Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

.




                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

23 σχόλια:

michele είπε...

Οι πωλήσεις του ομίλου της Folli Follie ανήλθαν στα € 875,5 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο. Στα 154,6 εκατ. διαμορφώθηκαν τα μικτά κέρδη. Οι πωλήσεις ανά τομέα δραστηριότητας.

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1379614/folli-folliesta-104-ekat-afxhthhkan-ta-kerdh-sto.html

michele είπε...

Στο εννεάμηνο του 2015 ο συνολικός όγκος πωλήσεων του Ομίλου της Ελβάλ ανήλθε σε 271 χιλ. τόνους, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών σε 964 εκ. ευρώ, αυξημένος κατά 22%. Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων αυξήθηκαν κατά 59% στα 88,2 εκατ.

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1379605/elval-sta-225-ekat-afxhthhkan-ta-kerdh-sto.html

Mαζεύει το σύστημα ο ομιλος

austin είπε...

Ποσό κρίμα είναι για τις εταιρείες, τους εργαζόμενους και τους άνεργους και για εμας να υπάρχουν εταιρείες που ανθούν και να μην μπορει να "αποτυπωθεί" είτε στο ταμπλό είτε σε γενική "ανάπτυξη" λόγω βλακείας του πολιτικού συστήματος.

Και όταν λέω ανάπτυξη εννοώ ότι αυτή ή εικόνα δεν περνάει στους υπαλλήλους, στην κοινωνία, στην ψυχολογία. Μόνο σε κάποια χαρτιά.

Κατ επέκταση δεν περνάει και σε εμάς... Αλλά υπομονή έχουμε. Για ποσό ακόμα δεν ξέρω, αλλά έχουμε.

Τέλος, βλέπω την προσφυγή του ΟΠΑΠ για ένα δις εναντίον του κράτους και με πιάνει μια θλίψη για την βλακεία τους που δεν μπορούν καν να διαβάσουν μια σύμβαση, αλλά και μια κρυφή χαρά δυστυχώς.

1) γιατί μπορεί να ευωδωσει το long
2) γιατί θέλω να τσακίστει τόσο πολύ το κράτος που να μην αφήνουν κανένα ηλίθιο να παίρνει πλέον πρωτοβουλία για την χωρα. Γιατί ιστορικά οποία και αν έχουν πάρει, σε παρά πολλούς τομείς και πέρα από την οικονομία, μόνο ζημιωμενοι είμαστε.

Αυτά.

ΝίκοςΤ είπε...

Λέτε να νοιάζει τον αρμόδιο υπουργό αν θα καταδικαστεί η χώρα μετά την προσφυγή του ΟΠΑΠ; Ποιος στενοχωρήθηκε από τις συνεχόμενες καταδίκες για τις παράνομες χωματερές;Από την τσέπη του πληρώνει ο υπουργός τα πρόστιμα και τις αποζημιώσεις;Τι λέει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών;
Καλησπέρα σας.

austin είπε...

Δίκιο έχεις Νίκο... Αλλά κάτι μου λέει αποβτα διάφορα που βλέπω να γίνονται ότι αυτά τελείωσαν πλέον και θα πέφτει πελεκις.

Βέβαια μαζί με τον πελεκι μπορεί να υπάρχει και "εξυπηρέτηση συμφερόντων" σε άλλο επίπεδο πέρα από τον κοτζαμπασισμό... Αλλά τι να κάνουμε, ας προσεχαμε.

ΝίκοςΤ είπε...

Την ΕΛΒΑ μου την γνώρισε ο κύριος Τάκης ο Μορφονιός και τον έχω δημόσια ευχαριστήσει γιαυτό.Στο blog του Τάκαρου ο κ.Vasilisg σε πίνακα που έχει ανεβάσει δίνει δίκαια τιμή για την εταιρία 6,5 ευρώ παρακαλώ.

spooky είπε...

Καλησπέρα σε όλους.
Να προσθέσω στα όσα προανέφερε ο αξιόλογος χρήστης Νίκος Τ και για όσους ασχολούνται με θεμελιώδη οτι μπορούν να δούν τον πίνακα εδώ :
http://www.scribd.com/doc/278028800/%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%95%CE%A3-%CE%A4%CE%99%CE%9C%CE%95%CE%A3

michele είπε...

Καλησπερα,καλησπερα σε ολους !

Ο πινακας που παρεθεσε ο spooky τον οποιον σας συνιστω να ποθηκευσετε,καταδεικνυει και ενα αλλο φαινομενο.Οτι πλειστες οσες εταιρειες μικρομεσαιου βεληνεκους εχουν ισχυροτερα θεμελιωδη παρα την κριση
και απαξιωμενες τιμες λογω του γενικοτερου κλιματος και του πληρους μηδενισμου των μετοχων του τραπεζικου κλαδου

michele είπε...

