Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

FTSE


FTSE: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Το καναλι Α-Α1  που οδηγησε την πτωτικη πορεια του δεικτη απο τα ψηλα των 390 μον ,εχει ακυρωθει ,εφ οσον διασπαστηκαν και οι δυο πλευρες του.
 Η γραμμη λαιμου P στις 335 μον ,λειτουργησε ως αντισταση ,φρεναροντας την ανοδικη αντιδραση του δεικτη  απο τα χαμηλα των 277 μον .
Η ζωνη 299,5-302 αποτελει ,σε βραχυπροθεσμο επιπεδοενα πολυ σημαντικο σημειο,που αν διασπαστει καθοδικα επικυρωμενα  θα προσδωσει ορμη προς τα προηγουμενα χαμηλα και ενδεχομενως και σε νεωτερα τοπικα χαμηλα.
Αντιθετα ,ενα κλεισιμο πανω απο τον εκθετικο κμο12 ημ στις 317 μον ,αλλα κυριως πανω απο τις 326,5 μον ,θα επαναπροσδιορισει την πορεια του δεικτη προς την υπερβαση των 335 που απαιτουνται για την αλλαγη της βραχυπροθεσμης τασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: