Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΔΤΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΔΤΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Απο τα χαμηλά των 17,93 μον,ο τραπεζικός δείκτης ξεκίνησε μια ανοδική πορεία αποκατάστασης των τιμών που εξελίχθηκε σε ενα relief rally με απόδοση >100% 
και οριοθετημένη πανω στην γραμμή τάσης S1.

O δείκτης εισήλθε στη ζώνη Κ-Κ1 [42,8-46 μον] ,εντός της οποίας διέρχεται και το 61,8% της fibo διόρθωσης (44,9 μον).
Ολη αυτή η περιοχή επισημαίνεται με τετραγωνάκι ,ως μια περιοχή αντίστασης για τον δείκτη.

Επομένως: Στο θετικό σενάριο ανοδικής υπέρβασης της ζώνης ,η κίνηση θα προσεγγίσει την κλωνοποιημένη S δημιουργώντας ενα ανοδικό κανάλι στο επίπεδο των 50 μον περίπου ,στο δε αρνητικό και παρά την ενδεχόμενη καθοδική διάσπαση της S1, η G στις 37 μον ειναι πιθανό να προσελκύσει εκ νέου αγοραστές. 
Αδυναμία αντίδρασης απ αυτο το σημείο ,θα πυροδοτήσει αυξημένες πωλητικές πιέσεις στους τραπεζικους τίτλους,με στόχο τις 31 μον.
Μέσος όγκος συναλλαγών απο 17/2 στα 100 εκ τεμάχια περίπου ,που σήμερα λογω της μεταφοράς μας στις αναπτυσσόμενες αγορές ,αναμένεται να εκτοξευτεί.

130 σχόλια:

Andreas D. είπε...

Καλημέρα.
Άντε,να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σε ολους...πολυ κοντα σε συμφωνια για το φορολογικο λεει ο τσακαλωτος...απο 9500 που ειναι το αφορολογητο τωρα εκανε λεει νεα προταση αριστερη που θα λεει μειωση κατα 350 ευρω αν ακουσα καλα...ενω η τροικα μιλαει για καταργηση του αφορολογιτου η για ενα ποσο 30%-50% κατω απο τα σημερινα...πολυ κοντα πως το βλεπεται;..το αλλο με τον τοτο;...στα αλλα θεματα χασμα....μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.η συμφωνουν τα μετρα καιπανε στην βουλη και δεν περνανε..η δεν τα συμφωνουν και πανε σε εκλογες σαν ηρωες κατηγορωντας παλι τους κακους ξενους...στην πρωτη περιπτωση αν περασουν και απο την βουλη...αν λεω θα παρει ο συριζα στις επομενες εκλογες κατω απο 10%.και διαλυωνται η στην δευτερη περιπτωση παει παλι σε εκλογες και μπορει να ξανακερδισει με αλοθι την προστασια του φτωχου και κατατρεγμενου λαου...εξελιξεις συντομα...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους

Unknown είπε...

καλημέρα.ουτε εκλογές ουτε τιποτα.συριζα τα περναει ειτε με ανελ ειτε με αλλους.μετα η νδ.τωρα ακομη αυτοι.νδ εχει πολλα προβληματα εσωτερικα με πολλους εχθρους οπως και ο συριζα που θα πεσει πολυ.τωρα πανω συμφωνια ,χαα ανοδο και μετα βλεπουμε.συριζα κατω απο 20% θα πεφτει συνεχεια.αλλα και νδ αν υπολογισουμε 40% αποχη στην ουσια 15% θα κυβερναει οπως τωρα.θα εχει και η νδ μολις αναλαβει 85% αντιθετους στα καγκελα και θα καταρρευσει .φαηλος κραζει κυριακο.το μνημονιο θα φαει πολλες κυβερνησεις.καραμανλικοι σαμαρικοι θα κανουν πολεμο μεγαλο με βαριες εκφρασεις.τωρα συμφωνια να ανεβει το χαα και απο σεπτεμβριο παλι.

Ilias D είπε...

Καλημερα Ανδρεα-ΟΠΛΑ -Γιαννη.
ΟΠΛΑ μια ερωτηση.
Αν καποιος πεσει μια φορα στην εκτιμηση του εξω,ποσες πιθανοτητες δινεις την επομενη φορα για ιδιο σκηνικο να πεσει μεσα;
Μια καλη συνεδριαση να εχουμε.

Unknown είπε...

χθες μανη αεροπολη κουρουμπλης αδωνης γιουχαιστηκαν αγρια μου ειπανε.δεν μπορει η νδ να αναλαβει.ολοι στα καγκελα.να πεσει ο συριζα πρωτα μετα η νδ λιγο και μετα βλεπουμε.θα γινουν και αλλα δεξια κομματα με μπαλτακο φαηλο βελοπουλο κλπ και θα εχουν ποσοστα.δεν μπορει κανεις να αναλαβει.ο λαος ειναι εξαγριωμενος.

Unknown είπε...

πρωτα 600 650 με την συμφωνια.να εχουμε χαρτια και ρευστο.για ολα τα ενδεχομενα και την μεταβλητοτητα.

Unknown είπε...

http://www.naftemporiki.gr/frontpages/latest/ebdomadiaies/deal-news/full

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εξαρταται ηλια απο το ποιος το λεει..χεχε...καθαρα με στατιστικους ορους αν πεσει μια φορα εξω την επομενη εχει μειων 50% αξιοπιστια...και παει λεγοντας...οσο στην συνεχεια πευτει εξω μειωνει και την αξιοπιστια του ραγδαια...αν το ειπες για μενα μεχρι τωρα πευτω σχεδον σε ολα εξω..αρα αξιοπιστια μικρη...με την διαφορα οτι επηρεαζω με αυτα που λεω και κανω μονο την τσεπη μου...χαχα..γιαυτο προσοχη στο τι ακουμε απο διαφορους.

Unknown είπε...

τερενς κουικ τωρα.εκλεισε η συμφωνια.η κυβερνηση τετραετια.βγαινουμε απο τα μνημονια.ανασταση.οπως τα εγραψα.εκλογες οχι τωρα.αργοτερα.χαα πανω.

Ilias D είπε...

Ναι ΟΠΛΑ.
Καπως ετσι τα βλεπω κ εγω κ το ειπα για σενα κ για ΜΕΝΑ.
Αν πεσεις εξω αναθεωρεις τον τροπο που βλεπεις κ κρινεις το συγκεκριμενο περιστατικο κ προσπαθεις παλι.
Αρχηγος ο δικος σου κ γνωστης της αγορας.... εχει ομως πονταρει στην αποτυχια της διαπραγματευσης η ειναι πολυ μεγαλος για κατι τετοιο;

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους. Όπλα, βάλε στην εξίσωση σου και το κάτωθι: όταν έγιναν περίπου όλα αυτά που λες το καλοκαίρι, υπήρχε ο βαρουφακης στην κυβέρνηση. Και έπαιξαν ένα παιχνιδακι πολύ συγκεκριμένο. Τώρα δεν πρόκειται να το ξαναπαιξουν με τον ίδιο τρόπο, ούτε γίνεται ή ίδια καταστροφή δεύτερη φορά. Ο Τσίπρας δεν πρόκειται να την "ξαναφέρει" στους ξένους με κάτι χοντρό, γιατί πλέον οι ξενοι τον κρατάνε στην εξουσία. Από τον λαό έχει απωλέσει την εξουσιοδότηση. Και όπως έχει φανεί, κάνει τα πάντα για να μην πέσει από την καρέκλα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ηλια ακου και αυτο μιας και ειναι πρωι και μπορω να πλατιαζω πιο ανετα...την περιοδο της μεγαλης ανοδου το 1996-2001 ολοι εγραφαν τρομερα λογιστικα κερδοι..λιγοι τα πηραν και ξερεις γιατι;οχι γιατι ηταν μαλακες μεταξυ αυτων και εγω αλλα γιατι απο τα τρομερα κερδοι και υπεραξιες καθε ημερα πτωσης ελεγαν...ενταξει εχω περιθοριο να πουλησω..μπορει να γυρισει πανω παλι η αγορα...μεχρι που μηδενισαν και αρχισαν τα δραματα..αυτο φωναζω και τωρα...οποιος τα παρει τωρα η σε λιγο αν προλαβει εχει καλως..αν και εγω πιστευω πως πολλοι θα απεγκλωβιστουν με δεικτη πανω απο 4.000 μοναδες...αλλιως θα παθει αυτο που παθαμε εμεις παλια...οταν το χρηματιστηριο θα αντανακλα πραγματικες αξιες και δυνατοτητες της οικονομιας ...τωρα ειναι μονο φημες και προσδοκιες...Αλλωστε οι μετοχες που ειναι μεχρι τωρα ανεπαφες απο καπ..κοντρ..και οικον κριση ειναι αυτες που δεν εχουν καμια σχεδον σχεση με το μεσα αλλα πιο πολυ με το εξω...εγω οταν ξαναδω στον δρομο μπετονιερες και μαγαζια νοικισμενα θα ασχοληθω σοβαρα με μετοχες..τωρα μονο κερδοσκοπια και αρπαχτες προσπαθω να κανω...

