Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΣΑΒΒΑΤΟ..
με μουσική


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ...


Του Γιώργου Καραμπελιά από τη Ρήξη φ. 120 


Δεν χρειάζεσαι να είσαι μετεωρολόγος για να δεις κατά πού φυσάει ο άνεμος (Μπομπ Ντίλαν), ούτε να έχεις το προ-ορατικό χάρισμα του… Μίκη Θεοδωράκη για να διακρίνεις πως η κυβέρνηση πνέει τα λοίσθια.
Ο διχασμός

Όπως είχαμε διαπιστώσει ήδη από πέρσι τον Φεβρουάριο, αυτή η κυβέρνηση χαρακτηρίζεται από μια βασική αδυναμία: Δεν μπορεί να κυβερνήσει, ενώ είναι ικανότατη στην παραγωγή παρόλας και παραμυθιών, εξ ου και η ανάγκη να αναβαπτίζεται διαρκώς στην κολυμβήθρα των εκλογικών «αναμετρήσεων». Και δεν μπορεί να κυβερνήσει για δύο λόγους. Ο πρώτος, προφανής διά γυμνού οφθαλμού – πρόκειται για ένα συνονθύλευμα ανικάνων, μπαρόβιων και εραστών των τσιπουράδικων. Ο δεύτερος και κυριότερος, διότι διχάζεται ανάμεσα σε μια φαντασιακή, δήθεν αριστερή ιδεοληψία (ευρωπαϊστικού χαρακτήρα όμως, δηλαδή της φαντασίωσης ότι οι ίδιοι είναι «αριστεροί», σε μια χώρα που βρέχεται από τη Βόρεια Θάλασσα ή τον Ατλαντικό και δεν γειτονεύει με την Τουρκία και τα Σκόπια) και την υλική και ταξική της πραγματικότητα – φλαμπουράρηδων, τσακαλώτων και άλλων εκπροσώπων των ανώτερων παρασιτικών μεσοστρωμάτων, που επιτάσσει τον συμβιβασμό και την υποταγή.
Το εκκρεμές ανάμεσα στις δύο αυτές υποστάσεις της την ιδεολογική φαντασίωση και την ταξική της πραγματικότητα, έχει ως αποτέλεσμα τη μηδενική παραγωγή κυβερνητικού έργου και την ακινησία, διότι, όχι απλώς η «αριστερά» αγνοεί τι ποιεί η «δεξιά», αλλά αλληλοακυρώνονται. Είναι “θεωρητικώς” κατά των μνημονίων, αλλά υπογράφουν μνημόνια, είναι “υπέρ” των αγροτών, αλλά τους στραγγαλίζουν, είναι υπέρ των ανοικτών συνόρων και δημιούργησαν ένα τεράστιο προσφυγικό ζήτημα, αλλά τώρα φέρνουν το ΝΑΤΟ και τους Τούρκους για να ελέγχουν αυτά τα… ανοικτά σύνορα. Το αποτέλεσμα είναι μια αδιάκοπη παλινωδία, μια αφάνταστη λεξιλαγνεία, μία …. γενικευμένη ιλαροτραγωδία.
Δεν διαθέτουν τον χρόνο ώστε να γίνει σχετικά ομαλά η μετάλλαξή τους, γι’ αυτό και κυριαρχεί ο διχασμός. Και επειδή ο χρόνος τρέχει, τα προβλήματα συσσωρεύονται σε τέτοιο βαθμό και η εναλλακτική λύση αναζητείται πλέον μεταξύ αποικίας και απόλυτης καταστροφής, το παιχνίδι παίρνει τέλος και ο ηθοποιός εξέρχεται. Και αυτό παρότι σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις (τέσσερις, αν συνυπολογίσουμε και τις ευρωεκλογές του 2014), οι Έλληνες έδειξαν εμπιστοσύνη στον Τσίπρα. Πάντα είχαν αδυναμία στους λαοπλάνους και τους απατεώνες –ιδίως τους νεαρούς–, από την εποχή του Αλκιβιάδη. [Βέβαια εκείνος, ο Αλκιβιάδης, ήταν μαθητής του Σωκράτη και ο Τσίπρας των σφαιριστηρίων, αλλά δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα. Εξάλλου, εάν σήμερα τον Σωκράτη έχει αντικαταστήσει ο Πελεγρίνης, γιατί όχι και ο Τσίπρας τον Αλκιβιάδη; O tempora, o mores.]

