Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



.
                                                   



                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

14 σχόλια:

austin είπε...

Βριζουμε εδώ εμείς τον "ανερυθριαστο" που είπε και ο Άδωνις, αλλά και έξω που "Γιάννης κερναει Γιάννης πίνει", μόνοι τους αποφασίζουν να ρίξουν την τιμή του πετρελαίου... Και πέφτει σε ολο τον κόσμο χωσε! Χαχα

Unknown είπε...

Ελαααα τα παραλες!!!

Λοιπον στο μηδεν το πενταετες με 9 αγοραστες!!

Unknown είπε...

Στο μηδεν το 10 ετες...με δεκα πωλητες!!!
γατακιαααααα

Ilias D είπε...

http://www.reporter.gr/Chrhmatisthrio/Scholia-Agoras/275124-Ch-A-Giati-gkremisthke-to-chrhmatisthrio

michele είπε...

Η βαρύτητα των τραπεζικών μετοχών θα διαμορφωθεί στο 35-40% του FTSE Large Cap ανάλογα με το free float που θα προκύψει ανά τράπεζα και αναλογικά θα επέλθει μείωση της συμμετοχής των υπόλοιπων blue chips και κυρίως της Coca Cola (30,23% σήμερα), του ΟΤΕ (14,98%), του ΟΠΑΠ (9,5%), της Jumbo (6,62%) του Τιτάνα (5,74%) κ.α.

Εχουν γεμισει αρθρα τα sites γιατι και πως φαγαμε αυτη την πτωση

Unknown είπε...

Δεν ξερω για εσας εγω παω να παρω λουκανικα να τα ριξω στο τζακι...με κρασακι!!!αιντε ρει παρτε τα αμαξια σας κ ελατε να σας κερασουμε!!

austin είπε...

Και όλοι παλεύουν να μάθουν γιατί την ώρα που ή απάντηση είναι τόσο απλή!

Γιατί είναι ακόμα κατσαπλιαδες στην κυβέρνηση. Μόνο και μόνο αυτό αρκεί! Χαχαχαχα!

Ας αστειετουμε και λιγο, γιατί μόνο έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζει κανείς αυτές τις μερες

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους


Kαλωσόρισες John Bondex

Bondexj είπε...

Καλησπέρα John

austin είπε...

Υπάλληλος της βουλής είπε σήμερα: δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια κυβέρνηση. Δεν έχουν ιδέα που πατανε και που βρίσκονται. Είναι παντελώς ασχετοι.

Τώρα κάτι άλλο που έγινε και δεν σχολιασαμε. "Μας ανάγκασαν" να βάλουμε παλιό χρήμα στην ΑΜΚ της ΕΤΕ, θεωρώντας ότι θα τους πιάσουμε εμμέσως κοροιδα, κάνοντας παλιό χρήμα, νέο, και αφού μπήκε η μιση Ελλάδα στην ΑΜΚ της ΕΤΕ, μετά από λίγες μέρες αίρονται τα cc.

Ε με λίγα λόγια θα την αγοραζαμε ακόμα φθηνότερα, αφού ήδη οι πιο σοβαρές τραπεζες, τρώνε ένα χωσε. Πάντα θα υπάρχει μια Φάκα. Το θέμα είναι ποσό μεγάλη είναι ή Φάκα αυτή.

michele είπε...

Ενταξει το παραθυρακι ηταν η Αμκ της ΕΤΕ,δεν γινοταν μετα την ολοκληρωση ολων των ανακεφαλαιοποιησεων να μην αρθουν τα cc

σε λιγο θα ερθουν και τα 560 της εβδομαδας για τις αναληψεις

Bondexj είπε...

Michele όσο αιρετικό και αν ακουστεί το όριο πρέπει να πάει στα 260 και όχι στο 560 . Μόνο έτσι θα μπορέσει πραγματικά να ελέγξει επαγγέλματα - υπηρεσίες και να μας οδηγήσει όλους στο πλαστικό και στην κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

michele είπε...

John δεν ελεγχεις με αυτον τον τροπο επαγγελματα-υπηρεσιες δια των cc σε μια δυτικη χωρα ,με υποτιθεμενη ευνομουμενη πολιτεια.
Αυτα ελεχονται με κρατος,ελεγκτικους μηχανισμους-ηλεκτρονιη διακυβερνηση

Ενταξει βολεψε για ενα διαστημα..

michele είπε...

Τράπεζα Πειραιώς: Στο 26,42% το ποσοστό του ΤΧΣ