Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΙΝΤΚΑ

X.A.A. LIVE 




                             

                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΙΝΤΚΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Η μετοχη με τα την επαναφορα απο τα cc και απ οταν βρηκε τα χαμηλα της στις 25/8 στα 0,2610 ευρω, κινειται σε πλαγιοανοδικο ( μπλε) καναλι με την κατω πλευρα καλα ορισμενη.
Βρισκεται προ των πυλων της γραμμης λαιμου Χ και του εκμ 50 ημ  [0,35] σημειο που η υπερβαση του θα δωσει αυξηση του ογκου συναλλαγων και κινηση προς την Κ1 ( 0,3840€)  και τον ακμο200 ημ στα 0,392 ευρω.
Επομενοι στοχοι η Κ ,οπου και κλεινει το gap της 3/8  [0,413ευρω] καθως και η ανω πλευρα του καναλιου και η L1 στα 0,4390 ευρω.
Αδυναμια υπερβασης της Χ θα ειναι ενα πολυ ασχημο διαγραμματικο γεγονος και θα ειναι και πιθανη και η εξοδος απο το καναλι ,ενω σε περιπτωση προσεγγισης του ακμ 200 ημ μια αποκομιση κερδων δεν ειναι απιθανη και επιστροφη προς την Χ .
Η εταιρεια βρισκεται σε δικαστικη διαμαχη με την teledome και την 1/10 εκδικαστηκε η υποθεση . Αναμενεται η αποφαση που θα κρινει και την πορεια της εταιρειας στο αμεσως επομενο διαστημα.

124 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους

μπαρμπαλιας είπε...

Πώς να εκπαιδεύετε γκουρού.

Οι «Σχολές Γκουρτζίεφ» αυξάνονται στη Γαλλία, όπως και σ’ όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μικρές ομάδες, με έντονο μυστικιστικό χαρακτήρα, εγκατεστημένες στις πανεπιστημιουπόλεις ή σε αγροκτήματα, στην εξοχή. Οι «προθάλαμοί» τους (μέρη απ’ όπου συλλέγουν τους οπαδούς τους) ευρίσκονται σε «κέντρα προσωπικής ανάπτυξης», σε γνωστά πανεπιστήμια, σε «χριστιανικές» ομάδες αναζήτησης, σε μεγάλες σχολές κ.λπ., όπου παραδίδονται μαθήματα: «Εργασίας με τον Εαυτό», «Κίνησης», «χορού Osho – Gurdjieff», «Εννεάγραμμου[2]» ή «Κινήσεων Ευφωνίας».

Οι οπαδοί του Γκουρτζίεφ διακηρύσσουν ότι «η γοητεία του μπορούσε να συγκριθεί μόνο με τη σοφία του», γεγονός που επιβεβαιώνεται από τον αριθμό των διανοουμένων των οποίων τα ονόματα συνδέονται με το κίνημα: K. Mansfield, A. Huxley. L. Pannels, R. Daumal, P. Brook, R. Barjarel, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς.

Όμως, διηγήσεις των πρώτων οπαδών διαψεύδουν, άθελά τους, αυτό τον μύθο. Κείμενα που στοχεύουν στην εξύμνηση του «δασκάλου», που πέθανε το 1949, δίνουν την εικόνα ενός ανθρώπου, πολύ πιθανόν αγράμματου, αλλά οξυδερκή και οπορτουνιστή, που η διεστραμμένη ευφυΐα του ήταν ολοκληρωτικά στραμμένη στην χειραγώγηση των άλλων, με αποτέλεσμα όχι μόνο την πλήρη υποταγή των οπαδών, αλλά και τη διαστροφή κάθε στοιχειώδους έννοιας σχετικής με την αντίληψη καλού και κακού.

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ κλμ
η παραπανω αναρτηση διελαθεν...
ως εκ τουτου καποιος απο τους κκ διαχειριστες ασ την διαγραψει ...
γιατι το σιτέ ειναι οικονομοτεχνικο (λογω των στραβογαμιαδων μας)...και
θα μπορουσαμε να ξεκινησουμε με την προτροπη της γαλοφωνου λαγαρδέ ,για χαλαρωμα στα λουρια των χωρων που ειναι σε προγραμμα και παραλληλα επιπροσθετης βοηθειας απο το ΔΝΤ...
ωχ ωχ τωρα αυτο μεταφραζεται σε ανοδο "η φτωση για το πολυπαθες;

giannhs kon είπε...

χαχα
Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑ



http://www.capital.gr/epixeiriseis/3079902/ektos-x-a-entos-stoxon-o-iraklis

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ Γιανακι
ασε ...εχω πεσει στη διανοηση

giannhs kon είπε...

Χρειάζεται που και που σε κρατάει ήρεμο …….χαχα

Χρήστος είπε...