Σενάρια…

O κύκλος οδηγείται στο τέλος του: Από τη μία πλευρά το κουαρτέτο και από την άλλη οι αγρότες και το προσφυγικό, σφίγγουν σαν τανάλια μια κυβέρνηση που παραπαίει και αναζητά, παρά τους παλικαρισμούς, τον δρόμο προς την έξοδο.
Η ομιλία του Τσίπρα στις 10 Φεβρουαρίου, στο υπουργικό συμβούλιο, προοιωνίζεται όντως το τέλος της «ενάρετης» (κατά Τσακαλώτο) διαδρομής στα σαλόνια της εξουσίας. Οι δε κορώνες κατά των καναλιών και κατά των διαπλεκομένων, πέραν του ότι αποτελούν άσφαιρα πυρά (διότι θα ακολουθήσουν μακρόχρονοι δικαστικοί αγώνες, ασφαλιστικά μέτρα κ.λπ.), έχουν σαφώς πολιτικάντικο χαρακτήρα ώστε να συγκρατήσουν τους βουλευτές και τους εναπομείναντες συριζαίους ψηφοφόρους για τις επερχόμενες «μάχες» ενάντια στα διαπλεκόμενα και στο μνημόνιο, που οι ίδιοι έχουν… υπογράψει!
Το αδιέξοδο είναι πασίδηλο. Θα ήταν ικανοί, θεωρητικά, από την εξουσιομανία τους, ώστε να διατηρήσουν τους θώκους τους όσο το δυνατόν περισσότερο, να προσχωρούσαν ακόμα και στην εκδοχή grexit αλά Σόιμπλε, αν δεν φοβόντουσαν το ειδικό δικαστήριο και τον Κορυδαλλό, ειδικά με τους γεωπολιτικούς κινδύνους που θα δημιουργούσε ένα grexit σήμερα. Εξάλλου, η “επαναστατική”-πραξικοπηματική πτέρυγα, αλά Ζωή, έχει εξέλθει του κόμματος.
Εάν ο Τσίπρας ήθελε όντως να παραμείνει στην εξουσία και να ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση, θα ήταν υποχρεωμένος να κάνει σημαντικές παραχωρήσεις στους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες και να διευρύνει, παράλληλα, τις τάξεις των πληττόμενων από το συνταξιοδοτικό, στους μισθωτούς του δημόσιου τομέα και τους ήδη συνταξιούχους. Έτσι, όμως, θα έστρεφε εναντίον του και τις τελευταίες κοινωνικές και εκλογικές εφεδρείες που διαθέτει, δηλαδή το δημόσιο και τους συνταξιούχους. Αντ’ αυτού, φαίνεται να προκρίνει μια στρατηγική σύγκρουσης μέχρι το τέλος, με τους αγρότες, θεωρώντας πως αυτούς, ούτως ή άλλως, τους έχει χάσει· και αν μεν αντέξει στο μπρα ντε φερ –όπερ και απίθανο– να επιβάλει το συνταξιοδοτικό του Κατρούγκαλου. Στην περίπτωση –όπερ και πιθανότερο– που δεν αντέξει αυτήν τη σύγκρουση, μετά την κάθοδό τους στην Αθήνα, έχει δύο πιθανές λύσεις: Είτε την οικουμενικά στηριζόμενη κυβέρνηση τεχνοκρατών, που είναι η νουνεχέστερη λύση, είτε μια ακόμα φυγή προς τις εκλογές, ώστε τουλάχιστον να διατηρηθούν ως αξιωματική αντιπολίτευση και να αφήσουν την καυτή πατάτα του μνημονίου στα χέρια του Μητσοτάκη και του Άδωνι, που γνωρίζει από μνημόνια!
Η «οικουμενική» επιλογή συμβαδίζει με το στενό συμφέρον των περισσότερων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ώστε να συνεχισθεί η παρούσα κοινοβουλευτική περίοδος και επομένως η παρουσία τους στη Βουλή, διότι, μετά τις επόμενες εκλογές, θα απουσιάσουν από αυτή και μάλλον οριστικά. Και το ίδιο συμβαίνει με την μάζα των άρτι διορισθέντων στον κρατικό μηχανισμό κομματικών στελεχών. Για την πλειοψηφία των βουλευτών, προπαντός, η «οικουμενική», αποτελεί την ιδανική λύση, διότι και την έδρα τους διατηρούν και η ευθύνη για την ψήφιση και εφαρμογή των μνημονιακών μέτρων μετακυλίεται στις πλάτες περισσοτέρων κομμάτων.
Από την άλλη πλευρά όμως, για τον Τσίπρα και τη στενή παρέα των συν αυτώ, η παραδοχή της ήττας και η αποδοχή της «οικουμενικής» υπονομεύει τον ίδιο τον ηγετικό τους ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαιο πως πιθανή παραίτηση της κυβέρνησης και αποδοχή οικουμενικού σχήματος, θα οδηγήσει σε ανάδειξη των «συναινετικών» Δραγασάκη-Σταθάκη-Χουλιαράκη κ.λπ. ως διαχειριστών της οικουμενικής επιλογής. Παράλληλα δε το κύρος του Τσίπρα θα πληγεί ανεπανόρθωτα, με το να βρίσκεται στη Βουλή, ως αποτυχημένος πρωθυπουργός, εκδιωχθείς από την εξουσία, όπως είχε γίνει με τον ΓΑΠ, με την κυβέρνηση Παπαδήμου. Κατά συνέπεια, το συμφέρον του, αρχικώς, είναι να παραμείνει στην εξουσία με κάθε τίμημα. Αλλά αν δεν μπορέσει να τα βγάλει πέρα με τους αγρότες, να προχωρήσει σε εκλογές ως βαλλόμενος από τα «συμφέροντα» και το κουαρτέτο, έτσι ώστε και να απεκδυθεί της ευθύνης εφαρμογής του μνημονίου, να παραμείνει επικεφαλής στη «νέα μάχη» και να διατηρήσει σε διψήφιο ποσοστό την εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ, που διαφορετικά θα συρρικνωθεί σε μονοψήφια ποσοστά!
Οι βουλευτές λοιπόν, ιδιαίτερα της επαρχίας και οι «άσημοι», καθώς και τα κομματικά/κρατικά στελέχη, θα προκρίνουν συνέχιση της ζωής της παρούσας Βουλής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ η ηγετική-κομματική ομάδα θα επιλέξει αυτό που ξέρει να κάνει, εκλογές, για να διατηρήσει τον έλεγχο του κόμματος. Ποιος άραγε θα κερδίσει;

