Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΕΤΕ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΕΤΕ: 60 ΛΕΠΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ..

Κίνηση σε μικρό time frame της μετοχής .Εξελίσσεται οριοθετημένη απο την πλαγιοανοδική γραμμη τάσης V ,την οποίαν oι long δεν θα ήθελαν με τίποτα να διασπάσει καθοδικά.
Ενδεχόμενη διάσπασή της θα βρει τη μετοχή σε μια πρώτη αρκετά ισχυρή στήριξη στην B στα 0,21 € και κατόπιν στην C στα 0,1970 ( περικλείει και το gap 0.2060-0.1970 ).
Πιθανή διάσπαση και της C θα επιταχύνει την κίνηση της μετοχής με αυξημένο όγκο συναλλαγών.Στην περίπτωση αυτη θα επανέλθουμε για να εκτιμήσουμε τις εξελίξεις.
Αντίθετα ,κίνηση πάνω απο την Α στα 0,2260 ευρώ ,θα επαναφέρει τον τίτλο στην τροχία της ανοδικής της πορείας ,με πρώτο στόχο τα τοπικά υψηλά των 0,251 και [ 0,2680]  που ταυτίζονται με μια αντίσταση μεγαλύτερου time frame και που θα σηματοδοτήσει την μετέπειτα πορεία του τίτλου σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο.
Να επισημάνουμε την προσπάθεια της μετοχής κατα την χθεσινή συνεδρίαση 
να μην "χάσει" τον εκμο 30.

160 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους...χαχαχα γελαω πρωι πρωι...δειτε τα χθεσινα σχολια μου στις 2:15...και 2:57 και δειτε το σημερινο προτοσελιδο στην Κοντρα Νιουζ...Κουρη και εσυ οπλαρχηγο διαβαζεις και ελευθερη γνωμη;

Χρήστος είπε...

Καλημέρα στους εκλεκτούς φίλους, μετά από λίγο καιρό,..... έπρεπε να φροντίσω και τον μπαχτσέ μου, για να έχουμε να τρώμε.....just in case..
Ομορφιές βλέπω στον χώρο του Mike, πολλές ομορφιές.
Κόσμια (τέλος πάντων, τουλάχιστον για την ώρα) σχόλια από παλιούς και νέους γνωστούς.
Μαντεψιές φουλ, τώρα που πήραν μπρος οι μηχανές του ΧΑ, συνεπείς μαντεψιές...., όπως, σφίγγουμε τα μετρητά γιατί έρχεται καταστροφή και το 3 μπροστά, αμέσως μετά αγορές μετοχών για να πωληθούν με μεγάλο κέρδος ώστε να έχουν να τρώνε τα παιδάκια, δεν ξαναβλέπουμε το 4 μπροστά, πολλά χαχαχαχα(νοι) και μπλα μπλα μπλα, ....τι να πω και εγώ ο φτωχός!.
Επιστρέφοντας στην Αθήνα θα σταματήσω στο μαντείο των Δελφών για να σας πω και εγώ την γκουρουδιά μου.
Μάλλον, ...τους τηλεφώνησα μόλις....μου είπανε να ΜΗΝ ξεψαρώσω και πολύ....κρατάω τα ΟΛΠ, τα ΕΧΑΕ (πάγια θέση-μπες βγες, ποτέ όμως άχαρτος στο εν λόγω χαρτί) και το χέρι στη σκανδάλη για τα ΑΛΦΑ.
Από πολιτικής σκοπιάς, μου είπανε ότι η σημερινή κατάσταση ΔΕΝ μπορεί να πάει για πολύ ακόμη, κάτι θα σπάσει.
Mike, συνέχισε με τις εξαιρετικές σου αναλύσεις,..... ART, ειλικρινά, με χαρά σε διαβάζω πάντα,....όχι μόνο πρόσφατα αλλά από πολύ καιρό, πριν σε βρω στο blog του Mike......α, και πού'σαι...πάντα με το δικό σου στυλ....I love it.
Την καλημέρα μου, έχω και τρίωρο ταξίδι να κάνω προς Αθήνα.

mixalis mixalios είπε...

Καλημέρα Όπλα...απόλυτα σωστός! Βέβαια ο Κουρής εγκαλεί και την Αντιπολίτευση που δεν ρίχνει χαλίκι...

mixalis mixalios είπε...

Έχω κι εγώ γκουρουδια.,.στο χρηματιστήριο θα υπάρχει μεταβλητότητα...χιχιχι

giannhs kon είπε...

Καλημερα σε ολους

giannhs kon είπε...

http://www.euro2day.gr/ftcom_gr/article-ft-gr/1405485/shmera-milaei-o-ntragki-kai-tremoyn-oi.html

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους! Και Σκέψου όπλα, εσύ που απλά έκανες ένα σχόλιο, ήταν πιο ευγενικό από τον τίτλο του τραγικού Κουρή!

Ακόμα και ή κεντρική τράπεζα νέας Ζηλανδίας έριξε τα επιτόκια... Ας χαρουμε οσο χαρουμε, θα είναι κάποια στιγμή το σπάσιμο της φούσκας αυτη ή λογική να κυνηγάνε οι κεντρικές τράπεζες επιτόκια υπό το μηδέν.

Unknown είπε...

Καλημέρα..

Το παιχνίδι του ντραγκι είναι ασύλληπτο από τον μέσο νου!

Άμα με ρωτάτε και λίγα κάνει τους κεντρικούς τραπεζίτες!


Αρκετά κονομισαν!

Ίσως κ πάλι ίσως ανοίξω κάποια σορτ σε μετοχές που ταβανιασαν

giannhs kon είπε...


Καλημερα ΑΧΙΛΛΕΑ ………διαβασε και αυτό


http://mikrometoxos.gr/%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-draghi-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Unknown είπε...