Καλημέρα, όλη μέρα, στους φίλους........για να δούμε και την σημερινή (πρώτη) απεργιακή ημέρα επί ΣΥΡΙΖΑ.

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Όλο εκπλήξεις είναι αυτός ο αγιος τόπος που πλημμυρίζει από βλακεία. Τελικά, τα όρια που μπορεί να φτάσει η χαζομαρα ξεπερνάει την φαντασία του παραμυθά και την "κριτική ικανότητα" ανθρώπου με iq κοντά στα 200.

Σε ποιον να το πεις και να το πιστέψει, ότι ή ίδια κυβέρνηση καλεί σε απεργία κατά της κυβέρνησης.

Τι άλλο θα δουμε σε αυτόν τον τόπο. Νομίζω δύσκολα μπορούσες να πετύχεις συγκεκριμένα αυτά που έχουν πει-κανει. Στο γενικό ξέραμε ότι είναι γελοιοι, αλλά το τι μπορεί να σκεφτεί το χαζό μυαλό τους, με τίποτα δεν μπορούσες να το προβλέψεις.

Για σας συριζαιοι κατσαπλιαδες.
Με αρχηγό τον "φιγουρατζη" του Κλαρα
Μπροστάρα την Όλγα την Γεροσιχαμενη
Και με κουστωδία ένα μάτσο ανεπαρκή ψοφίμια.

Έβαλαν το Κερασακι στην τούρτα της καταστροφής. Μπραβο!

austin είπε...

Έχουμε άνοδο στις τράπεζες...Μπράβο. Δεν τους νοιάζει αυτό το νέο το χθεσινό. Μάλλον και για αυτό έτρωγαν το ξύλο τόσες μέρες.

austin είπε...

Ρε σεις λέτε να μην δούμε άλλο χαμηλότερα τις τράπεζες? Έχει ενδιαφέρον...

UPαισιοδοξος είπε...

καλημερα σε ολους μας
αλλοι απο μας εχουν ...μπικικινια και αλλοι ...κοκοψοψαρα.
Εσεις σε πια κατηγορια ανηκετε?????

Εγω στην δευτερη.

austin είπε...

Παίζει και φουλ τεχνικά η ΜΙΓ...Θα μας τρελάνουν. Πήγε και έκανε retest στην γραμμή λαιμού του διπλού πάτου! χαχα.

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα σας λεβέντες.

Δράττωμαι της ευκαιρίας της ανωτέρω ανάρτησης του φίλτατου Austin, σχετικά με το κόμμα που αντιπολιτεύεται τον εαυτό του, και δοθήσης της εγγύτητας μια σχετικής κουβέντας που είχα με αντίστοιχα κομματόσκυλα, θα καταθέσω κι εγώ την άποψή μου, στο μετερίζι της γκουρουδικής που όψιμα αναπτύσσεται σε τούτον δω τον κλωβό ελεύθερης γνώμης.

Ας πούμε πως εσείς, έχετε ακόμη κουράγιο και δύναμη, ώστε μετά από όλα τα στραπάτσα, τις απογοητεύσεις, τις ματαιώσεις, να διαδηλώσετε, να τα κάνετα όλα πουτάνα. Είστε αποφασισμένοι, να βγάλετε το άχτι σας βρε αλάνια.

Μαθαίνετε ομως, πως το ΠΑΜΕ και ο πρωθυπουργός ο ίδιος σας καλεί να πάτε και να διαμαρτυρηθείτε. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν! Δεν αισθάνεστε ξαφνικά από δυνητικός Τσε Γκεβάρα, κομπάρσος σε πολιτική σκακιέρα; Να φωνάξετε πλάϊ σε κείνους τους οποίους αντιπαλεύεστε; Τι σόϊ αστείο είναι αυτό τώρα;

Οπότε, κάθεστε στ' αυγά σας και το θέμα ξεθυμαίνει, όπως εκείνο το δημοψίφισμα. Έξυπνο έτσι; Να σε δω τώρα. Με τι σθένος θα πας να τα σπάσεις;

austin είπε...

Καλημέρα Αρταξία!

Δες και το μέιλ σου για κάτι που σε ρώτησα γιατί ψάχνομαι με ένα φίλο μαζί...thanks.

Εδώ, βλέπω ότι η ΕΕΕ τα δίνει όλα να κρατηθούν κάποια επίπεδα, γιατί έχουμε χωσιματάκι...και η ΕΤΕ τρώει τούμπα εκ νέου...Θα το δει το 0,3 κάτι πάλι

johnflas είπε...

Καλημέρα στην όμορφη παρέα

Αισιόδοξε, αφού ανήκεις στην κατηγορία ψαριού (αν κ αυτό το κοκοψοψαρο δεν το γνωρίζω, αν κ κάνω κ τις βουτιές μου) μπράβο σου
εγώ κατατάσσω τον εαυτό μου στην κατηγορία του πλαγκτόν με στόχο να γίνω κριλ κ να αποφύγω να με φάνε οι φάλαινες..

