Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

22 σχόλια:

michele είπε...

Στο 60,9% η συμμετοχή των ξένων στο Χ.Α. το Σεπτέμβριο


http://www.capital.gr/News.asp?id=2125703

....Ωστόσο, σημειώνεται ότι συνυπολογίζοντας την συμμετοχή του ΤΧΣ (16.992,60 εκατ. ευρώ ή 27,8%) στη συνολική κεφαλαιοποίηση της Ελληνικής αγοράς η συμμετοχή των ξένων επενδυτών ανέρχεται σε 44,0%, αύξηση της τάξεως του 0,2% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα....


Πηγή:www.capital.gr

michele είπε...

Επομενως ,εφ οσον ο Σεπτεμβριος ηταν ενας πολυ κακος μηνας -8,42%
και οι ξενοι ειχαν σχεδον αμεταβλητο ποσοστο,βγαινει το συμπερασμα και ποιοι πουλουσαν

michele είπε...

Εν τω μεταξυ οι προβλεψεις του ΔΝΤ για την Ελλαδα του 2015 ειναι μεχρι και καλυτερες απο οτι προεβλεπε το προσχεδιο του προυπολογισμου χτες

που λοιδορουσαν καποιοι χαχα

http://www.capital.gr/News.asp?id=2125652

Unknown είπε...

Μιχάλη μας τα'χαν ζαλίσει τόσες εβδομάδες ότι οι ξένοι φεύγουν και πουλάνε Ελλάδα.Αυτά είναι τα ΜΜΕ,παραμύθι της Χαλιμάς και Άγιος ο Θεός...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ελάτε μαζί μας απόψε. Σε μία συγκινητική εκπομπή για τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας. @ALPHA_TV #360moires στις 24:00

michele είπε...

Α ωραια θα ειναι αυτη η εκπομπη Κωστα ,ωραια μερη εχω παει βεβαια πριν χρονια..

michele είπε...

Καπως μαζευτηκε το spread απο τα υψηλα ,πανω 14 μον τωρα ,δεν ηταν καλη ημερα για μας
αλλα και γενικοτερα στην περιφερεια

Unknown είπε...

Ε,μετά από τόσες ταυροπαγίδες ας δούμε και καμιά αρκουδοπαγίδα.Και θα'ναι η πιο σημαντική χαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ξένος Α πουλάει σε ξένο Β.

Ξένος Γ δανείζεται μετοχές από ξένο Α και τις πουλάρι στην αγορά, με απλή υποχρέωση να τις επιστρέψει σε Χ χρονικό διάστημα.

Δεν κοιτάμε το ποσοστό των ξένων σαν απλό νούμερο... δεν λέει τίποτα γιατί πολύ απλά οι ξένοι έχουν ΜΕΓΕΘΟΣ,ΧΡΟΝΟ, και no mercy στα stop loss μιας και ΟΛΑ αφαιρούνται από τη φορολογία τους.

michele είπε...

Οτι καποιοι Ελληνες φαινονται σαν ξενοι το κοιταμε;;
το θεμα ειναι:Αποχωρησαν η οχι τα μεγαλα σπιτια σε ενα μηνα με αποδοση -8,42%
εγω ρωτω γι αυτους που γραφουν διαφορα

Καθως εδω εγω ειπα την αποψη μου,ειναι πιθανον καποιοι να ..παραδιδουν τιτλους στους επομενους.Γινεται παντου.Και βελουδινα κιολας.

ArTaXiA είπε...

Εγώ πάλι θα πω πως αν αυτό που βλέπουμε δεν λογίζεται ως πλήρη αδυναμία, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Πάνε και τα Κατσαμπάκια. Τα μάσησε η κρεατομηχανή..

michele είπε...

Τα κατσαμπακια χαχα ,τι εγινε τελικα κι εγω αδυναμια τη βλεπω ,αλλα μπορω και να πω 5 λογους αληθινους και ψευτικους για να "εξηγησω" την κινηση μιας αγορας

Ο,τι θελει να ακουσει ο καθενας

michele είπε...

Και βεβαια θα δουμε τον FTSE παλι,καθως ειναι "το προσωπο" της αγορας

παιζεται η τυχη του στα παραγωγα και διεσπασε καθοδικα και τις 335 .

Αρκουν αυτα ;; σε λιγο θα δουμε

Θανασης Κ είπε...

χαιρετω την παρεα....σας δαιβαζω καθε μερα κ προσπαθω να βγαλω συμπερασμα για την αγορα...εδω και 2 μηνες εχω μεγαλες απωλειες αλλα ψαχνω να βρω ποιο ειναι το δασος και οχι τον δεντρο που βλεπω...απο την μια πλευρα διαβαζω για αναπτυξη 2,9% για το επομενο ετος και απο την αλλη μερια, βλεπω συνεχομενη πτωση στο μαγαζι...μηπως τελικα το πολιτικο ειναι αυτο που ενδιαφερει το μαγαζι και βαζει σε δευτερη μοιρα τις επιδοσεις της οικονομιας για το επομενο πχ εξαμηνο...? σε ευχαριστω για την βοηθεια..

Unknown είπε...

Στον 25άρη όπως και στον γενικό διακρίνω κάποια κομμάτια κυμμάτων καθαρά.Ας ανεβάσει ο Μιχάλης το θέμα να το συζητήσουμε.

michele είπε...

Θα απαντησω και αργοτερα στον Θαναση ,αλλα λεω και στον Μπαμπη ,οτι η προσεγγιση μου ειναι καθαρα τεχνικη και οχι κυματικη,καθως δηλωνω παντελως ασχετος στην κυματικη αναλυση.

Αν καποιος φιλος εχει εντρυφησει και θελει να πει την αποψη του με οποιονδηποτε τροπο ,εδω ειμαστε

Unknown είπε...

Μιχάλη όχι κάτι το ιδιαίτερο,εγώ να δεις πόσο μυρωδιάς είμαι σε τεχνικά ζητήματα.Βλέπω ότι από το 1203 η κίνηση είναι προωθητική και διακρίνονται 5 κομμάτια(3 πτωτικά και 2 ανοδικά)και ίσως να είμαστε κοντά στο φινάλε.

Unknown είπε...

Επίσης βλέπω κάποιους δείκτες σε υπερπουλημένη κατάσταση,όχι μόνο σε ημερήσιο αλλά και σε εβδομαδιαίο,όπως ο στοχαστικός για παράδειγμα και ο rsi.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

καλησπέρα σε όλους τους φίλους

George K είπε...

Καλησπέρα. Για το θέμα των ξένων. Και το 100% του ΧΑΑ να είχαν, αυτό δεν θα εμπόδιζε τον ΓΔ να διολισθαίνει. Απλά ο ένας ξένος θα κέρδιζε και ο άλλος θα έχανε όπως γίνεται σε κάθε συναλλαγή: ο ένας κερδίζει, ο άλλος χάνει, ανεξάρτητα από την εθνικότητα των συναλασσομένων και τη συνολική θέση που έχουν στο ΧΑΑ.

Unknown είπε...

Καλησπέρα Γιάννης και Γιώργο.Το θέμα δεν είναι μόνο για το ποσοστό των ξένων,είναι ότι επί 23 συναπτούς μήνες υπάρχουν καθαρές εισροές από τα ξένα χαρτοφυλάκια.
Αυτό είναι όλο το ζουμί,ότι μπαίνει συνέχεια χρήμα στο ΧΑΑ.

michele είπε...

Ενδιαφερον αυτο GEORGE ετσι ειναι,θα τα πουμε παντως
επανω
καθως ανεβηκε η αναρτηση με κοντινο και μακρινο πλανο
του FTSE .