Unknown είπε...

Καλημέρα..

Παραμένω αισιόδοξος!

Ilias D είπε...

Ναι ρε ΟΠΛΑ,μεσα,ετσι ειναι.
Μονο στην ερωτηση μου ομως δεν απαντησες.
..... εχει ομως πονταρει στην αποτυχια της διαπραγματευσης η ειναι πολυ μεγαλος για κατι τετοιο;

Unknown είπε...

Καλημέρα στον μπάρμπα και περαστικά!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εχω γραψει για εξελιξεις μεχρι το πασχα πριν καιρο...μην το λεω παλι...αν ημου σιγουρος θα πονταριζα σε αυτο ολη μου την.περιουσια...πως με κοβεις να το κανω;...εχω πει ειμαι πουλημενος πιο χαμηλα και περιμενω...αυτο δεν ειναι απαγορευτικο να ξαναμπω στις 800 μοναδες και να διπλασιασω αν γινου οπως λενε αλλοι.προς το παρον επιμενω στο πτωτικο σεναριο..

Ilias D είπε...

Προφανως δεν ημουν αρκατα σαφης.
Ρωταω για αυτον που εκτιμαει αυτα κ οχι για σενα.
Εσυ εισαι κατατοπιστικοτατος.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πιο ξεκαθαρα να στο πω; ο παππους μου ειπε κατα λεξη..εξελιξεις μεχρι το πασχα μειναι μακρυα...μην γινω γραφικος και εγω.ξεκαθαρα μιλαω φιλε

Ilias D είπε...

Ενταξει ΟΠΛΑ.
Αστο.
Υποθετω οτι δεν ειναι αγορασμενος αλλα ουτε κ σορταρισμενος ο παππους.

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα βρε παιδιά!

Μην το ψάχνετε, το κλειδί βρίσκεται στον Αμερικανό. Θα πάει να βρει την κορυφή του; +40% για την πλάκα. Θα φύγει για κάτω; Μηδενιές. Έχετε εργαλείο ιχνηλάτη φίνο, και μου κοιτάτε τα κόκαλα;

Unknown είπε...

Ωραίος ο αρτ!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο παππους δεν ασχολειτε με τζογο πλεων..κανει μονο ταξιδια στην Αμερικη καθε μηνα και πινει μονο εσπρεσο στην πλατεια.

Ilias D είπε...

Αντε ρε δικε μου....ΠΕΣΤΟ.
Ειναι μεγαλος για τετοια παιχνιδια ...απλα ειναι παρα πολυ εμπειρος,αλλα εκτος παιδιας.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ηλια το πρωι εγραψα οτι ποτε δεν θα ακουμε τι λενε μερικοι εδω και εκει..γιατι στεναχωριεσαι..εσυ θες πανω εγω κατω..και οι δυο κινησεις θα εχουν αποτελεσμα θετικο η αρνητικο και για τους δυο μας..και το κατω κινηση ειναι...μην νομιζεις οτι μονο με το πανω σωζετε κοσμος...σε εχω για γατα μην μου τα χαλας.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εκτος παιδιας;χεχε καλο.σε αλλον πλανητη θα ελεγα.

Ilias D είπε...

χαχαχαχαχα
Δεν στεναχωριεμαι,τουλαχιστον τοσο οσο νομιζεις,κ ειδικοτερα αν εσυ πονταρεις στο πανω η στο κατω.
Απλα ειθελα να ξερω αν ο δικος σου στοιχηματιζει στην αποψι του η οχι.
Εννοειται οτι λαμβανω υποψιν μου καποιες αποψεις ΑΛΛΑ αποφασιζω εγω.
Αυτα(χοντρικα) κ αντε να ξεκιναμε σιγα σιγα με το καλο.

austin είπε...

