Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

SSE SHANGAI

X.A.A.ΚΛΕΙΣΤΟ


SSE SHANGAI Composite ( Three dead soldiers) 
και 
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ..

Κινηση καταρρακτης ,στο σπασιμο της κινεζικης φουσκας. Η καθοδικη διασπαση της πλαγιοανοδικης γραμμης τασης R ,με το δευτερο πτωτικο gap εδωσε το short σημα και η καθοδικη διασπαση και της Α ,επισης με πτωτικο gap επιταχυνε την κινηση.
Προκειται για την σπανια περιπτωση τριων καθοδικων gaps ( three dead soldiers) που δινει συνεχεια στην κινηση.
1000 μον πιο κατω και συγκεκριμενα μετα το ανοιγμα της χτεσινης συνεδριασης 
η ειδηση οτι 

η αστυνομια ,ανακρινει καποιους για παρανομο short selling,"γυριζει" τον δεικτη με τελικο κλεισιμο +5,76% .
Υπαρχει πιθανο ενδεχομενο μια τεχνικης ανοδικης αντιδρασης μεχρι τις 4100 της Α ,για εξομαλυνση των πιεσμενων ταλαντωτων,αλλα η ταση προς τα κατω ειναι ισχυρη.

..........................................................................................................................

Από τον Βηματοδότη.

Υπάρχει ένα σοβαρό κατηγορητήριο για τον Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο ευθύς αμέσως σας το εκθέτω.
Κατ' αρχάς γίνεται σε όλους αντιληπτό ότι η  διαπραγματευτική «δεινότητά» του έφερε τη χώρα στον γκρεμό.
Διενήργησε την πιο γελοία διαπραγμάτευση, εξαντλώντας όλα τα πλεονεκτήματα της χώρας.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, στους πέντε μήνες που ήταν υπουργός Οικονομικών ή άλλως «τσάρος της Οικονομίας», έφυγαν από τις τράπεζες 45 δισ. ευρώ σε καταθέσεις.
Τα τραπεζικά ενέχυρα από 45 δισ. ευρώ εξαντλήθηκαν στα 5-6 δισ. και όλα αυτά, όπως σας ανέφερα παραπάνω, μέσα σε πέντε μήνες.
Αλλά να 'ταν μονάχα αυτά;

Απέτυχε παταγωδώς στις προβλέψεις και στις εκτιμήσεις του.
Προέβλεψε φέρ' ειπείν ότι θα κατέρρεαν οι αγορές και ότι θα λύγιζαν οι Ευρωπαίοι υπό την απειλή του Grexit και τίποτα απ' αυτά δεν συνέβη.
Ανέπτυξε την ιδέα ότι μπορούν να βρεθούν λεφτά από την Κίνα, τη Ρωσία, τη Βενεζουέλα, αλλά ούτε ένα ευρώ από τις χώρες αυτές εμφανίστηκε, με μια μικρή εξαίρεση των Κινέζων με 250 εκατ. ευρώ σε έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου.

Πληρώνοντας τις δόσεις 7,5 δισ. ευρώ του ΔΝΤ, στέρησε 7,5 δισ. ευρώ ρευστότητας από τη χώρα.
Αφαίμαξε τα αποθεματικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των ασφαλιστικών ταμείων και των δημόσιων οργανισμών, πήγε να κάνει τον τσαμπουκά στους δανειστές με τη χώρα χρεοκοπημένη, δεν φρόντισε εγκαίρως για την ανανέωση εντόκων γραμματίων του Δημοσίου, με αποτέλεσμα να τα αφήσουν να λήξουν και να πληρωθούν στους ξένους.

Θέλετε κι άλλα ώστε να συμπληρωθεί πλήρως το κατηγορητήριο;

Φέρει, πώς να το κάνουμε, ο κ. Βαρουφάκης ακέραιη την ευθύνη για την απόλυτη απομείωση της τραπεζικής περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου που από 16 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο σήμερα κινδυνεύει να μηδενιστεί.
Υπονόμευε κάθε φορά τη χώρα όταν έφθανε κοντά σε συμφωνία, υπέβαλλε στους δανειστές μας ανεδαφικές, σχεδόν γελοίες προτάσεις (καλωδίωση τουριστών για τον ΦΠΑ στα νησιά, φόρος λίπους, κόφτης εξόδων κ.τ.λ.) ως αντιστάθμισμα μέτρων, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα απορριφθούν.
Και το χειρότερο απ' όλα; Οι αμερικανοί φίλοι του, οι συνεργάτες του επιφανείς οικονομολόγοι, εργάζονταν παράλληλα συμβουλευτικά σε ξένα ερευνητικά funds!

