Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΥΓΕΙΑ



















ΥΓΕΙΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Απο τα υψηλα του Μαρτιου στα 0,50 ευρω και μετα απο μικρη αντιδραση μεχρι την G1  η μετοχη ξεκινησε μια πορεια "σβησιματος" εντος του πτωτικου καναλιου S-S1 ,δειγμα σοβαρων προβληματων της εταιρειας ,καθως η κεφαλαιοποιηση της εφθασε σε αρκετα χαμηλα επιπεδα. 
Η μετοχη σημερα πραγματοποιησε μια πολυ δυνατη αντιδραση ,καλυπτοντας 27!! συνεδριασεις ,διασπωντας ανοδικα τους πιο βραχυπροθεσμους κινητους 12 -20-30 και κλεινοντας ακριβως στα ορια που διερχεται ο εκθετικος κμο 50 ημ.
και λιγο πανω απο την πρασινη των 0,225.
Ο επομενος στοχος ,πολυ σημαντικος για την βραχυπροθεσμη πορεια του τιτλου 
ειναι η προσπαθεια ανοδικης διαφυγης απο το καναλι,επομενως η S θα μπορουσε να ειναι μια πρωτη αντισταση .
Σημαντικη και  η λευκη Β στα 0,2690 επιπεδο που θα αποτελεσει οροσημο για την περαιτερω πορεια της ,δεδομενου οτι προκειται για γραμμη λαιμου ενος πιθανολογουμενου τοποικου πυθμενα .
Σε περιτπωση αρνησης του τιτλου να υπερβει την Β ,πολυ πθανο το retest ,η επιβεβαιωση δηλ ,ειτε της S ,ειτε της πρασινης των 0,2250.
Πιο μακροπροθεσμος αλλα και πιο αξιολογος στοχος το επιπεδο των 0,3150 οπου κινειται ο εκμο 20 ημ και η γραμμη R.
Υποχωρηση παντως και συνεχεια της κινησης εντος του καναλιου θα σημανει περαιτερω ταλαιπωρια για τους μετοχους με ερωτηματικα για το μελλον της εταιρειας.

8 σχόλια:

ο dwk είπε...

…είπε κάτι κατά πολύύύύύύ ανώτερο !!!
…-τα έσοδα από τους …υδρογονάνθρακες
…θα σώσουν το ασφαλιστικό
(…πω, πω τι σκέφτηκε ο ΜΕΓΑΛΟΣ !!!)
…την κέρδισε επάξια την ψήφο σου, Mixali !

mixalis mixalios είπε...

Το καλό είναι ότι στις 27/11 έχουμε πανελλαδική πανεργατική απεργία... πάλι θα είναι συντριπτικά το ποσοστά συμμετοχής δεδομένου ότι ο Συριζα θα είναι εκεί...

michele είπε...

Θα σωσουν το ασφαλιστικο dwki του 2060 ! χαχαχα

mixalis mixalios είπε...

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας τόσο προς τον φίλο dwki (που δεν μας ενημέρωσε εγκαίρως για αυτή τη σπάνια τηλεοπτική στιγμή)αλλά και προς το κανάλι που δεν άφησε τον Stratoulis να "εκτεθεί" περισσότερο (μου τον κόβανε συνέχεια...) αποχωρώ για απόψε! Πρέπει να κοιμηθούμε κιόλας (ο Στρατούλης δεν έχει να πάει σε καμιά δουλειά αύριο...)

Καληνύχτα σε όλους και ο Θεός Βοηθός!!!!!!

Λευτερης είπε...

Κεφαλαιαγορά: Με νέους όρους οι Δημόσιες Προτάσεις έως 5 εκατ.
http://www.euro2day.gr/news/market/article/1273068/kefalaiagora-me-neoys-oroys-oi-dhmosies-protaseis.html

ο dwk είπε...

…και μετά από όλα αυτά τα σημαντικά που ακούσαμε
…στο επόμενο πάνελ
…προσκεκλημένος είναι (τι το φυσιολογικότερο)
…(και) ένας …ψυχίατρος !
…καλό ξημέρωμα !

michele είπε...

Καλο ξημερωμα dwk!!:) και Μιχαλιό Ισως καλυτερες οι νεες διαταξεις για τη δημοσια προταση Λευτερη,πολλα πρεπει να αλλαξουν και θεσμικα !

Unknown είπε...

Πάει η ΔΕΗ,κλαψ...