Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΕΧΑΕ

X.A.A. LIVE 


                                  


                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΕΧΑΕ : ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μεγαλος συνθετος πυθμενας εχει δημιουργηθει απο τις 25/9/14 με το επιπεδο των 6,32-6,42 της διπλης κοκκινης γραμμης να λειτουργει ως "neck line".
H μετοχη προσπαθησε ,αλλα απετυχε να διασπασει ανοδικα και τον ακμο200 ημ ,δημιουργωντας διπλη κορυφη οπως επισημαινεται στο γραφημα.
Ο τιτλος φαινεται να δημιουργηθει ενα μεγαλο W ,απαραιτητη ομως προυποθεση αποτελει το να διατηρηθει ανεπαφη η πορτοκαλι στα 4.54 ευρω.
Για πρωτη φορα μετα τις αρχες Μαρτιου εχουμε κλεισιμο πανω απο τον γρηγορο εκμο12 ημ. Πιθανη η κινηση μεχρι το επιπεδο των 5,26-5,33 
οπου βρισκεται η πρασινη και το 61,8% της fibo διορθωσης.
Οσο παρατεινεται η αβεβαιοτητα ,η ζωνη συναλλαγων 4.54-5,33 θα "φιλοξενει" τον τιτλο.
Ανοδικη διαφυγη,θα προσδωσει ορμη προς την κοκκινη ζωνη,ενω αντιθετα καθοδικη διασπαση της πορτοκαλι,θα επιφερει ταλαιπωρια στους μετοχους και ασχημη εξελιξη για την μεσοπροθεσμη πορεια της μετοχης.

90 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημερα σας

Χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη

ΑΡΤ είπε...

Καλημερα και Χρονια Πολλα...

-Γενικώς γυρίσαμε πίσω χρονικά χωρίς (όπως φαίνεται) απτό αποτέλεσμα και όφελος και επειδή η εμπειρία τους και η διαπραγματευτική τους δεινότητα είναι και τα δύο αμφιλεγόμενα
-Δεν μπορώ με απλά λόγια να πιστέψω ότι αυτή η κυβέρνηση θα προσελκύσει επενδύσεις για τις οποίες η χώρα διψά
- Πολυ δυσκολο αυτοι οι τυποι να αποδειχθουν μεταρρυθμιστες
-γιατι μ' αυτη τη κυβερνηση ειλικρινα ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερωνει
- η ζημια στην οικονομια που εχει γινει εντωμεταξυ ειναι σχεδον μη αναστρέψιμη
-Πολυ φοβαμαι μην στο τέλος δεν μεινει οικονομια προς διάσωση. Γιατι ειναι περαν απο σαφές ότι δεν μας σωζουν απλα δόσεις

ΑΡΤ είπε...

Φιλοι Νεοδημοκρατες...αληθεια τα πιστευετε αυτα που γραφετε ???
Ο σοφος λαος που συνεχως ειρωνευεστε εφερε τον Τσιπρα στην εξουσια

Γιατι ψηφισε Σαμαρα για να φυγει ο Βενιζελος και ξαφνικα ο Βενιζελος του κουνουσε το δακτυλο...
Γιατι γνωρισε την δικη τους διαπραγματευτικη δεινοτητα ( διακοπη για γελιο )...
Γιατι ειδε τους επενδυτες που εφερε ο Σαμαρας ( ξανα διακοπη...να δω ποτε θα τελειωσω )...
Γιατι...Γιατι...Γιατι...
Γιατι ειδε ποσο λιγος τελικα ηταν ο Σαμαρας...

ΑΡΤ είπε...

Την κριτικη που κανετε εδω και τρεις μηνες στον Τσιπρα αν την ειχατε κανει και στον Σαμαρα απο την επομενη μερα των εκλογων του 2012 για αυτα που ειχε υποσχεθει και δεν ειχε υλοποιησει δεν θα ειχε ερθει ο Συριζα στην εξουσια...
Αλλα ξεχασα...τοτε το χρηματιστηριο ετρεχε σαν ατι...ειχαμε να ασχοληθουμε με κατι...
Πιστευει κανενας σας οτι θα ειχε αλλαξει κατι στην οικονομια στην αγορα σε θεσεις εργασιας αν ειχε ξαναβγει ο Σαμαρας με τον Βενιζελο ?
Μεχρι τωρα πιστευα οτι ο Σαμαρας εφερε τους αναρχοκομμουνιστες στην εξουσια...με λυπη μου διαπιστωνω οτι και ΕΣΕΙΣ ,ο πυρηνας της Νεας Δημοκρατιας εχετε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για αυτο.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

ΑΡΤ δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε κάποιον συγκεκριμένα που ξέρεις ότι είναι Νεοδημοκράτης.

Την ίδια κριτική κάνω και εγώ και είναι άσχημο η κριτική στην τωρινή κυβέρνηση χωρίς να έχω ψηφίσει ΠΟΤΕ μου ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.