Στην τελική επιλογή, πάντως, θα συμμετάσχουν, ίσως καθοριστικά, και άλλοι παράγοντες, οι Αμερικανοί –που θέλουν να τελειώνουν με το Κυπριακό και τα Σκόπια–, οι Γερμανοί, που θέλουν λύσεις στο προσφυγικό, που μόνο ο Τσίπρας μπορεί να τους προσφέρει κ.λπ. Πάντως η κυβέρνηση αυτή, με την παρούσα μορφή και σύνθεση, έχει τελειώσει, σε λιγότερο από πέντε μήνες μετά τη συγκρότησή της.

http://ardin-rixi.gr/

64 σχόλια:

Ilias D είπε...

.............................................
Οι βουλευτές λοιπόν, ιδιαίτερα της επαρχίας και οι «άσημοι», καθώς και τα κομματικά/κρατικά στελέχη, θα προκρίνουν συνέχιση της ζωής της παρούσας Βουλής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ η ηγετική-κομματική ομάδα θα επιλέξει αυτό που ξέρει να κάνει, εκλογές, για να διατηρήσει τον έλεγχο του κόμματος. Ποιος άραγε θα κερδίσει;

Στην τελική επιλογή, πάντως, θα συμμετάσχουν, ίσως καθοριστικά, και άλλοι παράγοντες, οι Αμερικανοί –που θέλουν να τελειώνουν με το Κυπριακό και τα Σκόπια–, οι Γερμανοί, που θέλουν λύσεις στο προσφυγικό, που μόνο ο Τσίπρας μπορεί να τους προσφέρει κ.λπ. Πάντως η κυβέρνηση αυτή, με την παρούσα μορφή και σύνθεση, έχει τελειώσει, σε λιγότερο από πέντε μήνες μετά τη συγκρότησή της.