Καλημέρα!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Με λιγα λογια και οπως λενε μερικοι και εδω και αλλου..με το rebalansing που θα γινει θα παρουμε χαρτια και θα κονωμαμε οσο αγοραζουν οι αλλοι..δηλαδη ολοι θα βγαλουμε ευκολο χρημα...καλα νταξ...κανενας δεν ξερει αν εχουν φορτωσει χαρτια μεσω αλλων κωδικων και ξεφωρτωσουν στον κοσμακι...δηλαδη ενα σοβαρο φαντ θα αγορασει τραπεζικες και αλλες μετοχες στα υψηλα μονο λογο rebala....γιατι το καταστατικο του λεει οτι πρεπει να διακρατει αλλες μετοχες στην αναπτυγμενη αγορα που ειμαστε τωρα και τελευταια μερα να κανει αλλαγες...το καταστατικο γραφει οτι πρεπει να βγαζουν χρημα για τους πελατες τους..οχι να τους πιασουμε μαλα...κες εμεις..το rebala..... γινεται καθε μερα φανερα και κρυφα...ετσι ακουσα

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑ κλμ.
εκεινο που δεν εχεις πιασει και εσυ και ο θεομπεχτης ο κουρης...
150.000-200.000 μπιραλαχηδες
θα μεινουν εδω.
ηδη ,υπατη αρμοστεια κλπ παραμυθια ,ψαχνουν παλια διαμερισματα για εγκατασταση .
σσ
ο χονδρος θα τους εστελνε 1000000 ...ελεγε ,για να φοβηθουνε.
παρ τα κακαλια μου τωρα...

Ilias D είπε...

Kalhmera παιδες.
Ο Χοντρος στα παπαρια του αν θα παρει κακαλα η οχι(ετσι κ αλλιως μαθημενος ειναι).
Εμεις Ηλια μου θα την πληρωσουμε την νυφη ...κ οι προσυγες,οι οποιοι παρεπιπτοντως θα προτιμουσαν την Αμυγδαλεζα απο αυτη την τωρινη ντροπη.
Αντε με το καλο σιγα σιγα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπαρμπα..λυπαμαι τα παιδακια...τιποτε αλλο..οταν σκευτωμαι βρισκω 1000.λογους να φυγουν ολοι για την πατριδα τους πισω η αλλου...οταν βλεπω τα παιδακια εκει μασαω γιατι και τα δικα μου εκει ειναι απο 8εως13 και ποτε δεν ξερω αν λαποτε βρεθω και εγω σε αυτη την μοιρα...

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑ
η ανθρωπιστικη πλευρα για εμας τους ελληνες ειναι πρωτιστη.
αλλα δε μπορει να βοηθησεις ολη την ασια και την αφρικη και με τη δικια σου πατριδα στο μαυρο χαλι.
εδω μας την αναψαν οι χωρες του βισέγκραντ (που περναμε τις γυναικες τους με μια ναϋλον καλτσα...).
το δικο μας το καταντημα ποιος θα το αναδειξει;
ακομη και επι του γεροπορνου Παπ ειμαστε ισχυροι

ArTaXiA είπε...

"Φουρλής: Όπως είναι γνωστό ο όμιλος συμμετείχε στην ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.

Άλλωστε στις 16 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ότι η θυγατρική του Housemarket προχώρησε στην πώληση 1.333.333 μετοχών Πειραιώς προς 0,276 ευρώ ανά μετοχή.

Στις 31.12.2015 ο όμιλος κατείχε, μέσω θυγατρικής του, μετοχές τραπεζών που αποτιμούνταν στα 3,33 εκατ. ευρώ, ενώ έγραψε και ζημιά αποτίμησης 264 χιλ ευρώ." (Χαμαιλέων)

Αυτά παθαίνεις άμα έχεις θέση στο ΔΣ της τράπεζας. Να υποθέσω το αυτό και για τον Βασιλάκη;

Bonjour mes amis.


austin είπε...

Παιδιά πάντως η "πλάκα" πρέπει να σταματήσει. Ο τσίπρας μας κοροιδεύει και μας καταστρέφει. Δεν το κάνει επίτηδες αυτά που γίνονται τώρα. Τα κάνει για να μείνει στην καρέκλα και επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Είναι ανίκανος ανεπαρκής να διαχειριστεί το όποιο ζήτημα, πέραν μικροκομματικών.

Ήξερε ότι τα σύνορα θα κλείσουν, και απλά παίζανε το θέατρο με την Μέρκελ. Θα παρακάλεσε να του δώσουν και μία κουβέντα για το χρέος, όπως έκανε με την Τρόικα, και απλά γινόμασταν (σαν χώρα) περίγελος. Διασυρμός και μόνο διασυρμός.

Panos είπε...

Καλημερα σε ολους τους φιλους του μπλογκ.Πολυ πολυ πονηρη η σημερινη ...με τον Μαριο να κανει παιχνιδι αργα το μεσημερι.Τωρα ποιους θα ευνοησει μενει να το δουμε...

Τραπεζιτη τι βλεπεις για τραπεζες σημερα, και ειδικα στην πολυ σαπια την πειρ?

Nemoz είπε...

Καλημέρα σε όλους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τραπεζιτη εδω λες 800 μοναδες και στον λεωτσακο διπλα με nic θαλης...λες για 300 μοναδες..κοψε το δουλεμα μην φωναξω τον ArtaXia.

austin είπε...

Εγώ τώρα να πω κάτι "μπακαλέ"...Όταν τα νέα του Ντράγκι είναι καλά, ο Γερμανός ξεκινάει κάτω, κάνει περιέργειες αλλά στο κάτω, ανακοινώνει τα καλά και μπουμ πάνω. ΤΟ αντίστροφο με το eurusd.

Unknown είπε...

Κλαιωωωωωω χαχαααα

Unknown είπε...

Σωστό αυτό!

Panos είπε...

Σε ευχαριστω Τραπεζιτη, νασαι καλα...και εγω τον φοβαμαι τον Μαριο σημερα...ειμαι με το δακτυλο στην σκανδαλη να δωσω αν δω κατω πρωι πρωι...

Unknown είπε...

Πονηρό αγόρι...

Unknown είπε...

Πουλά και μετάνιωσε..

ArTaXiA είπε...

Καλέ κι εγώ με το δάχτυλο παίζω, τι νομίσατε; Τώρα μόνο λίγο λαδάκι να το ξεσφηνώσω από κει που το 'χα.... :)

Panos είπε...