Αρταξία έτσι είναι .. βαλλόμεθα πανταχόθεν κ δεν μπορούμε να αντιδράσουμε παρά μόνο σιωπηρά ή κ φωναχτά καμιά φορά, εντός του μικρόκοσμού μας, με στόχο να αποφύγουμε την κατάθλιψη..

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους :)

UPαισιοδοξος είπε...

Τα κοκοψοψαρα, ειναι η εκφραση, που χρησιμοποιησε στην διαφημιση της αεροπορικης εταιρειας, ο τυπος που ταξιδευε αεροπορικως, με παμφθηνο
εισιτηριο.
Ο τυπος, δεν ειχε και πολλα...μπικικινια,αλλα,θελοντας να δειξει...αλλο επιπεδο στον συνομιλητη του, του ελεγε οτι εχει ...κοκοψοψαρα.
Γιατι το θυμηθηκα αυτο εδω μεσα τωρα'
WHO KNOWS?
εσωτερικη παρορμηση που φροντισα να εξωτερικευσω.

Αντε ρε Μυτιλ.να κανω και εγω τα ...κοκοψοψαρα μου,,,μπικικινια

austin είπε...

χαχα! Κριλ! χαχα.

Όπως λέει και η ¨χρηματιστηριακή ρήση", αν ανήκαμε στην κατηγορία μπικικίνια, δεν θα βρισκόμασταν εδώ, αλλά σε καμία βραζιλία να βλέπουμε να .... κουνιούνται....

austin είπε...

Εν το μεταξύ, αυτό το άνοιξε το βιβλίο προσφορών είναι λες και λέμε: άνοιξε η πύλη της κολάσεως. Και έχουμε και τυμπανοκρουσίες στο ταμπλό με πτώση δυνατή!

UPαισιοδοξος είπε...

Εννοειται βεβαια,οτι, ο συνομιλητης του δεν ηξερε,ουτε τα κοκοψοψαρα,ουτε την οικονομικη θεση του τυπου,που ειρησθω εν παροδω,
δεν ηταν και ροδινη.

austin είπε...

Φεύγει και αυτή η ΔΕΗ...

ArTaXiA είπε...

H διαφήμιση ήταν της Aegean, κι η συνεπιβάτιδα του πτωχού ταξιδευτή, η εξαιρετική Αθηνά Οικονομάκου. Η διαφήμιση τελείωνε με το σλόγκαν "Το χάσαμε το κορμί πατριώτη", η οποία στη συνέχεια παραφράστηκε από τον αγαπητό Κώστα Στούπα στο Capital, κι έγινε η αφορμή για ανεπανάληπτη καζούρα στον ίδιο από απογοητευμένους αναγνώστες του.

UPαισιοδοξος είπε...

Μισελ.
αληθεια,υπαρχει ειδικος διαπραγματευτης στην ιντκα που την τιμησες και εχει κανει 1 τεμ,στα 45'.
Αν,λεω αν υπαρχει, τοτε αυτος εχει κοκοψοψαρα,αλλα γι αυτην την δουλεια χρειαζεται μπικικινουχος.
Τι την παιρνεις την δουλεια ,αν δεν εχεις???????????????????

UPαισιοδοξος είπε...

Ο/Η ArTaXiA είπε...

Αρταξια
εχεις απολυτο δικιο.Την θεωρω μια απο τις καλυτερες διαφημισεις, που αντανακλα και τον ψυχισμο του Ελληνα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ας την ξεχασουμε την δοση... τελος.Δεκεμβριου και αν...

michele είπε...

Αισιοδοξε, την τιμησα γιατι βλεπω οτι πλησιαζει η ωρα της αποφασης.Αυτα τα δειχνεις οταν ειναι κοιμισμενα ,αλλιως τα παιρνουνε μετα στο + 50%
και απορουν γιατι μετα επεσε ..

ειναι βαρετο να βαζουμε καθε μερα τους δεικτες και 15 μετοχες του χαα ..


Οσο για τη σημερινη ..πορεια , αναβιωνονται οι πασοκαριες με τον γιγαντα Παναγιωτακοπουλο σταθερη εσωκομματικη αντιπολιτευση ,για να κραταει τους αριστεροπασοκους μεσα στο κινημα

ΑΥΤΑ τα εχουμε σπουδασει και επειδη αυτοι εδω δεν αντεχονται με τιποτα

θα βγω αργοτερα στο φβ και θα κραξω γοερα

ο τοπος βριθει μαλακιας και κατευθυνεται στον τριτο κοσμο με τα αριστεροφασισταρια

UPαισιοδοξος είπε...

Μισελ,
συμφωνω μαζι σου, ΣΕ ΟΛΑ.
Και στην πρωτη παραγραφο, οπου εγω ειμαι εραστης της...και μικρομεσαιος μετοχος

michele είπε...

Θα ερθει η ωρα αγαπητε που θα εχουμε ενα καπως "κανονικο" χρηματιστηριο ,προκειται για νομοτελειακο φαινομενο

UPαισιοδοξος είπε...

Αντε γεια σας για λιγο.
Θα παω να διαδηλωσω.
Ηταν μια απο τις ευκαιριες μου ΜΙΣΕΛ να συναντηθουμε και να γνωριστουμε.
Ωστοσο,ναμαστε καλα,μια αλλη φορα,

firecode είπε...

Καλημέρα στην παρέα.Μιχάλη σήμερα αποφασίζεται η αναθεώρηση των δεικτών;Εχει πιθανότητες η ΔΕΗ να μπεί ; Η εικόνα της όμως δεν δείχνει κάτι τέτοιο,εσύ τι λές...Θέλω να κοιτάξεις και την ΚΟΥΕΣ κρύβει πολλές εκπλήξεις και υπεραξίες, τώρα μπαίνει και στα ακίνητα.

michele είπε...

Αισιοδοξε ΔΕΝ κατεβαινω στο κεντρο ,οταν δεν λειτουργει το μετρο :))

firecode ,εχεις δικιο για την ΚΟΥΕΣ αλλα και αυτη θελει κανονικο χρηματιστηριο και πρεπει να ειναι στο στοχαστρο μας


προφανως ,προς το βραδυ θα γινει η αναγγελια των μετοχων που θα αντικαταστησουν τις τραπεζικες ,ΔΕΗ και ΜΟΗ λενε οι πληροφοριες ,αλλα τιποτα δεν ειναι βεβαιο

austin είπε...

Τι έγινε? Ξεκόλλησε και το φαγκρί?

michele είπε...

Κατα τα αλλα το 666 του ΓΔ και οι 198 του FTSE ,κρατιουνται οριακα ,"κοροιδευοντας" τους τεχνικους αναλυτες

austin είπε...

10/11 συνεδριάσεις είναι κόκκινη η ΔΕΗ...Σήμερα αν αποφασιστεί να μπει, αύριο κάνει τον όγκο. Όχι σήμερα...σωστά?

Χρήστος είπε...

Δύσκολη η προεξόφληση της απόφασης MIke...και εγώ έχω κάτι ψιλά και σκεφτόμουνα καιρό να αυξήσω, καλή εικόνα, αλλά.......

ArTaXiA είπε...

Austin, δεν έχω απάντηση σε εκείνο που με ρωτάς. Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα, είναι πως η Ομόνοια βρωμάει από "μαγαζιά" που μπορείς να βρεις αυτό που θες.

johnflas είπε...

εγώ να πω μια μπαρούφα?
γιατί να μην μπει το χαλούμι ΒΑΝΚ στους δείκτες της MS ???

austin είπε...

Αρταξία, η "ανατροφή" που έλεγες, δεν ξέρω αν μου το επιτρέπει. ΑΛλά μπορεί να τολμήσω μία βόλτα για να επιβεβαιώσω ότι όσο ζεις μαθαίνεις...χαχα

austin είπε...

Έλα ο ΟΠΑΠ, να γράψει και το 6 μπροστα΄να αντιδράσει...

Χρήστος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/526595/o-gianis-kai-oi-alloi-1100-theloun-sundromi-5-euro/

Ρε δεν πάμε καλά...τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα!!!!!

austin είπε...

Ίσα ίσα που έγραψε το 6,99.. Ήθελα λίγο πιο κάτω...

ArTaXiA είπε...

Austin, κάποια στιγμή ρώτησαν τον φημισμένο J.M.Keynes, γιατί αφού επί μήνες αθρογραφούσε υπέρ μιας εκδοχής, στη συνέχεια υιοθέτησε την αντίθετη άποψη.

Ο βαρώνος απάντησε: "Well sir, I do change my mind when situation changes. Don't you?"

austin είπε...

Ωραίο! Και πολύ σωστός (προφανώς).

Θα ήθελες μήπως να μου πεις (στο μειλ) που ακριβώς, ποιος και τι? Ή αν βαριέσαι να γράφεις τα λέμε από το τηλ. Γιατί φαντάζομαι ότι αυτό το πράγμα δεν το γκουγκλάρεις για να το βρεις...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

12:29 τι μου θύμισες τώρα....

Που ειχαμε ανεβει τς ξαδέλφια οταν πήγαινα 1η γυμνασίου στην Ομόνοια για να πάρουμε playboy μιας και ντρεπόμασταν να ζητήσουμε απο ντόπιο περιπτερά της Καλλιθέας. Και με το γνωστά ξυλάκια που το πιο κοντό θα πηγαινε να το ζητησει απο τον περίπτερα μπροστα απο την εθνική τράπεζα.

