Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

FTSE

X.A.A. LIVE 


                                                                  


                                                                            σχόλια για τη συνεδρίαση online
FTSE: 60 ΛΕΠΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ..

Η κινηση του μεγαλου δεικτη απο τον Φεβρουαριο μεχρι σημερα σε 60 λεπτο. 
Φαινονται τα υψηλα της 25/2 μετα την υπογραφη της ..πρωτης συμφωνιας και o τυπου round bottom πυθμενας που δημιουργηθηκε με τις αδιεξοδες -ατερμονες συζητησεις στη συνεχεια. 
Η γραμμη λαιμου D στις 258 μον ειναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ σημειο το οποιο ,οπως επισημαινεται με ελλειπτικες γραμμες ,αποτελει απροσπελαστο εμποδιο και η ανοδικη διασπαση του οποιου λυνει τον πυθμενα και προεξοφλει ενδεχομενως μια ..συμφωνια.Η ενδεχομενη διασπαση του θα φερει αυξηση του ογκου συναλλαγων σε συνδυασμο με κλεισιμο short θεσεων ,καθως  ο επομενος στοχος ειναι οι 283 μον ,με ενδιαμεσα σημεια τις 265 και 271 μον.

Αντιθετα ,αδυναμια του δεικτη να λυσει ανοδικα τον πυθμενα,θα επαναφερει τον δεικτη ,προς την πλαγιοανοδικη γραμμη τασης D1 ( που συνθετει με την D ανοδικο τριγωνο) .Να επισημαμουμε το 61,8% της fibo διορθωσης στις 253 μον.
Ενδεχομενη καθοδικη διασπαση της D1 θα προαναγγειλει ασχημες διαγραμματικες εξελιξεις για τον δεικτη ,με πρωτο στοχο την στηριξη της S στις 235 μον.

111 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

καλημερα σε ολους,για να δουμε σημερα και αυριο θα βγει μεροκαματο.χθες εδωσα ακυρωση εντολης στο παρα ενα ακυρωνοντας σιγουρα κερδη αλλα προσδοκοντας μεγαλυτερα για σημερα αυριο.μιλαω για εντολη πωλησης που ειχα δωσει στο συν 12% .

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ κλμ
χθες επρεπε να εφαρμοσουμε το πουλα και μετανιωνε...
αμεσως μετα τη συνεδριαση βγηκαν φιδια...
αλλα τωρα εδω που φτασαμε δεν εχει πισωγυρισμα.
αυτη η κυβερνηση θα εφαρμοσει τους πιο σκληρους μνημονιακους νομους που ο σαμ-μπενί ειχαν ψηφισει ,αλλα δεν τολμουσαν να εφαρμοσουν και μιλαω για τη φορολογια .θα κληθουμε να αποκαλυψει ο καθενας τον αναφακα του,
που, ποτε ,γιατι εσχες και δεν τα εφαγες με τις πτάνες και αν δεν εχεις αποδειξεις 50 χρονια πισω ,καηκε το μνί σου.
παντως χθες στο φορολογικο σεμιναριο της solidus ολοι οι ατυχεις "επενδυτες"τρεχανε για ηρεμιστικα και ο εξαιρετικος φοροτεχνικος για πολλα ειπε θα ρωτησω το ΥΠΟΙΚ και θα σας ενημερωσω .
και επειδη ακουστηκαν αποψεις του δεν δηλωνω ασ ψαξουν να με βρουν...
οι χρημ/κες ολες θα στειλουν ραπορτα .
τι θα λενε;;; θα το δουμε στους κωδικους της δηλωσης .


μπαρμπαλιας είπε...

επειδη εχουμε και μερικα γεροντια εδω μεσα...πρεπει να ενημερωθουν

Αντισυνταγματική η εισφορά αλληληεγγύης στους συνταξιούχους
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1337041/antisyntagmatikh-h-eisfora-allhlheggyhs-stoys.html

τωρα ποτε ΘΑ ..
μην αγωνιουν ,εχουν χρονο μπροστα τους


αχαχαχααααα
Γιαννακι σαρεσουν αυτα

giannhs kon είπε...



Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΑΣ

Καλημέρα σε όλους

Λευτερης είπε...

ΟΓΑ: Δεν καταβλήθηκαν σήμερα τα οικογενειακά επιδόματα

http://www.capital.gr/oikonomia/3023167/oga-den-katablithikan-simera-ta-oikogeneiaka-epidomata


Καλή σας ημέρα.

karasantes είπε...

ΟΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ...... ΗΘΕΛΑΝ ΟΙΚΟΝΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!!!!!

«Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Εν μέσω της διαπραγμάτευσης, λοιπόν, το λέμε αν είμαστε κοντά ή μακριά από μια συμφωνία δεν ανταποκρίνεται 100% στην πραγματικότητα. Υπάρχει ακόμα πεδίο συζήτησης. Δεν καθαρογράφεται ακόμα η συμφωνία. Ίσως δώσαμε υπερβολική έμφαση στο ότι η πολιτική συμφωνία αρκεί. Έπεσα έξω. Υπάρχουν και τεχνικά θέματα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η συμφωνία είναι μονόδρομος» τόνισε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης στην εκπομπή «Online» του «Mega» και τους δημοσιογράφους Όλγα Τρέμη και Νίκο Ευαγγελάτο.


