Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΚΥΡΙΑΚΗ
με ελεύθερη γνώμη



ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΝΙΚΗ CAMERON  ΓΙΑ 
ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ...



Η λίρα Αγγλίας και οι μετοχές των βρετανικών τραπεζών ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι των αγορών μετά την ανέλπιστα μεγάλη νίκη των Συντηρητικών στις βουλευτικές εκλογές της Βρετανίας. Με ανακούφιση υποδέχθηκαν αγορές και επενδυτές το αποτέλεσμα της κάλπης, δεδομένου ότι αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο πολιτικής αστάθειας, αφού το κεντροδεξιό κόμμα μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Ωστόσο, πολλοί αναλυτές προειδοποιούν ότι μεσοπρόθεσμα προβάλλουν δύο απειλές για τη βρετανική οικονομία:

Πρώτον, το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ενωση μετά την προσφυγή στο δημοψήφισμα που έχει υποσχεθεί ο Ντέιβιντ Κάμερον.

Δεύτερον, μια δύσκολη συζήτηση σχετικά με την παραχώρηση περισσότερων εξουσιών στη Σκωτία.

Η λίρα ενισχυόταν χθες το απόγευμα κατά 1,2%, σε 1,5430 δολάρια, δηλαδή στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο μηνών, ενώ προηγουμένως η ισοτιμία είχε διαμορφωθεί μέχρι και το 1,5523. «Η εξάλειψη της πολιτικής αβεβαιότητας θα ανακουφίσει πολλούς επενδυτές που ένιωθαν νευρικοί», σχολιάζει στο Reuters o Ανταμ Μάγερς, επικεφαλής αναλυτής των ευρωπαϊκών αγορών συναλλάγματος στην Credit Agricole. Εντονα ανοδικά κινήθηκαν οι μετοχές των βρετανικών τραπεζών την ώρα που ο FTSE 100 ενισχυόταν κατά 1,91% στις 7.017,57 μονάδες. Το πρωί της Παρασκευής, η χρηματιστηριακή αξία των πέντε μεγαλύτερων βρετανικών τραπεζών είχε αυξηθεί κατά 9 δισ. λίρες. Η μετοχή της Lloyds, όπου η βρετανική κυβέρνηση ελέγχει το 20% των μετοχών, ενισχυόταν κατά 7,2% στο υψηλότερο επίπεδο από το 2008. Η μετοχή της Royal Bank of Scotland, όπου η κυβέρνηση κατέχει το 80% των μετοχών, ανέβαινε κατά 6,5%. Η μετοχή της Barclays επίσης ενισχυόταν, κατά 5,7%, της HSBC κατά 1,1% και της Standard Chartered κατά 1,4%.

Ο φόβος του Brexit

Με την πρώτη ματιά το εκλογικό αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών είναι ανέλπιστα θετικό για τους επενδυτές που φοβούνταν ότι κανένα κόμμα δεν θα είναι σε θέση να σχηματίσει κυβέρνηση πλειοψηφίας. Ωστόσο, όλοι οι οικονομικοί αναλυτές εφιστούν την προσοχή στα μεγάλα πολιτικά διλήμματα που θα αντιμετωπίσει η Βρετανία τα αμέσως επόμενα χρόνια. Οι απαντήσεις που θα δοθούν θα έχουν πολύ μεγάλη επίδραση στην πορεία της οικονομίας. Το μεγάλο «αγκάθι» αφορά το δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ε.Ε. που έχει υποσχεθεί ο πρωθυπουργός Ντέβιντ Κάμερον. Η χθεσινή εκλογική νίκη αυξάνει τις πιθανότητες εξόδου της Βρετανίας, σύμφωνα με τον Χιούγκο Ντίξον, επικεφαλής αναλυτή του Reuters Breakingviews. Το γεγονός ότι ο κ. Κάμερον διαθέτει πολύ ισχνή πλειοψηφία στη Βουλή είναι πιθανό να αυξήσει τις απαιτήσεις των ευρωσκεπτικιστών των Τόρις σε τέτοιο βαθμό ώστε οι παραχωρήσεις που ίσως κερδίσει ο κ. Κάμερον από την Ε.Ε. να φαντάζουν απελπιστικά «λίγες». Το αποτέλεσμα θα είναι να ενισχυθεί το στρατόπεδο που υποστηρίζει έξοδο από την Ε.Ε. Για τον Χόλγκερ Σμίντινγκ, επικεφαλής οικονομολόγο της Berenberg Bank, το σχετικά χαμηλό ποσοστό 12,5% που απέσπασε το αντιευρωπαϊκό κόμμα UKIP είναι θετικό για την παραμονή της Βρετανίας την Ε.Ε. «Καθώς ο Κάμερον πιθανότατα θα εξασφαλίσει ορισμένες ήσσονος σημασίας παραχωρήσεις από την Ε.Ε., προβλέπουμε ένα σαφές “ναι” στην παραμονή στην Ε.Ε. στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στα τέλη του 2017».

