Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΣΕΝΤΡ



















ΣΕΝΤΡ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η κινηση της μετοχης τα χρονια της κρισης απο 2/2011. Εξελισσεται εντος μεγαλου συμμετρικου τριγωνου L-L1 ,εχοντας δημιουργησει και εσωτερικο τριγωνο L-S ,η καθοδικη διασπαση του οποιου δημιουργησε ενα τοπικο πυθμενα τυπου round bottom .
Oι γραμμες στο διαγραμμα ειναι πολυ καλα ορισμενες και η περιοχη που συγκινουν οι  L -T1-S   μεταξυ των 0,31-ο,33€  ειναι μια περιοχη ισχυρων αντιστασεων .
Επομενως ενδεχομενη ανοδικη διασπαση αυτου του επιπεδου θα προσδωσει ιδιαιτερα μεγαλη ορμη στον τιτλο με αυξημενο ογκο και στοχο την Τ στα 0,55 ευρω.
Αντιθετα ενδεχομενη και πιθανοτερη υποχωρηση απ τα επιπεδα αυτα,θα βρει στηριξη στον απλο κμο 100 εβδ ( 0,251 € ),με ενδιαμεση αυτη των 0,2690.
 Η μετοχη εχει διασπασει ανοδικα τους εβδομαδιαιους κμο 50 -100-200. 
Η κινηση απο τα χαμηλα των 0,15 ευρω ,εξελισσεται με αυξημενους ογκους οπως φαινεται στο γραφημα.

9 σχόλια:

michele είπε...

Οι δυο ομαδες μου 1-1 στο ημιχρονο ..
δυσκολο να βλεπεις τετοιο ματς

michele είπε...

Στο τελος ,ετσι πως τα εχουν κανει
και τα πραγματα εχουν παει πισω

θα παρουν τοσα μετρα ( με ιδιωτικοποιησεις κλπ)
που θα ανεβαινει το χρηματιστηριο

και αυτοι που τους ψηφισαν και θα ..σιχτιριζουν ,θα κραζουν.Χωρις να θαυμαζουν.

michele είπε...

Μπραβο Juve .Καλο ματς

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας.Ποιο χρηματιστήριο θ'ανεβαίνει,με νέα υφεσιακά μέτρα και με την ύφεση να εμφανίζεται ξανά...?Πάλι τα ίδια θα λέμε Μιχάλη...? Η όποια συμφωνία,ΕΑΝ και ΕΦ'ΣΟΝ προκύψει,θα είναι η συνέχεια της προηγούμενης κυβερνήσεως,δηλαδή η 5η αξιολόγηση.Δεν θα είναι αυτή που τσαμπουνάνε δεξιά και αριστερά περί νέου πακέτου 30-40 δις.Αυτή θέλει ασφαλιστικό,εργασικά και αλλαγή μυαλών.Τέτοια δεν υπάρει περίπτωση να γίνει και να δωθεί απ'τους εταίρους σ'αυτά τα μπάζα.

Όπερ,χωρίς νέα χρηματοδότηση θα ζούμε τα ίδια και τα ίδια,το μαρτύριο της σταγόνας και το χρηματιστήριο θα τρώει τις γνωστές φάπες...

michele είπε...

Μπαμπη οπως ξερεις ,ενω εχουμε πανω-κατω την ιδια θεωρηση
στο χρηματιστηριο εχουμε διαφοροποιημενη συμπεριφορα .

Εγω υπολογιζω την προεξοφληση,τις τιμες ,που πηγαν και που ειναι τωρα.

Οπως υπολογιζα το ευκολο 0,1330 της ΕΥΡΩΒ ,που το θυμασαι.

Κατα τα αλλα συμφωνουμε ως γνωστον.

michele είπε...

Παρεξηγημενη εννοια τα ..υφεσιακα μετρα.
Τετοια ηταν και των Σαμαροβενιζελων που το πηγαν απο 471 στις 1380

Unknown είπε...

Μιχάλη τα bounce μην τα υπολογίζεις για άνοδο,έχουμε συνεχώς χαμηλότερα χαμηλά σε δείκτες και στις περισσότερες των μετοχών.
Όπως αυτό που είδαμε τις τελευταίες 2 βδομάδες,είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί ένα τέτοιο.Ξέρεις σε ποιες αγορές παρουσιάζονται τα πάνω-κάτω,με χαμηλότερα όμως υψηλά και χαμηλότερα χαμηλά:στις πτωτικές,για να φεύγουν οι φραγκάτοι που θέλουν να ξεφορτώσουν...

Unknown είπε...

Τα υφεσιακά μέτρα των Σαμαρά-Βενιζέλου όμως,συνοδευόταν και με περικοπές δαπανών αλλά και με γιγάντια χρηματοδότηση(χώρια την τεράστια ιδεολογικοπολιτική απόσταση με τους αναρχοκουμμούνες).Εδώ δεν έχουμε τέτοια,τουναντίον οι Συριζαίοι επιθυμούν αύξηση δαπανών.

Με Σαμαρά-Βενιζέλο έροχνταν ξένοι επενδυτές(έστω και χρηματιστηριακοί),με δαύτους τώρα φεύγουν άρον-άρον.

Σε κατανοώ που προσπαθείς να δεις ένα φως στο τούνελ,να ζεσταθείς και χρηματιστηριακά(αν και η αγορά φωνάζει ότι είναι καθοδική) αλλά το φως δεν είναι η έξοδος απ'το τούνελ αλλά τα φώτα του τρένου που έρχεται κατά πάνω μας.Με τη διαφορά ότι πάει σιγά,με χαμηλή ταχύτητα αλλά και πάλι δεν φεύγουμε από τις ράγες για να προφυλαχθούμε...

michele είπε...

Μα κοιταξε, αυτο ( "τα υφεσιακα μετρα κλπ") καταλαβαινεις πως το ειπα,καθως συμφωνουμε επι της ουσιας.

Και λεω ,εφ οσον θεωρησουμε σαν δεδομενο οτι καποια πραγματα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα γινουν ,εαν επιτευχθει συμφωνια ,οτι το χρηματιστηριο τα ακουει.
Και φυσικα σαν λατρης των γραμμων ,τα βλεπω αυτα. Οπως και οτι οντως καποιοι φευγουν ,αλλα καποιοι μπαινουν .

Οπως στην ΕΥΡΩΒ και οπως τελευταια στην ΠΕΙΡ ..bounce με τρελλες αποδοσεις που σαρωνουν τα χαρτια εν μεσω φοβου χαμηλα.

Γνωστα αυτα,σκοπος μας να τα ..προσεχουμε και να τα αναδεικνυουμε.

Γιατι η αμετροπεια και τα εγκληματα αυτων εδω ,μπορουμε να τα συζηταμε
αλλα αν καποια χαρτια πιασουν καποιες τιμες ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