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΧΩΡΑ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

giannhs kon είπε...

Ελα ΑΛΕΞακο κάνε τον δύσκολο !!!! χαχαχα

http://www.capital.gr/oikonomia/3018251/ekt-me-sumfonia-airontai-oi-periorismoi-stis-agores-entokon-tis-elladas

karasantes είπε...


ΛΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΕΞΩΦΛΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ........

μπαρμπαλιας είπε...

ο μονος ηρεμοτατος χθες ο ΜΥΤΙΛ....
ναααααααααααααααανι του
λετε να ηξερε;;;

michele είπε...

Καλημερα ,καλημερα σε ολους !

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους...Σήμερα καθυστερημένο ξύπνημα, είμαι σα ζαμπόν από ξενύχτι και τα αντανακλαστικά μου έπεσαν να χτυπήσω εντολή/ες στα παράγωγα...Εμ, έτσι είναι, αν θεωρείς ότι πας σε συμφωνία και είσαι ξενύχτης, χάνεις τιμές.

Μας τρολάρουν γενικά! ΑΠό έξω και από μέσα. Ο τσίπρας είπε μην ακούτε τις κασάνδρες...Για να δούμε. Θα είναι κάτι που θα δείξει ωριμότητα να ισχύει και να μην είναι κάτι σαν το "σκίσιμο του μνημονίου"

giannhs kon είπε...

Καλημέρα στα παιδια


Τι να ήξερε ΜΠΑΡΜΠΑ ??? τι περιμένεις σήμερα ?? ……με τρομάζεις χαχα

ArTaXiA είπε...

Μπάρμπα μου καλημέρα.

Παρακολούθησα κι εγώ την ενημέρωση και γνωρίζω πολύ καλά για ποιο πράγμα μιλάς. Γεγονός είναι πως τουλάχιστον για φέτος, η ΑΧΕΠΕΥ δεν θα αποστείλουν αρχείο συναλλαγών, μπορεί όμως αυτό να συμβεί σε δύο, τρία ή πέντε χρόνια αναδρομικά.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή το χαρτοφυλάκιο του φορολογουμένου είναι απροσπέλαστο στο σύνολο του για τη φορολογική αρχή, ακόμη κι αν στο μέλλον σε τσιμπήσουν, θα επικαλεστείς αντίθετη πράξη, ή πώληση κάπου αλλού, τύπου: Κέρδισες 5000 ευρά στα παράγωγα και δεν μου τα δήλωσες; Ναι, οκ, mea culpa, θα σας τα δηλώσω αναδρομικά, έχω όως και 10.000 ευρά ζημιές από τις μετοχές της Gazprom που παίζω με το χρηματιστή μου στην Οντέσα, να τις βάλω κι αυτές , έχω και πινακίδιο, είναι στα ρώσσικα, το τύπωσα από το ιντερνέτ, πληρώνω και μια μετάφρα στο υπουργείο για να είναι γνήσιο κι έξω από την πόρτα, καθαρίζεις με τα 100 ευρώ πρόστιμο της ανακριβούς.

Για κάθε βήμα που κάνουν, είμαι ένα πιο μπροστά...

Καλημέρα σε όλους.

michele είπε...

χαχαχ καλημερα artaxia ,τα εχουμε πει αυτα ,δεν εχω ενημερωθει,αλλωστε τι εχω εσενα και το Μπαρμπα

πτωση του 10 ετους στο -3.04% στο 11.188

michele είπε...

Επικεντρωθειτε σε τη συνεδριαση γιατι εχει πιο ενδιαφερον ..

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ Αρταξί μου...σουστοοος

austin είπε...

Και η μη ετοιμότητα λόγω αυπνίας, αλλά και επειδή δεν ακούβ τον Μιχάλη, μην βάζεις μαρκετ εντολές...με έκαναν να πληρώσω 0,2 παραπάνω στο ΑΛΦΑΤΠ

austin είπε...

-3,3 το 10ετές!

austin είπε...

ΟΤΕ, ΜΠΕΛΑ δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι με τίποτα. ΟΠΑΠ έκανε το μπραφ χθες, αλλά και αυτός με πισωγύρισμα.. Αναρωτιέμαι γιατί τόσο..

michele είπε...

Αυτα τα χαρτια Austin ,ειναι σε κανονικα επιπεδα και περιμενουν ..συμφωνιες και τετοια να κανουν μια κινηση ανακουφισης

εξαιρετικη η ΕΥΡΩΒ ,συνεχιζει μαζι με ΠΕΙΡ να ειναι οι καλυτερες το τελευταιο διαστημα

austin είπε...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500000767

ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

Να χέσω εγώ αριστερά! Τους σιχαίνομαι όλους, τους δήθεν ιδεολόγους της γκρίνιας. Αν αδυνατεί το κράτος να στείλει παιδιά σε τέτοιες εκδηλώσεις, πάει. Καμία μέριμνα στην παιδεία, ενώ τα δάνεια των βουλευτών είναι πιο σημαντικά.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Σιχαμένοι. Πωπωπω! Το είδα πρωί πρωί και συφιλιάστηκα. Ρόμπα μόνο! Να μην μπορούμε να στείλουμε τα παιδιά στην Ολυμπιάδα Μαθηματικών. Κόπροι, ε κόπροι που τα κομματομάγαζα σας ξέρετε να τα αναγεννάτε.

austin είπε...