Ανοδος στην αγορά πολυτελών ακινήτων

Ικανοποιημένη από το εκλογικό αποτέλεσμα είναι η αγορά πολυτελών ακινήτων της Βρετανίας και ειδικότερα του Λονδίνου. Στη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου στο Λονδίνο, οι τιμές των μετοχών στον κλάδο των ακινήτων αυξήθηκαν κατά 4% έως 5%, σε μια συνεδρίαση όπου επικράτησε θετικό κλίμα. Προβλέπεται, δε, ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των τιμών ακινήτων στις πιο περιζήτητες περιοχές του Λονδίνου, διότι «παγώνουν» τα σχέδια των Εργατικών, οι οποίοι υπέστησαν μεγάλη ήττα στις προχθεσινές εκλογές, για αύξηση των φόρων στις πολυτελείς κατοικίες, σύμφωνα με το CNBC. Κατά την προεκλογική εκστρατεία τους οι Εργατικοί δεσμεύονταν για την επιβολή φόρου στις κατοικίες με αξία άνω των 2 εκατ. στερλινών ώστε να καλυφθούν πρόσθετες δαπάνες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS).

Ο 45χρoνος Eντ Μίλιμπαντ, ο οποίος παραιτήθηκε από την ηγεσία των Εργατικών χθες το πρωί μετά την ήττα του κόμματος, σχεδίαζε να εξασφαλίσει 1,2 δισ. στερλίνες από την επιβολή προοδευτικού φόρου από 250 στερλίνες ανά μήνα ανάλογα με την αξία του ακίνητου. Οι Εργατικοί ισχυρίζονταν πως ο φόρος θα επηρέαζε λιγότερο από το 0,5% των κατοικιών στη Βρετανία, αγγίζοντας κυρίως την αγορά του Λονδίνου όπου οι αξίες έχουν κυριολεκτικά εκτοξευθεί στα ύψη.

Βλέπουν αύξηση 20%


Με τα σχέδια αυτά να τίθενται στο περιθώριο ύστερα από τη νίκη των Συντηρητικών, το μεσιτικό γραφείο Douglas & Gordon προβλέπει να αυξηθούν κατά 20% οι τιμές των ακινήτων με αξία άνω των 2 εκατ. στερλινών μέσα στο επόμενο δωδεκάμηνο και να διπλασιαστού σε διάστημα πενταετίας. Το μεσιτικό γραφείο πολυτελών κατοικιών Savills προβλέπει άνοδο των τιμών στη συγκεκριμένη αγορά κατά 23% την επόμενη πενταετία αντί του19,3% στην ευρύτερη αγορά κατοικίας της Βρετανίας. Οι κάτοικοι του Λονδίνου, ωστόσο, έχουν εκφράσει τη δυσφορία τους για την αύξηση των κτιρίων-φαντασμάτων, διότι πολλοί επενδυτές αγοράζουν ακίνητα, αλλά δεν έχουν σκοπό να κατοικήσουν σε αυτά.

www.kathimerini.gr

29 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σας

Λαφαζάνης:

Μία "άτακτη υποχώρηση" ή μία "ταπεινωτική υποταγή" θα σήμαινε ταφόπετρα δεκαετιών για την Αριστερά

χαχαχα ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΘΕΜΑ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 18:37

http://www.naftemporiki.gr/story/950716/p-lafazanis-i-sumfonia-tha-einai-sumbati-me-tis-kubernitikes-desmeuseis-i-den-tha-uparksei

μπαρμπαλιας είπε...

http://www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=2300669
Φορος για εισοδημα που εχει φορολογηθει.