Εγώ από την πολύ μικρή μου εμπειρία, καταλαβαίνω ότι είμαστε στην φάση "τρομπαρίσματος" σε όλο τον πλανήτη. Φουσκώνουν τις αξίες με "ψεύτικο" χρήμα. Δεν αργεί να σκάσει αυτό. Θα είναι σε 1 χρόνο, θα είναι σε λιγότερο, θα είναι σε περισσότερο...? Δεν έχει σημασία. follow the money που λες και εσύ Αρταξία. Προσωπικά νομίζω βρισκόμαστε στην διαδικασία...last kiss!

Τώρα δεν ξέρω αν είδες τα μηνύματα μου. 12 θα είμαι κέντρο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ακου και αυτο ηλια και τελος.. .καποτε πηγα να αγορασω ενα οικοπεδο...το ενα ηταν στα Μελισσια και το αλλο στην παλατιανη..περιστερι...πηρα και γνωστους μαζι να μου πουν την γνωμη τους....ολοι μου ειπαν παλατιανη μιας και το κεντρο ειχε περαση..το αγορασα σχεδον με τα ιδια λευτα που ειχε στα μελισσια...αποτελεσμα...το πουλησα μετα.απο λιγα χρονια με μικρο κερδος ενω το αλλο.στα μελισσια ειχε φτασει ενα δις..ελληνικα λευτα..

UPαισιοδοξος είπε...

καλημερα σε ολους μας
Τα παιδια ψηφιστικαν για 3-4 υπογραφες.
1.-Μεταναστευτικο,να ερθουν δηλ.οι Νατοικοι στο Αιγαιο.
Υπεγραφη.
2.-Ασφαλιστικο
Ηγγικεν η ωρα
3.-Φορολογικο
Ηγγικεν η ωρα.
4.-Κοκκινα δανεια
Ο καιρος γαρ εγγυς .
Μετα, το ξερουν και οι ιδιοι,δεν θα μπορουν να διαχειριστουν τα νεα δεδομενα και θα αποχωρησουν.Ειχα γραψει και ,αρχες Νοεμβριου θυμαμαι, οτι, ειναι δυσκολο αυτη η κυβερνηση, ΄΄να φαει αρνι το Πασχα΄΄.Το μαγαζακι μας αυτα βλεπει. γι αυτο τον τελευταιο καιρο δεν ακολουθει τον Αμερικανο και τις ''ταρζανιες του
Αυτα,με απλα λογια και κατανοητα

Andreas D. είπε...

http://www.euro2day.gr/news/market/article/1407507/proeidopoihsh-watsa-erhetai-polys-ponos-stis.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα απαισιοδοξε...καλημερα ΑrtaXia...

ArTaXiA είπε...

Οπλαρχηγέ, ένας συνάδελφος -καλή του ώρα- μου έλεγε για τον θείο του, που όταν πήρε το ΕΦΑΠΑΞ του από τον ΟΣΕ, δεκαετία 70, είχε την επιλογή να μπει σε οικοδομικό συνεταιρισμό είτε για ένα στρέμμα στη Βουλιαγμένη, είτε για ΔΥΟ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Μάντεψε τι διάλεξε!

Ilias D είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σαλαμινα Αρτξ...Σαλαμινα ..εχει και ιστορικη αξια...

austin είπε...

ΟΠΛΑ, κάτι τελευταίο με τον παπού... Ποιο πάσχα σου είπε? Το ορθόδοξο ή το καθολικό?

ArTaXiA είπε...

Αναμουγειασου ΟΠΛΑρχηγέ! Ο θείος πήρε τα δύο στρέμματα στη Σαλαμίνα γιατί είχε potential, έχτισε ένα τριάρι και από τότε εισπράττει τη χλεύη όλης της οικογένειας. Ωστόσο, δεδομένων των συνθηκών και της διαθέσιμης πληροφορίας της εποχής, ο θείος σκέφτηκε ορθολογικά, άσχετο αν δεν δικαιώθηκε ποτέ από το αποτέλεσμα.

Nemoz είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Στα παλούκια στο Ναύσταθμο Artaxia!

Τι μου θύμισες τώρα...

Ωραίες εποχές!

austin είπε...

"έχτισε ένα τριάρι και από τότε εισπράττει τη χλεύη όλης της οικογένειας"

χαχαχα!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξ εισαι σωστος...πιστευω οτι με τα δεδομενα τοτε πηρε την πιο.σωστη αποφαση..ασε που θα παιρνει και ενοικιο 350 ευρω απο το τριαρι.χεχε...αν δεν χτισεις και δεν παντρεψεις δεν ξερεις τιποτα..χαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Austin οι εβραιοι ενωουν αλλο πασχα απο το δικο μας...και κατι αλλο...καμια.εμπιστοσυνη σε ιδεοληπτες κουμουνιστες...

ArTaXiA είπε...

Χαχαχα, εκεί που βρίσκεται τώρα ο θείος πλέον δεν έχει καμιά ανάγκη.

Καλημέρα ΝΕΜΟΖ.

Austin, έχω ένα σεντόνι εντολές. Αν μου γίνουν, θα σε ενημερώσω, να συναντηθούμε.

Andreas D. είπε...

κάποιος short γύρισε 500 συμβ ΕΥΡΩΒ με 3 πόντους ζημιά...

ArTaXiA είπε...

Πώς ξέρουμε πως το ρολάρισμα είναι κάποιου short Andreas; Φαίνεται κάπου;

Unknown είπε...

τελεια παμε...ετσι πανω ....τελεια

Unknown είπε...

πουλαμε οτι θελουμε με κερδος

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα ,μου πηρε ενα τεταρτο να σας διαβασω ..
ακου λεει διαλεξε Σαλαμινα και ο αλλος Περιστερι

Ανδρεα δεν πανε την τελευταια μερα να ρολλαρουν

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, πολλοί ρολλάρουν την τελευταία ημέρα...

στο αυτόματο rollover της ΕΥΡΩΒ, ο πωλητής ήταν στο +3
ο short πρέπει να αγοράσει για να ρολλάρει...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οι τρπεζες μυριζουν χωσιμο.

austin είπε...

Μία ερώτηση για τον δανεισμό μετοχών όποιος ξέρει. Στην κορδέλα φαίνονται μόνο οι εντολές αυτού που δανείζεται μετοχές για σορτάρισμα ή και αυτές που επιστρέφονται. Βλέπω φουλ κινητικότητα στις τραπεζικές...

UPαισιοδοξος είπε...

Εντυπωση Μισελ και λοιποι φιλοι-επαγγελματιες και μη,του χωρου-δεν πρεπει να μας κανει η επιλογη του θειου για το οικοπεδο που διαλεξε πριν 40 περ.χρονια και που δεν ηταν και η δουλεια του αυτη αλλωστε.
Και που βεβαια δεν καταστραφηκε,τελικα απο αυτη του την επιλογη.
Εντυπωση ,θα πρεπει να μας κανει πως,τοσοι και τοσοι,...επαγγελματιες της αγορας, καταστραφηκαν αυτοι ,οι φιλοι τους και οι πελατες τους. απο τις τραπεζομετοχες που συστηναν (και αγοραζαν και οι ιδιοι βεβαια)τα τελευταια χρονια.
ΑΥΤΑ

Αλλα εμεις ,λοιδωρουμε τους ...θειους

michele είπε...

Η ΠΕΙΡ εγραψε 0,19 που ειχε να γραψει απο 19/1 .Αν το σπασει ,εφυγε γερα

Unknown είπε...

γερμανος πιστευω ολοκληρωσε σε αυτά τα επίπεδα την κινηση του , είμαι σορτ από το 10000, και νομιζω ότι θα ξεκινησει μεγαλη πτωση προς το 7800. η αυξηση της ντοιτς μπανκ θα είναι ενας από τους λογους , καλημέρα.

ArTaXiA είπε...

Οπότε Andreas, επειδή δεν γνωρίζω, υπάρχει ειδική σήμανση για rollover; Το οποίο βλέπουν μόνο οι χειριστές;

UPαισιοδοξος είπε...

by the way
Το διαγραμμα του 10ετους δειχνει συμπεριφορα ταχιστης...αποσυμπιεσης

austin είπε...

Παρασκευιάτικα πάντως με τριπλή λήξη και όλα τα σημαντικά γεγονότα σήμερα και κατά την διάρκεια του ΣΚ, και να πάει να σπάσει η Πειραιώς πάνω..? Μπράβο!

Unknown είπε...

ετσι πολυ ωραια γκαζωνει.σιγα σιγα ξεφορτωμα σκ ερχεται ...χαχαχα

Andreas D. είπε...

EUROB16CFTS το σύμβολο...

michele είπε...

Αυτο λεω Ανδρεα,οτι οταν εχεις παρει θεση ΚΟΝΤΡΑ στην ταση της αγορας ,δεν περιμενεις τελευταια μερα

μου πηγε ο αλλος και εκλεισε 0,795 -0,825 πρωι πρωι κιολας

να χασεις 1,5 ποντο ναι, ετουτος εφαγε 3 στο κεφαλι

ArTaXiA είπε...

Andreas, η helex δίνει μόνο αυτά τα σύμβολα για Eurobank....


EUROB16C XADE EUROBU002 F F 18/03/2016 EUROB
EUROB16F XADE EUROBU002 F F 17/06/2016 EUROB
EUROB16I XADE EUROBU002 F F 16/09/2016 EUROB
EUROB16L XADE EUROBU002 F F 16/12/2016 EUROB

michele είπε...

Καλημερα Αντωνιαδη ,δεν επιασετις 10100 ,να δουμε ,λογικη η σκεψη σου

Andreas D. είπε...

λογικά είναι μόνο για τους χειριστές...

ΠΗΖΩ !!

michele είπε...

Πηξε ψαρακλα χαχαχαχ ( παλιος για ψαρακλας βεβαια)

michele είπε...

ΘΕΑΜΑ θα εχουμε σημερα παντως .Αποκοπηκε το μερισμα στη ΓΡΙΒ ,καλο χαρτι για παρκαρισμα κερδων

hippy είπε...

Καλημέρα

η λήξη των παραγώγων "θολώνει" την προσδοκόμενη (από μένα) κίνηση των εταιριών που θα έχουν συμμετοχή στο rebalancing και της αγοράς συνεπώς. Η εικόνα λογικά θα καθαρίσει μετά τις 2.00

Υπομονή (κι ελπίδα χα χα)

Ilias D είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Lazaros είπε...

Πολύ καλη σας μέρα κόλλημα με ΜΠΕΛΑ το 11,60 πως σας φαίνεται ;; Εφικτό;;

michele είπε...

Ενδεχομενως να την θολωνει προσωρινα για να παρουν επομενες θεσεις καποιοι η να κλεισουν ανοιχτες η να μετακυλισουν
σωστα Ηλια

Lazaros είπε...

Και δεύτερο πακετάκι η ΑΛΦΑ

michele είπε...

Για σημερα Λαζαρε ,εφικτο το βλεπω

Lazaros είπε...

σε ευχαριστώ πολυ

Unknown είπε...

καλημερα φιλοι μου.
σημερα ο ελλιοτ εδωσε 155-158 πωληση σορτ στον 25αρι με αυστηρο στοπ στο 161.

Unknown είπε...

και στοχο το 135.

michele είπε...

Καλησπερα Τζωρτζ ,εγω δινω κατω απο 155,5 με αυξηση θεσεων < 150

συμφωνουμε με το stop και περιπου με το 135

Andreas D. είπε...

Αλεξιάδης για το φορολογικό σύστημα: Τα άσχημα τελειώνουν, έρχονται τα χειρότερα

Πηγή: Αλεξιάδης για το φορολογικό σύστημα: Τα άσχημα τελειώνουν, έρχονται τα χειρότερα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/257308/alexiadis-gia-forologiko-systima-ta-ashima-teleionoyn-erhontai-ta-heirotera#ixzz43Fu2Toei

Λευτερης είπε...

-Ξεπέρασαν τους 30 όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του ξενοδοχείου Hilton

Καλησπέρα

michele είπε...

Tα λεφτα η ΑΛΦΑ θα τα παρει ..να δουμε το τιμημα,ενδιαφερον θα εχει,ειναι και το ονομα και η ιστορια μεγαλη

μια η αλλη το ανοιγμα μετα τις δημοπρασιες

Λευτερης είπε...

http://ypodomes.com/index.php/autokinitodromoi/uperastikoi/loipoi-autokinitodromoi/item/34047-stin-k-ks-eretvo-ekter-domiki-kritis-i-ergolavia-sto-irakleio-messara

Λευτερης είπε...

ΤΑΙΠΕΔ. Πρόκειται για την αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ, την οποία, κατόπιν συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με τους πιστωτές της, ανέλαβε να υλοποιήσει το υφιστάμενο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Λευτερης είπε...