Μία φωτογραφία χρειάζεται, στην μία πλευρά να έχει τον Καλφαγιάννη να δηλώνει Νικητής για το άνοιγμα της ΕΡΤ και από την άλλη μία πιθανή ιδιοφυία, να μην μπορεί να πάει στον διαγωνισμό!

Ρε σε τι ζούμε και θέλουμε να έχουμε υπομονή? και να μην κρίνουμε επειδή είναι 4 μήνες και οι άλλοι 40 χρόνια. Χέστηκα. Χειρότεροι είναι! Νεοπασόκοι, άσχετοι, άχρηστοι, που ποτέ τους δεν δούλεψαν. Αι σιχτίρ. Έχουμε που έχουμε ένα μπουρφέλο σχολείο και πανεπιστήμιο, ε όχι τα παιδιά να μην μπορούν να πάνε σε διαγωνισμούς.

ΓΕΛΟΙΟΙ!

dimsimeo είπε...

Καλημερα,
austin,μην τα θελουμε ολα δικα μας!Εχουμε .....καθαρο υπουργειο οικονομικων με τοσες καθαριστριες!Αλλωστε κατα τον υπουργο η αριστεια ειναι φασισμος!!!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημερα σε ολους,

Επίσης καποια στιγμη κλείνεις τον κωδικο και κανεις κ απενεργοποίησης της μερίδας ΣΑΤ.
Δηλώστε τα ολα , μονο 4% θα πληρώσουμε στην εισφορά αλληλεγγύης, ασε που αν ο μπαρμπας ειναι συνταξιούχος, η εισφορά κρίθηκε αντισυνταγματική οποτε δεν θα την πληρώνεις απο του χρόνου.

Το θέμα ειναι αν τα τελευταία 3 χρόνια επρεπε να δηλώνεις υποχρεωτικά τς κερδη απο μετοχες για να πληρώσεις την αντίστοιχη εισφορά αλληλεγγύης.

karasantes είπε...

ωρα 11.οο τζιρος 14 εκατ........

Πηρα τον τζιρο που ηθελα παραμενω μεσα....


αναμενω 11.30 τσιρο 21-με 22 εκατομυρια
και ειμαι οκ

austin είπε...

dimsimeo

Έχω πραγματικά τρελαθεί πρωί πρωί...Όσο και αν με έχουν πειράξει χαχολιές και δημοσιεύματα, το σημερινό με έχει βγάλει εκτός ευατού, περισσότερο και από τότε που έπεφτε σαν καταρράκτης το ΧΑΑ.

Και αυτό γιατί όταν ήμουν εγώ μαθητής προσπαθούσα (με τον τρόπο μου, τραμπουκίζοντας απαράδεκτους καθηγητές και μειώνοντας μου τους βαθμούς μου στο έλεγχνο) να τους πω για πόσο καθιζήματα ήτανε. Που δεν τους ένοιαζε να μορφωθεί το παιδί, όπως δεν νοιάζει και αυτούς η μόρφωση. Και το αποδεικνύουν.

Και να έχεις τον Real να λέει ότι θα αναλάβει αυτός, μέσα από διαφήμιση πελατών του, να στείλει τα παιδιά στην ολυμπιάδα!

Δεν θέλουμε ιδιωτικά πανεπιστήμια, αλλά όταν ξελασπώνει κάποιος ιδιώτης είναι καλό. Αι σιχτιρ ρε. Να φύγουν, με κλωτσιές. Με ελικόπτερα, δεν με νοιάζει, να φύγουν και να μην ξαναέρθουν ποτέ τους. Δεν έχουν καμία ποιότητα. Μπορεί να υπάρχουν κάποια στελέχη, αλλά το σύνολο ενέργειας της κυβέρνησης είναι ντροπιαστικό!

ArTaXiA είπε...

Αλεξ, τα κέρδη από παράγωγα και ομόλογα τα οποία δεν διακρατούνται, φορολογούνται.

Δεν είναι μόνο η εισφορά αλληλεγγύης. Είναι η μαλακία του συστήματος:

Παράδειγμα: Αγοράζω από τη χρηματιστηριακή Α. 100 ΕΤΕ. Ταυτόχρονα πουλάω από τη χρηματιστηριακή Β. ένα συμβόλαιο ΕΤΕ.

Σε ένα μήνα κλείνει το συμβόλαιο και την ίδια μέρα πουλάω και τις μετοχές.

Από τις μετοχές πήρα μια ζημιά 10% γιατί έπεσαν. Δεν εκπίπτει.
Από το συμβόλαιο πήρα ένα κέρδος 10%. Πρέπει να το δηλώσω και να φορολογηθώ με 15%.

Δηλαδή, πόσο μαλάκες πχια;

austin είπε...

Για πάμε λίγο εδώ τώρα. Να σπάσει η ΠΕΙΡ το 0,50!

michele είπε...

Υψηλο ημερας και προσεγγιση σοβαρης αντιστασης ,αυτα ειναι τα σοβαρα θεματα
καλημερα Αλεξ ,δεν εκφραζομαι δημοσιως για το αν δηλωσω
απο εδω ο,τιδηποτε.Οταν γινει σοβαρο περιουσιολογιο τα λεμε παλι

ArTaXiA είπε...

Austin: Να φύγουν! Να γίνουν εκλογές και να βγάλουμε πάλι τον Άδωνι και τον Γιακουμάτο. Φτάνει πια αυτή η κοροίδία!

austin είπε...

Πάμε να κάνουμε και σπάσιμο του 258...Για παααμε. Να ξεχαστούμε λίγο από την μούργα

austin είπε...

Υπάρχουν και άλλα κόμματα... Ή οικουμενική. Η αν δεν μπορούν Τρόικα. Τι να κάνουμε τώρα, αν δηλώνει όλο το πολιτικό σύστημα ανεπαρκές, κάτι πρέπει να γίνει...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΑΡΤΑΧΙΑ αυτο με τα παραγωγα και την δευτερογενή ειναι όντως πολυ ΗΛΙΘΙΟ.
Λες και οι ζημιές ή τα κερδη απο hedging ή κερδοσκοπία δεν ειναι πραγματικά χρήματα.

Ωραίος και ο karasantes με τον όγκο. Να πω την αλήθεια μου οταν βγήκαν οι απογευματινές διαψεύσεις απο τους ξένους περι μη συμφωνίας, φοβήθηκα οτι χθες μας ξεφόρτωσαν αρκετα χαρτιά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin καλημερα'τι βλεπεις για γιουρομπανκ σημερα αυριο

austin είπε...

ΟΠΛΑ καλύτερα να σου πει ο Μιχάλης...Εγώ νομίζω ότι αν περάσει το 0,16, τότε πάει προς 0,172.

michele είπε...

Οπουδηποτε δεν μετρανε εντος της ΙΔΙΑΣ χρονιας και σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ προιον ζημιες και κερδη ,εγω δεν συμμετεχω .Ας ερθουν.

michele είπε...

ΟΠΛΑ εδω η απο Τριτη 19 Μαιου ,παρουσιαση μας .

http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2015/05/blog-post_38.html#more

Στοχος 0,1590 επετευχθη σημερα ..:))

karasantes είπε...

11.30 τζιρος 25 εκατ

οκ εχουμε καλο καυσιμο για πανω ..οσο ακριβως ζητησαμε απο εχθες για 11.30
25 εκατ

austin είπε...

Θέλει καύσιμο εδώ όμως...Η Πειραιώς παλεύει...Η eurobank το παλεύει...η ΕΤΕ ακόμα σφιχτή.

austin είπε...

Τράκαρε πάλι...

karasantes είπε...

ο "πατος" απο 800 που ηταν την προηγούμενη εβδομαδα ανέβηκε 826 -832....

858(νταβανι)--826 πατωμα..... και το πραμμα σφιγγει....


Διασπαση 826 -832 με τζιρο ...θα φερει πολυ κακο μαντάτο....


mixalis mixalios είπε...

Για να ξεπεράσει το 857 πρέπει να υπάρχουν πραγματικά νέα όχι μόνο προσδοκίες...νομίζω ότι τα κέρδη από μετοχές δεν φορολογούνται καθόλου ούτε και στην εισφορά αλληλεγγύης γιατί τα ποσά των κερδών δηλώνονται σε κωδικό όπως για παράδειγμα τα οικογενειακά επιδόματα που δεν φορολογούνται καθόλου...

Λευτερης είπε...

Στην προηγούμενη κυβέρνηση, με πολλά λάθη και καθυστερήσεις που έκανε, διαπιστώσαμε
-μια τάξη στα οικονομικά,
-μια σοβαρή και υπεύθυνη διαπραγμάτευση,
-ένα πρόγραμμα που προσπαθούσε να το υλοποιήσει όντος χρονοδιαγράμματος,
-Πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων (ΟΛΘ-ΟΛΠ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ -ΟΠΑΠκ.α),
-μια αξιοπρεπή αποδοχή από τους εταίρους συνομιλητές μας,
-κανονικές χρηματοροές,
-πιλοτικό δανεισμό από τις αγορές,
-δημιουργία πλεονάσματος,
-έλεγχο και περιορισμό της λαθρομετανάστευσης,
-φράχτη στον Εύρο και φύλαξη Αιγαίου,
-Αναπνοή και καθαρισμός του κέντρου,
-εμπέδωση κοινωνικής ασφάλειας,
-προσπάθεια επιβολής τάξης στα πανεπιστήμια,
-πάταξη του λαθρεμπορίου,
-Συνεχή χρηματοδότηση των μεγάλων δημ, έργων,
-αλλαγή κοινωνικής ψυχολογίας προς το καλύτερο,
-δίμηνη παράταση και τέλος μνημονίου, κ.α.
Δεν ήταν μόνο Βούλτεψη, ο Γιακουμάτος, ο Ντινόπουλος και ο Άδωνης (οι οποίοι ήσαν και πολύ καλύτεροι από τους σημερινούς).

mixalis mixalios είπε...

Λευτέρη αυτά είναι λεπτομέρειες για τους Έλληνες πολίτες! Μόνο η τσέπη μετράει...

TheHawk είπε...

την καλησπέρα μου παίχτες...

michele είπε...