Σωστος ο παιχτης.
Καλημερα σας.

Ilias D είπε...

michele είπε...
http://www.naftemporiki.gr/story/1068921/moodys-upgrades-greek-banks-senior-unsecured-debt-ratings
20 Φεβρουαρίου 2016 - 12:13 π.μ.

Δεν φανηκε ομως στο ταμπλο χθες Μιχαλη μου ...
εκτος κ αν πιεστηκαν τοσο οι τραπεζες για αυτον ακριβως τον λογο,για να τις μαζεψουν τα παιδια,δεν θαναι η 1η φορα αλλωστε.

ΥΓ.Ας σας αφησω ομως να απολαυσετε τον καφε σας...

Unknown είπε...

Καλημέρα..η επιθυμία έγινε βλέπω πραγματικοτητα!!

Επιτέλους βλέπω το πριβε το κάνατε..

Αντε να αρχίσουμε να μιλάμε κ να λέμε την γνώμη χωρίς παράσιτα!

Άσε που θα έχουμε κ πριβε.. Εκπλήξεις!

Ilias D είπε...

Τον απολαυσατε τον καφε σας ετσι;
Ωρα κ για ενα κρουασαν τωρα(ισιο).

Μπορεί εμείς εδώ στην άκρη των Βαλκανίων να βασανιζόμαστε από την οικονομική (και όχι μόνο) κρίση, όμως σε χώρες του Βορρά τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα και συσσωρευμένα εδώ και δεκαετίες. Ιδίως στην Βρετανία, όπου οι κάτοικοι της χώρας αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να τα βάλουν με μία από τις μεγαλύτερες αντιξοότητες της καθημερινότητάς τους. Το ότι δηλαδή δυσκολεύονται να απλώσουν την μαρμελάδα τους στα κλασικά, κυρτά κρουασάν.

Σύμφωνα με την τεράστια αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Βρετανίας, την Tesco (που είναι και η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο) από αυτή την εβδομάδα δεν θα πουλά κυρτά κρουασάν, μετά από πιέσεις των καταναλωτών ότι τους βολεύει περισσότερο στο να απλώνουν την μαρμελάδα τους ένα... ίσιο κρουασάν.
...............
Protothema.

Ilias D είπε...

...k meta τα κρουασαν τι αλλο να εχει σειρα;
μα το αν οι πορνοσταρ θα χρησιμοποιουν καποτες η οχι ...
http://www.protothema.gr/world/article/554813/i-kalifornia-aperripse-protasi-na-foroun-profulaktiko-oi-ithopoioi-stis-tainies-porno/

Ποσο να αντεξεις ακομα ρε δικε μου;
ΓΤΠ τελειως.

PETE είπε...

Καλημερες , ο Μιχαλης χθες το ξενυχτησε με γνωστο κατσαπλια στο tweet μην τον περιμενετε...

paolostar είπε...

Έσκασε και ένα καλό νέο σαββατοκυριακο σχετικά με την αναβάθμιση των τραπεζών.Να δούμε κατά πόσο θα αποτυπωθεί στο ταμπλό από Δευτέρα...
Καλημερα σε όλους καλό σκ.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε ολους...
Ναι Αχιλλέα, ειδα κ εγω ότι φτιάχνεται ένα... coffee room... Το οποίο θα λειτουργεί συμπληρωματικά με την ελεύθερη γνώμη με εκπλήξεις. Κανουμε λίγες μέρες μέχρι να έρθουν οι μπερζερέ καρέκλες και τα αλλα design έπιπλα που ψάχνει ο Michele.

Pete στείλε μια καλημέρα στο alexandratos2019@gmail.com να σε γνωρίζουμε σιγά σιγά.

Unknown είπε...

Η κύριοι μόνο κερδισμένοι θα βγουνε από όλοι την κατάσταση..Τα άχρηστα στα σκουπίδια! Αιντε βαρεθήκαμε αυτούς που χαζό μιλάνε και τίποτα ουσιώδη δεν έχουν να πουν!

Unknown είπε...

Και ο Πάολο σταρ μέσα!!

DINOSAUR είπε...

