Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΓΔ

X.A.A. LIVE 


                                                                  


                                                                            σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΓΔ : ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η ανοδικη αντιδραση απο τα χαμηλα της κοκκινης πλαγιοκαθοδικης ( 651,78 ενδοσυνεδριακο) ηταν εκρηκτικη και σε 3 συνεδριασεις ,ο δεικτης εφτασε τον ακμο 30 ημ διασπωντας ευκολα τις αντιστασεις των S στις 709 μον ,Υ στις 724 μον  και Ζ1 στις 757 μον .
 Η κινηση περιοριζεται απο την κατερχομενη Υ1 και απο την D στις 797 μον.
Ενδεχομενη ανοδικη υπερβαση τους ,θα προσδωσει ιδιαιτερη ορμη  για κινηση προς την R και ανοδικη διαφυγη και απ αυτην με ενδιαμεσο το επιπεδο των 825 μον ,θα κατευθυνθει προς τα τοπικα υψηλα των 858 σημειο οροσημο που αποδειχτηκε ανυπερβλητο κατα την διαρκεια των διαπραγματευσεων με τους πιστωτες.
Ψηφιση ενδεχομενης συμφωνιας απο τη βουλη ,χωρις ιδιαιτερες πολιτικες αναταραξεις μπορει να δωσει και μεγαλυτερα επιπεδα ,με προυποθεση την ανοδικη διασπαση της Ζ που εφ οσον επιτευχθει, θα εχει μεγαλο ογκο  και στοχο τις 947 μον.
Αντιθετα, η αρνηση υπερβασης των 808 μον αλλα και χαμηλοτερων επιπεδων και με οροσημο τις 756 μον θα επαναφερει την ταλαιπωρια στους επενδυτες του ελληνικου χρηματιστηριου. Εκ νεου απωλεια της Ζ1 θα επιφερει καινουργιες ανησυχιες και θα επανελθουμε επανεξεταζοντας την κινηση του σημαντικοτερου δεικτη.
Stop short 808 μον,stop long 754-756 

65 σχόλια:

giannhs kon είπε...

καλημέρα σε όλους

https://youtu.be/gK86-qKQFTc

profit είπε...

Καλημερα στα παιδιά καλημερα φιλε Γιάννη .
Τι έγινε θα τα πούνε κ πάλι κατα της 09:00;;;
Τι ζητάνε τα καλόπαιδα ...;

giannhs kon είπε...

καλημέρα ΓΙΩΡΓΟ

Ζητάνε να κουραστούμε εμείς για να μην μας νοιάζει τη ζητάνε …..χαχα

Ilias D είπε...

Kaλημερα Γιαννη.
Καλημερα Γιωργο.
Καλημερα παιδες.
Εμπεδωσαμε γιατι προσλαβαν τους απολυμενους στην ΕΡΤ;
Θα τους χρειαστουνε,ειτε τα βρουνε ειτε τα σπασουν.
Δεν ξερω αν πρεπει να δουμε ταμπλο σημερα αν κ αξιζει χαρις παιδειας.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους.μην πουλατε τα χαρτια σας.εγω πιστευω οτι συντομα θα τριβουμε τα ματια μας με τις τιμες των μετοχων.θα ειναι τυχεροι οσοι θα εχουν μετοχες σε αυτες τις τιμες.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Οπλα μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά για το πραγματικό "τρίψιμο", νομίζω ότι αργούμε ακόμα... Είναι εντονότατες οι διεργασίες. Και ως γνωστό, σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει, τώρα όμως τους βλέπω όλους με κατεβασμένη ουρά, επειδή για την ρητορεία τους και το πείσμα (και αυτών) να βγούνε στην εξουσία την πληρώνει (πάλι) ο λαός. Και επειδή αυτοί το παίζουν ότι δεν είναι λαμόγια σαν τους άλλους, δεν ξέρω πως μπορεί να σκάσει αυτό.

Όπου και αν "κοιτάξεις" καραδοκεί... "αγγούρι".

Για να δούμε...Κυνηγάμε ένα θετικό σενάριο καιρό τώρα και σήμερα πάλι δεν πιστεύω ότι θα βγει λευκός καπνός. Πως να υπογραφούν 11-12 δις μέτρα? Όπως και να έχει αυτό δεν υπογράφεται, ότι και όποιος και αν είναι. Δεν τον θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ, χώρια ότι πάσχουν από "μακαρθισμό", άρα έβλεπαν την αριστερή κυβέρνηση επιφυλακτικά, έλεγαν και οι Συριζαίοι όλες αυτές τις μπαρούφες και έχασε τα πάντα. Του λένε φύγε, από κυβέρνηση ή και από το ευρώ.

Για να δούμε...

ChristosC είπε...

Καλημέρα όλη μέρα στους φίλους.
Austin, σωστές οι σκέψεις σου παραπάνω. Μόνο που εγώ πιστεύω ότι θα βγεί θετικού υπόβαθρου καπνός...μα άσπρος μα λίγο γκρίζος.....θα βγεί.
Οπότε συμφωνώ με τον ΟΠΛΑ σχετικά με τις (θετικές) εξελίξεις στο ΧΑ.
Καλή συνεδρίαση (κερδοφόρα φυσικά, εννοώ) να έχουμε.

austin είπε...

Οι προεντολές είναι κομματάκι περίεργες...

paolostar είπε...

http://bankingnews.gr/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1/item/201992-%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CF%80%CE%B1-13-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-23-,-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7.html

Άντε να δοκιμάσουμε και εμείς η φτψχολογιι τον αστακό.....πήξαμε στο μακαρονι....γειά σου ρε Τσίπρα...viva la revolucion!!!!
Καλημέρα παίδες.

paolostar είπε...

*φτωχολογιά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημερα σε όλη τη παρεα

Ilias D είπε...

Eπποικοδομητικες οι συζητησεις στα τεχν. κλιμακια.
???

michele είπε...

H αγορα,καθως τελειωνει και ο χρονος ,δειχνει να πιεζει προς την κατευθυνση της λυσης

Ilias D είπε...

Απαντώντας, τέλος, στην ερώτηση τι μπορεί να συμβεί αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπογραμμίζει: «Το εκλογικό σώμα δεν έδωσε εντολή στον πρωθυπουργό να συγκρουσθεί με την Ευρώπη και κανείς δεν μπορεί να ζορίσει την βούληση ενός λαού. Αν ο Τσίπρας αφήσει να παγιδευτεί μέσα στις εσωτερικές λογικές του ΣΥΡΙΖΑ και στην αυταπάτη μιας πανευρωπαϊκής σύγκρουσης -της οποίας δυσκολεύομαι να κατανοήσω τα περιεχόμενα - τότε θα προκύψει, με έντονο τρόπο, ένα θέμα δημοκρατικής νομιμότητας. Η έκτακτη ανάγκη, τώρα, είναι να εξασφαλισθεί αμέσως ένας συμβιβασμός και να αποφευχθεί το βάραθρο. Η αντιπολίτευση θα δώσει την συμβολή της, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣΟΚ, αν ο πρωθυπουργός φανεί ειλικρινής. Οι διχασμοί στον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι δικό του πρόβλημα».

ArTaXiA είπε...

Μήπως είναι ώρα να εγκαταλείψουμε το ευρώ; Είναι και καλοκαίρι, κάπου θα τη βγάλουμε πεντ-έξι εβδομάδες μέχρι να καταλαγιάσει το θέμα.... Ε; Ε;

profit είπε...

πούλησαν Τομσεν κ Νταιζεμπλουμ και τωρα πεφτει χα χα

Λευτερης είπε...

http://energypress.gr/news/dihos-mikri-dei-kai-admie-den-yparhei-symfonia-diaminyoyn-oi-daneistes

michele είπε...

Θα χοροπηδαει απ τη χαρα της η Ευρωπη αν το εγκαταλειψουμε ,τετοια βοδια που ειμαστε. Τα καρκινωματα πρεπει να τα αφαιρεις απ το συστημα


ετσι κι αλλιως σε καμμια παραλια θα τη βγαλουμε

michele είπε...

Λευτερη ,η περιπτωση της ΔΕΗ ανηκει στο ενεργειακο κομματι που εμπιπτει σε κοινοτικες οδηγιες και θα πουληθει πιστευω η μικρη,οτι και να λεει ο ΛΑΦΑ

Απ την αλλη ,οσον αφορα τα 5 δισ που πουλαγε ο Χατζηνικος μεσω της εφημεριδας του ΑΓΟΡΑ πριν 1,5 μηνα ,επεσε τοτε κραξιμο στο τουιτερ

Τωρα ηρθε χθες ο Λαφα και λεει ,δεν υπαρχουν αγελαδες να γενναν λεφτα .Ναι αλλα ο Χατζηνικος ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ εκεινο το Σαββατο στους χαχολους.

Γι αυτο ,μερι να βαρεθω θα ΚΡΑΖΩ λαμογια πολιτικους ,δημοσιογραφους και χαχολους ψηφοφορους. Μετα θα αποσυρθω :))

giannhs kon είπε...

Σιγά μην αποσυρθείς ….χαχα

michele είπε...

Απο το..κραξιμο ρε Γιαννη χαχχα


Νέα αύξηση του ορίου του ELA για τις ελληνικές τράπεζες αποφάσισε η ΕΚΤ

giannhs kon είπε...

χαχα
αυτό εννοώ και εγώ

michele είπε...

Guardian
‏@GuardianUS
Greek crisis: Creditors give Alexis Tsipras an ultimatum - live updates http://trib.al/47H2IOs

Τελεσίγραφο

michele είπε...

Αμεταβλητο τελικα το ELA ,τωρα τελευταια ,αλλα μας λενε ετσι αλλα γιουβετσι με τον ELA

ECB SAID TO LEAVE GREEK BANKS' ELA CEILING UNCHANGED

Ctsam είπε...

Θα μας κανουν τα νεύρα τσαταλια...
κανένας δεν ξέρει δηλαδη τι γινεται ? περιεργο μου φαινεται...
αν και θεωρώ πως αν υπηρχε πιθανοτητα για ατυχημα θα πεφταμε χωρίς αύριο αλλα δεν ξέρω όλα ειναι πιθανά πλέον.....

austin είπε...

Είπαν ότι είναι έτοιμο το staff level agreement. Το οποίο θα κατατεθεί στο Eurogroup και αν δεν υπάρξει κάποια ΑΝΑΤΡΟΠΗ πάμε καλά.

Τώρα.. εδώ στέκεται.

Λευτερης είπε...


Το ατύχημα δεν προβλέπεται.
Σίγουρα όταν κάνεις τόσο σοβαρές διαπραγματεύσεις για την χώρα σου σε ελάχιστο χρόνο υπαιτιότητα σου, είσαι το θύμα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αποροφηση εντολων πωλησης κι μετα απογειωση,μηνπουλατε

Λευτερης είπε...

Όσοι στην ΝΔ θέλουν αλλαγή αρχηγού, δεν φτάνει να το λένε,
αλλά να προτείνουν και πρόσωπα που θα πάνε την ΝΔ στο 28-30%
Φέρετε σοβαρά, στην σκέψη σας, ποιος δύναται??????
Βλέπετε κάποιον?????????

Λευτερης είπε...

ΕΥΔΑΠ δύναμη

Λευτερης είπε...

Όποιος διαβάζει Ε.Γ μόνο επιτυχίες γράφει.

michele είπε...

Αν φιλταρει κι αυτα που διαβαζει ακομα καλυτερα Λευτερη! Ασανσερ εχουμε γινει σημερα μας δωσανε ενα κειμενο. Δεν φαινεται και τοσο χαλια με πρωτη ματια. Εχει γινει πολιτικο το θεμα. Οπως και να εχει το τιμημα στην οικονομια ειναι βαρυ. Τωρα που φαγαμε και το ξυλο της αρκουδας,ακομα βαρυτερο.

austin είπε...

Το θέμα είναι ότι είμαι με παρέα (τι νομίζετε? Ότι δεν θα έκανα πολλά σχόλια, ή δεν θα σε έπαιρνα εσένα Μιχάλη τηλέφωνο? χαχα) και έχασα την ΕΥΔΑΠ...Δεν πειράζει, ας πάνε καλά τα πράγματα και όλα καλά.

Βέβαια, καλά θα πάνε βραχυπρόθεσμα για εμάς...Μεσοπρόθεσμα δεν βλέπω φως (τύπου προβολέα, όχι αυτό φακού τσέπης) όπως και αυτά που λέμε καιρό για πλήγμα στην οικονομία.

Δεν ανησυχώ όμως πολύ, γιατί αρκετοί "σύντροφοι" τα βλέπουν όλα ωραία. Και όπως είπε ένας φίλος (τζιμάνι), αυτοί που έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω, θα αναγκαστούν να τα ξοδέψουν στην αγορά για να ζήσουν, οπότε θα έρθει η ανάκαμψη και ας έχουν οι επιχειρήσεις υψηλή φορολογία. Ουφ! και μου έφυγε ένα βάρος.

austin είπε...

Εκεί δίπλα ο ΠΛ λέει για αύριο ή μεθαύριο για συμφωνία. Θα μας αφήσουν αναγκαστικά με χαρτιά το ΣΚ...και άντε βγάλε άκρη. πωωω κακή φάση, γιατί αν έρθει και έχει αρκετές απώλειες? τσπ θα δούμε.

Άσε που δεν μου αρέσει καθόλου η φωτό που έχει βάλει ο ΠΛ....

michele είπε...

Ειπα κι εγω που χαθηκε ο ..λαλιστατος Αustin .

austin είπε...

χαχα!
Είχαμε καιρό να δούμε τέτοια μέρα πάντως. Να κάθεται για κάμποση ώρα με πολλές μετοχές με μικρή άνοδο η πτώση...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εγω παντως που δεν κανω ιδιαιτερα για να βγάζω, πιστεύω οτι ειναι καλο να βάλω τιποτα στην τσέπη και βλέπουμε μέχρι να πέσουν οι υπογραφές...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ξεχωριστή πρόταση κατέθεσε ο Γιάννης Βαρουφάκης στο Eurogroup | .......
Mα τι γίνεται..????

michele είπε...

Ειχε επικονωνια με Παυλοπουλο ο Τσιπρας ,δεν μου πολυ αρεσει αυτο,γιατι;;

μπαρμπαλιας είπε...

ο Πακι γνωριζει τα κολπα των διορισμων...
εξου και η συνδρομη στον Μπαντερας

μπαρμπαλιας είπε...

τραβουσιν τα δεικτοβαρη...
αν δεν υπαρχει συμφωνια ξεφορτωνουσιν οι κατεχοντες ;

Ctsam είπε...

εγω παντως μειωσα θεσεις καλού κακού και βλέπουμε στη συνέχεια...

Ilias D είπε...

Τωρα τον επιασε ο πονος να ενημερωσει τον ΠτΔ;
Μηπως απο το ζορι του;
Αυτα εχει το παιχνιδι αν δεν διακοπτεις την 3ημερη στη Μοσχα για να διαπραγματευτεις.
Που ειναι η Ραχηλ τωρα που την χρειαζεται ο Αρχηγος;
Τυποσε αλανι 30 δις,πεταξε τα στα μουτρα της ψιλομυτας,κρατα κ λιγα για τα εκτος εδρας των νεοπροσληφθεντων της ΕΡΤ ...

Ilias D είπε...

...κ λιγα για καμια εμφανιση της Αυτοκρατειρας με την κουστοδια της στο εξωτερικο ...

μπαρμπαλιας είπε...

γερα Λιακο

Ilias D είπε...

O πατριωτης ο Αντιπροεδρος τ Βουαλης γιατι δεν δινει τα χρωστουμενα να βοηθησει το κρατος;

Ilias D είπε...

Γιεα σου Ηλια ΑΡΧΟΝΤΑ.

michele είπε...

