Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΡΛΚ


ΦΡΛΚ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...


Η προσπαθεια υπερβασης των 6 ευρω,στις 20/6 απεδειχθη ανεπιτυχης και η μετοχη ξεκινησε μια διορθωτικη πορεια σχηματιζοντας το κοκκινο συμμετρικο τριγωνο.
 Ομως η απωλεια,η καθοδικη διασπαση του ακμο 200 ημ εγινε ( σχεδον παντα γινεται) με παταγο και συνεχιστηκε σημερα με την καθοδικη διαφυγη και απο το τριγωνο.
Επομενως εχουμε τις επομενες στηριξεις ,την F στα 4,42 απ οπου ξεκινησε η τελευταια ανοδικη κινηση ,την F1  του Δεκεμβρου του 2013 και κυριως την D του περασμενου Οκτωβριου.Ομως καθοριστικο ρολο θα παιξει η μεγαλη ανοδικη γραμμη τασης L ,οπου ΕΑΝ ο τιτλος την προσεγγισει θα εμφανιστουν ισχυροι αγοραστες. Κατα συνεπεια η ζωνη 3,90- 4,40 απαιτει αυξημενα αντανακλαστικα δεδομενου οτι μπορει με μεαγλες πιθανοτητες να αποδειχθει η ζωνη απο οπου η μετοχη θα ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ την πτωτικη της πορεια.
Η υπερβαση εκ νεου της V1 στα 4,70 θα ειναι καθοριστικη για τον τιτλο,καθως θα ενισχυθουν οι long δυναμεις πανω απο αυτο το σημειο.

ΥΓ. Ο τιτλος ανηκει σε αυτους που οταν καποιος η καποιοι αποχωρουν ( συχνα αυτο γινεται βιαια) υπαρχουν παντα καποιοι που εισερχονται με τον ιδιο τροπο.

3 σχόλια:

michele είπε...

Εν τω μεταξυ ΕΝΔΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΥΨΗΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ στον DOW
17.221,41 μον.

michele είπε...

Και να πουμε και ποσο ΦΑΙΔΡΗ χωρα ειμαστε.
Βγαινει η LAGARD λεει οταν μιλησα για φοροδιαφυγη στην Ελλαδα καποιοι με απειλησαν

Μετα βγαινει και ο Αλεξης και λεει και μενα το 2012 με απειλησε καποιος που ειναι φυλακη τωρα.
Μα ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ( που δεν μας λες και ποιος ειναι) ειναι φυλακη,σημαινει οτι οι κυβερνωντες εκαναν καλα τη δουλεια τους .Τρομπα.

ΤΟ δε ΔΝΤ βγαινει σημερα,και λεει δια του G.Rice του εκπροσωπου,οτι λεει αυτοι που απειλησαν την Λαγκαρντ μεσω facebook ηταν!!! .Βρε ουστ !

Στέφανος Οικονόμου είπε...

Το Υ.γ μου αρέσει,ευχαριστώ michele.
Εμένα μου κάνει εντύπωση πως έχασε την ευκαιρία σήμερα ο Τσίπρας και δεν έδωσε το παρών στην άφιξη της Lady Gaga στο αεροδρόμιο ..Μήπως δεν του αρέσει αυτού του είδους η μουσική;
Βρε Ουστ!!!! δέκα φορές..