με Νομο του μνημονιου του 2010 του "καθαρου υπουργου"Π"ΝΟΥ...
και εφαρμογη επι ΛαφαζανοΣτρατουλαιων ...
που θα εσκιζαν τους μνημονιακους νομους

Ο Λιλικας απεδοθη καθαρος στην κοινωνιαν
το ποθεν
το εσχες και
τα αισχη των...παραμενουν ,γιατι δεν εχει ολοκληρωθει ο φορολογικος ελεγχος...
οι ποπολαραιοι τωρα
θα τρεχουν 15 χρονια πισω να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.
μακαριοι αυτοι που τα εβγαλαν εξω
"η τα εφαγαν στα μπουζουκια και στις πουτανες

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Χαιρετίζω την στροφή (κολοτούμπα) του Michele στο ελληνικό τραγούδι αντί των ψαγμένων μεν αλλά μη συμβατών με σουβλάκι ή κάρβουνα μουσικών επιλογών του στο πρόσφατο παρελθόν. Είναι γνωστές οι θέσεις μου περί ελληνικών τραγουδιών και της αξίας των καψουροτράγουδων στις νεαρές κοπελίτσες, στο ανέβασμα επι τραπεζίων και βάθος κήπος σαν λύση στο πρόβλημα υπογεννητικότητας της χώρας μας - παρότι το τελευταίο ακούγεται σαν ΑΝΕΛ...-

Δεν σκοπεύουμε να του δώσουμε σύνταξη, άλλωστε η αριστερή μας κυβέρνηση από ότι ακούγεται επιτέλους αποφασίζει για κόψιμο των πρόωρων συντάξεων.


Είχατε ωραία κουβεντούλα χθες. Την έχασα βέβαια μιας και ανέβηκα στον Πάρνωνα από το καταφύγιο του ΕΟΣ στα 1420μέτρα στη Μεγάλη Τούρλα ή Κρόνιο στα 1935μέτρα.
Πανέμορφα μέρη, είδαμε και τις 4 εποχές του χρόνου μέσα σε 9 ώρες. Πρωί με ήλιο, στο πρώτο κομμάτι του δάσους συννεφιά, στην κορυφή με χαλάζι και αστραπές (όπου φύγει-φύγει τα είδα όλα κολυώμενα) και επιστροφή μέσα σε συνεχή βροχή.
Να ναι καλά ο φύλακας του καταφυγίου που είχε έρθει το απόγευμα και μας άνοιξε να ζεσταθούμε και να γλυτώσουμε τα κρυοπαγήματα. Δεν αναφέρω καν το κράξιμό του γιατί ανεβήκαμε πάνω ενώ το δελτίο καιρού έλεγε ότι θα χάλαγε ο καιρός στις 18:00.

http://parnonas1420.blogspot.gr/2010/02/blog-post.html
http://sv3gli.blogspot.gr/2013/05/1935-m-svpl-167-summits-on-air-sota.html

κε ΚΟΝ+ εγώ σηκώθηκα εν μέρει από την καρέκλα για την ορειβασία....

Καλή συνέχεια σε όλους, πάω να ενημερωθώ στις γνωστές σελίδες και να χαλαρώσω γιατί αισθάνομαι ότι πέρασε ολόκληρο τραίνο απο πάνω μου...

Άχθος είπε...

Έχει ενδιαφέρον...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=40957

Καλημέρα σας!!!

μπαρμπαλιας είπε...

το παραπανω σκεπτικο δειχνει να
προσεγγιζει το αλλοπροσαλο της μεχρι τωρα διακυβερνησης.
με την προυποθεση οτι εχουν χειροπιαστη την εξελιξη της καταστασης χρεοκοπιας
εντος -εκτος ευρω...
και δεν ξερω αν ο κοσμος τους ακολουθησει δευτερη φορα μετα την συντριβη-φτωχοποιηση
"η δε θα στραφει στα ακρα .
αυτο δεν ξερω αν το εχουν στο τσεπακι
γιατι ο ελληνας ειναι κοματι καπριτσιοζος...το και το οποιον πληρωσε με την εκπαραθυρωση Σαμ
πιστευοντας παραμυθια

Άχθος είπε...

Σε δύο σημεία στάθηκα...

"Κοντεύουν να φτάσουν στο σημείο εκείνο που θέλουν - έχουν πάνω απο 80% «υπέρ ευρώ» με φόβο για δραχμή και πάνω απο 65-70% που θεωρούν πως διαπραγματευτικά κάνουν «ό,τι είναι δυνατόν»"

και...

"Για όποιον χαμογελάσει, θα θυμίσουμε ότι πολλές φορές όταν χρειάστηκε «απομάκρυνση» πρωθυπουργών ή/και ηγετών παρελθουσών χρήσεων (τελευταία, η περίπτωση Σημίτη) το όνειρο ήταν η ευρωπαϊκή αυτοφυγάδευση."


Ερώτηση αδαούς...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται???

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα.
Μπλέξαμε

Λευτερης είπε...

Πάντα γελαστοί και γελασμένοι;

http://froufrouni.blogspot.gr/2015/05/blog-post.html

austin είπε...

Επειδή κάτι δεν πιάνω σε αυτό το άρθρο, μου θυμίζει κάποιος τι εννοεί με τον Σημίτη;

austin είπε...

Την καλημέρα μου επίσης σε ολους...και Γιάννη, αύριο όχι μονο δεν είναι για σήκωμα απο καρέκλα, αλλά κάτι μου λέει για διόρθωση.

Τι ήθελα και έμαθα και για τα κύματα Έλλιοτ...; Τηγανισα το κεφάλι μου, αν μου βγει σωστα το μέτρημα έχουμε (και εκεί είναι το πρόβλημα ακόμα... Δεν ξέρω αν είναι σωστο και περιμένω απαντηση) διόρθωση μπροστά μας μικρή και μετα ανοδο...

Όσο για το Γιώργος-austin, με το Γιώργος δεν γ...σε κανείς, ουτε καριέρα έκανε κανείς... Είναι που είναι κοινό τύπο όνομα, έχει και μονο μια παροιμία ξενερας: οπου Γιώργος και μάλαμα...

Το Austin λοιπον ψευδώνυμο και καριέρα με το επώνυμο... Χεχε

Το οποίο και δεν λέω γιατί είπαμε, η λογοκρισία της αριστεράς καλα κρατά...

michele είπε...

Καλο μεσημερι σε ολους !

Δεν προκειται για στροφη Αλεξ,απλα σκεφτομενος οτι εχω αδικησει το ελληνικο τραγουδι τοσα χρονια, ειπα να βαζω για ενα διαστημα μερικα :)

michele είπε...

Το αρθρο του Παπαγιαννιδη,απλα παραθετει ενα απο τα διαφορα σεναρια που εξυφαινονται
απο διαφορους κυκλους ,τα οποια προσπαθουν να τροποποιησουν η να γλυκανουν λιγο την λαθος ΒΙΑΣΤΙΚΗ επιλογη του Τσιπρα να κυβερνησει νωριτερα.

Μπορουσε να περιμενει ,αλλα ΟΡΘΑ φοβοταν οτι τα πραγματα θα καλυτερευσουν το 2015 για την Ελλαδα με την ολοκληρωση του προγραμματος.

Τωρα βεβαια και μη περιμενοντας πολλες απο τις διαδικασιες που βρηκε μπροστα του, προσπαθησε να κερδισει χρονο,( εμφανης η ζητηση χρονου απο ολα τα στελεχη)

και τωρα ηρθε η ωρα του λογαριασμου με πολλη πιεση εκ των εξω και εκ των εσω..

michele είπε...

Το προβλημα συνισταται στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα των υπεσχημενων ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ απο την "σκληρη" πραγματικοτητα,καθως ΟΛΕΣ οι πολιτικες παραταξεις του τοπου ανεκαθεν ειχαν υποσχεθει περισσοτερα χαιδευοντας αυτια,εκτος ισως του Καραμανλη το 2009 που εχασε πανηγυρικα.

