Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΓΔ


















ΓΔ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μεγαλη εικονα του ΓΔ απο τα χαμηλα του Ιουνιου του 2012 .
Η κινηση εξελιχθηκε εντος του μεγαλου ανοδικου σφηνοειδους σχηματισμου ( rising wedge) ,o oποιος λυθηκε καθοδικα τελος Ιουλιου του 2014 ,παρα την προσπαθεια pullback ,η οποια απετυχε ,με αποτελεσμα την επομενη πτωτικη κινηση εντος του καναλιου X-X1 .
Η κινηση αυτη συνεχιζεται  και παρα την αντιδραση απο το επιπεδο 61,8% της fibo διορθωσης  ΑΡΝΗΘΗΚΕ να υπερβει τον ακμο 20 εβδ ,παρα την προσεγγιση της ανω πλευρας του καναλιου Χ.
Η ζωνη D  ( 805-843) εχει μετατραπει σε αντισταση και ειναι πλεον το επιπεδο σηματωρος για την αντιστροφη της μεσοπροθεσμης τασης,που παραμενει φυσικα πτωτικη.
Οι επομενες εβδομαδες θα ειναι πολυ σημαντικες για την γενικοτερη πορεια της αγορας ,καθως πρεπει να διερευνηθει η συμπεριφορα του ΓΔ εαν επιστρεψει στα τοπικα χαμηλα των 710 .
Εφ οσον διασπαστει καθοδικα, η κινηση θα συνεχιστει προς την κατω γραμμη Χ1 του καναλιου με ..τελευταια στηριξη την F στο επιπεδο των 662 μον.
Αντιθετα,  επιτυχημενη προσπαθεια υπερβασης της ζωνης D θα σημανει την απελευθερωση δυναμεων στις ελληνικες μετοχες,με στοχο σημαντικα υψηλοτερα επιπεδα.

11 σχόλια:

michele είπε...

Και τα νεα απο τους FT

http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/article-ft-gr/1318475/ellhnikes-ypohorhseis-sth-lista-ton-metarrythmiseon.html

michele είπε...

D.J: Oι προτάσεις της Ελλάδας δεν είναι λεπτομερείς

Kατι μας ειπες τωρα...

michele είπε...

Μετά τη συντριπτική ήττα της Λεπέν στη Γαλλία, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν καταφθάσει ανθοδέσμες και σαμπάνιες από Σαρκοζί και Ολάντ στο Μαξίμου, με ευχαριστήρια μηνύματα "merci Alexis"

michele είπε...

Ελπιζω να μην δουμε τετοιο σεναριο ΜΙΚΡΕ, δεν υπαρχει πιστευω

michele είπε...

Αθωο παιδι χαχχα

michele είπε...

Ελα με το γελοιο..ουτε που τον αναφερω .Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ

Unknown είπε...

Ανοιγω σορτ στο ευρω....αντε δουλεια επιασα!

austin είπε...

Συμφωνούν ότι διαφωνούν, ή διαφωνούν συμφωνώντας ότι διαφωνούν κάπως έτσι περιγράφει πολιτικός παράγοντας τις έσχατες εξελίξεις

Κενταει ο ΠΛ! Ηταν που ηταν...ήρθε και η κυβέρνηση της δημιουργικής ασάφειας, μιλάμε για πολλαπλούς οργασμους!

michele είπε...

Εκθεση ιδεων ,λεει ετουτος εδω

http://www.capital.gr/News.asp?id=2266832

michele είπε...

Δεν ειναι καλη η ΕΘΝΙΚΗ ,αλλα χωρις τον καλυτερο Ελληνα επιθετικο του πρωταθληματος πως θα βαλεις γκολ;;

Unknown είπε...

Αρχισαν τα κανονια!!! +1,18% το πενταετες... Καληνυχτα ελλαδα