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος ενέκρινε τη μελέτη, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Λευτερης είπε...

Στις 21 Μαρτίου η αποκοπή δικαιώματος συμμετοχής στην ΑΜΚ στον Νηρέα

Unknown είπε...

1800 μεριδες καθημερινα για προσφυγες.κυριε μαρινακη ευγε.μεγαλειο ολυμπιακου.παντα πρωτος σε ολα.

ArTaXiA είπε...

Συγγνώμην επειδή διάβασα για "Μεγαλείο Ολυμπιακού", τις 1800 μερίδες από ποιο ταμείο βγαίνουν; Του Ολυμπιακού;

Unknown είπε...

ναι παε ολυμπιακος.με υπογραφη κυριου μαρινακη.καθημερινα καθε απογευμα στο λιμανι πειραια.

ArTaXiA είπε...

Έχει τέτοιο ταμείο ο Ολυμπιακός; Τι λε ρε θηρίο; Λες να δώσει και μέρισμα;

Unknown είπε...

οχι μερισμα δινει ο αφραγκουζος...εκει απευθηνθειτε οι ενδιαφερομενοι.

ArTaXiA είπε...

Κακώς-κάκιστα. Κύριο μέλημα της διοίκησης οφείλει να είναι το συμφέρον των μετόχων.

michele είπε...

Μην με τσιγκλας ρε artaxia με το Μαρινακη και αρχισω

ArTaXiA είπε...

Αχαχαχαχχα....

Σ' έβγαλα από το λαγούμι;

Andreas D. είπε...

έχω την εντύπωση πως δωρεές κάνουν αυτοί που κινδυνεύουν με φυλάκιση...

typicalmih είπε...

Αν έχω "διαβάσει" καλά τη συνεδρίαση πάμε για μεγάλο γύρισμα προς τα κάτω,που θα ενταθεί προς το κλείσιμο από τις πωλήσεις των παθητικών κεφαλαίων των ωρίμων αγορών.

ArTaXiA είπε...

Παίζει typical.

Στήσου με ζεύγη εντολών.

michele είπε...

Ειδα ενεργοποιηθηκα και εχασα λιγο το μπουσουλα χαχαχ

michele είπε...

γι αυτο ημουνα στο λαγουμι ..ΠΕΙΡ δεν εχουν οι ωριμες ;

michele είπε...

Αμα δεν γυρισει η ΕΥΡΩΒ τον ηπια :)

michele είπε...

Ο Λαυρεντιαδης θυμασαι ποσοες χορηγιες ειχε κανει Ανδρεα;

Andreas D. είπε...

Άμα δεν γυρίσει η ΓΡΙΒ τον ήπια :)

UPαισιοδοξος είπε...

Εγω προσφερομαι να διαθεσω 1.000,000 ευρω Μισελ,για αγορα Ευρωβ. μεχρι την ληξη .
Δεν ξερω ομως αν θα μπορεσω να σε βοηθησω.
χαχαχα

UPαισιοδοξος είπε...

Ενα εκατομμυριο

michele είπε...

Την ΓΡΙΒ κρατα για τη Δευτερα Ανδρεα, δεν πειραζει χαχα

Βοηθα ΑΠ!

UPαισιοδοξος είπε...

Ειχα σκοπο να αγορασω παικτες το καλοκαιρι
...αλλα χαλαλι σου.

UPαισιοδοξος είπε...

δεν ξερω ποσες ειναι να πουληθουν,
αλλα,προκειται να αγοραστουν πανω απο 30.000.000 τεμ.την τελευταια ωρα

typicalmih είπε...

Εγινε πράξη στην ΑΛΦΑ 5 εκ τεμάχια.Αναμένεται βροχή από πακέτα στο κλείσιμο

michele είπε...

και μια εντολη στην ΕΤΕ 19,631 εκατομμυρια τμχ στα 0,24

michele είπε...

Εχουν γινει ηδη 137 εκ τεμαχια ,στο τελος μια 400 αρα θα καταληξουμε

michele είπε...

Αντε και το 558

typicalmih είπε...

Αγορές μόνο μετά τις 16.55 ΟΠΑΠ ΟΤΕ και ΔΕΗ οι πρώτες επιλογές

Unknown είπε...

