αντιδρά με τις τακτικές Πούτιν δεν κοστίζει όσο μισό κιλό ροδάκινα. 


Ε, και στην τελική, χεστήκαμε κιόλας αμά αυτοί αντιδρούν ενάντια σ'αυτόν τον άγιο άνθρωπο, τον ηγέτη τον αγωνιστή και σύντροφο Πούτιν. οι μπάμιες μας μη μείνουν απούλητες και όλα θα πάνε καλά.

11 σχόλια:

ευαγγελος είπε...

Καλημερα σε ολη τη καλη παρεα που σημερα ολο και καπου θα λιαζει την κορμαρα της! Χρονια πολλα για την ημερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα (και ειναι τοσοι πολλοι....) Χρονια πολλα Πανο!

Ilias D είπε...

Χρονια πολλα στον Πανο μας.
Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν η εχουν ανθρωπους που γιορταζουν.
Καλημερα σας κ καλο τριημερο.

profit είπε...

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
Και βεβαίως βεβαίως στον αγαπητό Πανό μας.να είσαι πάντα καλά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλη τη παρέα χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και ειδικά στο αγαπητό φίλο και γείτονα Πανό

michele είπε...

Καλημερα καλημερα. Χρονια πολλα σε ολους τους αγαπημενους μας Πανους και Μαριες και ειδικοτερα στους φιλους μας Πανο Αθηνα και Παναγιωτη Φασοκυνηγο. Παρακαλειται ο Ευαγγελος να μου στειλει mail στο mixal61@yahoo.gr γιατι δεν το βρισκω το δικο του για να το διαβιβασω αρμοδιως

ευαγγελος είπε...

Το στελνω αμμεσως. Παντως κανοντας κλικ επανω στο ονομα μου σε παραπεμπει αυτοματα στο μαιλ μου.

Ilias D είπε...

http://bankingnews.gr/%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/item/156482-barclays-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-0,5-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF-2014-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-2,4-%CF%84%CE%BF-2015.html

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια
…χρόνια πολλά Πανούλη
…χρόνια πολλά τεράστιε Παναγιώτη
…χρόνια πολλά σε όλες και όλους που γιορτάζουν
…με υγεία!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, να είστε κι εσείς καλά με όλους τους δικούς σας.
Μεγάλη γιορτή σήμερα.
Η Παναγιά που πάντα την επικαλούμαστε στις δύσκολες στιγμές να μας βοηθήσει όλους και πρώτα βέβαια την χώρα μας να ξεπεράσουμε τον σκόπελο.

Ilias D είπε...

Παρα την αναστατωση που δημιουργησε στις διενθεις αγορες το τηλεφωνημα αυτου του ανεκδιηγητου στον Καμερον,τα σπρεντακια πεσαν 16 μοναδουλες.

michele είπε...

Not bad λοιπον Ηλια