Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

.
ΠΕΘΑΝΑ..




                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

26 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Τι πίνουν εκεί στην Αμερική?....NBG!

Unknown είπε...

Ο δείκτης Merval στο χρηματιστήριο του Μπουένος Άιρες, σημείωσε κέρδη 2,6% την Δευτέρα, σκαρφαλώνοντας στο νέο ιστορικό υψηλό των 14.537,08 μονάδων. Από το Σεπτέμβριο ο δείκτης έχει καταγράψει άνοδο 55%.

Εν τω μεταξύ, υψηλότερα κινούνται και τα ομόλογα της χώρας. Η απόδοση τουομολόγου που λήγει το 2033 υποχώρησε στο νέο χαμηλό του 6,85%. Πριν από δύο χρόνια βρισκόταν στο 17,34%.

«Το outlook για την οικονομία της Αργεντινής έχει βελτιωθεί σημαντικά. Δεκατρία χρόνια λαϊκίστικων και παρεμβατικών πολιτικών υπό τον Νέστορ Κίρχνες αρχικά και την Κριστίνα Κίρχνερ αργότερα, έχουν κάνει την χώρα να έχει ανάγκη μιας δραστικής μεταρρύθμισης του οικονομικού της μοντέλου. Με μια επιστροφή σε πιο ορθόδοξες οικονομικές πολιτικές, πιστεύουμε ότι η Αργεντινή μπορεί να επιστρέψει σε βιώσιμη ανάπτυξη κοντά στο 3% με 3,5% μεσοπρόθεσμα» ανέφεραν αναλυτές της Capital Economics.

Unknown είπε...

Αντεεεεεεε κ στα δικά μας

austin είπε...

Τι 50% ρε παιδιά... Κάποιος τα έχει χαμένα...

michele είπε...

ΧΑΧΑ χαμος με το adr ,βεβαια αν δει κανεις το διαγραμμα
ειναι καπως αλλιως το θεμα ..εχει και ενα gap απο πανω που κλεινει στα 0,363

θα δουμε και στο κλεισιμο ,το κερι ειναι πανομοιοτυπο με αυτο της Παρασκευης

Unknown είπε...

98.000.000 τεμάχια.. Παρά πάρα πάρα πολύ ιντραντει

michele είπε...

Ε βεβαια ..νομιζω την Παρασκευη ειχε κανει 120 εκ

Ilias D είπε...

150.

Unknown είπε...

Τί περιλαμβάνει το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων

1. Οι παρεμβάσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα που προβλέπονται στο Μνημόνιο για τον Δεκέμβριο.

2. Η ρύθμιση των κόκκινων δανείων.

3. Η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ.

4. Το ζήτημα των δημοπρασιών ηλεκτρικής ισχύος (ΝΟΜΕ), μέσω των οποίων η ΔΕΗ θα πρέπει να μειώσει το μερίδιό της στη λιανική και χονδρική αγορά κατά 25% μέχρι το 2018 και κατά 50% μέχρι το 2020.

5. Η ψήφιση του νέου ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο.

6. Η δημιουργία της ομάδας δράσεις που θα αναλάβει να διαμορφώσει το νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

7. Η δημιουργία της νέας γραμματείας εσόδων που θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη.

8. Η έκδοση υπουργικής απόφασης για την εφαρμογή του clawback στα νοσοκομεία.

9. Η προς τα κάτω αναθεώρηση των τιμών των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων ώστε να ευθυγραμμιστούν οι δαπάνες στα επίπεδα του clawback.

10. Η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που προτείνει ο ΟΟΣΑ μέσω των δύο εργαλειοθηκών του για τις αγορές προϊόντων. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα δύσκολα θέμα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.

Unknown είπε...

Γειά σου φαλυριζα...

Unknown είπε...

opap ηδη βγαζω αν μ κανει πανω αυριο χωνω και πλερωνομαι παλι χαχαχαχαχαχ ειπαμε ο τραπεζιτης βγαζει...

Unknown είπε...

του να κλείνει στις 5,22000 μονάδες καταγράφοντας 1 ανοδική συνεδριάση. Ο τίτλος βρίσκεται σε μακροπρόθεσμο ανοδικό κύκλο τιμών για 11 περιόδους. Επιπλέον, η θετική δυναμική του ανοδικού κύκλου ενισχύεται στο βραχυπρόθεσμο ορίζοντα. Ο ανοδικός κύκλος είναι σχετικά πρόσφατος και χρειάζεται έλεγχος για το αν επιβεβαιώνεται από τις μακροοικονομικές εξελίξεις και προσδοκίες καθώς και από τις αλλαγές στην ιεραρχία πίστωσης χρήματος. Τέλος η τιμή του δείκτη ανάλυσης κύκλων είναι κοντά στο μηδέν και αυτό ίσως είναι ένδειξη αδυναμίας, αμφισβήτησης και δοκιμασίας του τρέχοντος κύκλου τιμών.

Η βαθμολογία των βασικών τάσεων του τίτλου λαμβάνει τιμές από -4, για την πιο αρνητική, μέχρι 4 για την πιο θετική. Η τρέχουσα βαθμολογία της μακροπρόθεσμης τάσης είναι 2 ενώ η βαθμολογία της μεσοπρόθεσμης τάσης είναι -3. Η βαθμολογία της βραχυπρόθεσμης τάσης είναι -2 ενώ η βαθμολογία της στενά βραχυπρόθεσμης τάσης είναι -1.

Ο δείκτης Time & Hedge βρίσκεται σε θέση Short με παράλληλη αντιστάθμιση.

Unknown είπε...

Ευδαπ

Unknown είπε...

Βάζω οπαπ...

Unknown είπε...


Απώλειες 3,22% σημείωσε ο τίτλος OPAr.AT, με την τιμή του να κλείνει στις 6,31000 μονάδες καταγράφοντας 3 διαδοχικές πτωτικές συνεδριάσεις. Ο τίτλος βρίσκεται σε μακροπρόθεσμο πτωτικό κύκλο τιμών για 248 περιόδους. Επιπλέον, η αρνητική δυναμική του πτωτικού κύκλου ενισχύεται στο βραχυπρόθεσμο ορίζοντα. Τέλος η τιμή του δείκτη ανάλυσης κύκλων είναι κοντά στο μηδέν και αυτό ίσως είναι ένδειξη αδυναμίας, αμφισβήτησης και δοκιμασίας του τρέχοντος κύκλου τιμών.

Η βαθμολογία των βασικών τάσεων του τίτλου λαμβάνει τιμές από -4, για την πιο αρνητική, μέχρι 4 για την πιο θετική. Η τρέχουσα βαθμολογία της μακροπρόθεσμης τάσης είναι -2 ενώ η βαθμολογία της μεσοπρόθεσμης τάσης είναι -4. Η βαθμολογία της βραχυπρόθεσμης τάσης είναι -. ενώ η βαθμολογία της στενά βραχυπρόθεσμης τάσης είναι -4.

Ο δείκτης Time & Hedge βρίσκεται σε θέση Short χωρίς αντιστάθμιση.

Unknown είπε...

Τραπεζιτη δώσε πόνο

michele είπε...

Μαζεψε το adr πολυ στο τελος.. ναι ο ΟΠΑΠ ειναι short αλλα ενα κλεισιμο θεσεων μπορει να εγινε σημερα

Unknown είπε...

Στο 6,110 το κοιτούσα σας χαζός... Πάρε ρε γαμοτο μερικά!! Βλακεια μου..

michele είπε...

Το ανεφερα αν το ειδες ΛΕΑ ;)

michele είπε...

Blogger Ο/Η michele είπε...
Μια αντιδρασουλα απο το 6,11 μπορει να τη δωσει ο ΟΠΑΠ

23 Νοεμβρίου 2015 - 3:10 μ.μ. Διαγραφή

Λευτερης είπε...


Αύξηση επιτοκίων στις ΗΠΑ: Τι σημαίνει για όλους μας;

http://www.liberal.gr/arthro/21460/apopsi/konstantinos-bergos/auxisi-epitokion-stis-ipa-ti-simainei-gia-olous-mas.html

Λευτερης είπε...

Η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι η εβδομάδα των reverse split. Αυτό σημαίνει ότι οι τράπεζες –με εξαίρεση ίσως την Εθνική Τράπεζα- θα σταματήσουν να διαπραγματεύονται για τρεις μέρες.

Με μόνη βεβαιότητα μέχρι στιγμής την περίπτωση της Eurobank η οποία στο χρονοδιάγραμμα που έδωσε στην δημοσιότητα έχει ορίσει σαν αρχική ημερομηνία παύσης της διαπραγμάτευσης των μετοχών την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου. ,

Την Τρίτη το απόγευμα θα ακολουθήσουν οι Φουρλής, ΟΠΑΠ, το πρωί της Τετάρτης θα ανακοινώσουν Μυτιληναίος και ΜΕΤΚΑ ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας η Σωληνουργία Κορίνθου.

Το πρωί της Πέμπτης ανακοινώνει η ΔΕΗ ενώ το απόγευμα ανακοινώνουν Aegean, ΕΛΒΑΛ και Folli Follie Group ενώ η εβδομάδα των αποτελεσμάτων κλείνει με την ΕΥΔΑΠ την ερχόμενη Παρασκευή.

Επισημαίνεται ότι ο MSCI θα προβεί σε ανακοίνωση για το αν θα διατηρήσει τελικά την Eurobank και την Πειραιώς στην σύνθεση του MSCIGlobal Index το βράδυ της Τρίτης 24 Νοεμβρίου.

Την Παρασκευή τέλος θα ανακοινωθούν οι διορθωμένες εκτιμήσεις από την Ελληνική Στατιστική Αρχή για το πώς κινήθηκε η Ελληνική οικονομία κατά το τρίτο τρίμηνο

Mάνος Χατζηδάκης

Unknown είπε...

Όλες οι τράπεζες δεν αλλάζουν δείκτη!!! Καλό νέο κ αυτό κράτησε σήμερα το NBG!! Προσοχή την ΔΕΗ

Unknown είπε...

Για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν για να είσαι μέσα σε αυτόν τον δείκτη πρέπει να έχει πάνω από 1δις ευρώ πορτοφολιο

Λευτερης είπε...

ΔΕΗ – ΕΛΠΕ

Σε μια διαφορετική είδηση και όπως είχαμε γράψει προσφάτως (θα περιμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις από τη Morgan Stanley), με το πιθανότερο είναι ότι τελικά η Eurobank και η Πειραιώς θα μείνουν στο μεγάλο δείκτη της Morgan Stanley (σίγουρο για την Eurobank). Στην περίπτωση αυτή στο μεγάλο MSCI δε θα μπει η ΔΕΗ. Επίσης, με την παραμονή της Eurobank και της Πειραιώς στο δείκτη, θα μείνει στους δείκτες MSCI η μετοχή των ΕΛΠΕ.

http://www.greekfinanceforum.com/athex.html

michele είπε...

Αν ειναι ετσι τον ηπιαμε στη ΔΕΗ(προσωρινα βεβαια)