Η Lehman Brothers μία εβδομάδα πριν την κατάρρευσή της είχε την υψηλότερη διαβάθμιση κάποιων (ή όλων) από τους οίκους αξιολόγησης ή κάνω λάθος; Παρακαλώ, διορθώστε με.

Ilias D είπε...

Δεν μπορει dinosurina,θα μας την φτιαξεις τη μερα ...χεχεχε

paolostar είπε...

Ναι Αχιλλέα να σας δώσω λίγο λάμψη...χαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πωπω πολυ μπομπα ρε παιδιά.. ποναει η κεφαλα μου...καλησπερα λέμε.

μπαρμπαλιας είπε...

ο Καραμπελιας στο ΤΕΛΟΣ του αφηγηματος και στις διαπιστωσεις που σωστα παραθετει, περι της αδυναμιας
του συριζέ να κυβερνησει,εχει και μια ουσιαστικη παραλειψη.
ο ευρων αμοιφθησεται.ολέ

Unknown είπε...

Χαχαααα τα κοπανισατε??? Χαχαχααα καλά ρε όπλα εγώ εκτός?χαχαχααα

Επικοινωνία με αλεξανδρατο τώρα!

Unknown είπε...

Χαχαχααα

michele είπε...

Καλησπερα ,καλησπερα σε όλους .

Pete οντως ασχοληθηκα με το ουγκανο ,καθως δεν σηκωνω παραπληροφορηση,επειδη σημερα κατατιθεται νομοσχεδιο με "παραλληλο προγραμμα" και το οποιο θα "απορριφθει" με φάπες απο κουαρτετο

Επρεπε να γινει καποιος αντιπερισπασμος.Επιλεχθηκε η περιβοητη λιστα Μποργιανς οπου και ειχα τα στοιχεια κλπ

michele είπε...

To κομματι private απλα δημιουργηθηκε ,θα ενεργοποιηθει αργοτερα οταν θα ειμαι /ειμαστε ετοιμοι
θα γραφω αρθρακι-ανακοινωση .

Μπαρμπα ,παοια παραλειψη εννοεις του Καραμπελιά;

mixalis mixalios είπε...

Γύρισε με όρεξη ο Αλέξης από τας Βρυξέλλας...Δεν μπορεί σου λέει να παίρνει ότι θέλει ο λόρδος και εμείς να στοχοποιούμαστε και να κάνουμε συνέχεια υποχωρήσεις...

Και που είσαι ακόμα...έρχονται και οι συντάξεις...

μπαρμπαλιας είπε...

επειδη αναφερθηκε εδω μεσα οτι παραστρατησες...
σε σχορναω.
ρε ποσες φορες σου εχω πει τι "λαθη "συμβαινουν μετα τα τσιπουρα;
"η προτιμας να τα γραψω γηπεδέ;

michele είπε...

Μπαρμπα προκειται για συκοφαντίες ,μην ανησυχεις :))

μπαρμπαλιας είπε...

επειδη καποιος με ρωτησε νωριτερα για τον καιρο...
τωρα δεν εχει βροχη,
αλλα εχουμε θυελλωδεις ανεμους
παραπεμπω σε αξιοπιστο meteo
http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_forecast_gr.php?area_id=gr#selectParameter

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οχι Αχιλλέα δεν ειδα τα παιδιά.. .μόνος μου γυριζα...σε ολα τα βενζιναδικα..

Ilias D είπε...

Γιατι βενζιναδικα ρε ΟΠΛΑ;
Για ποτο βγηκες η για πετρελαιο;
...αν υποπτευθω οτι ηπιες ....
χαχαχα

Unknown είπε...

Βενζίνοκινητος??!!! Είσαι power!

Ilias D είπε...

μη χασεις εσυ ....
χαχαχαχα


.................«η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί σύντομα».
«Νομίζω ότι είναι εφικτό να την ολοκληρώσουμε σε δύο εβδομάδες. Ο στόχος για το Πάσχα των Καθολικών είναι σαφώς ρεαλιστικός», επισημαίνει ο κ. Σταθάκης. «Πιστεύω ότι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία και ότι θα βρεθεί η πιο βιώσιμη δυνατή λύση», προσθέτει ο κ. Σταθάκης και αναφέρει ότι καμιά πλευρά δεν επιθυμεί να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση.
........................
Πηγή: reporter.gr

Αστο Σταθακη,σε μαθαμε.