Το γέλιο που εκανε ο μικροπωλητής δεν υπήρχε. Καλη του ωρα μας το έβαλε κ σε μπλε σακούλα για να μην φαινόταν.....
Εποχές αθωότητας....


Και τώρα πατάς δυο κλικ και βγαίνει μια MILF...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ειχε κατι κασετες φοβερες λεμε ο περιπτερας αυτος...

austin είπε...

Έχουμε χάσει επίπεδα βέβαια εδώ...Ας ελπίσουμε ότι το σώζει η ραθυμία που έχει στο σπάσιμο

austin είπε...

Μιλάμε για πολύ όγκο στο 8,9 η Μπελα...Με μία εντολή 42,000 κομμάτια

μπαρμπαλιας είπε...

γιατι Γιωργη;
και το MILFφέυ ωραιοτατο γλυκο ειναι

austin είπε...

Θα συμφωνήσω με τον μπάρμπα...Το κάθε γλυκό...έχει την γλύκα του!

michele είπε...

Σπαμε κατω τα δυο νουμερα των μεγαλων δεικτων ..χμμμ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

γεια σου ρε όπλα κ μπάρμπα με το μιλφέιγ σου,...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Παρ οτι συνεχιζουμε την ...διολισθηση ,ο,τι βαζω πολυ χαμηλα δεν παει και χανω το trading

austin είπε...

Business Insider: Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνουν κατά των μέτρων λιτότητας που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ρεζίλι παγκοσμίως! Εύγε. Εύγε σε όσους ακόμα υποστηρίζουν το ότι χειρότερο και ότι πιο φαιδρό!

austin είπε...

Μία από τα ίδια...Και αν εξαιρέσουμε την μικρή αύξηση όγκου (τρόπος του λέγειν αύξηση)...Το σπάει ενώ κοιμάται...

μπαρμπαλιας είπε...

να σκαστε ολοι
αμα ξαναματακανω εκλογες θα ξαναματαβγω πρωτος ,γιατι ειμαι νεος και ωραιος και με ψηφιζουν οι σαλιαρες οι μιλφαρες

ArTaXiA είπε...

https://www.facebook.com/Ergastirio.Thetikis.Energeias.Mantikon.Texnon/

michele είπε...

Πως το λεει " πολυ δυνατη σκονη υποταγης" χαχαχα

ArTaXiA είπε...

Εγώ με το "μαντικών τεχνών" ψάρωσα!

Θα με κάνει σούπερ γκουρού, σκέφτηκα....

michele είπε...

χαχαχ εσυ νομιζω μια ματια στον ΦΟΥΡΛΗ ,περιξ του 2,40 ειναι καλο να ριξεις :))

johnflas είπε...

αφηνίασε ο ΜΠΕΛΑς ... γράφουμε ζημιές εμείς
στο καναβάτσο ο σκουρλέτης ...στη ΜΕΘ Ο Οπαπούλης... ζημιές εις την δευτέρα εμείς...
παραλαμβάνω τη σκυτάλη του καλού αντιδείκτη λέμε κ τρέχω στην σκυταλοδρομία...

UPαισιοδοξος είπε...

Επεστρεψα, μπαρουτοκαπνισμενος.
Και διαπιστωνω, την απουσια του ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ καθ'ολη την διαρκεια της ημερας.
Εχω χασει καποιο επεισοδιο??τυχαιο γεγονος?ησυμμετοχη στην απεργια?
Μπαι δε γουει
Αυτοι φιλοι μου οι συριζαιοι,εχουν σκοπο να μας σωσουν.
Αυτο καταλαβαινω καθε μερα.
Παπαρολογουν,πηγαινουν ταξιδακια,συνομωτουν,κατεβαινουν σε πορειες και το σπουδαιοτερο ?
ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!
Συνεπως ειμαι υπερμετρα ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ

michele είπε...

το 665 εδω ειναι ενδοσυνεδριακη γραμμη λαιμου ,για να δουμε

Unknown είπε...

Ειπα για 0,22 ετε??
Οχιιι θα την παρω ποιο χαμηλα.....
Αλλα νομιζω σορτ τον πουστη sp θα αφησει κερδος διοτι με ελλαδα μονο ξυλο τρωω!!

michele είπε...

Ειναι πιο δυσκολη η Ελλαδα ΛΕΑ ,ειδικα σε φαση ανακεφαλαιοποιησης και με αυτο το πολιτικο προσωπικο.Αλλα τα κερδη προερχονται παντα
απο πτωχευμενες χωρες που καποιοι σκυλευουν το πτωμα τους

ArTaXiA είπε...

Τι λες τότε για τη Βενεζουέλα;

http://www.bloomberg.com/quote/IBVC:IND

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Γύρνα πίσω ή εστω τηλεφώνα.... Η θα κράζετε ή θα σας λειπει...