Ξέρεις, είναι άσχημο να χαρακτηρίζεται κάποιος που κάνει κριτική αναγκαστικά ως Νεοδημοκράτης και σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις γερμανοτσολιάς επειδή κράζει την ανεπαρκή αυτή κυβέρνηση που όπως και οι προηγούμενες έλεγαν άλλα και έκαναν άλλα. Με μία μεγάλη διαφορά: ο ΣΥΡΙΖΑ έσπειρε μεγάλη διχόνοια στον κόσμο λέγοντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται, στήνει κώλο και είναι προδότες γερμανοτσολιάδες και τώρα που ανέβηκαν στην εξουσία είδαν το "πρόβλημα" και έκαναν και κάνουν πίσω σε πολλά πράγματα.

Οπότε πέρα από το ΧΑΑ και την οικονομία, προσωπικά πιστεύω ότι οφείλει η κυβέρνηση μία συγγνώμη για τη διχόνοια, γιατί η παγκόσμια κατάσταση δεν είναι μόνο αντίδραση χωρίς να υπάρχει κάποιο πλάνο.

Τέλος προσωπικά πάλι έκραζα και τις προηγούμενες κυβερνήσεις για τα λάθη και τις λαμογιές που έκαναν. ΑΠλά τότε δεν έγραφα εδώ...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Χρόνια πολλά,
Χριστός Ανέστη.

Καλημέρα, καλή εβδομαδα σε όλους.

Πάντως ευτυχώς που τα χρέη του ΠΑΟΚ πρόλαβε και τα ρύθμισε ο Τσίπρας χωρις να χαρακτηριστεί μονομερής ενέργεια.

Ας ελπίσουμε να βρεθεί λύση σύντομα σε ολα τα θέματα.

Καλημερα κ καλη συνεχεια σε ολους.

austin είπε...

ε ρε ξύλο πάλι...

Unknown είπε...

Αρτ κοψε τα βαρια!! Φιλικα....

Ilias D είπε...

Χρονια πολλα.
Την καλημερα μου κ ειδικα στο Παοκι μας.
Αλεκο για σενα.

http://www.protothema.gr/greece/article/467517/i-konstadopoulou-apeilouse-me-apolusi-upallilo-pratiriou-giati-den-tis-allaze-to-lastiho/

Πρεπει να παραδεχτεις οτι ειναι λιγο(λιγο;)χειροτερη απο εκεινον τον υπουργο του Καραμανλη που οταν του ζηταγανε εισητηριο στο καραβι εδειχνε την βουλευτικη του ταυτοτητα.

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα και καλη -χρηματιστηριακη εβδομαδα σε ολους !

Ilias D είπε...

Αλ. Μητρόπουλος: Δεν δέχομαι περικοπές όταν υπάρχουν καταθέσεις 100 δισ. στο εξωτερικό.

Aς πληρωσει πρωτα τα χρεη κ προστιμα του στην εφορια,μετα ας φερει τα δικα του λεφτα απο το εξωτερικο κ υστερα ας μιλησει για τους αλλους ο πολιτικος ανηρ.

michele είπε...

Ο φιλος μου ο ΑΡΤ μπορει να πει και να μιλησουμε πολιτικα ο,τι θελει

αλλα ξεκιναει με κομματια απο το χτεσινο αρθρο της Ευφροσυνης

και λεει μετα "φιλοι μου Νεοδημοκρατες"

κι εγω που το διαβασα ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ


Γι αυτο ας αφησουμε τις ταμπελες( γιατι δεν γνωριζουμε) και ας μιλαμε πολιτικα.

Φυσικα και εχω απαντηση στις πολιτικες αιτιασεις του στρατηγου

Ilias D είπε...

...κ μετα ας μειωσει λιγο τις υπερογκες αμοιβες που χρεωνει στους εργατες που εκπροσωπει.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ
http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/panos-euxetai-xristos-anesth-kammenos-apanta-stis-eyxes-toy.3410400.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget


...και καλή Ανάσταση!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ewvhb8EnDkg


Ηλιοφάνεια σήμερα...
http://www.protothema.gr/politics/article/467528/hristodoulopoulou-den-uparhoun-metanastes-sto-kedro-apla-to-proi-liazodai/

TheHawk είπε...

καλήμερα κ Χρόνια Πολλά σε όλους κ όλες...

η αγορα δεν διακρίνει τπτ...αρα..η κινηση ειναι λογικη..
αναμονη...

michele είπε...

Εγω την αμαρτια μου θα την πω ..ΝΑΙ ειρωνευομαι το σοφο λαο

το ειχα γραψει κιολας

"Δεν ξέρω, προβληματίζομαι.
Μπορεί να είσαι ένας καλός Ελληνας, μπορεί να είσαι και κωλοέλληνας"

http://www.eyedoll.gr/ngine/article/3091/%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%AE-%CF%8C%CF%87%CE%B9

michele είπε...

Τοτε με την κυβερνηση Σαμαρο-Βενιζελου ,προβληματιζομουν για τα νουμερα

τωρα προβληματιζομαι ΜΕ τα νουμερα

ΑΡΤ είπε...

Μιχαλη χαιρομαι που καταφερνω να σας κανω να γελατε...
τα δυο πρωτα κομματια ειναι απο σχολιο του Μιχαλιου
το τριτο ειναι δικο σου και μετα της Ευφροσυνης...
Τοσο εσυ οσο και ο Μιχαλιος εχετε δηλωσει οπαδοι της ΝΔ ( και δεν ειναι κακο φυσικα αυτο αλλωστε κι εγω εχω υπαρξει κατα το παρελθον μελος της )ενω η Ευφροσυνη δεν εχει δηλωσει κατι τετοιο ή τουλαχιστον δεν επεσε στην δικη μου αντιληψη και θα χαρακτηριζα και αυτην αν εγραφα ( και φιλες )...προφανως το σχολιο μου αφορουσε εσας που συμφωνησατε με το αρθρο της .

ΑΡΤ είπε...

οπου αρθρο σχολιο.

ΑΡΤ είπε...

Η Πτήση 522 (HCY 522) των Κυπριακών αερογραμμών Helios Airways ήταν ένα Boeing 737-31S που συνετρίβη στις 14 Αυγούστου 2005 στις 12:04 στο Γραμματικό Αττικής. Σκοτώθηκαν 115 επιβάτες και τα 6 μέλη του πληρώματος.

Τα ενεργά αίτια της πτώσης

Συνυπευθυνότητα στους μηχανικούς που έλεγξαν το αεροσκάφος για την τελευταία πτήση και τους χειριστές του αεροπλάνου της πτήσης HCY522, για διόρθωση των ρυθμίσεων - κυρίως της ρύθμισης manual στο ρυθμιστή συμπίεσης- που τροχοδρόμησαν τα επόμενα γεγονότα. Σημειώνεται ότι για το ίδιο θέμα, η Boeing έχει ήδη αποδεχθεί, ότι στα καθοδηγητικά δεσμευτικά εγχειρίδια των μηχανικών και του συγκεκριμένου τύπου αεροπλάνου δεν υπήρχε σαφής υπόδειξη για τοποθέτηση του διακόπτη στο «manual». Επίσης στο Πόρισμα εξετάζεται το τι υπήρχε στις υποδείξεις του ανάλογου εγχειριδίου των χειριστών στο συγκεκριμένο αεροπλάνο.
Ευθύνη στους χειριστές, επειδή δεν έκαναν έγκαιρα τις διορθωτικές επεμβάσεις με βάση τις προειδοποιήσεις που ελάμβαναν, έχοντας όμως υπόψη τα όσα έγιναν γνωστά για τις «διπλές» ηχητικές προειδοποιήσεις και ενδείξεις, τις οποίες επίσης μετά την αεροπορική τραγωδία άλλαξε η Boeing. Αποτέλεσμα ήταν οι χειριστές σε ελάχιστο χρόνο να καταβληθούν από τα συμπτώματα υποξαιμίας και να μην έχουν τον έλεγχο.
Το σύστημα ενεργειών του πληρώματος και η συνεννόηση μεταξύ χειριστών στο πιλοτήριο και αεροσυνοδών στην καμπίνα επιβατών (CRM), που δεν προέβλεπε καμία εκπαίδευση για ενέργειες, σε περίπτωση σοβαρού συμβάντος όπως το πέσιμο των μασκών οξυγόνου, παρά το γεγονός ότι για ώρα μετά το αεροσκάφος δεν προχωρούσε στην προβλεπόμενη άμεση κάθοδο και συνέχιζε πορεία στο ίδιο ύψος.
Τελικό αίτιο της πτώσης, ως απόρροια των προηγουμένων, ήταν η διακοπή της λειτουργίας των κινητήρων λόγω έλλειψης καυσίμων.



Η Πολεμική Αεροπορία με δύο F 16 είχε παίξει το δικό της ρόλο.Οι πιλότοι των F 16 είχαν καταφέρει να έρθουν σε επαφή με τον ηρωϊκό φροντιστή που κάθησε στη καρέκλα του αναίσθητου κυβερνήτη,τον καθοδήγησαν δείχνοντάς του το διάδρομο της Τανάγρας,αλλά η προσγείωση δεν ήταν απλή υπόθεση.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ...ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ.

michele είπε...

Παμε λοιπον .Εγω ποτε δεν εχω δηλωσει μελος οποιουδηποτε κομματος γιατι ποτε δεν υπηρξα ,για να λεω οτι γουσταρω

Ομως οντως στηριξα ΝΔ ,ψηφισα και Δραση
καθως ειναι πιο κοντα σε αυτα που προσωπικα πρεσβευω

ο δε Μιχαλιος απ οτι ξερω,ποτε δεν εχει πει οτι ειναι ΝΔ .

Εδω κανουμε το ιδιο λαθος,οταν καποιος εχει αντιθετη αποψη τον κατατασσουμε στο μεγαλυτερο απεναντι κομμα .
Οποτε εισαι η συριζαιος η ΝΔ σε αυτη τη φαση,ενω δεν ειναι ετσι.

Τωρα αν σε διαβαζε κανεις που δεν σε ξερει,θα ελεγε οτι εισαι αριστερος.Εισαι;;

michele είπε...

Παμε τωρα στο να πουμε τι ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ οι Σαμαροβενιζελοι το 2012

και τι ο Τσιπρας τωρα .Βαλε κατω τα νουμερα και μετα να κανουμε κουβεντα .

Αν θελεις βεβαια ,πιανουμε την πολιτικη αυτης της κυβερνησης
σε "ηθος" ,μεταναστες,"διαπραγματευση" και το πως ειναι η αγορα τωρα


Αλλα αφου η πρωτη ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Δευτερα βραδυ
ειχε και το χαρισμα των χρεων του ΠΑΟΚ ,ειναι καλη η κυβερνηση μας χεχε

ΑΡΤ είπε...

Καλυτερα να παμε να δουμε τι ελεγε ο Σαμαρας το 2012...

https://www.youtube.com/watch?v=R_fGoFp12i4

ΑΡΤ είπε...

γιατι αν δεν ηξερε τι θα παραλαβει ειναι ΜΕΓΑ νουμερο.

Ilias D είπε...

Aleko.
Δηλωνε ο φροντιστης πριν απο την μοιραια πτηση οτι ειναι καλυτερος πιλοτος απο τους κυβερνητες του αεροπλανου;
Ζηταγε απο τους πελατες να τον αναθεσουν την διακυβερνηση του αεροσκαφους;
Για να ξερουμε τι λεμε.

ΑΡΤ είπε...

Ηλια θελεις να σου βαλω βιντεο με το τι δηλωνε ο Σαμαρας ?

giannhs kon είπε...

χαχα Δεν παίζεστε……

Και για να μην ξεχνιόμαστε οι επιβεβαιώσεις στηρίξεων γραμμών τριγώνων τετραγώνων--και τετραγωνισμένων κύκλων πάνε σύννεφο

Ilias D είπε...

...κ κατι αλλο;
Ο Αλεκθης ηξερε την κατασταση της οικονομιας;
Με ποια κριτηρια υπουργοποιησε τον Φλαμπουραρη;

ΑΡΤ είπε...

κατ'εμε ο Τσιπρας ειναι φροντιστης αρα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για κυβερνητης.

Ilias D είπε...

Λιγο με νοιαζει τι δηλωσε ο Σαμαρας ...
ποτε δεν περιμενα δηλωσεις του η ενεργειες του ....
Για τον φροντιστη μπορεις να μου πεις που τον εφερες για παραδειγμα;

Ilias D είπε...

Σωστος για τον Τσιπρα,για τον Φλαμπουραρη τωρα;

Unknown είπε...

Καλημέρα στη παρέα.Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι έλεγε ο Σαμαράς το '12 αλλά τι έκανε όταν ήταν πρωθυπουργός.Αυτό που είδα ότι έκανε είναι να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα σε ΜΟΛΙΣ 2μιση χρόνια και να ετοιμάσει το καράβι να στρίψει.

Όποιος κατηγορεί τους Νεοδημοκράτες(ΕΙΜΑΙ),ουσιαστικά δεν θέλει να παραδεχθεί ότι αυτός που δεν ψήφισε ΝΔ έφερε τον Τσίπρα,κλασικό μότο Νεοέλληνα που αποποιείται τις ιστορικές του ευθύνες ότι πάντα κάποιοι άλλοι φταίνε.

Ναι κύριοι,όποιος ΔΕΝ ψήφισε Σαμαρά είναι υπαίτιος για ότι προκύψει από δω και πέρα και θα πιεί το ποτήρι της πίκρας έως τον πάτο.Ξηγημένες κουβέντες...

michele είπε...

Προσπαθεια της ΕΥΡΩΒ να επανελθει στα 0,1070
καλυτερη τραπεζα σημερα η ΠΕΙΡ

οι πετρελαιαδες οδηγουν σημερα και με μεγαλο ογκο ( ΕΛΠΕ+ΜΟΗ)


756-760 Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ
790 Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ

Ilias D είπε...

Αλεκο κ κατι αλλο,ο φροντισης αν κ ακαταλληλος βρεθηκε στο πιλοτηριο απο αναγκη,βοηθησε να μην πεσει το αεροπλανο σε κατοικημενη περιοχη ...ενω ο Τσιπρας ζηταγε (σαμποταροντας κ σαν αντιπολητευση την κυβερνηση) διακαως να αναλαβει κυβερνητης,χωρις να τον νοιαζει αν καταστρεψει τελειως την χωρα,Ο ΠΑΟΚ ναναι καλα ...
Για τον Φλαμπουραρη θα μας πεις η να σου πω εγω;

ΑΡΤ είπε...

εεε αυτο ακριβως το ιδιο πραγμα που λες Ηλια το εχω και σε Σαμαρα...θελεις να στο βαλω ?

ΑΡΤ είπε...

ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ...

ΑΡΤ είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=qwrW-9sSWAA

michele είπε...

καλως τον και τον Μπαμπη ,Χρονια Πολλα !

το θεμα στρατηγε μου ειναι ,οτι σε 3 μηνες ,εχουμε γυρισει πισω ,πανω απο 6 μηνες
Και αντε να συμμαζεψεις τις καταθεσεις κλπ

Ilias D είπε...

Επιμενεις παρολο που σου ειπα οτι δεν με νοιαζει(κ δεν με ενοιαζαν ποτε) οι δηλωσεις Σαμαρα;Αληθεια οταν εβαζε τον Ζαγορακη στα ψηφοδελτια του ηταν καλος;
Κ επειδη δεν σε βλεπω να σε νοιαζει με τι κριτηρια επελεξε υπουργους κ συνεργατες,θα σου πω.
Ο Φλαμπουραρης(φραξια Αιγινας)στη βιλα του οποιου εφαγε τον οβελια ο Αλεκθης,ηταν Ο ΧΟΡΗΓΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ.τοτε που οι Αγγελοπουλοι(τυχαιο που εκανε τον ΓιαΝΝη υπουργο;λεω τωρα εγω) κ οι Δασκαλακηδες κοιταγαν αλλου.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Προσωπικά με προβληματίζει το πόση ωρα εχουμε μεχρι την πτώση του αεροσκάφους.

Αν καταφέρουμε και βγάλουμε τον Ιούνιο, τότε ο ¨φροντιστής¨ μπορει να κάτσει μαζι μας 3-8 χρόνια. Και προσωπικά του το εύχομαι μιας κ αυτο θα προϋποθέτει οτι η χώρα (και εμείς οι οπαδοί του καπιταλισμου) θα έχει επιζήσει.

Το οτι ένας μέτριος φροντιστής έχει παραλάβει ενα μέτριο αεροσκάφος το δέχομαι, το οτι παει και διαλέγει σαχλοκούδουνα για αεροσυνοδούς που ο καθένας εφαρμόζει προσωπικές του πολιτικές ειναι (παραπλανητικά) επικίνδυνο.

Γιατι αν η μια βλέπει μετανάστες, πρόσφυγες, ή φιλοξενουμενους να λιάζονται στις πλατείες και τυχόν αδικήματα να γίνονται στα όρια της επιβίωσης αυτών των ανθρώπων, στο ¨ελα μωρ´ε και οι δικοι μας τα ίδια κάνουν κλπ¨, συγνώμη αλλα η καλοσύνη μου και η ανοχή στερεύουν.

Καλό το business και τα έσοδα που παίρνουμε απο την Ε.Ε. για την περίθαλψη και το παράβολο/ενοικιο προσωρινης διαμονής τους, αλλα καποια στιγμη η φιλοξενια και συμπάθεια των Ελλήνων θα γινουν ξενοφοβία κ αγανάκτηση.

ΑΡΤ είπε...

Λογω τιμης δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο Φλαμπουραρης...
Μιλας με Παοκτση ο οποιος ειναι κατα του ευρωβουλευτη...
εγω εχω πει οτι οι συριζαιοι θα κανουν μεγαλο κακο στον τοπο μας...οπως εχω πει οτι οι αναρχο κομμουνιστες του 3% βρεθηκαν με 30% λογω του Σαμαρα...εσυ μπορεις να βγεις και να πεις κατι αλλο.

austin είπε...

Πιο καλή η Πειραιώς αλλά τ ΤΙΠΙ της τρώει πολύ ξύλο...Μήπως έχει και άλλο κάτω η ρουφιάνα

Ilias D είπε...

Τοτε ρε Αλεκο γιατι μας την λες για τον ΠΑΝΣΟΦΟ Ελληνικο λαο;
Αν δεν παει καλα ο ΠΑΟΚ σε φταιμε εμεις;

ΑΡΤ είπε...

φευγω...παω καμμια βολτα...ολο για τον ΠΑΟΚ λετε...

giannhs kon είπε...

12.53

ΕΧΟΥΜΕ μια ωριτσα αγαπητέ ΙΩΑΝΝΗ να ξανα βάλουμε μπροστά τους τους κινητήρες ........…χαχα

michele είπε...

Αλεξανδρατε ,παρα τα "ανταποδοτικα" για το μεταναστευτικο
η ζημια ειναι μεγαλυτερη,ειδικα με την αφρονα πολιτικη των τωρινων

michele είπε...

Απωλεια του 0,1070 της ΕΥΡΩΒ ,θα την παει αλλη μια βολτα

μπαρμπαλιας είπε...

ο γερο Βιτσας ειπεν...
να πανε και στη Γερμανια οι μεταναστες (γιατι εδω θα τους καψει ο ηλιος)

λενε και καμμια σωστη...ενιοτε.
και επι του θεματος καταθετω την απορια μου...
ηλθε απο το Σουδαν με δυο μωρα και τον ανδρα της και πλερωσαν 5000 δολ.
καλα .ειχανε 5000 μπαξ και ηλθανε να περασουνε καλα στον ηλιο της Ομονοιας;
με αυτα τα λεφτα εκει κατω ζουσανε..
εχω τη βεβαιοτητα πλεον οτι τους παραδες τους πλερωνουν αλλοι .
το γιατι ασ το βρει η πολιτικη της Γερμανιας για την ευρωπη

michele είπε...

3y 22.10%; 76 bps
5y 16.27%; 64 bps
10y 11.72%; 14 bps
15y 11.53%; 12 bps

Ολα επανω τα ομολογακια

Και η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ειναι οτι οι τραπεζουλες μας ΠΟΥΛΑΓΑΝ αμοιβαια
για να αγοραζουν τα εντοκα ..
και ο DRAGHI εβαλε χερι

http://www.capital.gr/News.asp?id=2276537

austin είπε...

χώνουν και τον όμιλο Βιοχάλκο... Τι τους πειράζει αυτός; Εξαγωγές κανουν, σε δολάριο οι περισσότερες, άντε τώρα που πέφτουν τόσο...

michele είπε...

Σιδε-χακορ-σωλκ ομως καλα στεκονται

Μην ψαχνεις θεμελιωδη λογικη εδω

εδω ουτε καν η τεχνικη αναλυση δεν εχει.Αυτα ειναι για ΚΑΝΟΝΙΚΑ χρηματιστηρια.
Εδω τωρα εισαι ο αποδιοπομπαιος τραγος η αυτος που σε εχουν ετσι ,μεχρι να μαζεψουν ο,τι γουσταρουν

ΑΡΤ είπε...

για ενα σχολιο που μου διεφυγε...

Μπαμπη την απαντηση στο τριτο σκελος του σχολιου σου την εδωσες εσυ πολυ ευστοχα στο δευτερο σκελος.

Unknown είπε...

ΑΡΤ όπως ακριβώς υποστηρίζεις τον "υπέροχο" λαό του ΠΑΟΚ,όπως οι υπόλοιποι τους "υπέροχους" δικούς τους,ενώ βρωμάει και ζένει όλος ο χώρος του ποδοσφαίρου και μόνο δυσωδία και αλητεία εκπέμπει,έτσι ακριβώς συμπεριφερόμαστε και στην καθημερινή μας ζωή εδώ και 10ετίες.

Είμαστε απολίτιστοι,αγράμματοι,δεν αντιδρούμε στην κάθε λογής λαμογιά που συμβαίνει δίπλα μας,αρκεί να μην συμβαίνει σε εμάς.
Θέλουμε να γίνουν αλλαγές στη χώρα αρκεί να μην αφορούν εμάς.Είμαστε τόσο κομπλεξικός λαός που όταν βρισκόμασθε μέσα στα σκατά,θυμόμασθε ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και ότι όλος ο υπόλοιπος πλανήτης μας οφείλει την ύπαρξή του.
Αρνούμασθε να αλλάξουμε και να ακολουθήσουμε τον σύγχρονο κόσμο και κάθε μέρα που περνάει απομακρυνόμασθε μόνοι μας από αυτό που λέγεται Ευρώπη.

Να το χέσω το χρήμα και το ευρώ εάν συνεχίζω να συμπεριφέρομαι ως μαμελούκος και ως κάτοικος αφρικανικής χώρας.

Ανεύθυνος λαός,απολίτιστος κι αγράμματος...

ευαγγελος είπε...

Φιλε Μπαμπη συμφωνω απολυτα μαζι σου!
Σπαθι αντιληψη, μυαλο ξεφτερι,
κατι μισομαθε κι ολα τα ξερει....
Ωσαν πολιτης, σκυφτος ραγιας
σαν πιασει ποστο, δερβεναγας!
Ταχει πει αλλωστε νωριτερα (πριν 100 χρονια),ο ποιητης.

ΑΡΤ είπε...

Μπαμπη ειναι δυσκολος ο γραπτος λογος και πολλες φορες μπορει να παρερμηνευθουν τα γραφομενα καποιου.

Δεν υπερασπιζομαι τον υπεροχο λαο του ΠΑΟΚ οπως αναφερεις ( πιστευω οτι οι φιλαθλοι του ακατανομαστου ειναι πιο "ευρωπαιοι" απο του ΠΑΟΚ, αλλωστε στη νικη του ΠΑΟΚ φετος στο καραισκακη μπορεσα και πανηγυρισα τα γκολ και στην ερωτηση του γιου του προεδρου της Κερκυρας -γαυρος γαρ - "φανταζομαι οτι θα μπορω να πανηγυρισω κι εγω ετσι στην Τουμπα" δεν ηξερα τι να του απαντησω )...
θα τον υπερασπιστω ομως αν μου πεις οτι για τη δυσωδια φταιει ο οπαδος...

Στο πορισμα του εισαγγελεα,αρχηγος εγκληματικης οργανωσης δεν ηταν κανενας οπαδος απο καμμια ομαδα...
Αντιθετως πρωτο πρωτο φιγουραρει το ονομα του Μαρινακη.

michele είπε...

Το οποιο το εγραψαν ΞΕΝΕΣ εφημεριδες πρωτα ,εδω ειχε χαλασει στο τυπογραφειο η γραμματοσειρα χαχαχα

ΑΡΤ είπε...

http://www.skai.gr/news/sports/article/279064/diki-ston-skai-idou-to-porisma-korea-gia-tin-eglimatiki-organosi-sto-podosfairo/

κατεβασε τα αρχεια και διαβασε τα με την ησυχια σου.

Unknown είπε...

Ευάγγελε 1000 stars *****

ΑΡΤ αν είναι να ασχολούμασθε συνεχώς ως ελληνική κοινωνία ποιος έκανε το αυγό και την κότα,θα ξαναχάσουμε άλλους 2 αιώνες εγκεφαλικής μαλάκυνσης.

Ξύπνιος φαίνεσαι,δεν σκόπευα να ποδοσφαιροποιήσω τα προβλήματα αυτής της χώρας.Αλλά εάν ο καθένας από εμάς συνεχίζει να κοιτάει ποιος την έχει μεγαλύτερη,όπερ ποιος φταίει περισσότερο ενώ ο ίδιος μας ο εαυτός συμβάλει στην περαιτέρω μαλάκυνση της κοινωνίας ακόμη και με το πέταμα του αποτσίγαρου στο δρόμο,ε τότε αντίο ζωή...

Unknown είπε...

Όσον αφορά τους αρχαίους ημών προγόνους μας,ντρέπομαι που είμαι απόγονός τους.Τι σκατά έκανα για να αξίζω τέτοια τιμή και τι αμαρτίες έχω να πληρώσω για να κουβαλάω τέτοιο ασήκωτο φορτίο στην πλάτη μου.Πότε επιτέλους θα ξαναμιλήσει για μένα η ιστορία με χρυσά γράμματα,πόσα χρόνια θα χρειασθούν για να σβήσω τη ρετσινιά της παρούσης ντροπής που τείνει να χαραχθεί ανεξίτηλη στην ραχοκοκαλιά μου,ως σύγχρονος απατεών και παγκόσμιο λαμόγιο...?Πόσα...

michele είπε...

Εχει αρχισει οπως εχουμε πει δειλες αγορες ιδιων ο ΙΚΤΙΝ

Μπαμπη και το ποδοσφαιρο ειναι καθρεφτης της κοινωνικης ζωης ..
και θα το πω οπως -κακως ισως εκεινη την στιγμη- το ειπε ο Βυρων

Ποινη εκτιουμε .

austin είπε...

ETEtp πακέτο μίας μετοχής στο 0,40! πραγματικά τι μπορεί να είναι αυτό???

austin είπε...

Καλά εδώ που τα λέμε δεν είναι τζίρος πάλι σημερα..

Αλλά τέτοια πρώση σε τράπεζες (και ειδικά eurobank) μήπως και πάμε κατά διαόλου και έχουμε φρούδες ελπίδες?

ευαγγελος είπε...

Παμε προς το τελος, ωρα να ευθυμησουμε λιγο!
https://www.youtube.com/watch?v=Bt86YrCqOp8

mixalis mixalios είπε...

Καλέ μου φίλε ΑΡΤ, οι προλαλήσαντες με κάλυψαν οπότε δεν θα σχολιάσω εκτενώς...Φοβάμαι ότι έπεσες στην παγίδα που ανέφερε ο Michele που λέει ότι όποιος δεν είναι Συριζα είναι ΝΔ...Αυτά τα διπολικά τόσο η κοινωνία (περίεργο) όσο και εγώ τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού...Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάποιο σχόλιο που να λεει ότι είμαι ΝΔ όχι γιατί δεν έχεις αρχείο αλλά γιατί πολύ απλά δεν το γράψει ποτέ και όχι γιατί ντρέπομαι να το πω αλλά γιατί δεν είμαι Νεοδημοκράτης και σίγουρα όχι με την έννοια που το περιγράφεις. Ίσως κάποιος που έτυχε να το διαβάσει -γιατί μετά το μήνυμα αυτοκαταστράφηκε- είχα ψηφίσει Συνασπισμό επί εποχής του πατέρα της Ζωούλας...Ε για αυτό ψιλοντρέπομαι να σου πω την αλήθεια...
Κατά τα άλλα εδώ είμαστε να κάνουμε κριτική σε όποιον θέλεις αλλά από αυτήν την κυβέρνηση οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες γιατί έριξε την προηγούμενη κυβέρνηση (για χάρη του Πάκη)για να φέρει την ελπίδα. Ελπίζω να κάνω ένα μεγάλο λάθος αλλά εδώ και πολύ καιρό ο Τσίπρας δεν μου μοιάζει και πολύ ελπιδοφόρος...

austin είπε...

Τι ξεφτίλισμα είναι αυτό στις τράπεζες?? Έλεος δλδ...

mixalis mixalios είπε...

Άλλη μια επιτυχημένη χρηματιστηριακά ημέρα...Τουλάχιστον θα κερδίσει ο Βάζελος τους φίλους του Τσίπρα και θα ισιώσουμε...

mixalis mixalios είπε...

Austin η αγορά αναμένει προβλήματα με τον αναβαλλόμενο φόρο...που σημαίνουν ΑΜΚ...Αλλά ποιος θα βάλει λεφτά στην Ελλάδα?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

From 14% in 2011 to a new all-time low of 0.68% today. The Irish 10-year yield miracle.....

mixalis mixalios είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=2278547

Τελικά αυτό το ΔΝΤ όλο εξω πέφτει στις προβλέψεις...και μυαλό δεν βάζει...

Ilias D είπε...

H AΛFAπου παιφτει σαν τρελη τον εχει πληρωμενο.

michele είπε...

Το παιχνιδι ειδικα στις τραπεζες αλλα και απο το πως τις παιζουν στο call auction δειχνει οτι κανουν οτι θελουν

οι αλλες μετοχες ,στεκονται σχετικα καλα ,οι δεικτοβαρεις.
Και οι μεγαλες κατασκευες εχουν προβλημα

Μπλεξαμε δυστυχως.Αγαπητε Μιχαλιο,δεν μπορω να μην συμφωνησω μαζι σου .
Βεβαια εχοντας φαει τα νιατα μου στην μελετη της πολιτικης ιστοριας,ουδεμια ελπιδα ειχα η εχω σε ..αριστερη κυβερνηση.Αλλα αφου θελαμε δοκιμες ποιος ειμαι εγω
να φωναζω τα αντιθετα ..αλλα που τα φωναζω χεχε

mixalis mixalios είπε...

Ηλία σε αυτά τα επίπεδα η Alpha έχει διπλάσια αποτίμηση από Eurobank και παραπλήσια με την ΕΤΕ...άρα αυτό πρέπει να αλλάξει και επειδή οι άλλες Τράπεζες δεν ανεβαίνουν πέφτει αυτή...

austin είπε...

Φίλε ΑΡΤ, εκτός από όλους εμάς, πήρες νομίζω και μία καλή απάντηση και από το ταμπλό σήμερα...

Προσωπικά θα κάνω πάρτι όταν φύγουν αυτοί από κυβέρνηση!

Για τρεις λόγους:

1) Για την διχόνοια
2) Γιατί από την σύντροφο μου μέχρι πάρα πολλούς της αγοράς σκέφτονται να κλείσουν τα μαγαζιά τους
3) Για το ΧΑΑ

Ευχαριστώ!

michele είπε...

εκλεισε και το gap toy OTE σημερα στο 7,90
και παει για κλεισιμο στο 8,07

austin είπε...

Επίσης έχασε και τα 0,10 η ΕΥΡΩΒ! πραγματικά από το κακό στο χειρότερο μας πάνε. Χωρίς όγκο βέβαια...

firecode είπε...

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά και από μένα με υγεία και ευτυχία για όλους.

michele είπε...

Δεν μετρανε οι ογκοι εδω ,στο τελος χωσανε και τον ΟΤΕ στο χαμηλοτερο ημερας
και την ΑΛΦΑ και την ΠΕΙΡ και

στις 520,91 ο ΔΤΡ χαλια μαυρα

η ΕΥΡΩΒ με το που εχασε το 0,1070 καταποντιστηκε

michele είπε...

Χρονια πολλα ,με υγεια και καθαρο μυαλο
firecode

mixalis mixalios είπε...

Μichele,

Προσπαθώ να μην είναι απόλυτος και να αφήνω κανα περιθώριο μήπως αλλάξουν μυαλά...Βέβαια αν με έβαζες να στοιχηματίσω για ένα σενάριο αυτό δεν θα ήταν υπέρ της ανάπτυξης, των μεταρρυθμίσεων και τα λοιπά εύηχα αλλά μάλλον υπέρ της ταλαιπωρίας για να μην πω κάτι χειρότερο και με θεωρήσουν καταστροφολόγο...

austin είπε...

μήπως η 1 μετοχή του πακέτου στο ΕΤΕτπ ήταν κανά σήμα χοντρού χωσίματος...Λέω εγώ τώρα, γιατί μετά το ξεφτίλισαν...

Το παράγωγο στέκεται καλύτερα.

Ας ελπίσουμε να είναι πτώση τρόμου και αποποίησης ΒΛΑΚΕΙΑΣ

mixalis mixalios είπε...

Και η ΔΕΗ κατέπληξε...

Ilias D είπε...

Τι καθαρο μυαλο ρε Μιχαλη με τα καρναβαλια ...
εδω ειμαστε ετοιμοι να μαζεψουμε ομπρελες θαλασσης να στειλουμε στην ομονοια μην παθουν τπτ οι μετεναστες απο τον πολυ ηλιο.
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ βεβαια μιλαει σε αλλο συνεδριο παλι,ταχει λυσει τα προβληματα της οικονομιας κ φροντιζει να διαφημισει την Ελλαδαρα.

mixalis mixalios είπε...

Το ΕΤΕΤΠ ενώ δεν ξεκίνησε καλά τελικά οι αγοραστές το σάρωσαν...μπουχαχαχαχ

ΑΧ

Ilias D είπε...

το ειδα κ εγω Μιχαλιο ...
+40%.

michele είπε...

Austin μην δινεις σημασια σε πακετα μικρα η πολυ μικρα
συνηθως προκειται για τη μεθοδο 6
συμφωνια επαναγορας απο λαθος

michele είπε...

Ναι κουκλα και η ΔΕΗ

Ο,τι εχουν καταστρεψει με ΤΑ ΛΟΓΙΑ
οι κατσαπλιαδες και ο,τι φαινεται πανε να καταστρεψουν και με τις πραξεις

mixalis mixalios είπε...

Θα πάρω μερικά ΕΤΕΤΠ και θα τα βάλω στην Ομόνοια να "λιάζονται"....

michele είπε...

Τι ειπε αυτη παλι ρε φιλε ...

mixalis mixalios είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=jxzlh-u20Nc

Όποιος πει ότι δεν ήξερε..., θα δεχτώ μόνο ότι δεν ήθελε να μάθει...
Αλλά δεν ανησυχώ, οι επενδυτές παραμονεύουν...

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση ..

η ΖΩΗ θα φτιαξει μονη της το λαστιχο