Ilias D είπε...

......................
Για την ώρα πάντως, μόνο ο κ. Μπόργιανς έχει τοποθετηθεί με συνέντευξή του στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΙ όπου επισήμανε ότι η λίστα με τους έλληνες μεγαλοκαταθέτες παρελήφθη από τον ίδιο την άνοιξη του 2015 και όχι τον Οκτώβριο του 2012. Θα είχε ενδιαφέρον όμως να ακουστεί και η άποψη του κ. Πλεξίδα.
.............

protothema.

michele είπε...

Γι αυτο τσακωνομουνα το βραδυ με τα συριζογατακια στο τουιτερ Ηλια και εβαλα και τον παπαδημουλη μεσα

Ilias D είπε...

χαχαχαχαχα
Με τον Νiko Ago;
Μηπως ειναι Αλβανος δημοσιογραφος Μιχαλη;

michele είπε...

Nαι ειναι ,εγραφε στο protagon παλια,μενει Σουηδια .

Ilias D είπε...

aaaaaa...καλα θυμαμαι...
μηπως απελαθηκε κιολας;

Ilias D είπε...

κ κατι για τους πολυ γνωστες ...
http://www.euro2day.gr/news/market/article/1400459/ha-h-alpha-finance-eidikos-diapragmatefths-gia-th.html

Τωρα αν αυτο ειναι καλο για τους εχοντας ΑΛΦΑ ας μας το πουν.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ηπια... μια θαλασσα Ilia...τον δείκτη 7000 μοναδες ειδα.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Δεν σας προλαβαινει κανείς..τι ειναι το private....???..κατι σαν αλλα κόλπα?

Ilias D είπε...

Να ξαναπιεις παληκαρι μου να ξαναπιεις.
Οσο για τον ΓιΔη ...θα παει καποτε,κ αν δεν παει 7000 θα παει 2800(σε πρωτη φαση).

Unknown είπε...

Μωρέ να λυθούν προβλήματα κ θα φύγει σφαίρα..που κανένας δεν θα τολμα να μπει διότι όλοι θα λένε ότι απλά μια διόρθωση είναι!

Έχουμε πολλά να ζήσουμε..όπως και το ξύλο που φάγαμε!

Βεβαίως βεβαίως...

michele είπε...

Ολα θα γινουν σιγα-σιγα και με σωστο τροπο Λεα ,δεν βιαζομαστε .Θα γινει αρθρο-ανακοινωση με εξηγησεις.

Η Ελευθερη Γνωμη θα παραμεινει ελευθερη .

Unknown είπε...

Και βέβαια είναι το ποιο καλό αξιόπιστο μπλογκ!αλλά αυτοί οι παρισακτοι που μπαίνουν χαλάνε το κλίμα!

Εγώ θα συνεχίσω να λέω την άποψή μου αλλά πλέον με προσοχή για να μην με προσκαλούν

Ο πθ κ ο λεωτσακος βασικά με την λένε αλλά κ εγω είναι η αλήθεια τους βρίζω.

Ναι κ εγω είμαι κολοπαιδο..

Γιαυτό στο πριβε θα δίνω τιμές που μπαίνουμε και που βγαίνουμε κ εκεί ας αξιολογηθω από τους έχοντες γνώμη!

Ελεύθερη γνώμη ναιιιι αλλά καλύτερα έχοντας γνώμη!

michele είπε...

Καλοπαιδο εισαι η κωλοπαιδο ;χαχαχχαχα .

giannhs kon είπε...

private και ασχολούνται με τα χρώματα ΑΧΙΛΛΕΑ ??…………χαχα
Τι ακριβως private ετοιμάζουν ?? χαχα
…………. κοίτα που δεν την γλυτώνουμε την γραμματέα


καλησπέρα σε όλα τα παιδιά μεγάλα και μικρά

Ilias D είπε...

Καλως τον Γιανναρο ...
μαλλον αποχρωσεις του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ετοιμαζουν ...της ανοδου.....γιατι εχουμε κ αρωστους εδω...χιχιχι

giannhs kon είπε...

χαχα
καλησπέρα ΗΛΙΑ

ένα ελαφρύ γκριζακι ειναι ότι πρέπει να φαίνονται καλα οι γραμμές

Unknown είπε...

Όταν με βρίζουν τραπεζιτη δεν μου αφήνουν να λέω ελεύθερα την γνώμη μου!!!

Είμαι μεγάλος για να με βρίζουν!

Θυμάσαι όταν στα χωναν πόσο σε στηριζα?

Άρα πλέον θα είμαι προσεκτικός στο τι θα λέω!

Και βέβαια όλους σας αγαπώ

Unknown είπε...

Και τον Θοδωρή που τα λέμε στο φαις αλλά κ με τον λεωτσακο!

Unknown είπε...

Να μην παρεξηγηθώ εδώ θα λέω την άποψή μου


Στο άλλο θα δίνω τιμές!!

Εκεί ας δούμε ποιος είναι μάγκας..

ΕΛ είπε...

Ρε μουτουσιδη μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου. Τα σχολια σου στις 20 Φεβρουαρίου 2016 - 7:45 μ.μ. και στις 20 Φεβρουαρίου 2016 - 7:45 μ.μ γιατι τα εσβησες; Μηπως ειχες αναλαμπη και καταλαβες οτι εγραψες πολλες μπουρδες μαζεμενες; Εδω εγραφαν και γραφουν αξιολογοι ανθρωποι, απο τοτε που εμφανιστηκες εσυ και καποιοι αλλοι, που ευτυχως δεν γραφουν συχνα, επεσε το επιπεδο.

Unknown είπε...

Δε σε ρώτησα την γνώμη σου..

Αλλά κ μόνο που γράφεις ανώνυμα δείχνεις το ποιος πραγματικά είσαι!

ΕΛ είπε...

Μουτουσιδη στο ειπα και το πρωι, εξ ιδιων κρινεις τ' αλλοτρια.

michele είπε...

Καθε ενας εχει δικαιωμα να διαγραφει το σχολιο του .Απο και και περα
ανεφερα εγω οτι θα κανω αρθρο-εξηγηση για το ποιος και γιατι
και φυσικα
οτι η Ελευθερη Γνωμη δεν θα παψει να ειναι ελευθερη ,δεν θα αλλαξει τιποτα οσον αφορα τις αναρτησεις μας και τα σχολια μας.

Οποιος θελει να γραφει ανωνυμα,εμενα δεν με ενοχλει ,μονο οι προσβολες και τα βρισιματα με ενοχλουν

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγω και συνδρομη δινω για να μπω στο πριβε..αν μπω...

Unknown είπε...

Πες μου σε παρακαλώ τι μαλακια η ψέμα έγραψα

Σε παρακαλώ

michele είπε...

Δεν βαζω συνδρομη εγω .Μια γραμματεα θελω ( ομορφη) που ο φιλος μου ο Γιαννης ΚΟΝ μου εχει υποσχεθει χρονια
και δεν εχω δει τιποτα ...

Unknown είπε...

Σε ποια πριβε είσαι τραπεζιτη?

Unknown είπε...

Καλά... Αστο!αφού είσαι σε πέντε εεεεε ομάδες βλέπω πόσο σε εκφράζουν τα ανοιχτά μπλογκ! Άστο φίλε μου άστο...

Ελ παπαγάλος είσαι.. Καληνύχτα πάω για κρασάκι να δω κανένα κολαρακι να γουστάρω

Όλα καλά μια χαρά είμαστε!

Λεφτά να βγάζουμε κ φύγε κακό από τα μάτια μου

giannhs kon είπε...

θα την έχεις………..αλλα το ξύλο μισό μισό χαχα

ΕΛ είπε...

Μουτουσιδη, κι εσυ μπουρδολογος.

Unknown είπε...

Να σε καλα φίλε μου

Unknown είπε...

Σε αγαπάω ρε τραπεζιτη

Unknown είπε...

Χαχαχααα

michele είπε...

Γιαννη εμεις παντως θα μπουμε στο ΙΔΙΟ αυτοκινητο αχαχχαχα

giannhs kon είπε...

χαχα

PETE είπε...

Καλησπερα παιδες, καλα, εαν χωρις ΧΑΑ φθανει τα 100 σχολια το blog Σαββατο , το Μιχαλη τον βλεπω σε πρωιναδικο απεναντι απο Μεναγακη..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.