Οσον αφορα την ΕΛΒΑ που ανεφερε ο Νικος ,πραγματι υπηρξε και ειναι το διαμαντι του ομιλου.
Δυστυχως σε επιπεδο κινησης της μετοχης ειναι πιο βαρια και κινειται περισσοτερο απο την αγορα,εν αντιθεσει με τα ΣΩΛΚ,παλιοτερα τα ΕΛΚΑ και την ΣΙΔΕ αλλα και την ΧΑΚΟΡ που μαγνητιζαν δυναμεις της αγορας και μεγαλη κυκλοφοριακη ταχυτητα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ρε Τραπεζίτη, είπαμε να κάνεις μια περίληψη όχι να μας αντιγράψεις όλα τα σχόλια της μέρας. Φτιάξε κάτι μέχρι 4 γραμμές και βάλτο. Κ αν έχει να κάνει με την αγορά ή το Πάμε Στοίχημα θα το αφήσω (μιας και ο Ανδρέας έχει σπουδαιότερες απογευματινές ασχολίες).

michele είπε...

Γιαννη το ποσοστο μηνυματων που αντεχονται ειναι κατω του 10% πλεον..οποτε πεφτει πελεκυς .Του κυριου εννοω .

Unknown είπε...

Σήμερα όλα πράσινο έξω λόγο ντραγκι.. Αν μας βάλει στην ποσοτική χαλάρωση θα γίνει πύραυλος το μαγαζί.
Οπαπ καρα λονγκ.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

1) Καλησπέρα Michele

2) Kαλησπέρα ΜΟΥΤΟΥ - δες το μειλ σου.

3) Μου κάνει εντύπωση σε τέτοια αγορά, σε τέτοιες συνθήκες, τα ανάλαφρα παράπλευρα οφέλη στην ΑΜΚ της ΕΤΕ

http://www.euro2day.gr/chameleon/article-blog-chameleon/1378915/h-afxhsh-ths-ete-kai-ta-tria-paraplevra-ofelh.html#comments

Μεγάλη κουβέντα θα μου πείτε.... Υπάρχουν εκατέρωθεν επιχειρήματα. απλά η συγκεκριμένη γραφή μου μοιάζει "καθρεφτάκι" σε μάτια ιθαγενών. Βέβαια εξακολουθώ να τον διαβάζω καθημερινά.

4) Σας αφήνω να πάω στον καναπέ γιατί φωνάζει η γυναίκα ότι ξεκινάει το σίριαλ (How to get away with a murder). Θα σας βλέπω από τάμπλετ με ολιγόλεπτη καθυστέρηση.

Unknown είπε...

Δες τηλέφωνο

Unknown είπε...

Αδελφακι ευχαριστώ πολύ!

michele είπε...

Λεα ,καθαρος τεχνικα ο ΟΠΑΠ, αυριο ενδεχομενως δινει προωρο σημα αγορας

Unknown είπε...

λεα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γ ΟΛΑ.
λεα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γ ΟΛΑ.

michele είπε...

9 δισ και κατι μετοχες θα εχει η μουλαρα ,βαλτε τα κατω σιγα-σιγα .
Οσο βεβαια εχει μεσα τις 235 εκ μονο ,ενδιαφερον θα εχει :)

Unknown είπε...

Να σε καλα αγορίνα μου

Unknown είπε...

Άλφα κ ευρομπανκ αξίζει μόνο Μιχάλη

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Το δεύτερο με τιποτα, εχω ορκιστεί να κόψω το χέρι που θα το τολμήσει...

9 ΔΙΣ μετοχες κ cocos ή χωρις την τουρκική.
Κ ακομα δεν εχω καταλάβει πόσες απο αυτές θα ειναι απο ομόλογα.

Άρα ποια θα ειναι η αποτίμηση της? το πονηρό ¨Όλα αυτά φυσικά έχουν νόημα, αν κάποιος πιστεύει πως ολόκληρος ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας όπως είναι σήμερα, αξίζει κάτι παραπάνω από τα 70-75 εκατ. ευρώ που αποτιμάται με βάση την τιμή διάθεσης των νέων τίτλων.¨ ή αυτο που έχει ήδη γράψει ο Βασίλης για κατι ΔΙΣ ?

michele είπε...

Γιαννη μισο θα σου τα βρω

michele είπε...

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12294906_10208319918100463_4494720197595462904_n.jpg?oh=b1674998391f52b3926d4e52be3f00f5&oe=56F83CE4

Eδω