Υπαρχει και αλλη καλη περιπτωςη δίπλα. Πασχάλη τον λένε.
Διαβάστε τον και ανεβάστε τη σελίδα αφού βγάλετε το πρόγραμμα που κόβει τις διαφημίσεις και δεν μπορουμε να πάρουμε ουτε ενα σεντς απο εσας αχάριστα πλάσματα...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΑΡΤΑΧΙΑ άγγιξα πέρυςι το ομολογο του 2015 στο 87 κ έτρεμα μέχρι να πληρώσει....
Πριν ειχα naftogaz του 2009 που πήρε αλλα πέντε χρόνια στην πλάτη του κ έληξε το 2014.
Επικίνδυνα σπορ ρε φίλε.

μπαρμπαλιας είπε...


https://youtu.be/iHkgQ8C-fpc

ArTaXiA είπε...

Αν δεν ήταν επικίνδυνο, φίλε Καμπούλ, θα ήμασταν μοδίστρες, όχι παίκτες.

ArTaXiA είπε...

Αχαχαχαχα Μπάρμπα μου!

μπαρμπαλιας είπε...

Αρταξί μου...

michele είπε...

Εδω Αλεξ ειχες ασχοληθει με το ομολογο του ΝΗΡΕΑ ,τι να παθεις εσυ παικτη μου

σωστο του artaxia ..μοδίστρες ,ετσι μας λεγαν στο στρατο ,εμας της ενδοξης ελληνικης αεροποριας

austin είπε...

Λίαν παρηγορητικο ότι ή ΜΟΗ που θα μπεις στον δείκτη χώνεται και αυτή...διαφορετικά μας βλέπω για κουβά... Τουλάχιστον για τα αγορασμενα πιο ψηλά.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΧαΧα... Ναι καπου έχει ξεμείνει κ αυτο. Το απόσβεσα πέρυσι κ το θεωρώ χαμένο. Να μας έστελναν καμία τσιπούρα τουλαχιστον... Κανενα λαβράκι...

Unknown είπε...

Τα τιπια.....τα πουλαν διχος αυριο.....

μπαρμπαλιας είπε...

ποίοι τα αγοραζουσιν ευτελώς;;;

Unknown είπε...

Αυτοι που λενε οτι τα παιρνουν τζαμπα...
Σημερα ο ντραγκι μιλησε καθαρα για αγορα ομολογων ελλαδος....κ εδω βουτιαααα .....
Ελλαδαααααα

Unknown είπε...

AXILEA MOYTOUSIDI

Ηρεμήσει παιδί μου

Κάθε μέρα κανείς σαν μικρο παιδάκι


Ήρεμα χαλάρωσε και ασε τα μου είπαν τους είπα .. Σιγα μην Αλλάζουν κάθε 5 λεπτα άποψη και στόχο αυτοι που κινούν πραγματικα τα νήματα..

ΕΙΠΑΜΕ οι τράπεζες κάνανε ενα καλο ραλλακι αρχής γενομένης με την ΕΤΕ.. 100%

Πηραν τα ωραία κέρδη και μακρια..
Όλο το παιχνίδι μετα της ΑΜΚ

Ήρεμα χαλαρά φίλε ΑΧΙΛΕΑ γιατι έχεις μπερδέψει τον ΑΥΣΤΙΝ ...

michele είπε...

Χαμηλο ημερας ,μαλλον εγκαταλειπεται οριστικα το 666

Εξαιρετικο το λαβρακι τους παντως Αλεξ..ειναι και το αγαπημενο μου

Unknown είπε...

Γεια θωδορε....
Καλοφαγωτα φιλε μου...

Λοιπον γκουρουδια θα πω....
Οπαπ 5€.....
Οτε 6€......
Δεη 4€.....
Αρχιδιες η λιαν συντομος???

Unknown είπε...

kalimeressss

εχω νεο δυνατο πολυ καο 10000 εγκυρο γ νεα τιμη σε αμκ,τιπια και 2 υπουργων βουλευτων βγαινει κυριακη.


καλο μεσημερι τ λεμε καλα κερδη.

Ilias D είπε...

Φαγωθηκατε ολοι σας...
οριστε.

austin είπε...

Μπέλα ίδια συμπεριφορά με ΟΤΕ... Κρίμα που το φοβήθηκα εκεί στο 9,10 για συμπλήρωση σορτακιου

UPαισιοδοξος είπε...

ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
Δωσε μου, δυνατη προβλεψη και, αν σου ειναι ευκολο, να μου εξηγησεις και τον λογο της απουσιας σου
πορεια διαμαρτυριας ...και ετσι η απογευματινη απεργοσπαστικη βαρδια?
Παντως, καλως ηρθες

UPαισιοδοξος είπε...