Αλήθεια, τι απαντά σε όλα αυτά ο οικονομικός καταστροφέας της πατρίδας μας και όλοι αυτοί που τόσο καιρό τον υποστήριζαν;
Θα είχε ενδιαφέρον εάν τολμήσουν να δώσουν απαντήσεις τι θα πουν, και είμαι έτοιμος να ακούσω...
Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι άμοιροι ευθυνών αυτοί που τον τοποθέτησαν σε αυτή τη θέση, τον ανέχτηκαν, τον προέβαλαν ανά τον κόσμο και υλοποίησαν πολλές φορές τις (καταστροφικές για τη χώρα) προτάσεις του.

Οι γερμανοτσολιάδες του Μέισον
Τελικά θα πρέπει κάποιος να τραβήξει το αφτί του περιβόητου δημοσιογράφου του Channel 4 Πολ Μέισον και απορώ πώς ακόμη δεν έχει παρέμβει η (κατά τα άλλα λαλίστατη για το δημοψήφισμα) ΕΣΗΕΑ (έστω με μια ανακοίνωση αποδοκιμασίας), τη στιγμή που φθάνει στο σημείο να αποκαλέσει τους υποστηρικτές του «Ναι» στο πρόσφατο δημοψήφισμα...«γερμανοτσολιάδες».

Να υπενθυμίσω όμως μερικά πράγματα για τον ταλαντούχο κ. Μέισον.
Θεωρείται ο βασικός υποστηρικτής των κυβερνητικών θέσεων και θερμός υποστηρικτής του Γιάνη Βαρουφάκη, που προθύμως μάλιστα θέλησε να γράψει τον πρόλογο του βιβλίου του.
Ο κ. Βαρουφάκης του έστελνε συνεχώς σημειώσεις με τις ιδέες και τις προτάσεις του και τις δημοσιοποιούσε αυτός ως αποκλειστικότητες. Πολλές φορές, πολύ πιο πριν από τους δανειστές...

Πάνε περίπατο οι κόκκινες γραμμές
Με τα μούτρα στην επίτευξη συμφωνίας έπεσε ο νέος υπουργός Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος, όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου από τις Βρυξέλλες.
Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να διαγράψει τις περιβόητες «κόκκινες γραμμές» του προκατόχου του, με σκοπό να συναντήσει τις γραμμές των δανειστών και να ζητήσει νέο πρόγραμμα με σκληρούς όρους.

Βρίσκεται, μαθαίνω, σε ένα δωμάτιο και γράφει και σβήνει, έχοντας μαζί του και γάλλους τεχνοκράτες (ευγενική προσφορά του γάλλου υπουργού Οικονομικών) που τον βοηθούν ώστε να μην έρχονται οι προτάσεις του σε σύγκρουση με αυτές των δανειστών, που απέδειξαν ότι δεν μπλοφάρουν.

Πάντως, μου λένε επίσης, ότι οι ενέργειες Τσακαλώτου δημιουργούν νέα γεγονότα και ίσως να μη χρειαστεί να γίνει και Σύνοδος Κορυφής το Σαββατοκύριακο και έως την Παρασκευή θα συγκληθεί το Eurogroup.
Το θέμα είναι ποιο είναι το ακριβές ποσό που ζητεί η Αθήνα και ότι όλα θα πρέπει να έχουν τελειώσει ως τις 20 Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία πρέπει αν πληρωθούν τα 3,45 δισ. ευρώ στην ΕΚΤ.


Εξυπακούεται βεβαίως ότι θα υπογραφεί η συμφωνία (κάτι όμως που ακούσαμε πολλές φορές τους τελευταίους πέντε μήνες...) και θα πρέπει να εγκριθεί και από την ελληνική Βουλή.

www.vimaonline.gr.

42 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους

giannhs kon είπε...

Χαλκός Προθεσμιακά - Sep 15 (HGU5)

2,552 +0,25%


Κακάο ΗΠΑ Προθεσμιακά - Sep 15 (CCU5)

3.282,00 +1,22%



Κακάο Λονδίνου Προθεσμιακά - Jul 15 (LCCN5)

2.166,00 +0,19%

Ilias D είπε...

Kalhmera Γιαννη.
Καλημερα παιδες.
Πριν απο μερικα χρονια βγαζαμε κ χαλκο απο Ελληνικη μετελλουργια η οποια τροφοδοτουσε τα καμινια της κ τις λεκανες ορυκτα απο Ελληνικα μεταλλεια ..Ασημι ....Αντιμονιο ...Χρωμιο Νικελιο Αλουμινιο ...κ πολλα ακομα.
Τωρα μονο Νικελιο κ Αλουμινιο.
Χρυσαφι δεν βγαινει ακομα γιατι οι τωρινοι φωστηρες(κ εκεινη η ανεκδιηγητη Μπιρμπιλη,ναι αυτη που γνωρισε το παιδι στο γυμναστηριο)επιτρεπουν (η βρηκαν συμπαραστατες) σε μια χουφτα χασισοκαλειεργητων να φρεναρουν τις εργασιες.
Τι δουλεια εχουν οι χασισοκαλειεργητες;
Εχουν,εχουν.
Θυμαμαι εκεινους τους αγροτες της Χαλκιδικης με τις γεωτρησεις που ενω ειχαν πουλησει τα χωραφια για οικοπεδα μετα πουλουσαν το ρευμα που τους χορηγουσε η ΔΕΗ (με μειωμενο τιμολογιο)για την αντληση του νερου ....τους εκοψε λοιπον η ΔΕΗ το ρευμα γιατι δεν το πληρωναν(ναι αυτο που μεταπουλουσαν σε αυτους που ειχαν κτισει αυθερετα) ....κ κοντεψαν να ισοπεδωσουν το Υπουργειο Μακεδονιας Θρακης.

Ilias D είπε...

Καποιοι επιχειρηματιες εχουν προσλαβαν σεκιουριταδες να φυλανε τα γραφεια τους ...
Οι ΗΛΙΘΙΟΙ τους υποχρεωσαν με τις ενεργειες τους να κρατανε τις εισπραξεις στα γραφεια τους ...
Την στιγμη που ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ λαος στεναζει στα ΑΤΜ ...
Κ ο ΜΑΛΑΚΑΣ απολαμβανει τις μπυρες του κ παραστασεις στο Ηρωδιο.

Ilias D είπε...

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/491861/pos-borei-kai-gelaei-akoma-o-k-varoufakis-/

Εγω δεν ειμαι μελος της ΕΣΗΕΑ ....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα καλημέρα.

Όταν αναρωτήθηκα στο ιστολόγιο μου γιατί άραγες τα τραπεζικά καταστήματα είναι κλειστά για καταθέσεις και πως ακόμη και μεγάλες επιχειρήσεις όπως τα ΕΛΠΕ κρατούν τις εισπράξεις από τα βενζινάδικα inhouse, βγήκε κάποιος από δω μέσα κι είπε πως "από πρώτο χέρι" γνωρίζει πως οι τράπεζες δέχονται καταθέσεις.

Τι να πιστέψω ρε παιδιά;

Πείτε μου δηλαδή σεις που ξέρετε καλύτερα.

μπαρμπαλιας είπε...

Ασφαλιστικό: Oι ανατροπές σε συντάξεις-όρια ηλικίας

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1347652/asfalistiko-oles-oi-anatropes-se-syntaxeis-oria.html

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΑ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ..
ΤΩΡΑ;;;

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα Μπάρμπα

dubaiprojectmanager είπε...

καλημερα στην παρεα. Που πανε τα παιδια καλε; Ειναι φιλοι μας οι γερμανοι λεμε....
http://www.newsit.gr/ellada/eidiseis-capital-control-vroxh-aitiseis-diavatiria/415912

dubaiprojectmanager είπε...

Εχω μια απορια.... Ο λαος ψηφισε οχι στην προταση των ευρωπαιων. Αυτη η προταση η δικη μας που πηγαμε χθες ειναι καλυτερη; Κι αν ειναι και δεν τη δεχθουν οι ευρωπαιοι τι θα γινει; Κι αν δεν ειναι τοτε προς τι το δημοψηφισμα;
Πολυ δουλεμα ανεχομαστε μου φαινεται...

