Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

.




                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

13 σχόλια:

michele είπε...

Και το σχολιο μου στο fb για τα τελευταια τεκταινομενα :

" Ανιστόρητοι,αμετροεπείς υπουργοί, πρωθυπουργός αμόρφωτος και εκτος διεθνούς πραγματικότητας ,πραγματικός πολιτικός απατεώνας β επιπέδου , προπηλακισμοί και ( καλή βία Κατρούγκαλε;; ) που εξέθρεψε η αντιμνημονιακή αριστερή λαίλαπα αγκαλιά στην ίδια πλατεία ( η πάνω και η κάτω) με τους φασίστες .Αυτη ειναι η κυβερνώσα ( my ass) αριστερά που ζούμε. Και η αμετροέπεια επεκτείνεται στις δηλώσεις Μειμαράκη περι ηθικής αυτουργίας Φίλη.
Συνεχίστε παλληκάρια. Η αστική ευρωπαική δημοκρατία ,θα έρθει η ώρα που θα σας τιμωρήσει. Σκληρά ,οπως σας αξίζει."

mixalis mixalios είπε...

Μαζί σου Μιχάλη αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος εκπροσωπεί στην Ελλάδα την αστική Ευρωπαϊκή Δημοκρατία που κάποτε θα πάρει την "εκδίκηση" της... Γιατί εγώ δεν την βλέπω...

ο dwk είπε...

…ανακάλυψαν …«φλέβα χρυσού» οι ανύπαρκτοι του «αντιπολιτευόμενου τόξου» στην επιεικώς απαράδεκτη δήλωση Φίλη!
…και σήκωσαν παντιέρα!
…βοηθώντας ακούσια (ή εκούσια;) στην επώαση του αυγού του φιδιού!
…το φίδι βέβαια δεν κάνει διακρίσεις: την πλήρωσε ο Κουμουτσάκος, δεχόμενος ύπουλη, άνανδρη επίθεση
…και αντί της ομόθυμης καταδίκης των εγκληματιών, τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου» επιδόθηκαν σε αλληλοκατηγορίες!

ο dwk είπε...

…και μια ανάρτηση της φίλης Ευφροσύνης, στο f/b
……………….
“…Σαφέστατα καταδικαστέος και κατακριτεος ο καθε προπηλακισμος και ιδιαίτερα αυτός που περιλαμβάνει σωματική βια. Υπο αυτη την έννοια χωρις δεύτερη σκέψη απαράδεκτος ο ξυλοδαρμος του κ. Κουμουτσακου. Όμως, σχωρνατε με ηθικός αυτουργός δεν είναι ο Φίλης με τις δηλώσεις περι Ποντιων. Με αυτη τη "λογική" -ο ανύπαρκτος θεος να την κανει- θα πρεπε ο καθε Συριζαιος βουλευτης να φοβάται τον ίσκιο του. Ο κ. Κουμουτσακος ομως, αν δεν με απατα η μνημη μου, δεν ανηκει στη κοινοβουλευτικη ...ομαδα του Συριζα ή στο κυβερνητικό σχημα που βρίσκεται ο Φίλης, αλλα στο αντίπαλο δέος τους, τη ΝΔ, την αξιωματική αντιπολιτευση.
Ηθικοί αυτουργοί, λοιπον, για συνεννουμαστε σε αυτο τον τοπο, όσοι τουλάχιστον εχουμε εστω ιστορικη και πολιτική επίγνωση και σιχαινομαστε την λαϊκίστικη εκμετάλλευση δηλωσεων χαριν πολιτικών σκοπιμοτητων - και ειμαι ιδιαίτερα επιεικής-, ειναι όσοι ενίσχυσαν λεκτικά τις εθνικιστικές κορωνες, καλλιέργησαν συστηματικα μια απαξίωση της πολιτικής συλλήβδην, ωραιοποιησαν μουτζες, θεωρησαν τις γροθιές, πολιτική έκφραση αγανάκτησης.
Διχαστικο, εθνικιστικό κι εριστικό λογο δυστυχώς παρουσιαζει τόσο η ακροδεξιά και η μανιχαϊστική αριστερα, όσο όμως και το πάλαι ποτέ λαϊκό ΠΑΣΟΚ, τυπου αυριανιστων που εχει αγκαλιαστει απο τον Συριζα και κυρίως η ριζοσπαστική δεξιά. Μην τρεφετε αυταπάτες και κυριως μην προκαλειτε τη νοημοσυνη μας. Δεν θα γίνουν ολα ισιωμα χάριν του αντιΣυριζανελισμου, ας μου επιτραπεί ο όρος, εδώ που φτάσαμε. Ο εθνικολαϊκισμός, ειτε αριστερόστροφος, ειτε δεξιοστροφος, φιλτατοι, ειναι ενα και το αυτο: εναντιωση στη δημοκρατική λειτουργία της πολιτικής, των θεσμών, των κοινωνιών. Τόσο απλα, τόσο ωμα. Ας το συνειδητοποιήσουμε πριν είναι αργα…”

michele είπε...

Γεια σου dwk ! κι εγω εβαλα like βεβαια στην εξαιρετικη μινι-αναλυση της Ευφορσυνης

Η αληθεια ειναι οτι εγω προσωπικα δεν ειχα ιδιαιτερο χρονο να αναφερθω στο ζητημα

Μιχαλίο,υπαρχουν ανθρωποι που εκφραζουν την αστικη ευρωπαικη δημοκρατια ,σε πανω απο ενα -δυο κομματα στην Ελλαδα .Οταν θα αντιληφθει ο κοσμος ( η παραδεχτει την πατατα του) ,θα ερθει η ωρα τους να αναδειχθουν.

Οπως εχουμε πει υπαρχει αρκετη χρονοκαθυστερηση στις εξελιξεις και ιδιαιτερα μεγαλη αγνοια σε μειζονα πολιτικα θεματα εκ μερους του μεσου πολιτη.
Ενδεχομενως γιατι προεχει η επιβιωση του.
Αλλα ΚΑΙ αυτη περναει απο τη γνωση .

austin είπε...

Καλα το nbg είναι 6% πάνω;;

michele είπε...

Nαι αλλα πεφτει και το euro -1,32% --- 1,0739

Ilias D είπε...

Θα μας τρελανουν;
http://www.protothema.gr/world/article/525024/-apisteutoi-rosoi-deite-ton-tropo-pou-ehoun-vrei-gia-na-apofeugoun-to-botiliarisma/

michele είπε...

χαχαχα

michele είπε...

Reverse split 1/15 για ΕΤΕ προτεινει το ΔΣ

austin είπε...

Χαχαχα.
Ξέρετε ότι λόγω καφριλας στους δρόμους της Ρωσίας οι ασφαλιστες αναγκάζουν για on board camera για να φαίνεται ποιος τρακαρει ποιον.

Εξού και γιατι υπάρχουν τόσα βίντεο με Russian crashes

michele είπε...

Κοιτα το απο πανω σχολιο για ΕΤΕ Austin :-)

michele είπε...

http://www.capital.gr/story/3078708/mexri-11-12-tha-oloklirothei-i-amk-tis-ete

Να ερθει και στη Ν Yορκη πανω απο το 1 $ αλλιως δεν πηγαινε με τιποτα χαχα