Απο την τοποθετηση Λευτερη με την οποια συμφωνω ,μου δινεται το εναυσμα ,να αναφερω για αλλη μια φορα
την σταση της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ και της ψηφου της .

Καθοτι δικαιολογω οποιονσηποτε πολυ φτωχο που δεν ειχε να χασει τιποτα ,καποιον αριστερο εξ ιδεολογιας που σκεφτηκε οτι να "ειμαστε κοντα" να γινουμε κυβερνηση κλπ.

Δεν δικαιολογειται ομως η ΑΓΝΟΙΑ βασικων πολιτικων γνωσεων περι του κομματισμου της αριστερας και το πως αυτη πορευεται ειδικα στην Ελλαδα
και το τι σουργελα εχει μαζεψει ,σχηματοποιωντας ενα μορφωμα απιθανων.

Και τους κραζω γιατι το μονο που σκεφτηκαν ,ηταν η τσεπουλα τους ,ο ΕΝΦΙΑ και το αφορολογητο των 12000 που ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ κιολας.

Το οτι εχουμε αυτον τον τυπο στην ΠΑΙΔΕΙΑ ,τον αλλο το απιθανο στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, τον ψεκασμενο στο ΑΜΥΝΑΣ και ενα ναρκισσο θεωρητικο για βασικο διαπραγματευτη ,ουδολως τους ..ενοχλουσε.

ΧΟΥ ΡΕ

austin είπε...

Για να δούμε...Το πισωγύρισμα, με σπάσιμο προσωρινά του 843 θα δώσει κίνηση να σπάσουμε το 258?

michele είπε...

Απαιτειται κινηση πανω απο 846,6 για να επιστρεψουμε ..υπαρχουν αντιστασεις απο πανω που επιβεβαιωθηκαν

michele είπε...

Παραμενει και στο -3,47% η αποδοση του 10 ετους

austin είπε...

Το σημερινό σήμα στην ΕΕΕ. Το 49...Τι να σημαίνει άραγε, 20,49 να την κλείσουν? Θα δούμε

karasantes είπε...


michele
Δείχνουν οτι στο κλείσιμο θα έχουμε ενα καθαρό τζίρο της τάξεως 115-120 εκατομ ειναι 20 με 25% απο χθες .......καλος τζιρος για ενα κλεισιμο στα υψηλα του +++++ ,,,αν δεν προκύψει καμμια ανωμαλη ειδηση

austin είπε...

Βούτσης για τις ερωτήσεις του Μπογιόπουλου: Θα συνεχισετε την ανακριση??

Ρε τι είναι αυτοί? δεν δέχονται καν δύσκολες ερωτήσεις...

karasantes είπε...

840 ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

karasantes είπε...

Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΑΤΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ
ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΖΙΡΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ 100 ΕΚΑΤΟΜ + - 5


karasantes είπε...

ΜΙΣΕΛ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ... ΕΔΩΣΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ?

austin είπε...

Πως γίνεται να λέει η Κομισιόν ότι είμαστε τόσο μακριά??? Τι εξασφαλίσεις είναι αυτές του Τσίπρα, και γιατί τόσο κακό κλίμα έξω? Ότι να ναι

austin είπε...

Επειδή βλέπω ότι προσωρινά δεν κάνει και πολλά, βάζω τον ήχο στο ψηλά και ειδοποίηση αν φύγει κάτω από 840,5 και για πάνω στο 845,5. Ξαπλώνω, μήπς κοιμηθώ, δεν προλαβαίνω να ισιώσω και χτυπάει. Κάτσε λέω να το βάλω τότε 846. ξαναξαπλώνω, άμεσα ξαναχτυπάει. Ε τλκ από πάνω του θα είμαι, έστω και κοιμισμένος. χαχα

karasantes είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΝΩ Η ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ???
ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ 45 ΕΚΑΤ.......Η ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3.30???

μπαρμπαλιας είπε...

αθορυβα η ΑΛΦΑ σε υψηλοτερη κεφ/ση απο ΕΤΕ...

michele είπε...

Καρασαντες απο ..παντου εμπνεομαι :) Πηγε 846,5 ακριβως ,οπως ελεγα 12.43
αλλα ΔΕΝ περασε
κραταει αξιοπρεπως αυτα τα επιπεδα

austin είπε...

Δεύτερη φορά που γίνεται το εξής (η πρώτη ήταν πριν την πρωτομαγιά): Κάποιος-κάποιοι στο τέλος της συνεδρίασης κλείνουν άρων άρων τα σορτ, σε τιμές πολύ ψηλές, με την άνοδο να συντελείται στο τέλος της συνδερίασης και την επόμενη μέρα (ελπίζω όχι και μέρες αυτή τη δεύτερη φορά) να βολοδέρνει και να είναι αρνητικό.

Αυτοί χθες που έκλεισαν άρων άρων στο 260-264 τα σορτ, είχαν την λογική go with the flow? Μεγάλοι παίχτες φαινόντουσαν... Δεν ξέρουν? και περιμένουν τις δηλώσεις Σόιμπλε και Τσίπρα?

Δλδ, με λίγα λόγια, ρωτάω γιατί να μην περίμεναν να τα κλείσουν σήμερα, που είναι και σε καλύτερη τιμή για αυτούς και τα έκλεισαν "με πανικό"

austin είπε...

Καθήστε μην έχουμε κανά χώσιμο...και είαμστε τόσο σίγουροι ότι θα πάει πάνω.

austin είπε...

Βγαίνουν όλοι και δηλώνουν ότι δεν είμαστε κοντά σε συμφωνία. Πως να κινηθεί το μαγαζί. Βαλτοί είναι? Ελπίζω απλά να είναι παιχνίδι και να μην θέλουν στην ουσία να ξεφτιλίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ...άρα και τη χώρα...

michele είπε...

Austin εχουμε πει ,οτι δεν ξερουν παντα οι μεγαλοι παικτες,ειναι φυσιολογικο να κλεινουν θεσεις πανω απο το 258 του FTSE ,ηταν πολλα τα συμβολαια ,αλλα δεν ηταν υπερβολικα

ο "πανικος" οφειλεται ( και ο ανεβασμενος τζιρος) στις δυνατες αντιστασεις ,καθως πολλοι πουλανε ΕΚΕΙ και ταυτοχρονα πολυ αγοραζουν που ειναι εκτος για να μπουν απο κει και πανω

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι πάλι εγχώριοι αγοράζουν με εύκολες τις επόμενες 40-50 μονάδες. Όπως κατάφεραν και φόρτωσαν τα ελληνικά εταιρικά ομόλογα σε ελληνικά χέρια με τρελές καλύψεις στις εγγραφές τους, κάτι τέτοιο μου δείχνει και ο τρόπος που αλλάζουν χέρια οι μετοχές.

Μήπως τελικά η παγίδα είναι ο ίδιος ο φόβος του να έχεις τα χρήματα στην τράπεζα που εύκολα μετατρέπεις σε μετοχές, σκεπτόμενος ότι σε περίπτωση συμφωνίας θα ανέβει το ΧΑΑ....

austin είπε...

Δεν έχεις άδικο να σκέφτεσαι έτσι αλεξανδράτε... Ειδικά όταν ακούς συνεχώς τα αποθεματικά να είναι μηδέν σε νοσοκομεία και πανεπιστήμια και να ακούς ότι χρεωκοπούμε από στιγμή σε στιγμή....

austin είπε...

Πάλι για από κάτω από 843 μας βλέπω να κλείνουμε...

michele είπε...

Mια χαρα τοκο εχουν τα εταιρικα ελληνικα ομολογα Αλεξ :))

michele είπε...

Οι περισσοτερες κινησεις στα μεγαλα χαρτια αφορουν αλλαγες στις σταθμισεις
του ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ

και το rebalancing

michele είπε...

252 o FTSE ,πανω στη γραμμη τασης του γραφηματος μας να δουμε αν γυρισει

michele είπε...

Απαιτειται ομως γυρισμα πανω απο 840 ο ΓΔ για να εχουμε αξιοπρεπες κλεισιμο

michele είπε...

Η γεκτερνα εχει κανει ωραιο γυρισμα ,περασαμε πανω απ το 840 ,επεστρεψε και η ΛΑΜΔΑ

michele είπε...

Φευγω σε λιγο ,παω ντοκτορα και μετα παρουσιαση βιβλιου ,θα ανεβασω απο καπου απογευματινη αναρτηση

austin είπε...

Δεν πέσαμε μέσα σε πρόβλεψηγ μας... Μας χώσανε και δεν φαίνεται διάθεση ανόδου.

Τι βιβλίο Μιχάλη?

karasantes είπε...

θα "γυρισουν"αλλα 10 εκατ και ο ΓΔ θα ειναι στο 842-845

Γυρισαν 40 εκατομμυρια με γδ σε ευρως 840-844....ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

μπαρμπαλιας είπε...

τροχοπεδη η μουλαρα...παντα

μπαρμπαλιας είπε...

ΠΕΙΡ 155% αποδοση απο τα χαμπηλα.

austin είπε...

Πριν μία δυο μέρες, ένας γνωστός μου είπε: Όταν την δεις να κάνει κίνηση, τότε θα κινηθεί όλο το ΧΑΑ. Τα μισά του κέρδη τα έκαψε σήμερα και κάτω από το 843. Άντε τώρα άυριο να μας κάνει ένα doji η φάση και να περιμένουμε με άγχος το τριήμερο για να δούμε τι θα κάνουν οι κατσαπλιάδες.

Και επειδή προσπαθώ όσο μπορω να είμαι αντικειμενικός, τώρα ο σκόπελος είναι οι ξένοι πιστεύω. Γιατί ακόμα και η κυβέρνηση να θέλει συμφωνία, τώρα που τους έχουν πρήξει, και αυτοί κάνουν κουμάντο (επειδή έχουν τα λεφτά) και τους συμφέρει τους δανειστές να μας έχουν "παγωμένους", για παραδειγματισμό... Λυπάμαι, αλλά είναι αργά. Κάτι σαν τν Κύπρο, που είπαν όχι και την έφαγαν. Έτσι μου μυρίζει και σε μας. Θα πούμε ναι μετά από τόσο καιρό βλακείας (γιατί είναι βλακεία να παλέυεις 2-3 μήνες να πεισεις ότι η Τρόικα είναι παρελθόν και χθες να ξεφεύγει για τρόικα...) το ναι σε συμφωνία, και τότε θα βγει το λεπίδι για τον ΣΥΡΙΖΑ και την χώρα.