Οταν εγραφες για διπλασιασμο τραπεζων,δυστυχως παρασυρθηκα απο τους αλλους ,δεν σε πιστεψα και εχασα κερδη.
Τωρα ομως ,ΠΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ.

ArTaXiA είπε...

Καλέ όχι. Ήταν έξω με πενθήμερη....

UPαισιοδοξος είπε...

Και απο οτι εχω καταλαβει,
μονο απο εσενα περιμενουμε να πληρωσεις τα κοριτσια για το παρτυ...
Γιατι αν περιμεναμε απο τον Αχιλλεα...ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ τοσο ταμαχιαρης,που στην καλυτερη...αντε, να μας φερει τιποτε κοριτσια απο 3ης Σεπτεμβριου, στο υψος του παλιου ΙΚΑ, με 5 Ευρω ...το ξεχαρμανιασμα

UPαισιοδοξος είπε...

ακι με το HOTELι πληρωμενο.


παλι καλα βεβαια,που ακομη παμε σαν πελατες,με τα παλια λεφτα γιατι αν κρατησει αλλο λιγο αυτη η κατασταση μας βλεπω απο πελατες,εργαζομενους για 3 Ευρω η ...εξυπηρετηση!

UPαισιοδοξος είπε...

Με τον Αχιλλεα,να μην πανηγυριζει τις επιτυχιες του,τον Αustin να μην βλαστημαει τις επιλογες του τον Π.Θ.να μην γκουρουδιαζει,τον ΑΛΕΞ να μην αστειαζει, εχω αναλαβει εγω πλεον ολους τους ρολους που ειμαι με 200,000 margin και περιμενω το τελευταιο δεκαημερο 15νθημερο του Νεμβριου να ρεφαρω!

Ουφ!!!1ταγραψα ολα και ξαλαφρωσα.

michele είπε...

Η υπομονη ( με ρευστο μαζι) δικαιωνεται στο χρηματιστηριο Αισιοδοξε :)

austin είπε...

Αισιόδοξε έλειπα από οθόνη στην ουσία. Μερική αποτοξίνωση-και να είμαι από δεν έχει και νόημα έτσι όπως συμπεριφέρεται.

Οπότε με πρόλαβες...βλαστημάω λιγάκι που πήρα χαμηλά ΑΛΦΑ και βιάστηκα να δώσω γιατί φοβήθηκα ότι η γενικότερη πτώση θα επιφέρει χώσιμο. χαχα

Τώρα πραγματικά, είναι να γελάει ο κόσμος που είναι θετική η ΜΙΓ...! Αλλά τι να κάνουμε, πάτησε στην γραμμή λαιμού! χαχα

austin είπε...

μιχάλη τρελό το timing που σε πήρα. Μία που είπες δεν έχει νόημα ο ΟΠΑΠ εδώ, μία που ακύρωσα εντολή! χεχε

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αισιόδοξε δίνεις ρεσιτάλ. Παιζει να ζητήσω το μειλ σου απο τον Μιχάλη.

Unknown είπε...

Αισιοδοξε...νομιζω οτι ο μονος κερδισμενος στο ελλαδισταν εισαι εσυ κ ο πθ!!!
Ασε ρε γκουρου.....200000 μαρτζιν εσυ
10000000 μαρτζιν εγω....
Υπαρχει κ το σορτ...οταν παιρνεις στην σποτ!!!
Αλλα αν παιζεις με μαρτζιν....καταλαβαινω οτι παιζεις με χαρτζιλικια!!
Ασε τις φιλοσοφιες διοτι ο κοσμος χανει τα λεφτα του...
Φιλικα!!

UPαισιοδοξος είπε...

Δεν ξερω φιλε μου αν το εχει ο Μιχαλης ,γιατι ενα μειλ που του εστειλα,με τοση δυσκολια απο μερους μου,επειδη δεν κατεχω καλα την τεχνολογια,το αγνοησε με χαρακτηριστικη ανεση.
χαχαχαχα...
δεν με πειραξε και πολυ ομως.
υγ.ΤΩΡΑ μολις θυμηθηκα οτι με αυτα και με τα αλλα απο το πρωι ξεχασα να παρω το χαπι μου,που μου κρατα την ψυχολογια μου ισορροπημενη.

UPαισιοδοξος είπε...

ρε Αχιλλεα φιλαρακο.
Κουλαρε΄Το 200,000 το εγραψα για να φανω καποιος...σπουδαιος.
Που να ηξερα οτι υπαρχει και 1.000,000.?
Μεγαλο Νουμερο αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

michele είπε...

Αισιοδοξε sorry ,επειδη παιρνω πολλα θα το ψαξω και θα το βρω και θα απαντησω!

austin είπε...