Μπορει να τον ενημερωσε τον Πακη,αν δεχεται να θεσπισει ΠΝΠ

Τουσκ: Εχω διαίσθηση για happy end με την Ελλάδα

Ilias D είπε...

Ο Τσίπρας φέρεται να «απείλησε» τους εκπροσώπους των θεσμών ότι θα παραιτηθεί - Ζήτησε στήριξη για την έγκριση της συμφωνίας
25/06/2015 - 16:05 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail
Όπως όλα δείχνουν ο Τσίπρας παίζει το τελευταίο του χαρτί
Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να «απείλησε» τους ηγέτες ότι θα παραιτηθεί, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να καταλήξουν οι δύο πλευρές εγκαίρως σε μια συμφωνία.
Αυτό αναφέρουν διαρροές, που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, από τις Βρυξέλλες, με τις πηγές, όμως, να κάνουν λόγο για «απειλή» που στόχο είχε το εσωτερικό του κόμματος τους.
Όπως όλα δείχνουν ο Τσίπρας παίζει το τελευταίο του χαρτί, απέναντι τόσο στους σκληροπυρηνικούς του κόμματός του όσο και στους εκπροσώπους των τριών θεσμικών οργάνων.

www.bankingnews.gr
Αλεξάνδρα Τόμπρα
Αλεξάνδρα Τόμπρα
Δημοσιογράφος

michele είπε...

http://edition.cnn.com/videos/tv/2015/06/25/exp-quest-means-business-greece-anna-michel-asimakopoulou.cnn


Εξαιρετικα τα Αμερικανικα της Μισελ

Ilias D είπε...

Να την παρει ο Αλεξης για διερμηνεα ..
χαχα

ChristosC είπε...

Τι εξαιρετικά βρε Mike? Απολύτως τέλεια. Παίζει να είναι η μητρική της γλώσσα.

Ilias D είπε...

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/970541/tousk-exo-tin-aisthisi-oti-tha-exoume-aisio-telos

michele είπε...


*EUROGROUP MEETING HAS BEEN INTERRUPTED: EU OFFICIAL


Γεννηθηκε και σπουδασε εκει νομιζω Χρηστο

michele είπε...

#Eurogroup waits for #Greece to come back with better proposal ~EU official

Θελουν καλυτερες προτασεις ,πεφτουν οι σφαλιαρες βροχη

austin είπε...

Άντε ρε σεντρικ!

michele είπε...

Μπροστα 1,5 μοναδα σταθερα το συμβολαιο του FTSE

austin είπε...

Θεωρώ δεδομένο ότι απόφαση θα παρθεί το σκ...

Και εκεί που λέγαμε να μην είμαστε και τίγκα φορτωμένοι το σκ, θα βρεθούμε να ψαχνόμαστε αύριο τι να κάνουμε.

michele είπε...

Μενει ΕΥΔΑΠ -ΤΙΤΚ- ΛΑΜΔΑ-ΦΡΛΚ ,δεν θα αλλαξει πολυ

austin είπε...

Ένα ορθογώνιο σήμερα στην ουσία. Πάλι καλά γιατί με όλα αυτά που ακούστηκαν θα μπορούσαν να κάνουν πιο χοντρό παιχνίδι.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Σύμφωνα με το CNBC το #Eurogroup άρχισε και πάλι

austin είπε...

Γιούνκερ: Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε φθάσει σε συμφωνία

με πράξεις στο συμβόλαιο πάνω από 3,5-4 μονάδες.

michele είπε...

Ειχε δικιο η Ελενη η Βαρβιτσιωτη η μονη που ειπε για ..διαλλειμμα

dubaiprojectmanager είπε...

Καλησπερα στην παρεα. Μολις εφθασα σπιτι απο την εργασια ετοιμαζομενος προς διημερην αναπαυλα. Πισινα , γυμναστηριο ξενοδοχειου και Ιταλικο ρεστ. 1εςεπιλογες στη λιστα.Και παρεα σας φυσικα φιλοι.

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση Νικολα και φιλοι .. Καλη αναπαυλα ,φανταζομαι μπολικη ζεστη θα εχεις εκει