Εκτός και αν πλέον μιλάμε για ένα θέατρο χωρίς τέλος, και από μέσα και από έξω, που απλά ο καθένας πετάει την παπάτζα του και παρασκηνιακά όλα τρέχουν προς τη συμφωνία χωρίς κανένα αστερίσκο.

Θα δούμε.. Να δούμε και την απογευματινή ειδησεογραφία και την αυριανή συνεδρίαση.

μπαρμπαλιας είπε...

μαααα...απορω
αφου γουσταρει ο κυριαρχος λαος; εσενα τι σε κοφτει;;;αχαχαχα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Το Ίδρυμα Ωνάση θα χρηματοδοτήσει τις ελληνικές συμμετοχές σε μαθητικές ολυμπιάδες http://dlvr.it/B0n8jS
για τον austin

austin είπε...

Κώστα το άκουσα...Μην μου το θυμίζεις, μου πήρε ώρα να ηρεμήσω. Μου ακούμπησε πολύ ευαίσθητη χορδή αυτή η είδηση.

Κάτι για την ΕΕΕ. Κάνει doji στα ψηλά εδώ, έχει κάνει το marubosu πριν 8 συνεδριάσεις, κάνει εσωτερικά κεριά, έκανε hammer χθες. Ε κάνει και bearish engulfing σήμερα...Ε, δεν μπορεί, θα τα φάει τα μούτρα της κάτω! χεχε

Unknown είπε...

Τρομερή η συμφωνία που υπογράψανε.Τι,ούτε σήμερα δεν υπεγράφει...???

mixalis mixalios είπε...

Μα για να υπογραφεί πρέπει να καθαρογραφεί πρώτα αλλά κυρίως να συμφωνηθεί αφού πρώτα συζητηθεί...μην ανησυχούτε...θα έρθει συμφωνία μεγάλου βεληνεκούς...

mixalis mixalios είπε...

Έχω inside info...το boss είναι στην παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Τριανταφύλλου...Για να δούμε έπεσα μέσα?

Unknown είπε...

ΜΜ η συμφωνία θα έρθει πριν ή μετά την χρεοκωπία...?

michele είπε...

Δεν προλαβα ουτε αναρτηση να βαλω,η παρουσιαση του βιβλιου δεν ειναι αυτη ,ειναι μια κοπελα-φιλη που γραφαμε μαζι στο ιδιο site. Ερωτικου περιεχομενου το βιβλιο :))

mixalis mixalios είπε...

Α μάλιστα...σημειώνω λοιπόν: κοπέλα, μαζί, ερωτικού περιεχομένου...

mixalis mixalios είπε...

Συμφωνία θα έχουμε έτσι κι αλλιώς Μπάμπη... Άλλωστε και σε μια διαφωνία ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ότι διαφωνούμε...πιο πολύ με ανησυχεί πάντως η σημερινή δήλωση Τσακαλωτου ότι η συμφωνία μπορεί να επέλθει μόνο μετά από πολιτική Παρέμβαση των προσωπικοτήτων της Ευρώπης! Εμμένουν σε κάτι που έχει αποτύχει! Έχει πιθανότητες αν έχουν πράγματι διανύσει τα 3/4 της διαδρομής για το οποίο διατηρώ επιφυλάξεις...

mixalis mixalios είπε...

Κάνει και κάτι δηλώσεις η Λαγκάρντ όπως βλέπω στο Εuro2day οι οποίες...ουαουτσ...

Unknown είπε...

Μα πολιτική θα'ναι η συμφωνία,αφού θα έχει προηγηθεί χρεοκωπία εντός ευρώ...

austin είπε...

Έπρεπε να καλέσει και μένα... Να "ανταλλαξουμε" βιβλια

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους

http://images.clipartof.com/small/1176833-Cartoon-Of-An-Abc-Alphabet-Train-On-A-Rainbow-Royalty-Free-Vector-Clipart.jpg

mixalis mixalios είπε...

Κάνα τρενάκι για τα σύννεφα ποτέ περνάει για να το πάρω? Πληρώνω όσο όσο...

Telemeconference έκανε ο Τσίπρας με Ολαντ και Merkel! Αν τα πράγματα πήγαιναν καλά δεν θα χρειαζόταν αυτή...

giannhs kon είπε...

Χαχα
Καλησπέρα ΜΙΧΑΛΙΟ

Την αποψη μου την γράφω εδώ και εβδομάδες οσο επιτρεπουν οι ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ: ΤΟΥ www.freeforumstocks.blogspot.gr, ,,,,,, χαχα

austin είπε...

Βγαίνει και η λαγκαρντ και λέει για grexit. Κάτι μου λέει οτι αύριο θα ψωνίσουν στα χθεσινα χαμηλά επίπεδα για να είναι προετοιμασίασμενοι για δεύτερα... Άντε να το βλέπεις αύριο να πέφτει κι να μην πουλήσεις κάμποσα...

giannhs kon είπε...

austin υπάρχει και αυτή η λύση …………..χαχα

http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2012/08/pliktrologio-katw-apo-vrysi.jpg

mixalis mixalios είπε...

Τίποτα...Αύριο αγοράζουμε ΔΕΗ! Θα είμαι στημένος χαμηλά...

μπαρμπαλιας είπε...

παντως οι φανέ της μουλαρας
πουλουσασιν ,
οι αλλες τραπεζες ειχαν πολυ διαφοροποιημενη συμπεριφορα...
πολυ μπερδεμενα
και με την αποψινη ειδησεογραφια χαλια.
τωρα "η παμε κατα διαολου
"η προετοιμαζουν το σκληρο σερβιρισμα μετρων...
Γιαννακι διαλεξε

giannhs kon είπε...

καλησπέρα ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΑΣ

Διαλεγω ……………σκληρο σερβιρισμα μετρων ΜΕ ΔΩΡΟ τετραψήφιο ΓΔ πριν ΜΠΟΥΝ τα μαγιό στην ντουλάπα για του χρόνου χαχαχα

Όσο για την μεγάλη κυρία όπως όλες οι κυρίες θελει να κανει εντυπωσιακή είσοδο …………….

μπαρμπαλιας είπε...

και το κλου των ειδησεων αποψε.
οι κοκκινοκωλοι βρετανοι εκφραζουν την απεχθεια τους στους συρους προσφυγες στην Κω...
γιατι λενε οτι αυτοι τρωνε και οι προσφυγες κοιτανε .ρεντικιουλεςς.
το δημοσιευμα της φιλοελληνικης ντειλιμειλ....

μπαρμπαλιας είπε...

μπαι δε γουει
οι βρετανοι τουριστες οι ερχομενοι στην ελλαδα δεν ειναι και τοπ επιπεδου...
με πακετακια οικονομικοτατα καταλυουν και με βαλιτσες προπολεμικες....που εχουν μεσα κονσερβαρια......
αληθως αληθεστατα

giannhs kon είπε...

Δεν βρίσκουν κενό παγκάκι οι γλιτσιδες για αυτό διαμαρτύρονται …..είχαν καλομάθει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

καλησπέρα σε όλα τα παιδιά

giannhs kon είπε...

Που είσαι νεαρέ ?? όλα καλά ??
καλησπέρα

austin είπε...

http://bankingnews.gr/πολιτική/item/197741-υπέρ-μία-κοινής-εκλογικής-καθόδου-πασοκ,-παπανδρέου-και-δημαρ-«όχι»-από-ποτάμι.html

Καλησπέρα Γιάννη. Κάκιστη παλι η ειδησεογραφία. Απο την αλλη, πρώτη φορά είναι τόσο συντονισμένη η αρνητικη στάση των ξένων. Δεν έχει πει κανένας αξιωματούχος η θεσμός κάτι καλό... Ο Τσίπρας πολύ σίγουρος. Συνήθως υπήρχε ένας που έπαιζε τον καλό...που είναι αυτός τώρα;

Μέσα σε όλα αυτά δεν ξέρω πως να μεταφρασω αν είναι καλη η συνέντευξη του Σαμάρα αύριο, που λέει για να ενωθούν όλοι. Αν βάλεις στν εξίσωση τον Τσακαλώτο που λέει οτι η ρήξη για μς δεν είναι φετίχ και το παραπανω λινκ...τι να πω, παλι φρούδες ελπίδες έχουμε μου φαίνεται. Τι να πω...και φανταστείτε ότι συνεχίζουν και μου σφυρανε οτι είναι δεδομένη η συμφωνία... Ας ελπισουμε οτι τα ομόλογα δείχνουν το δρόμο για το ΧΑΑ....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

καλά είμαι εδώ τρεχάματα εχουμε παλαβασεί Γιανναρε..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Δε μπορώ να παρακολουθήσω ειδησεογραφία πια..δε βγάζουν άκρη ούτε αυτοί με τον εαυτό τους θα βγάλω εγώ.. ας γίνει ότι θέλει ας κάνουν ότι είναι να κάνουν να το ζήσουμε κι αυτό αφού ήταν γραφτό να γίνει και βλέπουμε.

michele είπε...

Παιδες πριν λιγο μπηκαααα ,ωραια η παρουσιαση βιβλιου ,αλλα ολη μερα στουςδρομους !!!

austin είπε...

Καλύτερα που ήσουν εκτός...δεν ειχαμε κατι το φοβερό σε εξελίξεις. Μια χρεοκωπια, κατι σε μη συμφωνία, κάτι σε διάψευση των χθεσινω δηλώσεων απο τους δανειστές. Το κλασσικό ποτ πουρί.

michele είπε...

Ε ,οπως ξερεις δεν δινω ιδαιτερη σημασια,εριξα μια ματια,ειδα οτι μας παρουσιαζουν ας πουμε ενα τυπου "τελεσιγραφο" μεχρι την αλλη Πεμπτη
καθως την αλλη Παρασκευη ειναι η πρωτη δοση του Ιουνιου

Υπενθυμιζω εδω,οτι δεν ειναι το καλυτερο βεβαια,αλλα οι δοσεις του ΔΝΤ μπορουν να "ομαδοποιηθουν" στο τελος του μηνα θεωρητικα ,χωρις κανενα προβλημα

michele είπε...

Αυτο το εχει κανει η Ζαμπια