Χώσιμο τρελό σε ΜΟΗ...Ποιος, πραγματικά ποιος να φανταζόταν ότι η ΜΟΗ, μια μέρα πριν την ανακοίνωση θα χωνόταν τόσο...

ArTaXiA είπε...

Εγώ που παλεύω από το πρωί να κλείσω τα σορτ και έχω χάσει τη μέρα μου, ποιος θα μου πληρώσει το μεροκάματο; Ένας αρμόδιος δεν υπάρχει; Ουγκάντα γίναμε!

michele είπε...

Τον ΟΠΑΠ ειπαμε που τον περιμενουμε Austin ,η αγορα βοηθαει για καλυτερες τιμες
εξαιρετο το Φαγκρι σημερα ,καθως και η ΜΠΕΛΑ

michele είπε...

Γιατι παλευεις ,μια χαρα παει artaxia,θα βγεις και παραπονουμενος τωρα :))

UPαισιοδοξος είπε...

ΑΡΤΑΞΙΑ
Πρεπει να ξερεις οτι για ολα,φταιει,,,ο υπευθυνος.\

Βρες τονα και χωστου τα

UPαισιοδοξος είπε...

Και εν κατακλειδι(να δω και το μεροκαματο μου]
Τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα οσο φαινονται.
Σημειωστε το για το δευτερο ημιχρονο,γιατι τοπε ο αισιοδοξος.
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Unknown είπε...

Λοιπον για τις προνομιουχες ετε ευρομπανκ καμια σχεση με οτι λεει ο βλαξ...δε θα υπαρξει ντιλουσιον ιδιωτων εφωσων η αμκ γινει εξολοκλυρου απο ιδιωτες!!!
Αν δεν καλυφθει απο ιδιωτες μονο τοτε εχουμε προβλημα.....το ντιλουσιον πλεον το χει το τχς κ τα τιπια!!

Unknown είπε...

Και προσοχη στις εταιρειες που εξαρτωνται απο την δεη....
Το βιομηχανικο ρευμα δε θα εχει πλεον εκπτωση..αρα προσοχη μυτιλ...ελβα κ αλλες!!!!

austin είπε...

Για κοίτα μιχάλη μόλις κλείσει τι κάνει εκεί στην άλλη πλευρά της γης η άλλη...

austin είπε...

Σπάει η ΜΠΕΛΑ πάνω...?

michele είπε...

Εκανε high την προηγουμενη κορυφη σχεδον μεγαλο ογκο και παλι ,προσεχε τη σημερα

michele είπε...

Και η ΜΠΕΛΑ θελει προσοχη ,δεν βλεπω να κλεινει πιο ψηλα απ το τοπικο υψηλο,σημερα τουλαχιστον

austin είπε...

Έδειχνε τιμή για λίγο το ztrade 9,14. Νομίζω ότι αν μείνει και αύριο κάτω από 9,10 είμαστε καλά.

austin είπε...

Κοίτα που θα σου λέει σήμερα ο φίλος σου ότι είχε δίκιο για την ΔΕΗ. Ότι θα πάει 4,6 για να πάει μετά 5,2. Και ότι τίποτα άλλο...μετά θα λέει για το τυχαίο ότι είναι "γάτος"

χαχα

austin είπε...

Μεγ'αλος ο όγκος μπέλα, αλλά το συμβόλαιο δεν μου το παίρνουν στο 9,03

Unknown είπε...

Η ετε αυριο 0,29....

austin είπε...

χαχα

Χωρίς υπερβολές Αχιλλέα ε? χαχα

austin είπε...

Πραγματικά αν ήταν στα 20 ευρώ η ΕΕΕ, που θα ήταν το ΧΑΑ? 580?

μπαρμπαλιας είπε...

η λουλούκα αυριο 0.273;;;

Unknown είπε...

Εκει το βλεπω....

firecode είπε...

Kαθαρά κέρδη 203 εκατ. ευρώ κατέγραψε στο εννεάμηνο ο όμιλος των ΕΛΠΕ, έναντι ζημιών της τάξης των 50 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.
Σημειώνεται πως τα καθαρά κέρδη είναι αναπροσαρμοσμένα για τις επιπτώσεις από την αποτίμηση των αποθεμάτων καθώς και μη λειτουργικών κερδών/εξόδων.
Σε επίπεδο γ' τριμήνου, ο όμιλος εμφανίζει συγκρίσιμα καθαρά κέρδη ύψους 111 εκατ. ευρώ, έναντι 24 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Unknown είπε...

Ανετααααααα

Unknown είπε...

Τωρα δεν αξιζουν....το πετρολ πεφτειιιιιιιιι

Unknown είπε...

Εκει παμε.....

michele είπε...

Συνδυαστικα παιζει και η ΕΕΕ ΑUSTIN

λΕΑ πλησιαζουμε στις τραπεζες τα νουμερακια,εσο ετοιμος

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση..