Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


Germany: 'It's the implementation, stupid' - Schauble on monetary union regulations


 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

41 σχόλια:

michele είπε...

Ξαναγυρισε πανω ο Γερμανος +1,82% μετα και την κινηση του DOW

austin είπε...

Ωραία θα είναι και η ελπίδα να γυρίσει το 10ετές με χάσμα κάτω αύριο. Μπα και σωθεί η παρτίδα. Είχε χάσμα ανοδικό σήμερα. Να κάνει ένα καθοδικό χάσμα αύριο και πάμε καλά.

Αλλά δύσκολο το βλέπω!

Unknown είπε...

Δυστυχώς πρόβλημα...κρατάτε χρήματα!!

Ας βγούμε αγοραστές στα ψηλά καλύτερα κ σίγουρα!μην περιμένετε άνοδο ακόμη!

Υπομονή..

Θα δώσω αργότερα νέες τιμές ανόδου! Φρέσκο πράμα από τα Λονδίνα

michele είπε...

Σε εχουν τρελλανει και σενα αυτοι ΛΕΑ .. εδω μια ειδηση γιατι με ενδιαφερουν κυριως οι γραμμες και αυτα που βλεπω στο ταμπλο :

"Πρόστιμο, ύψους 50.000 ευρώ, αποφάσισε να επιβάλει στην αμερικανική, επενδυτική τράπεζα Morgan Stanley, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, στη σημερινή (21/1) συνεδρίασή της, για αναληθή πληροφορία ως προς τη συμμετοχή της στην Alpha Bank."

austin είπε...

Ρευστό ή μη...Πάλι καλά που έχουμε και τίποτα στα ξένα, να βγάζουμε κανά μεροκάματο

Να ναι καλά τα κοτοπουλάκια! τα έξοδα ημέρα (κατ ελάχιστο) βγήκαν!

michele είπε...

Ετσι Austin !

Kαι εδω για ενα φιλο που δηλωνει λατρης της μετοχης:

"Σε αγορά 189 ιδίων μετοχών, με τιμή κτήσης 3,6174 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία 683,68 ευρώ προέβη την 21/1/2016 η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρεία"

DINOSAUR είπε...

Υπομονή, παλικάρια και παλικαρούδες, 196 μονάδες κατηφόρα ακόμα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ραλι αυριο...για δες που θα.παρακαλαμε να.ανεβει το βαρελακι....φυσικα με φραγκα στην τσεπη την πληρωνεις την 100αρα χωρια φραγκα και τζαμπα να ειναι γιοκ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τωρα τι σχεση μπορει να εχουμε εμεις με τις διεθνείς αγορές δεν ξερω....μην βιαστει καποιος να μου πει ....οι αγορες τα κεφάλαια οι ξένοι κτλ ...γιατι οταν κανανε ραλι αυτοι εμείς παλι πευταμε...ενταξει εχουμε τσιπρα ...α και γιωργακη..τον ξεχασα αυτον με το πιστολι στο τραπεζι....μολις.το ειπε να..να .. τους πηγε...η μεγαλυτερη μαλακια του σαμαρα ηταν η δήλωση.. να φυγει το δντ...εκει τον τελειωσανε σε εξι μηνες..αλλα απο την αλλη πως θα ειχα εγω τωρα ωιουρομπανκ με 0.01 ;η ενα ευρω διαλεχτε....0.68 σημερα ...πως;

michele είπε...

Ειδες ΟΠΛΑ ; ουδεν καλον ,αμιγες κακού

Χαιρετω και την αγαπητη δεινοσαυρίνα. Δυσκολα βλεπω να αγοραζεις εκει

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι ναι michele ...χαχα.

michele είπε...

Αργό Πετρέλαιο Προθεσμιακά - Mar 16 (CLH6)

29,73 +1,38 +4,85% Καλα παει αντιδρά αυτο,εχει ενα διαγραμματακι που μπορει να δωσει εντονη κινησουλα long

Ilias D είπε...

Ωραιοτατα.

michele είπε...

Δραστικές μειώσεις στις κύριες συντάξεις ζητούν οι θεσμοί, ανέφεραν πηγές του υπουργείου Εργασίας, μετά την τηλεδιάσκεψη που είχαν στελέχη του υπουργείου Εργασίας με τεχνικά κλιμάκια των θεσμών για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Εκτός από τις μειώσεις, οι εκπρόσωποι των θεσμών, εξέφρασαν ανοικτά και τις διαφωνίες τους σχετικά με τα ποσοστά αναπλήρωσης που περιλαμβάνονται στην πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, καθώς τα θεωρούν ιδιαίτερα υψηλά.

Παράλληλα, ζήτησαν από τα στελέχη του υπουργείου διευκρινίσεις για διάφορα σημεία του νομοσχεδίου καθώς και στοιχεία για την εθνική σύνταξη.

Aπο newmoney.gr

Ilias D είπε...

Καθολου καλο αυτο.
Ας μπουμε σε κανα
δυο λεπτομερειες του σχεδιου της κυβερνησης.
Επιμενει στο αναδιανεμητικο κ οχι στο αναλογικο του ασφαλιστικου η κυβερνηση(οπως κ οι προηγουμενες).
με 15 ετη ασφαλισης υπολογιζεται η συνταξη με συντελεστη ο,8 (του μεσου ορου των εισφορων) ενω με 40 ετη ο συντελεστης πηγαινει στο 1,15(αντι του 2,13 που αντιστοιχει αναλογικα).
Οι μειωσεις δε μεταφερονται για τον Ιουλιο του 2018(προφανως μετα τις εκλογες),για τα ελλειματα των ταμειων ...καλα τωρα ...φταιει το PSI.
To AEΠ βεβαια συρρικνωνεται(εδω να μην ξεχναμαι το 15% του ΑΕΠ).η ανεργια αυξανεται (οπως κ οι συνταξιουχοι) ...

Ilias D είπε...

*αναδιανεμητικο χαρακτηρα ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα

όλο για νούμερα 3χχ ακούω που το βασίζουν αυτό

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Δε πρέπει να σπάσουν πολύ σημαντικά πράγματα πριν από αυτά τα νούμερα..Κι αν σπάσουν γιατί το 3χχ θα κρατήσει;

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά μεγάλα και μικρά

χθες η αγαπητή κυρία δεινοσαυρίνα που περιμένει 326 σήμερα ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ που ήθελε να γράψει 450 αλλά του βγήκε ποιο sexy 4ΧΧ χαχα και άλλοι φίλοι σίγουρα ΘΑ βλέπουν κάτω από 500 αλλά δεν το αναφέρουν

Πληθαίνουν !!!!!!!………… ΛΕΣ ???……… τι δεν βλέπω ???????

Βρε ΜΙΧΑΛΗ αν έχεις κέφι βαλε ένα διάγραμμα του ΓΔ με την μέθοδο ανανεώστε την σελίδα με μόνο μπόλικα φιμπο …………. από τις 630κάτι και κατω χωρίς γραμμές χωρίς κινητούς χωρίς τίποτα

giannhs kon είπε...

χαχαχαχα
ΓΙΑΝΝΑΚΟ πιασε κόκκινο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα Γιάνναρε έπιασα χεχε

Ilias D είπε...

Καλως τους ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ.

michele είπε...

Εγω κανω τεχνικη αναλυση ( οχι κυματικη ) Γιαννη και βεβαια δεν κανω τον προφητη.
Ελπιζω ολοι οσοι μιλανε για 200 μον παρακατω να παιζουν σταθερα short FTSE και δεικτοβαρεις μετοχες
χωρις να σηκωνουν ποδι απ το γκαζι και πληρωνοντας τα λιγα λεφτα για τα roll over τους.

Τιποτα δεν αποκλειεται αλλωστε στη ζωη :)

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΙΧΑΛΗ καλησπέρα ΗΛΙΑ

Unknown είπε...

Σε λίγες μετοχές βγήκε σήμα λογκ... Όπως άλφα!κ οπαπ!

Αλλά η τάση είναι πτωτική!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα Μικελε και Ηλία.
Η αλήθεια είναι ότι με τη χρηματαγορά δε μπορείς εύκολα να πεις ότι θα πάει εδώ η οπουδήποτε και υπάρχουν άπειρες απόψεις για το που μπορεί να πάει.

typicalmih είπε...

Παρακολουθούσα σήμερα την αντίδραση των αγορών στην ομιλία Ντράγκι. Μόλις είπε ο Ιταλός, για περαιτέρω μέτρα που θα εξεταστούν το Μάρτιο, υπαινίχθηκε δηλαδή νέο «τύπωμα», το ευρώ βούτηξε πρόσκαιρα όμως και οι Ευρωπαϊκές αγορές φύγαν πάνω. Εμείς την ίδια στιγμή και με ολιγόλεπτη καθυστέρηση ακολουθήσαμε με μία αναιμική άνοδο που γρήγορα ξεφούσκωσε. Όλα δείχνουν ότι πάμε χαμηλότερα. Νομίζω ότι αργά η γρήγορα ο ΓΔ θα συναντήσει το χαμηλό του 2012 στο 470.Δεν ξέρω βέβαια αν η τεχνική ανάλυση έχει εφαρμογή όταν ο ΓΔ έχει πολύ διαφορετική σύνθεση από ότι τότε. Μόνο δύο θετικά μπορώ να διακρίνω στην παρούσα φάση.
Το πρώτο είναι ότι η συνολική κεφαλαιοποίηση του ΧΑΑ προς το ΑΕΠ έχει φτάσει το 20% ενδεικτικό της υποτίμησης της αγοράς. Το δεύτερο είναι μία απόκλιση που φαίνεται ότι πάει να δημιουργηθεί στο διάγραμμα του ΓΔ και του RSI.Ο RSI δεν έχει γράψει νέο χαμηλό όπως ο ΓΔ. Αν επιβεβαιωθεί το σήμα, μπορεί να δώσει μία αξιόλογη αντίδραση που πρέπει να εκληφθεί κατά τη γνώμη μου ως ευκαιρία πωλήσεων.
Σε παγκόσμιο επίπεδο νομίζω ότι ανοίγονται συνέχεια short θέσεις, καθώς όλοι βλέπουν χαμηλότερα. Για το μικροεπενδυτή το σορτάρισμα μέσω ETF είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή. Όπως το βλέπω μόνο ένα νέο τεράστιο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης από την ΕΚΤ μπορεί να αντιστρέψει την καθοδική πορεία των αγορών. Την στιγμή όμως που ο επίσημος στόχος του πληθωρισμού είναι στο 2% (τώρα 0,2% αλλά ο δομικός χωρίς την ενέργεια 0,9%),υπάρχουν φωνές εντός ΕΚΤ όπως έγραψε η Handelsblatt που θέλουν στόχο 1%.Αν επικρατήσουν αυτό θα σημαίνει πιο εύκολο στόχο άρα λιγότερο τύπωμα, άρα περαιτέρω πτώση στις αγορές. Και όλα αυτά με το πετρέλαιο σε χαμηλές τιμές να επιδρά αποπληθωριστικά. Φανταστείτε να αρχίσει να ανεβαίνει το πετρέλαιο πόσο πιο εύκολο θα είναι να επικρατήσουν πληθωριστικές τάσεις. Και όπως κάποιος είπε ο πληθωρισμός είναι σαν το κέτσαπ στην αρχή βγαίνει λίγο λίγο και δύσκολα, αλλά μετά μπορεί να πέσει όλο μαζί!

Ilias D είπε...

Κοουτς δεν σου ζητησε κανεις κυματα ...
αυτα εγραψε ο Τζωνης
...Βρε ΜΙΧΑΛΗ αν έχεις κέφι βαλε ένα διάγραμμα του ΓΔ με την μέθοδο ανανεώστε την σελίδα με μόνο μπόλικα φιμπο …………. από τις 630κάτι και κατω χωρίς γραμμές χωρίς κινητούς χωρίς τίποτα

giannhs kon είπε...

ΗΛΙΑ Δεν την πάει τη θαλασσοταραχή με τίποτα χαχαχ,,,,,,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ είναι μετά Χριστό προφήτες χαχα

Unknown είπε...

Λοιπόν η αγορά είναι μόνο για κάτω διότι κάνεις μα κάνεις δεν έχει όρεξη να αγοράσει τώρα...

Και αν δεν υπήρχαν οι μεγάλο μέτοχοι να στηρίζουν χαρτιά τώρα θα ήμασταν 150 μονάδες.

Θέλετε παράδειγμα να πω του οπαπ?
Φφ
Λαμδα
Φουρλη
Ναι ξέρω τι θα πει κάποιος. Καλά χαρτιά!

Ναιιιι τα καλύτερα!

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!

Θα εκπλαγείτε σας λέω!

michele είπε...

Ναι μιλησα γενικοτερα Λιακο οχι ακριβως για το ερωτημα του Γιαννη

Οσον αφορα τις σκεψεις Ηλια,συμφωνω εν πολλοις ,αλλα παντως ο Μario νομιζω θελει 2% πληθωρισμο και επομενως θα κανει οτι ειναι δυνατον να το πετυχει
Το πετρελαιο πρεπει να το δουμε τεχνικα ,καθως εγραψε περιοχη στοχου και με "ανησυχουν" οι φωνες των οικων για 25$ πιο κοντα πεφτω εγω ο ασχετος συνηθως παρα αυτοι που χειραγωγουν και ολιγον τις αγορες

Ilias D είπε...

χαχαχα
Ουτε κ εγω την μπορω την θαλασσοταραχη Γιαννη,στεργιανος για,παρολο που μαρεσει παρα ΠΟΛΥ η θαλασσα.

paolostar είπε...

Πάντως όσο και να μη μας αρέσει ο τσιπρακος τέτοιες κουβέντες δε λέγονται αε φόρουμ που τους βλέπει όλος ο κόσμος.Δείχνει το επίπεδο του ο στραβοφατσας που παραπέμπει σε συμπεριφορές των φασισταραδων προγόνων του.Όπως βέβαια και ο άλλος τον έλεγε κουτσό ή έλεγε τους ευρωπαίους τρομοκράτες.....Τελοσπαντων ο τσιπρακος έπρεπε κατά την άποψη μου να του απαντήσει με σφοδρότητα και να τον εγκαλεσει στην ταξη υπερασπιζομενος την ΕΛΛΑΔΑ και όχι τόσο τον εαυτό του που έχει γίνει περιγελος βεβαίως βεβαίως!!!

giannhs kon είπε...

Καλό βράδυ σε όλους

http://saveplanet.gr/images/news/bear-surf-03.jpg

michele είπε...

Ρε συ paolo δεν εχει το αναστημα και μας πηγαινουν και με το σταγονομετρο ,τι να πει ..εκανε την παπια,δεν μας ..ενοχλησε και λοιπα .Αμα εχεις συνηθισει στις σφαλιαρες τι να πεις

Στέφανος Οικονόμου είπε...

Paolostar, έχεις δίκιο. Αλλά δεν έχουμε και τον πιο έξυπνο πρωθυπουργό. Απέδειξε οτι είναι λίγος.
Ας του έλεγε κατι για την φτώχεια - όπου εφαρμογή ...;

paolostar είπε...

Συμφωνώ michele αλλά εδώ ο φασισταρας ουσιαστικά απευθύνεται στην χώρα μας και ο χαρακτηρισμος πάει στο λαό και όχι στο κωλοπαιδο τσιπρα....Έπρεπε όμως να είχε κανέναν άλλο απέναντι του(βλέπε Ερντογάν)...μέχρι την πρεσβεία θα του έκλεινε!!!Αλλά τι να πεις για έναν άνθρωπο που στο άκουσμα του εθνικού του ύμνου πιάνει τα καμπανελια του...

michele είπε...

Γενικα επρεπε να αποφυγει να παει εκει..αλλα τωρα τετοιες ωρες τετοια λογια

paolostar είπε...

Στέφανε πολλά μπορούσε να του πει και να τον κολλήσει στον τοίχο γιατί και αυτοί δεν είναι άμοιροι ευθυνών για την κατάντια μας...

austin είπε...

Όταν βγαίνει και λέει αυτά που είπε ο βαρουφακης και όλα είναι ακόμα καλά, τι θες να πει ο Σόιμπλε; Ευγενειες;

Στυγνός τεχνοκράτης ή και κατι παραπάνω είναι. Όταν βλέπει ότι τρώμε σανό, λογικό να μας πει και ηλιθιους μια μέρα.

Όπως λέγαμε, μας ρεζιλευουμ και δίνουν δικαιώματα συνέχεια.

michele είπε...

KBIO was up 37% today