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους .Υπαρχουν εδω ανθρωποι που εχουν σχεση με τα τραπεζικα,αν ξερουν να μας πουν.
Νομιζω οτι οι τραπεζικες εργασιες ειναι πολυ περιορισμενες,απλα ενδεχομενως φοβουνται και κουρεμα

αν και απο την αιτηση στον ESM φαινεται οτι μαλλον αποφευγεται .
Πανε νε φορτωσουμε

κανα 12 δισ στους φορολογουμενους για ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων επειδη ΤΑ ΕΞΥΝΕ ο εγκληματιας Μπαρουφακης

και ολο το ασκερι

michele είπε...

Για την ιστορια ,οντως η αντιδραση του SSE συνεχιζεται και το πρωι εκλεισε στις 3877 μον στο +4,54%

ArTaXiA είπε...

Κατ εμέ θα κόστιζε λιγότερο να έκλειναν οι τράπεζες. Εννοώ ως δημόσιο, όχι ως καταθέτες. Ρευστοποίηση ενεργητικού, αποζημίωση καταθετών, και εις άλλα με υγεία.

ArTaXiA είπε...

Αν μου βρεις το νέο sorting point θα σε χρίσω grand guru.

giannhs kon είπε...

Ρε παιδιά τον Λαφαζανη τον βρήκαν που τον έψαχναν

Καλημέρα και πάλι σε όλους

giannhs kon είπε...

τον βρήκαν ..χαχα …….. προσήλθε στην βουλή τελευταίος με καθυστέρηση 1ωρας

Άχθος είπε...

@ Artaxia...

Μπορείς να το κάνεις νιανιά...(σχετικά με τράπεζες)

Ilias D είπε...

Κρεμαστηκαμε στ αρχιδια του Βαρουφακη αν θα ψηφισει η οχι.
Κοψτα να πεσουμε ρε ΜΑΛΑΚΑ ...αν εχεις.

Ilias D είπε...



George Kessarios
‏@GKesarios
Σύντροφοι σας μπέρδεψαν …

Τελικα η ερωτηση του
δημοψηφισματος ηταν:
Σας φτανουν τα μετρα η θελετε
κ αλλα;
ΝΑΙ Μας φτανουν
ΟΧΙ Θελουμε κ αλλα.

Ilias D είπε...

Tουλαχιστον εχουμε χιουμορ.
Ατελειωτο χιουμορ.

http://www.protothema.gr/politics/article/491912/sokarei-to-diadiktuo-i-upografi-tsakalotou/

μπαρμπαλιας είπε...

Η κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμμία άλλη επιλογή στην κρίσιμη αυτή συγκυρία από το να απορρίψει τον εκβιασμό των «θεσμών» για την επιβολή ενός προγράμματος λιτότητας, απορρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεων, αναφέρει το κείμενο με υπογραφές των Στάθη Λεουτσάκου, Αντώνη Νταβανέλου, Σόφης Παπαδόγιαννη, Κώστα Λαπαβίτσα και Θανάσης Πετράκου.

απο το κυριο αρθρο του Πετραν...

μπαρμπαλιας είπε...

και οι πετρες της βουλης ραγισαν
απ το αντρίσιο κλαμα του Αλεξη.

«Αν δεν υπάρχει δεδηλωμένη, δεν συνεχίζουμε» -Βούρκωσε ο Τσίπρας

Πηγή: iefimerida.gr

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Harry προφανώς ο ΑΡΤΑΧΙΑ εννοεί κλειςιμο τραπεζών και αποζημίωση καταθετών με μέγιστο 30.000 για όσους κουρευτούν. Με την ίδια λογική φςσώνουμε και κάθε μορφή θεματοφυλακής, μιας και η αποζημίωση ειναι η ίδια για ολους που εχουν πανω απο αυτο το πόσο.

Άχθος είπε...

Όλα αυτά σε χώρα του δυτικού κόσμου ή της υποσαχάριας Αφρικής???

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Και μονο γεωγραφικά να το πάρεις ειμαστε καπου στη μεση ;)
Υπό μην, τη Δευτέρα θα ξερουμε.

Καλο Σ.κ. Σε ολους, ελπ´ιζω τα νέα να ειναι ευχάριστα.

ArTaXiA είπε...

Αλεξ, ο θεματοφυλακή είναι πλήρως διαχωρισμένη από την περιουσία της εκάστοτε τράπεζας. Αλλοίμονο αν ο κάθε εκκαθαριστής μπορεί να βάλει χέρι σε τίτλους τρίτων ή θυρίδες.

Ilias D είπε...

Η Ραχλ κ δεν στηριζει την κυβερνηση ...
κ Ευρω ΔΕΝ τυπωνει.

