Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΓΔ


















ΓΔ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

10 πτωτικες και 3 ανοδικες συνεδριασεις ειχαμε,μετα την συμφωνια της 20ης Φεβρουαριου που εδωσε μια συνεδριαση με ημερησια κερδη της ταξης του +9,81% .
Η κινηση του ΓΔ προεξοφλει την κατασταση στην οποια εχει περιελθει η χωρα,με προβλημα ρευστοτητας,αφου ακομα οι διαπραγματευσεις δεν εχουν σαφη οριζοντα εκ μερους της ελληνικης πλευρας και οι αλλοπροσαλες δηλωσεις των στελεχων της ,επιβαρυνουν την διαδικασια.
 Η καθοδικη διασπαση των 840-843 μον και του εκμο 50 ημ ,γυρισαν προς τα κατω τους μεγαλους δεικτες και τα διαγραμματα πολλων δεικτοβαρων μετοχων γυρισαν "νοτια" .
Ειναι πολυ πιθανη πλεον η προσεγγιση του επιπεδου των 754-756 μον ( και ισχυρο ενδεχομενο αντιδρασης απο το σημειο) και για να αποφευχθει αυτο ,την ερχομενη εβδομαδα ( που ειναι και εβδομαδα  της triple witcing day 20-3) απαιτειται ΑΜΕΣΗ επαναφορα πανω απο τις 775 μον και κινηση προς το 50% της fibo διορθωσης της κινησης στις 827 μον.
Μονο κινηση πανω απο αυτο το επιπεδο ,θα "προεξοφλησει" μια καποια ..λυση στο προβλημα που παρατηρειται στις διαπραγματευσεις.
Η κατερχομενη  S θα παιξει ρολο σοβαρης αντιστασης ,οσον η συμφωνια δεν ερχεται..
Αντιθετα καθοδικη διασπαση ΚΑΙ της  Κ θα εχει σαν αποτελεσμα την επι τα χειρω κινηση δεικτων και μετοχων ,με προεξοφληση ελευσης των χειροτερων.

13 σχόλια:

Unknown είπε...

Προ ημερων μας το πε ο αναλυτης μας...αν αυριο κοκκινο......ο θεος ας μας λυπηθει!!!
Μοσχαρια γαμοτ που μπλεξαμε

Ilias D είπε...

Η τουρκική εφημερίδα, Zaman, κάνει την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι μόνο μέσα στους τέσσερις τελευταίους μήνες ο τουρκικός τζίρος της λαθρομετανάστευσης, δηλαδή της γιγάντιας επιχείρησης προώθησης των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης ανήλθε στα 7.260.000 ευρώ, δηλαδή 21 εκατομμύρια τουρκικές λίρες και πιο αναλυτικά, 5,5 εκατομμύρια ευρώ και 2,3 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής.

Τα πράγματι καταπληκτικά αυτά ποσά αποκαλυφτήκαν μετά από μια πρόσφατη επιχείρηση σύλληψης στην Σμύρνη τεσσάρων κορυφαίων Τούρκων δουλεμπόρων που κρατούσαν «τεφτέρια», (αναλυτικά στοιχεία), από τα έσοδα της τεράστιας αυτής επιχείρησης προώθησης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

michele είπε...

Σοβαρο και αυτο το προβλημα,της εσωκομματικης διαχειρισης ,αλλα και των συμβολων αντι της πραγματικοτητας.

ΤΟ μεταναστευτικο ενα ακομα μεγαλο προβλημα,φαινεται οτι το χειριζονται και αυτο,με ιδεοληψια αντι με ρεαλισμο

Ολα αυτα τα βλεπουμε στον ΓΔ απο τα υψηλα των 950 μεχρι τις 770 σε 13 μονο συνεδριασεις

Unknown είπε...

Βεβαια πρεπει να πούμε οτι οι τζιροι της πτώσης ειναι άστοχοι αλλα ειναι πτώση!!! Όπως κ να χει μαλλον κερδοσκοπία θυμίζει παρά ξεφόρτωμα αρα ειμαι θετικός περί ανόδου !!!!

Ilias D είπε...

Το Αριστερα που το ειδες μικρε;
Πρωθυπουργος ο γυιος του Σκαπανεα.
Υπουργος οικονομικων ο γαμπρος της Π.Π.
Υπουργος Αμυνας ο Ψεκασμενος(καθε μερα παρατες κ παρουσιαστε).
ΠτΒ το ανηλικο τεκνο.
Αντιπροεδρος ο μεγαλοδικηγορος γλαστρα.
Κ.Ο. που βρηκαν καταφυγιο ολοι οι Τσοχατζοπουλικοι κ η Ραχηλ(λεφτα γιατι δεν την αφηνουν να τυπωσει δεν καταλαβαινω)
Να συνεχισω;

Ilias D είπε...

...2 υπουργοι χρειαστηκαν την δημοσια υγεια κ την φτυσαν,προτιμησαν τα ιδιωτικσ θεραπευτηρια ...

Ilias D είπε...

...yfypoyrgoς ο Τερενς ...

Ilias D είπε...

Το πρωτο ατομο που κοντεψε να μεινει απο την χαρα του το βραδυ των εκλογων ηταν (κ ειναι)η Αγγελοπουλου(γνωστη για τις ακραιες αριστερες τασεις της).

Ilias D είπε...

ο πρωτος Γενικος Γραμματεας που ανελαβε, γνωστος μεγαλοδικηγορος εργατολογος(μην πας καμια φορα στο γραφειο του για συμβουλη,θα σε ξυρισει) κ γνωστοτατος δεξιος.

Ilias D είπε...

κ ο επιλεγης για ΠτΔ γνωστος αριστερος ...

Ilias D είπε...

χαχαχα
...επι χουντας εκρυβε κατω απο το στρωμα του την αφισσα του Τσε.

Ilias D είπε...

οχι κ αριστεροι τα καρναβαλια (οσοι δεν ειναι καρναβαλισ ειναι λαμογια).

Ilias D είπε...

...αφου η Αγγελοπουλου οταν πηγε τις προαλλες στον πλαστικο της να της μασει λιγο το προσωπο γιατι ειχαν σπασει τα μποτοξς απο την χαρα της το βραδυ των εκλογων ...
κοντεψε να τον αλλαξει ...
ειχε το θρασος να της πει να ηρεμησει πρωτα κ μετα να παει,οσο ειναι μες τα χαμογελα δεν μπορει να κανει τπτ ...
Ακου τι της ειπε ο αχρειος,να ηρεμισει ...μα πως; αγωνες τοσων χρονων τωρα δικαιονονται.