Ο λαος παντα ( αν και τον λενε σοφο) ,ειναι κατα την αποψη μου ΠΙΣΩ απο τις εξελιξεις και αυτο γιατι
1) Αδυνατει να φιλτραρει και να αξιοποιησει ολες τις πληροφοριες για τα τεκταινομενα
2) Τεινει παντα να πιστευει οτι το αορατο κρατος μπορει να του δωσει ευκολα ,τον πλουτο που δεν μπορει η δεν θελει να παραγει εξ ιδιων μεσων

3) Βολευεται ευκολα πισω απο θεωριες συνομωσιες και μεγαλοστομιες ,εχοντας αγνοια των διεθνων συσχετισμων και τηθεση της χωρας στο ευρωπαικο γιγνεσθαι.

michele είπε...

Χρονια πολλα στην μανουλα,οσοι την εχουμε

και σε οσες μανουλες μας διαβαζουν.

austin είπε...

http://www.kathimerini.gr/814622/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/bank-run-se-argh-kinhsh-antimetwpizoyn-oi-ellhnikes-trapezes-thn-teleytaia-5etia

-οι τράπεζες χάνουν κατά μέσον όρο καταθέσεις ύψους 1,6 δισ. ευρώ κάθε μήνα από το τέλος του 2009 έως σήμερα.

-Συγκεκριμένα, το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2015 οι καταθέσεις σημείωσαν «βουτιά» 21,7 δισ. ευρώ ενώ η δεύτερη χειρότερη επίδοση ήταν εκροές ύψους 10,4 δισ. ευρώ που σημειώθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2011
-Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες αναλήψεις καταθέσεων σημειώθηκαν σε περιόδους εκλογών, οπότε αυξάνονταν και η αβεβαιότητα για το αποτέλεσμα και ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη

Κατά πολλούς αυτό θα ήταν προπαγάνδα...Ή και άνευ σημασίας

austin είπε...

Μπήκα σε σορτ διάθεση δυστυχώς και μελετάω... Διάβασα και εκεί δίπλα στο Μαρκάκη που λέει για πτώση οπότε έχω μία δυο ερωτήσεις Μιχάλη. Όλες στο πνεύμα ότι αφού δεν θα έχουμε ακόμα συμφωνία είναι πιθανή μία διόρθωση.

Για ΠΕΙΡ: Το γεγονός ότι δεν μπήκε στο πάνω χάσμα για δεύτερη φορά, κάνει πιο πιθανό το πισωγύρισμα της για να κλείσει το κάτω χάσμα ή επειδή είναι και το 38,2 κοντά στο πάνω χάσμα, μπορεί να το κλείσει, να "επιβεβαιώσει" και το 38,2% και μετά να γυρίσει?

Η ΕΤΕ έκλεισε το χάσμα, αλλά το ΕΤΕτπ έχει χασματάρα...Μπήκε όμως αυτό, οπότε βρίσκεις πιθανό να πάει να το κλείσει παρόλο που η ΕΤΕ είναι "καθαρή"?

Unknown είπε...

Οστιν με μαθηματικη ακριβεια σε βλεπω να μηδενιζεις το κεφαλαιο σου.....!

michele είπε...

Καλησπερα,καλησπερα σε ολους .Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα Aχιλλεα;;

Στις ερωτησεις Αustin τωρα

η ΠΕΙΡ ειναι πολυ πιο κοντα στο πανω χασμα επομενως ειναι πιθανοτερο ορωτα να το κλεισει και μετα να διορθωσει

Σε επιπεδο ΓΔ χρειαζεται κινηση πανω απο 843

δεν δινω ιδιαιτερη σημασια σε "ειδησεις" καθωςειναι αντικρουομενες
το Eurogroup αυριο ξεκιναει
αργα ,ηδη θα εχουμε παιξει σαν αγορα

Πολυ συχνα οταν μπαινει μια μετοχη σε ενα χασμα ,αργα η γρηγορα το κλεινει

austin είπε...

Η μαθηματική ακρίβεια συνοδεύεται απο εναν μαθηματικο τυπο Αχιλλέα...

Δεν μου τον γραφείς εδώ να μου ανοιξεις τα ματια;

Unknown είπε...

Οστιν φιλε μου εσυ παιζεις με ελλιοτ κ σχετικα μαθηματικα τα οποια στο ελλαδισταν τα βλεπουν μπροκερ εξωτερικου κ ξεκαρδιζονται....μη πω κατουριουνται στα γελια!!!
Σε τοσο ηλιθιο ρηχο ανοητο κερδοσκοπικο χειραγωγουμενο(εεε δες) και εχωντας 1εκ € το γαμας τη μανα τη ελλιοτ κ σορτ ρε φιλε!!!
Σορτ τωρα θα ανοιξεις???? Θα καεις αγορι μου!!! Τωρα που ο μαθηματικος τυπος λεγεται.....kolotumpa!!!!! Νοοοο σορτ!!! Σορτ ανοιξε μολις παμε αν παμε σε δραχμη.....

austin είπε...

Δεν καταλαβες...είπα διάθεση σορτ και αναφερομουν σε κάτι που λέγαμε με τον Μιχάλη. Προφανώς και δεν πρόκειται να ανοιξω σορτ και δεν παίζω με Έλλιοτ...απλα τον κοιταω, για να δω αν επιβεβαιωνεται η κινηση.

Αν η διόρθωση είναι σχετικα μεγάλη όπως της τεταρτης, ακόμα και για παγιδα η για να συνεχιστεί εκ νέου η άνοδος γιατί να να μην εκμεταλλευτω ενα ακραίο πανω κάτω...

Unknown είπε...

Θα εισαι εκτος αγορας αν παιζεις με αυτην την μαλακια....ειδες πως εστεισαν τον δεικτη!!! Πολλα ατομα ειναι εκτος κ θα τους φορτωσουμε χαρτια....ξανα!!!
Γιαυτο καλο ειναι να εχεις λονγκ διαθεση!!! Φιλικα αδελφακι μου ......
Μη μασατε κ μακρια απο ομολογα κ λοιπα παραγωγα!!!
Παρτε τιπια.....ερχεται κονομα!!!

michele είπε...

Δεν θελω να μπω στην ουσια της συζητησης περι κυματικης αναλυσης,ουτε βεβαια αυτα που λενε διαφοροι ..ξενοι η μη .

Το ταμπλο ειναι ακομα πιο συνθετο πραγμα. Αυτο που θα πω ειναι απο πλευρας γεγονοτων η Τριτη ειναι σημαντικη ημερα 12 .5 καθως πρεπει να πληρωσουμε δοση 740 εκ στο ΔΝΤ

και αναδιαρθρωνονται και οι δεικτες του MSCI το βραδυ της ιδιας μερας

Unknown είπε...

Θα το πληρωσουν στα 4...... Και αν οχι τοτε εγω θα σας νταουλια οργανα αλλα κ χορευτικα στο συνταγμα να το γιορτασω!!!!
Δραχμουλααααα αχχχχχχ δραχμουλα μου!!!

michele είπε...

Δεν υπαρχει περιπτωση δραχμουλας Αχιλλεα ,οποτε προσοχη στις επενδυτικες επιλογες και στην αξιοποιηση των πληροφοριων και των ειδησεων.

austin είπε...

Ωραίο διάγραμμα έχει και η ΓΡΙΒ..Πρώτη φορά σήμερα την κοίταξα, και σκεφτόμουν γιατί κανείς μας δεν την έχει αναφέρει... Παίζει κάτι. Σήμερα στην Κ είδα ότι έχει και κάμποσα funds μέσα

michele είπε...

Ειναι η παλια ΕΥΠΡΟ eurobank properties

Eχει ενα ενδιαφερον ,αλλα καθαρα μεγαλα χερια που το κινουν,δυσκολη η αποτιμηση αφου δραστηριοποιειται στα ακινητα.
Μετα την μετονομασια δεν την εχω προσεξει ιδιαιτερα ..

mixalis mixalios είπε...

Ξέρουμε κάτι για το ποιους αφορά η αναδιάρθρωση του MSCI Boss?

mixalis mixalios είπε...

H HSBC υποστηριζει ότι για εμάς δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές...Καληνύχτα σε όλους...ες αυριον τα σπουδαία...