χαχαχχα ΑΡΤΑΧΙΑ να εχεις μια καλη μερα ...

austin είπε...

Μόλις μηδένισαν και τα warrants της ΑΛΦΑ! Πάνε και αυτοί οι πολλοί αγοραστές που είχε. Μία μαρκετιά και τα έχωσαν όλα σε κάποιον!

ArTaXiA είπε...

Γεια σου Panos και τους χαιρετισμούς μου και στον Christos, που πάντα έχει έναν καλό λόγο να πει.

UPαισιοδοξος είπε...

Καλημερα σε ολους μας

Panos είπε...

ΑΡΤΑΧΙΑ εχω να σου εξομολογηθω πως οταν αρχισα να σε διαβαζω ..πριν καιρο σε ειχα παρεξηγησει(ρωτα και τον austin να στο διαβεβαιωσει) αλλα εννοειται πως εχω αναθεωρησει ..και πιστευω πως εισαι asset για εμας εδω στην ΕΓ, στο κατω κατω σε οσους αρεσουμε..χαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα απαισιοδοξε.

ArTaXiA είπε...

Ευχαριστώ Panos! Έτσι να τα βλέπουμε μερικοί μερικοί σε άλλα fora που πήγα να πω μια καλημέρα και μου τήνε σβήσανε, γιατί λέει διαμαρτύρονται οι αναγνώστε... Αλλά τέτοιοι ήτανε πάντα. Συμφεροντολόγοι, εγκάθετοι και αλλοπρόσαλλοι. Αλλά κι εγώ κύριος. Δεν ξαναπήγα αφού δε με θέλανε. Όχι σαν μερικοί-μερικοί που τους φτύνουμε κι όλο στα πόδια μας είναι.

Πάω τώρα ν'απλώσω γιατί είπαν για βροχές το Σαββατοκύριακο.

UPαισιοδοξος είπε...

Καλημερα ΟΠΛΑ

ΣΧΟΛΙΟ 10.35
Αλλά κι εγώ κύριος. Δεν ξαναπήγα αφού δε με θέλανε. Όχι σαν μερικοί-μερικοί που τους φτύνουμε κι όλο στα πόδια μας είναι.

Υπαρχει γομολαστιχα????
η
να απαντησω αναλογως????

austin είπε...

χαχα! Η Αγορά είναι να πάμε για καφέ και να γυρίσουμε στη 1!

Panos είπε...

Ναι το ξερω ..εχω παρακολουθησει ολη την φαση, και τα αλλα δυο σε εσβησαν η μονο ο περιεργος?τεσπα μην δινεις σημασια γιατι ειδες πως και με τον john εγινε παρεξηγηση χωρις λογο τελικα...

Panos είπε...

Βεβαια εδω υπαρχει πολυ πολυ καλο επιπεδο εναγνωστων...αυτο πιστευω διακρινεται

Panos είπε...

Austin μετα τις 15.30' θα τρεχουμε.....

UPαισιοδοξος είπε...

Ο/Η ArTaXiA είπε...
Εγώ κρατάω πως είσαι long στο 145,75.
2 Μαρτίου 2016 - 4:32 μ.μ.

Ο/Η ArTaXiA είπε...
Χαχαχα ρε Mic. Άνοιξε πέντε συμβόλαια σόρτ εδώ για 3 πόντους το καθένα νέτο και σου φτάνουν να μας βγάλεις και για φαϊ.
2 Μαρτίου 2016 - 4:14 μ.μ.

Ψαχνω να βρω αυτα τα δυο ποσταρισματα και δεν τα βρισκω.
Ποιος να τα εσβησε αραγε?Και γιατι?Δεν αντεχει το ΕΓΩ του λαθη.
ΘΕΟΣ!!!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους .Panosman και ο Τσιπρας περσι asset τον ειπε τον Βαρουφακη και φετος ανοητο
αντιθετα ο δικος μας ειναι asset γενικως χαχα

michele είπε...

Ρε δεν βαζετε μυαλο εσεις .Θα βρεθει τροπος

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα Mic.

Panos: Ένας είναι ο αλλοπρόσαλος στην πιάτσα. Καλό παιδί, αλλά πιο ακριβής θα είσαι να ποντάρεις σε σχηματισμό αμμοθύελλας, παρά σε κάτι που σου λέει! Και δεν εννοώ πάνω στην αγορά....

michele είπε...

Να πει καποιος του καθηγητου Βεργου οτι προεξοφλωντας την επερχομενη ποσοτικη χαλαρωση ο DAX εκανε ιστορικο ρεκορ ολων των εποχων παντως

Panos είπε...

ΑΡΤΑΧΙΑ "copy that"..

UPαισιοδοξος είπε...

Θα πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι ως προς τον ποιον εμπιστευομαστε!!!!
Εγω εδω ερχομαι και ρωταω, την γνωμη του Μισελ,την οποια σεβομαι,γιατι ειναι επαγγελματικη και αξιολογη.Αν ο ιδιοκτητης Μισελ,μου πει να αποχωρησω, θα το κανω με αξιοπρεπεια.Αν μου το λεει ομως επισκεπτης???Δεν σας φαινεται παραξενο???? Σε τι αποσκοπει???

μπαρμπαλιας είπε...

ηρεμηστε ρε πρωινιατικα...
αντι να βλεπουμε ταβλέ..

ArTaXiA είπε...

Ρε απαισιόδοξε, attention whore έχεις καταντήσει! Τα σχόλια εκεί είναι, ζουν και βασιλεύουν, αλλά είδες πως δεν σου μιλάει κανείς κι άρχισες τη μανούρα πάλι;

Τι κόλλημα είναι αυτό αγόρι μου; Πήγαινε και ξανακοίταξε, αλλά μη μας σκοτίζεις, μια χαρά είμαστε, με την πλάκα μας, τα πειράγματά μας, βγάζουμε και κάναν παρά που και που, τι θες όλη την ώρα;

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
michele είπε...

ΑΠ,δεν σου λεω να αποχωρησεις, σου/σας λεω ,προτρεπω να μην ασχολειστε ο ενας με τον αλλον .Δεν ταιριαζουν ολοι οι ανθρωποι μεταξυ τους

Υπαρχουν τοσοιανθρωποι εδω που δεν γραφουν,απλα παρακολουθουν και θα ηθελα να διαβασουν κατι ,δεν ειναι αναγκη να σκοτωνομαστε

UPαισιοδοξος είπε...

Σχολιο 10,38
Με μενα, θα μαθεις πρωτα απο ολα να σεβεσαι.
Οσο δεν το κανεις, θα με βρισκεις.

UPαισιοδοξος είπε...

Μισελ
αυτο και κλεινω.Δεν ξεκινω ,αν δεν προκληθω.Αν ομως επιθυμεις αυτο,το συζηταμε.

μπαρμπαλιας είπε...

Κομο παιχταρα μου...
πηρα λιγες σαπιες χθες στο μπατο...
που τις δινω

austin είπε...

Μόνο η Πειραιώς έκανε μία αξιόλογη κίνηση για τους τολμηρούς. Και η ΕΤΕ. Τα υπόλοια κοιμούνται λίγο.

Panos είπε...

ετσι austin..για την πολυ σαπια επειδη πηρα και εγω λιγα στον πατο...εχω προσδοκιες σημερα..ελπιζω να μην μεινω μονο με αυτες...

ArTaXiA είπε...

Άκου Απαισιόδοξε, ή όπως αλλιώς σε λένε:

Ο Michele είναι ένα ευγενής άνθρωπος με τακτ και ποτέ δεν θα σου ζητούσε να φύγεις. Κι εσύ βέβαια το γνωρίζεις, γι αυτό και απευθύνεσαι σε αυτόν. Είσαι όμως τουλάχιστον εμπαθής, όταν εμφανίζεσαι εδώ, πάνω που κάποιος λέει μια καλή κουβέντα για μένα και προσπαθείς με λάσπη πως τάχα μου σβήνω μηνύματα, να δημιουργήσεις ντόρο.

Η αλήθεια είναι πως δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ. Και πως κανείς δεν θα στενοχωρηθεί αν δεν ξαναγράψεις κάτι. Οπότε κάνε τη χάρη σε όλους εμας τους υπόλοιπους και εξαφανίσου, διότι τα προβλήματα τα δημιουργείς εσύ.

Άνθρωποι σαν κι εσένα με ιντριγκάρουν, δεν το κρύβω, και χαίρομαι να σε αποδομώ, αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη να ασχοληθώ άλλη φορά μαζί σου. Και να θεωρείς τυχερό τον εαυτό σου που βρίσκεσαι στη "Γνώμη" και όχι κάπου αλλού γιατί η καζούρα θα ήταν καθημερινή.

Αυτά. Κάνε το σχόλιο screenshot και βάλτο δίπλα στην οικογενειακή φωτογραφία που σίγουρα έχουν τύποι σαν κι εσένα στο γραφείο τους, μήπως και καταλάβεις πως προσοχή κερδίζεις με την αξία σου, όχι με σαχλαμάρες.

michele είπε...

Ειχε μερικα ενδιαφεροντα στοιχεια η ΠΕΙΡ ,οπως με πληροφορησε φιλος της ΕΓ που γνωριζει πολυ καλα τα θεμελιωδη .Το πιο βασικο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι εχωσε ολες τις ζημιες στο 2015 για να ειναι πιο καθαρος το 2016

Panos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Panos είπε...

Μακαρι Μιχαλη γιατι ..ειναι η αγαπημενη μου στο καθημερινο μπες βγες...με πολλη προσοχη βεβαια, γιατι εχει κλεισει σπιτια.

μπαρμπαλιας είπε...

καπως ετσι κανανε ολες Μικ.
πανε για καθαριο 16,αν δε γινει μπολεμος

UPαισιοδοξος είπε...

ΑΡΤ
Η αλήθεια είναι πως δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ. Και πως κανείς δεν θα στενοχωρηθεί αν δεν ξαναγράψεις κάτι. Οπότε κάνε τη χάρη σε όλους εμας τους υπόλοιπους και εξαφανίσου, διότι τα προβλήματα τα δημιουργείς εσύ.

Ποιους αλλους εννοεις???
Ειναι πολλοι,η,ειναι πληθυντικος μεγαλοπρεπειας???

michele είπε...

Εγω προτεινα να γραφετε οτι θελετε ( για ολους ισχυει) και να μην ασχολειται ο ενας με τον αλλο .Αρκει κατι που λεμε να εχει μια τεκμηριωση ,εξω θα πεσουμε δεν γινεται να μην πεσουμε
Τωρα αισθανομαι ασχημα ,συμβαινει συχνα να υπαρχει εμπλοκη με καποιους φιλους
Προσπαθειστε να μην ενοχλειτε ο ενας με τον αλλο.Την πλακα μας γενικως δεν θα σταματησουμε να την κανουμε

Το καλο ειναι οτι λετε καλα λογια για μενα και κοκορευομαι :P

Ειδικα ο φιλος μου ο artaxia(παλι θα κερασω σοκολατα )

austin είπε...

Κάνει πάντως αυτό που κάνει καιρό. Συσσωρεύει κάτω από μία αντίσταση , απλά λόγω νέων, εισροών και μεταβλητότητας δεν το κάνει με παρόμοιο τρόπο.

Αν δεν σώσει την κατάσταση ο Ντράγκι λέγοντας κάτι πολύ καλό για τους έξω ή και κάποια καλή αναφορά για εμάς, τότε θα είναι η αφορμή για ρευστοποιήσεις και δημιουργία δεξιού ώμου κατ ελάχιστον.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχαλη κατω απο 558 εχουμε θεμα;

Unknown είπε...

Ηρεμία ρε παιδια ηρεμία!!

michele είπε...

ΟΠΛΑ οσο ειμαστε κατω απο κει ,δεν μπορουμε να κοιταμε για πανω .Ειναι μια ισχυρη αντισταση και ερχομαστε και απο τις 420 κανοντας μια δυνατη κινηση .Και παλι καλα παιζει χωνευοντας τιμες ισως γιατι εχουμε μπροστα μας και το rebalancing

Θα ηταν πιο νορμαλ να κανει ενα πατημα πιο κατω αποθερμαινοντας και τους ταλαντωτες.Αλλα αλλοι ..κανονιζουν

austin είπε...

Ακίνητη η κορδέλα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Παιζει μιχαλη ο Ντρακγι να ειναι τσιγγουνης σημερα λογο προσφυγικου; η δεν εχει σχεση...

michele είπε...

Ο Draghi ειναι θεσμικος δεν ειναι πολιτικος και λεει παντα αυτα που βλεπει καλα η κακα. Ετσι πιστευω,οτι αν τον ρωτησουν για την Ελλαδα θα βαλει προυποθεση να κλεισει η αξιολογηση και μετα θα δουμε κλπ

Ναι ακινητη Austin πολυ χαμηλός τζίρος

austin είπε...

Βλέπω όμως κάτι περιέργειες εκεί στα παράγωγα του 6ου στην ΑΛΦΑ. Ένα χώσιμο καλό έπαιξε πριν λίγο.

makis είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Στο 24% η ανεργία τον Δεκέμβριο.
Καλή συνεδρίαση!

austin είπε...

Δεύτερη φορά που μιλάει ο Τσίπρας και το ΧΑΑ δεν πέφτει. Και αυτή την φορά μιλάει για οικονομικά.

Κάτι που σημαίνει ότι οι ξένοι τον θέλουν τώρα να περάσει όοοοολη την βρώμικη δουλειά. Γεια σου λαέ πανέξυπνε! Αφού σε κορόιδεψε, τώρα πάει για πλήρη ξεφτίλα του λαού και της χώρας, από πλήρη (κατ ελάχιστο) ανικανότητα και πάθος για καρέκλα.

michele είπε...

Κατι παει να κανει η ΕΤΕ ,σταση αναμονης ,αμηχανια και μικρος τζιρος

michele είπε...

Τεστάραμε το σημερινο υψηλο, διπλη κορυφη ομως

giannhs kon είπε...

Το μόνο που κατάφερε ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ η ΕΤΕ είναι να διπλοκορυφώσει ενδοσυνεδριακα τον δείκτη …..χαχα

προς το παρόν

giannhs kon είπε...

χαχαχα πιάσε κοκκινο

michele είπε...

Το παλευει Γιανναρε η ΕΤΕ παντως σημερα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

- πως το λένε εκείνο το ωραίο ισπανικό σαλάμι μωρό μου;
- chorizo
- μια ερώτηση κάναμε βρε μωρό μου αμέσως χωρίζεις...

giannhs kon είπε...

βρε αν δεν περάσει 0.234 δεν πάει πουθενά ………..χαχα

hippy είπε...

Καλημέρα

τα πολλά και προφανή τα βλέπουμε πολλοί. Τα ιδιαίτερα (ΦΡΛΚ-ΟΤΟΕΛ) πρέπει νά΄σαι καλλιτέχνης να τα εντοπίσεις.

Σε ότι με αφορά κάποια χαρτιά που θέλω κάνουν το στατιστικά αναμενόμενο. Χαμηλότερες πτήσεις (για να θυμηθούμε το σπουργίτι του ΑΡΚΑ). Λογικό καθώς κάποιοι είδαν φως και μπήκαν αλλά ως γνωστόν there is no free meal. Όλα καλά φτάνει να μην κάνει καμμιά χοντρή πατατιά ο Κατρούγκαλος. Καθως φαντάζομαι πως για να έρθει η Ντέλια λίγο πολύ τα πράγματα είναι (προ)συμφωνημένα.

michele είπε...

Χα ωραιο του Κωστα ( μας εχεις συνηθισει )
Ο,τι πουν οι γραμμες Γιαννη ,παμε να βρουμε το 558 ?

michele είπε...

Τζιρος ομως χαμηλος ,θελουμε προσοχη

Unknown είπε...

Και ο παπαγάλος ο άσχετος ο 300....370...460....550...1000.1400...πανιβλακας λεωτσακος λέει τώρα για τις τράπεζες !!

Έτσι βλακα ασε τον κόσμο έξω να του τα φορτωσουν στα ψηλά!

ArTaXiA είπε...

Hippy, είσαι ο μοναδικός σήμερα που σχολίασε το αναμενόμενο. Έτσι εξηγείται γιατί η ΟΤΟΕΛ, δεν κάνει τίποτα, αφού ο βασικός την έχει κάνει σκουπιδοντενεκέ.

austin είπε...

Δεν κουνάει με τίποτα αυτός ο ΟΠΑΠ! Έχουμε τα σαπάκια σήμερ ανα κάνουν πάλι πάνω και δαύτος τίποτα!

austin είπε...

Βασικά σα μηχανάκι να έχουν βάλει.

μπαρμπαλιας είπε...

τη Ντελια την κοβω ανοργασμικη...
αλλα ρουμανα ειναι
και στο κρεβατι γινεται πυρ
(αμα εισαι μαστορης κυρ Λεα!!!)

austin είπε...

Απλωσες Αρταξία μπουγάδα?

ArTaXiA είπε...

Ναι, κάτι ΟΤΕδες πούλησα.... Λίγα πράγματα σήμερα!

austin είπε...

Για δες και μειλ σου, αφού το κωλοβαράμε όλοι σήμερα!

Unknown είπε...

Στα χέρια μου να πέσει...

Unknown είπε...

Θα βαρεσουμε τα...όργανα!!

austin είπε...

Ασταμάτητη σήμερα η Πειραιώς! Ήταν μία καλή τοποθέτηση λόγω αποτελεσμάτων (λέμε τώρα...τα μαγειρεμένα αποτελέσματα)

Panos είπε...

παντως τα πρωτα κλειδωματα τα ειχαμε πριν στην πειρ...αντε να δουμε τι θα δουμε

Panos είπε...

να μας πιασει παλι το 0,18 να πληρωθουμε χεχεχεχε

hippy είπε...

Φίλε καλλιτέχνη οι περισσότεροι εκλαμβάνουν τα μηνύματα όπως έρχονται. Απλά. Κάποιοι λιγώτεροι, αργότερα, σε 2η φάση τα μυρηκάζουν . Λίγοι έχουν την ικανότητα της συνθετικής σκέψης. Ε όχι να τους διώξουμε κι από το μπλογκ.

Νομίζω πάντως πως η πειθαρχία είναι βασικό στοιχείο για την επιτυχία ενός κερδοσκόπου-κι ο εγωισμός για το αντίθετο, δεν ανέφερα τυχαία το σπουργιτάκι του ΑΡΚΑ που όπως ο κλασικός έλληνας τα ξέρει όλα εκ γενετής, δεν χρειάζεται να μάθει τίποτα διαβάζοντας. Όλα καλά όμως, η κερδισμένη ευκαιρία σου είναι η χαμένη του άλλου, έτσι δεν είναι?

μπαρμπαλιας είπε...

η παλεποτε ΦΡΙΓΚΟ..παει να ξανα μπατωσει
περασμενα μεγαλεια

austin είπε...

Ωραιααα! Φτάσαμε και εδώ. Και τώρα?

michele είπε...

Προβληματικη η ΦΡΙΓΟ Μπαρμπα ,παιξαμε ενα παιχνιδι,δεν περασε το 0,81 αντε γεια

Παμε για "φιλι" στο 558 ;

η ΠΕΙΡ εφαγε -15% χτες ,μην ξεχναμε

austin είπε...

Φίλε hippy, ότι λες είναι για πολλά αστεράκια. Αυτό με την πειθαρχία είναι ότι σημαντικότερο. Το έχω πληρώσει για να το καταλάβω, ακόμα δεν το έχω "μάθει" όσο πρέπει.

Σε όλες σχεδόν τις δουλειές μου, το "απείθαρχο" χαρακτηριστικό μου γνώρισμα (όχι η μη οργάνωση...) με βοηθούσε αρκετά. Σε αυτή...μη κάνει να αγχώνομαι και όχι μόνο.

Unknown είπε...

Αχιλλέα. ...είπαμε μέχρι της 18 του μήνα όλα καλά θα πάνε. .

austin είπε...

Αρταξία αν θες...πες μου και γιατί πούλησες ΟΤΕ

makis είπε...

Ούτε με τον Αλέξη ούτε με τον Κυριάκο.
Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ λέμε!!! Άντε πάμεεεεε!!!

austin είπε...

Ρε κάτι μου λέει ότι θα απογοητεύσει ο Ντράγκι και θα φάνε όλοι χώσιμο! Δεν ακουμπάω ακόμα βέβαια, περιμένω!

austin είπε...

Το φαγκρι στο 60 λεπτο κάνει κάτι σαν πολύ "μακρύ" κούπα χερούλι. Τώρα είναι το σημαιάκι-χχερούλι. Πάνω από 17,6 χοντρικά και κάτω από 16,9 χοντρικά θα κάνει κίνηση άνω ή κάτω αντίστοιχα.

austin είπε...

2% ο dax!!!

UPαισιοδοξος είπε...

hippy

Tο σχολιο σου 1.51 το προσυπογραφω απολυτα.
Και εχει και μεγαλυτερη αξια οταν το γραφεις εσυ

austin είπε...

σε ωραία στιγμή κολλάει το ztrade

michele είπε...

Τραπεζιτη επειδη χωνεσαι εκει που δεν σε σπερνουν τρως σβου ,ο,τι και να γραψεις μεχρι αυριο

hippy είπε...

Φίλε Απαισιοδοξε ευχαριστώ για την εκτίμηση, είμαι φρέσκος εδώ και δεν έχω καθαρή εικόνα για την κερδοσκοπική ικανότητα των θαμώνων του ιστολογίου, γνωρίζω όμως επτά χρόνια την αξία του καλλιτέχνη (από την εποχή που έγραφε στον Στούπα), είναι κέρδος για μένα και χαίρομαι να τον διαβάζω καθημερινά εδώ.

michele είπε...

Η Γερμανια μας τραβηξε,περασαμε πανω απο το 558 κι εχουμε μπει στη ζωνη των προηγουμενων υψηλων ( ενδοσυνεδριακο 573-κλεισιμο 563,67 )

michele είπε...

Νέα σειρά πράξεων διευκόλυνσης για τις ευρωπαϊκές τράπεζες (TLTROs) από την ΕΚΤ, διάρκειας 4 ετών, ξεκινώντας από το 2016

και στα 80 δισ το μηνιαιο πακετο QE

UPαισιοδοξος είπε...

Προσωπικα φιλε hippy δεν ξερω κανεναν(πλην του οικοδεσποτη τον οποιο συναντησα μια και μοναδικη φορα}.Γι αυτο και εκφερω αποψη ,μονο για τον Μισελ.
Τους υπολοιπους, μονον απο τα γραφτα τους εδω μεσα και μονον.
Πανω απο 30 χρονια'' φουρναρης''εχω μαθει ομως κατι να ξεχωριζω.
Και το δικο σου επιπεδο ευκολα ξεχωριζει.
Και δεν ειμαι βεβαια και κανενα ...τερας εξυπναδας.
Αυτα και καλο μας απογευμα.

hippy είπε...


Blogger Ο/Η austin είπε...
Ρε κάτι μου λέει ότι θα απογοητεύσει ο Ντράγκι και θα φάνε όλοι χώσιμο! Δεν ακουμπάω ακόμα βέβαια, περιμένω!


Νομίζω έχεις δίκιο με την αναμονή φίλε austin

-Εάν ο Ντράγκι ΔΕΝ κάνει τις αναμενόμενες μειώσεις επιτοκίων....ωχ τι πάθαμε, τρεχάτε ποδαράκια να μην σας χ&σει ο κωλος μου.

-Εάν τα μειώσει ίσως έχουμε περίπτωση buy the rumor sell the fact.

Νομίζω πως μάλλον πρέπει να εστιάσουμε στα καθ΄ημάς και τι θα βγάλουν οι συζητήσεις με τους τροικανούς (προσωπικά είμαι αρκετά αισιόδοξος διότι αλλιώς γιατί ήλθαν? αν οι συνομιλητές τους δεν ήσαν συριζαίοι θα ήμουν σίγουρος)

michele είπε...

χαχα σωστος Hippy .Παντα καποια πραγματα εχουν διπλη αναγνωση.
ΠΧ αν πασει στα 80 δισ το qe καλό, αλλα παλι σημαινει οτι δεν πανε καλα τα πραγματα εφ οσον το ανεβαζει κατα 20 δισ μηνιαίως

austin είπε...

Ναι Hippy δεν ασχολούμαι πλέον όταν επίκειται σημαντική δήλωση. Έπεσε έξω το ένστικτο μου...

Βέβαια, την ώρα της κίνησης κόλλησε το ztrade και δεν κατάφερα ούτε την ορμή να προλάβω.

Ο Γερμανός έσπασε γραμμή λαιμού.

hippy είπε...

Και πριν αλλέκτωρ λαλήσει τρις...χα χα χα πυροβόλησε ο Ντράγκι. Έχω περιέργεια να δω τι θα γίνει μέχρι το τέλος της συνεδρίασης. Έξω φυσικά, όχι εδώ. Στην προβληματική ευρωπαική επαρχία άλλα είναι τα σπουδαία.

makis είπε...

Και από Αμερική καλύτερα του αναμενόμενου τα επιδόματα ανεργίας...

michele είπε...

Το θεμα ειναι τωρα,αυτα που θα πει Hippy

michele είπε...

Draghi (EKT): Στο +1,4% η ανάπτυξη στην Ευρωζώνη το 2016 (από +1,7% προηγουμένως), στο +1,7% το 2017 και στο +1,8%


BankingNews.gr ‎@bankingnewsgr
Draghi (EKT): Οι σημερινές αποφάσεις της ΕΚΤ πρέπει να συνοδευτούν με αποφασιστικές κινήσεις σε δημοσιονομικό επίπεδο


BankingNews.gr ‎@bankingnewsgr
Draghi (EKT): Μπορεί οι χαμηλές τιμές ενέργειας να πλήττουν τον πληθωρισμό αλλά ενισχύουν το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών


BankingNews.gr ‎@bankingnewsgr
Draghi (EKT): Οι μηδενικοί ή και αρνητικοί ρυθμοί πληθωρισμού είναι αναπόφευκτοι τους επόμενους μήνες


BankingNews.gr ‎@bankingnewsgr
Σε ρόλο οικονομικού αναλυτή τώρα ο Trump – «Η υποτίμηση των εγχώριων νομισμάτων βλάπτει την οικονομία των ΗΠΑ»


BankingNews.gr ‎@bankingnewsgr
Draghi (EKT): Τα επιτόκια θα παραμείνουν στα τρέχοντα ή και χαμηλότερα επίπεδα για αρκετό χρόνο


BankingNews.gr ‎@bankingnewsgr
Draghi (EKT): Το νέο πακέτο της ΕΚΤ θα ενισχύσει την ανάπτυξη στην Ευρωζώνη


BankingNews.gr ‎@bankingnewsgr
Draghi (EKT): Αυξήσαμε το όριο των ομολόγων που μπορούμε να αγοράζουμε ανά εκδότη στο 50%



Draghi(EKT): Αν είναι απαραίτητο θα επεκτείνουμε περαιτέρω το πρόγραμμα QE


BankingNews.gr ‎@bankingnewsgr
Draghi (EKT): Σχεδιάσαμε προσεκτικά τα εργαλεία πολιτικής για την περαιτέρω χαλάρωση των νομισματικών συνθηκών


BankingNews.gr ‎@bankingnewsgr
Draghi (EKT): Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την πιστωτική επέκταση στην Ευρωζώνη και να ενισχύσουμε την οικονομική ανάκαμψη


BankingNews.gr ‎@bankingnewsgr
Draghi (EKT): Η απόφαση της ΕΚΤ συνδυάζει τα διαφορετικά εργαλεία νομισματικής πολιτικής

hippy είπε...

Κάτι τέτοιες ώρες φαίνεται η σπουδαιότητα της τεχνικής ανάλυσης καθώς η κίνηση της προηγείται του νέου που μαθαίνουμε αργότερα κι εξηγεί αυτό που προηγήθηκε.

μπαρμπαλιας είπε...

ο ΟΠΑΠις ο δολιος δεν παιζει
αφου επικειται αρμεγμα 300 εκ

michele είπε...

Ετσι Hippy ,γι αυτο επιμενουμε,αν και οπως εχω εξηγησει σε φιλους πολλες φορες ,ακομα και αυτη θελει ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ της και τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ της .Πολλοι ειναι αριστοι τεχνικοι αναλυτες,αλλα πανω στο ταμπλο κανουν αλλα,η την βλεπουν by the book κατι που πολλες φορες δεν ειναι καλο

hippy είπε...

Μια μικρή κερδοσκοπία δεν μπορεί θα την δώσει κι ΟΠΑΠιος στις 18. Θα ζητήσουν κοντά 3,85 εκ. κομμάτια. Πάντα κάτι γίνεται κι επιβιώνουν οι μαφιόζοι.

michele είπε...

Draghi (EKT): Με άλλα λόγια όσο μια τράπεζα δανείζει στην πραγματική οικονομία τόσο μεγαλύτερη πρόσβαση στα TLTROs θα έχει

Απο αυτο εδω καταλαβαινουμε τη δυσκολια των ελληνικων τραπεζων

michele είπε...

Ωραια ευκαιρια ειναι σημερα Hippy για μεταφορα θεσεων απο τα πολυ επιθετικα σ αυτα που αναμενουμε οτι θα εχουν εισροες

Unknown είπε...

TO SYMBOLAIO ETE IOYNIOY TO BLEPETE TI KANEI???

Unknown είπε...

ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ 0,217 ΕΤΕ1606

austin είπε...

To ευρώ μάζεψε πολύ τις απώλειες από τα νέα. Που να περάσει με δύνανμη και το 1,09702. Θα έχει και αυτό ξέσπασμα πάνω. Απορώ μετά τα μέτρα να μαζεύει τόσο πολύ...Προεξοφλημένο?

michele είπε...

Γεια σου Τζωρτζ ,το ειδα εγω .Αν μπορεις ( αν) γραφε με ελληνικους χαρακτηρες

βολευει αυτους που μετακυλιουν :)

michele είπε...

Και ο dax απο +2,83% στο 1,65% τωρα

austin είπε...

Απογοήτευσε μάλλον! Δεν ξέρω γιατί, άλλα έπσασε πάνω και το σημείο μου και ταξιδεύει το ευρώ...

michele είπε...

Το ξεσκισαν και τον DAX,μεχρι να το γραψω πηγε στο 0,20% και ξαναβαινει

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

και την τελευταια φορα (15/2)?...τα ιδια εγιναν......???

austin είπε...

χαμός! Μπορεί να είναι και παγίδα για να διώξει κόσμο...

michele είπε...

Στις 15/2 εμεις παντως ειχαμε εξαιρετικο κερι,αλλα ερχομασταν απο τα ..πολυ χαμηλά

michele είπε...

Κοιτα τον 25 αρη Austin που τρακαρε

austin είπε...

Είδα! Και πάμε πάλι! καλωσήρθατε στο τρενάτι του τρόμου!

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, τι εισροές θα έχει η ΙΝΤΚΑ?

Unknown είπε...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΜΑΣ....

michele είπε...

Εγω εχω ηδη εισρευσει Ανδρεα παντως :)

Τζωρτζ,ας παμε εκει και βλεπουμε!

Andreas D. είπε...

ααααααααα

χαχαχαχα

michele είπε...

Μολις ειδα τα 600χιλ αρχισα να ασχολουμαι χαχαχα

UPαισιοδοξος είπε...

Αντρεα
παιρνω το θαρρος να σου απαντησω
Η ιντκα δεν ειναι σε καποιο δεικτη που να υποχρεωνει τους νεοεισερχομενους να αγορασουν.
Τουναντιον,εχει μονο εξερχομενους αυτη την εποχη απο χαρτια που ειχαν στο χαρτοφυλακιο του φαντς απο την... ενδοξη της παλια εποχη

UPαισιοδοξος είπε...

Οι αγοραστες αυτην την εποχη
ειναι...ο Μισελ και ...ορισμενοι αλλοι.
Και εχω γραψει πλειστακις... ποσο εκτιμω την αποψη του Μισελ
χαχαχα

hippy είπε...

> (BFW) *DRAGHI SAYS ECB RAISES ISSUE SHARE LIMIT ON QE BONDS TO 50%
>
> This is very big for Greece as it increases 3fold the QE purchases
> potential for GGBs form an estimated total of about 3.2bn to an approximate
> 11bn, if and when Greek paper becomes QE-eligible of course...
>
> BN 03/10 13:41 *DRAGHI SAYS MORE DETAILS ON STIMULUS TO BE PUBLISHED AT
> 3:30PM
> BFW 03/10 13:40 *DRAGHI SAYS RATES TO STAY LOW ' WELL PAST' QE HORIZON
> BFW 03/10 13:40 *DRAGHI SEES RATES AT PRESENT OR LOWER LEVELS FOR EXTENDED
> TIME
>
> *DRAGHI SAYS ECB RAISES ISSUE SHARE LIMIT ON QE BONDS TO 50%
> 2016-03-10 13:37:12.774 GMT
>
> --PAUL GORDON


Εάν (και κερί στην παναγιά Μαρία) βάλουν να δουλέψει το ακατοίκητο οι σταθακοκατρούγκαλοι και γίνουν επιλέξιμα τα ελληνικά ομόλογα...έχει πολύ δρόμο. Μέχρι και διπλασιασμό. Προς το παρόν παρακολουθούμε κι ελπίζουμε (αλλά όχι άχαρτοι).

Αυτό ακριβώς κάνω φίλε Μιχάλη. Είπαμε, όχι ότι ίπταται, αλλά σε χαμηλότερα επίπεδα αμαρτία να μην κερδοσκοπήσουμε. Τα rebalance δυο φορές το χρόνο γίνονται θα μείνουμε απ΄έξω? Ακόμα κι άθεος να είσαι, όσο να΄ναι στην ανάσταση θα πας.

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, σήμερα μπήκα... στο τελευταίο τουβλάκι...

Ευχαριστώ για την απάντηση Απαισιόδοξε αλλά δεν το έγραφα στα σοβαρά...

χαχαχα

Unknown είπε...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΦΟΒΑ ΜΟΝΟ ΕΥΡΟΜΠΑΝΚ ΜΕΧΡΙ 18 ΜΕΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ....

michele είπε...

Χα, Ηλια εξαιρετικο το ..τελειωμα σου " Ακόμα κι άθεος να είσαι, όσο να΄ναι στην ανάσταση θα πας."

Andreas D. είπε...

665,565 τμχ

Unknown είπε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!

michele είπε...

καλο απογευμα Τζωρτζ!

Ανδρεα αυτος ειναι ο "προχτεσινος" ο 800 ΤΟΣΑ;;

Andreas D. είπε...

λογικά αυτός είναι ...

πρέπει να του πήραν 7.653 τμχ...

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

EYDAP..σιγανοπαπαδια...!!

austin είπε...

Ο dax αρνητικός Με κερί που οι Ιάπωνες το έχουν πει τέλεια: Gravestone doji! Ε, ρε...για κηδεία πάει ο Γερμανός.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αustin..ο Γερμανος επεσεαπο τα νεα ντραγκι και εμεις πανω...τι λες;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τραπεζιτη ποτε δεν θα ειρωνευεσαι εναν επενδυτη που εχει μετρητο σε αντιθεση με σενα που εχεις χαρτια..ειναι μεγαλη η διαφορα...τι λες ;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και φυσικα δεν πουλησα στις 420 οπως νομιζεις...εχω βγει σταδιακα εως τις 520 περιπου...ξερεις ποσο απεχει το 564 με το 480;δεν με βιαζει κατι..απο το 1993 94 που βλεπω εχω δει τις 6.800 και τις 420.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τραπεζιτη δες τον Νταξ...οι γερμανοι διαφωνουν μαζι του...θα σκασουν με παταγο οι αγορες...στην συνεδριαση εγινε χαμος...