επουλησα.εφοβηθην.απο δευτερα παλι.καλα ηταν.πολυ καλα σουπερ.

UPαισιοδοξος είπε...

Αντεν να ξαναβγουμε τραπεζοαγοραστες,
για την τελευταια...γιουργια

Unknown είπε...

να δουμε ποιος θα πρωτοπρολαβει να πουλησει στο τελος!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο θαλης τα πηρε παλι...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αν.δεν υπηρχαν οι αγοραστες -20 θα ηταν οι τραπεζικες.

michele είπε...

Παιδες σορρυ,εδω ειμαι αλλα ..πολλη δουλεια και προσοχη

michele είπε...

ΟΠΑΠ μαζευτηκε

michele είπε...

Θα μαζευτει και ο ΟΤΕ

Unknown είπε...

αυτο ακριβως εννοουσα με το πιοσ θα πρωτο πουλησει!!!!!

UPαισιοδοξος είπε...

Υπεστημεν, τραπεζοηττα.
Πραγματι εγιναν αγορες 30.000.000 τεμ .(ακριβως,οποιος μπορει τα μετραει)στην ΕΥΡΩΒ την τελευταια ωρα οπως εγραψα,αλλα οι πωλητες απεδειχθησαν ισχυροτεροι.
χαχαχα
ευτυχως Θεουλη μου δεν ηταν δικα μου ευρω
Καλο σ/κ να εχουμε ολοι μας

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ολα καλα...??????

Lorac είπε...

Καλησπέρα σας , ημέρα του rebalance σήμερα άντε να δούμε στην νέα κατηγορία πώς παίζεται το τόπι!!! Πολύ καλός ο όγκος, τελικά πολλοί το άφησαν για την τελευταία στιγμή. Άπο τα πικάντικα της ημέρας στον οπαπ που με το υψηλό στην αρχή και το χαμηλό στο τέλος έφτιαξε "σημαιάκι" τεχνικόν.

Andreas D. είπε...

που έκλεισε το ΓΡΙΒ?

(μη μου πείτε!!)

αχαχαχαχα

michele είπε...

Ουτε ξερω τι εκανες με ΓΡΙΒ Ανδρεα ,οτι μπορουσα πηρα παντως

392 εκ τεμαχια εγιναν 400 εκ ειχα υπολογισει ,δυστυχως δεν προλαβαινα αρκετα πραγματα

Ilias D είπε...

Na σε πουμε τελικα;

Lorac είπε...

Τί έγινε εκεί?? Take the dividend and go away till the May???

hippy είπε...

Κι εγώ πρόλαβα ένα 5χιλιαρο απ΄τα 250Κ που πουλούσαν στο τέλος απ΄τον γαριβάλδη.

Κατά τα λοιπά έκπληξη...δυσάρεστη!!

michele είπε...

Hippy 30 ποντους πανω απο το κλεισιμο θα ανοιξει η ΓΡΙΒ

Lazaros είπε...

Με ΜΠΕΛΑ στο χέρι έμεινα δεν έστησα στο 11,60 που τελικά το έκανε αλλά ευελπιστώ απο βδομάδα και πάνω απο το 11,60 τέλος θεωρώ καλη περίπτωση την ΒΙΟ

michele είπε...

Λαζαρε το εκανε αλλα λιγα κομματια ..δεν πειραζει

Lazaros είπε...

Έχω το προγραμμα της metrictrade το ztrade και παρακολουθώ .

austin είπε...

Προλαβα και εγώ hippy κάτι ψηλά στο τέλος, αλλά την αγόραζα κάτω από το 7 φουλ... Οπότε βρέθηκα με κακό μέσο όρο σχετικα με το κλείσιμο. Το φαγκρι απογοήτευση... Δεν το Προλαβα στην αρχή που κοντοστεκομουν να πούλησω η όχι στο 17,5 και εγγράφων μπολικες πλέον ζημιές.

Από εβδομάδα τα νεότερα αν και δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Καλό σκ!

Unknown είπε...

17/03/2016 - 10:58 δημοσιεύθηκε από Π.Θ (IP:XXX.176.3.132)

αύξηση των επιτοκίων τον Απρίλιο από τη Fed........

Μετα της 18 του μηνα μεγαλη προσοχη στο ελληνικο...τα κερδη ηταν πολλα και καλα....

ευκαιριες θα ερθουν ξανα και καλες....