Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΕΛΑ



















ΜΠΕΛΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η τεχνικη αντιδραση απο τα τοπικα χαμηλα των 7,06 ευρω,ηταν εκκωφαντικη ,σε τρεις συνεδριασεις σχεδον 2 ευρω!. 
Σημαντικη η γραμμη λαιμου S1 που η μετοχη διεσπασε σημερα ανοδικα με μια εξαιρετικη συνεδριαση και η οποια δημιουργει ενα τριγωνo με την κατερχομενη S .
Η  Χ στα 9 ευρω και ο εκθ κμο 50 ημ στα 9,22 ισως αποτελεσαν τροχοπεδη στην πορεια της μετοχης προς την μεγαλη C στα 9,88 ,οπου συμπιπτει και το 38,2% της fibo διορθωσης .
Ειναι πιθανο το ενδεχομενο μια υποχωρησης -διορθωσης ( retest) στην S1 ,πριν την  επαναφορα προς την C.
Σε αντιθετη περιπτωση ,καθοδικης διασπασης δηλ,της S1 , πρωτος στοχος προσεγγισης τα 7,93 ,πριν τη συνεχεια της κινησης προς τα τοπικα χαμηλα.

6 σχόλια:

ο dwk είπε...

…το άλλος με …μπέρδεψε
…το κάποιοι ΠΑΛΙ, το …έπιασα ! χα χα !

michele είπε...

χαχαχχα εχει μπερδεμα ακομα η δουλεια,αστα ..

τις γραμμες παρακολουθα μονο :))

austin είπε...

Μιχάλη όπως την ακολουθούσα στην πτώση με αγορές, έτσι την ακολουθούσα στην άνοδο με πωλήσεις. Αν είχα υπομονή 3 μέρες (!?!) κάτι θα γινόταν, τώρα για κανά δυο ποτά! χεχε. Τους έχω πάρει με φόβο...Anyway.

Λες να τα έχουν βρει με Τσίπρα? Και αν ναι, παίζει να "αγνοηθεί" η όποια αστάθεια και να πάμε για πάνω. Μήπως χάσω και το rebound, γιατί αυτές τις μέρες πούλαγα γενικά...

michele είπε...

Ναι διακρινω ενα ..αγχος ,ετσι πως το λες austin.Δεν ειναι ευκολη κατασταση
προσπαθουμε εδω οπως βλεπεις
παρακολουθωντας γραμμες,τζιρους ,συμπεριφορες
να αξιολογουμε τα δεδομενα.
Πολλοι εμπειροι παικτες,δεν ακουμπανε απο τα χαμηλα και αλλοι short κλεινουν θεσεις βιαστικα ανατροφοδοτωντας μια ανοδικη κινηση μαλλον τεχνικης φυσεως.

austin είπε...

Μιχάλη πολύ χρήσιμες γενικά οι πληροφορίες σου. Κάποια στιγμή αν βρεις χρόνο, θα θελα να γνωριζόμασταν από κοντά, για ένα καφέ ή στο γραφείο σου ή κάτι τέτοιο

michele είπε...

Κανενα προβλημα austin θα μιλησουμε μεσω mail