Ilias D είπε...

k kατι που ξεχασα να αναφερω τοσες μερες.
Η γραμμη της Αγκυρας προς τους μουσουλμανους της Θρακης ηταν το ΟΧΙ.
Γραμμη η οποια τηρηθηκε μεχρι κεραιας.
Αυτα προς τους Υπερ πατριωτες κ ολους τους γιαλαντζι αριστερους.

ArTaXiA είπε...

Έτσι. Να βάλουμε τα πράματα στη θέση τους. Εντωμεταξύ τζιμάνια μου όλα καμώνεστε πως τα γνωρίζετε, μια απάντηση για το εαν οι τράπεζες δέχοντσι καταθέσεις, δεν δώσατε. Δεν πειράζει. Αγάπη μόνο!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Απο το. http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=14880&la=1

Βρήκα το εξης :

• Καταθέσεις σε ΑΤΜ, Κέντρα Αυτομάτων Συναλλαγών (Κ.Α.Σ) και στα Ταμεία των Καταστημάτων της Alpha Bank που λειτουργούν κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας (ΦΕΚ Α΄ 66/30.6.2015).
• Αιτήσεις για έκδοση νέων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών (ΦΕΚ Α΄ 66/30.6.2015).
• Πληρωμές μη ηλεκτρονικές σε λογαριασμούς καταθέσεων που τηρούνται στην Ελλάδα (ΦΕΚ Α΄ 66/30.6.2015).

Τώρα βεβαια αν μου πεις οτι πήγες κ έφαγες πόρτα, δεν θα μου κανει καμία εντύπωση....

michele είπε...

Καλησπερα,καλησπερα .Ολη ημερα εκτος ,σε ραντεβου χαλαρωτικα και μη .Και προσπαθειες ενημερωσης απο επιλεκτα στελεχη του δημοσιογραφικου κοσμου

Θα μου φαινοταν περιεργο να ΜΗΝ δεχονταν καταθεσεις ,ο Αλεξ μας ξεδιαλυνε ΕΓΓΡΑΦΩΣ το θεμα .
Τωρα αν πηγαινε o Αrtaxia και αρχιζε τιποτα περιεργειες στο φυλακα ,πολυ θα θελα να ημουν απο μια μερια.

Προεχουν τωρα οι συνταξιουχοι που εχουν και πολιτικο κοστος

michele είπε...

Για τον Μπαρουφα τι να πω. Μια φορα κατσαπλιας και τσαρλατανος ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τσαρλατανος

Την κανει σημερα και ενω γνωριζει οτι ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ

στελνει επιστολη με το ναι .

Ποσο παπαρας

austin είπε...

Και μαζί με τον βαρουφακη, έχουμε και τη ζωή...

Τι κάνει ωρε παιδιά...το δημοψήφισμα δεν τηβ ενόχλησε, την ενόχλησαν οι δύο συνεδριάσεις σε μια μερα

michele είπε...

θα μας ξενυχτισει λες Austin;

Unknown είπε...

καλησπερα σε ολη τη παρεα
φιλε αρταχια, οι καταθεσεις γινονται κανονικα στους λογαριασμους
απλα σπανιζουν αυτες τις μερες λογω
α) ελλειψης ρευστοτητας
β) φοβου "κουρεματος"

austin είπε...

12:01 λέει θα ξεκινήσει...

austin είπε...

Είναι τραγική! Δεν σκέφτεται καν ότι ο υποικ θα πρέπει να πάει όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστος... Όχι για μια επιλεκτική τυπολατρια, να πρέπει να πάει στα ξημερώματα το πράγμα...

michele είπε...

https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11223318_857739767645562_5439386403296867307_n.jpg?oh=0a4e6a081ec3da88a0e9105c5de8c44f&oe=5618F721

michele είπε...

Ενδιαφερον αν θα ψηφισει παρων/παρουσα

michele είπε...

ο ΤΥΠΟΣ ειπε τρεις φορες οτι παμε να αποφυγουμε το GREXIT

που αυτοι μας εφεραν ,οι κατσαπλιαδες

Λευτερης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

ΜΙΧΑΛΑΚΙ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΑΔΩΝΙ ΒΟΡΙΔΗ ... ΜΑ ΤΌΣΟ ΧΟΧΟΛΟΣ ΠΙΑ...

AYSTIN

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΣ

ILIAS D

LEFTOS

AXILEAS MATOYSIDIS

μα πόσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ...