Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 




                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

33 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλησπερα σε ολους.μερικοι δεν με διαβασαν σημερα και νομισαν οτι εχω κρυφτει.ειναι γεγονος οτι οι τιμες γραφουν..αυτο ειναι σημαντικο και μπραβοεγω λεω λιγοι ηταν οι αγορασμενοι στο πλην...παει αυτο..παμε στα νεα...ποσο σιγουροι ειστε οτι βγηκε ασπρος καπνος;χαχα καλο σας απογευμα.εγω εμαθα οτι δεν βγηκε...ντοσαμε εδω να σφιξουμε πιο κατω.οποιος επιασε επιασε.δεν μου αρεσει να λεω ψεματα...το.πιο ευκολο θα ηταν να λεω τι αγορασα και τι πουλησα ταχα και να πουλαω μουρη...οχι ειμαι εκτος και θα ξαναμπω οταν γραψει 4.

kostas είπε...

αγαπητοι φιλοι,

αν μου επιτρεπετε μια γνωμη για τις διαφωνιες στο blog.

θεωρω παιδικες τις διαμαχες artaxia και απαισιοδοξου. ο καθενας διακιουται να εχει τη γνωμη του και οποιος απο εμας θελει ακολουθει. Το σημαντικο και αυτο το κανουν και οι δυο, ειναι να λενε εγκαιρα τις συστασεις τους και οχι κατοπιν εορτης.
Δευτερον οποιος εχει μια γνωμη αρκει να τη λεει μια δυο φορες, οπλαρχηγε. Η επαναληψη δεν ειναι μητηρ της μαθησεως εν προκειμενω.

Συγχαρητηρια και συνεχισε ετσι μιχαλη. Βοηθας πολυ τους λιγους που εχουμε μεινει στο χαα

Φιλικα,

Κωστας Κ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σωστος ο ΚωσταςΚ. Πολλες φορες κουραζω ειναι γεγονος..αλλα η μια απαντηση φερνει την αλλη και παει λεγοντας.θα το ρυθμισω το θεμα χαχα.

Unknown είπε...

Οπως βλεπεις kostas απο το πρωι δεχομαι ειρωνευτικα σχολια ουτε καν απαντω δεν τους βλεπω καν και ετσι θα συνεχισω.Οσο μπορω απο το μετεριζι μου θα βοηθω να κερδιζετε η τελοςπαντων οτι γνωριζω και μπορω να το δινω θα το κανω.Αν δεν ειχα γινει εδω και 1 χρονο ολα αυτα τα γεγονοτα με τις διαγραφες μου κλπ ολοι θα ειχατε ακεραιο το κεφαλαιο σας μιας και γκαριζα φωναζα με ολη την ψυχη μου πριν τα rs να μην μπαινατε...και καραδικαιωθηκα .Δεν αξιζει να απαντας σε υβρεις η γενικοτερα σε κανεναν δεν αξιζει τον κοπο.Αντι ο καθενας μας εδω να ρουφαει τις γνωσεις του αλλου εμεις μαλωνουμε.Καποιος ειναι πολυ δυνατος σε τεχν αναλυση .καποιος σε ποιοτικα χαρακτηριστικα καποιος καπου αλλου.Εγω σε πολιτικη αναλυση ειμαι κορυφη ξερω σχεδον με ακριβεια τι παιζετε.Ειχα πιασει οτι οι 180 δεν δινουν πτδ οχι γιατι δεν υπηρχαν αλλα γιατι ετσι ηταν το σχεδιο των μεγαλων.Αν θελανε βγαζανε οχι με Δημα βεβαια αλλα με αλλον αριστερο.Μετα ηξερα πως ο τσιπρας θα νικαει συνεχεια σε ολες τις εκλογες.Μετα ηξερα οτι ο σαμαρας τελιωσε απο νδ.Μετα ηξερα ηξερα ηξερα...Το δημοψηφισμα με τρομοκρατησε με σοκαρε με διελυσε ψυχολογικα οχι οικονομικα επειδη δεν ημουν μεσα λογω συριζα και βαρουφακη το ειχα μυριστει.Δεν περιμενα ποτε οτι ειναι τοσο ανικανοι και οτι θα κλεισουν τις τραπεζες.Ηταν ενα σοκ γ μενα.Ειμαι υπερμαχος του ευρω μεχρι θανατου.Ακουω δραχμη κ τρεμω.Κουραστηκα την επομενη φορα τα υπολοιπα.Αν δεν υπηρχαν ολα αυτα εδω που εχω περασει και οι ειρωνιες θα μπορουσα καθημερινα να δινω report τι σχεδιαζουν οι μεγαλοι αλλα θα παει η ειρωνεια συννεφο.οποτε γραφω αμυντικα και απλα χωρις συνθετες σκεψεις και μυστικα.Καλο βραδυ.

υ.γ hippy ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ.ναι το κερδιζω βγαζω κλπ ειναι εμφατικες(οτι κερδιζω πολλα δηλαδη) λεξεις οχι κατι παραπανω πιστεψε με...παντως σε αναλυση εταιρειων εχω παθει πλακα μαζι σου πραγματικα ειχα χρονια να διαβασω τετοια αναλυση για χαρτια με α,β,γ και μελλοντικες υπεραξιες η προβληματα .Ενας μονο αναλυτης εγραφε ετσι καποια στιγμη ισως τον αναφερω αλλη στιγμη μιας και με εσωσε απο πολλα σαπακια πολλες φορες.

ArTaXiA είπε...

Κωστά Κ. απαντώ σε σένα. Συγγνώμη που δεν καταπίνω αμάσητη κάθε σαχλαμάρα που με περισπούδαστο ύφος γράφεται. Συγγνώμη που επισημαίνω τις κούφιες απόπειρες εντυπωσιασμού και έντεχνης χειραγώγησης. Και συγγνώμη βρε αγόρι μου που κάνουμε και την πλάκα μας, αντί να σε ταΐζουμε τζάμπα γνώση, πληροφορίες και ανάλυση. Σου υπόσχομαι προσωπικά εφεξής να απέχω. Ε ρε ΤΕΝΕΡΓ που σας χρειάζεται.

michele είπε...

Ρε banker ουτε εγω δεν λεω οτι ειμαι κορυφη στην πολιτικη αναλυση,που ειμαι.Κοψε κατι,να ξαναρθουμε

kostas είπε...

Αρταξια,

το σχολιο σου δειχνει εμπαθεια και οχι χιουμορ. Δεν ειμαστε ανταγωνιστες αλλα συναγωνιστες. Δε σου ζητησε κανεις και ποσο μαλλον εγω να απεχεις.

υγ η τενεργ ειναι μια χαρα εταιρια. εικοσι εχουν μεινει ολες και ολες στο χαα.

Φιλικα, Κωστας Κ

ArTaXiA είπε...

Όχι αγόρι μου. Συναγωνιστής είμαι με τους ικανούς και τους ορθούς. Για τους άλλους είμαι αντίπαλος.

μπαρμπαλιας είπε...

πεθανε ο θρυλικος χαπακιας
Πρινκέ στα 57 απο αγνωστη αιτια

Unknown είπε...

Παιδιά καλησπέρα!

Unknown είπε...

Τραπεζιτη θα σε πάω βόλτα με το καγιεν τελικά!!!


Καλοφαγοτα σε όλους!

Ο Θεός είναι μεγάλος!

Φάτε τα με φίλους κ οικογένεια!

Λεωτσακο πιάσε το τρίτο το μακρύτερο μου!

Unknown είπε...

Αρταξια είσαι αλανι!έρχομαι κάτω κανόνισε καφεδάκι! Κ φαγητό!

ArTaXiA είπε...

Εντάξει, αλλά να μας κεράσει ο 2% μικτά. Τόσα κέρδη σε 20' κρίμα να τα φάει μονάχος!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εγώ μα καλοσωρίσω τον Κώστα και να του πω να γραφει πιο συχνά, όπως και άλλοι φίλοι που κοιτάζουν αλλα δεν συμμετέχουν.

Κορυφή ειναι ένας, οι άλλοι κοιτάμε απο κατω, ελπίζοντας να μην βρεχει πέτρες....

ArTaXiA είπε...

Αχαχαχα. Έτσι!

michele είπε...

Eιμαι εκτος και ακομα ενα καλο που εχει η ΕΓ,μαθαινω απο δω τον χαμο του γιγαντα Prince
εδω εμαθα απο τον ΟΠΛΑ για τις υποκλοπες θα μου πεις

ΛΕΑ σε περιμενουμε

michele είπε...

Οι διαμαχες παλι ,αναποφευκτες Κωστα ειδικα με κατι μυστηριους χαχα

συμφωνω με Καμπουλ η φωνη της λογικης οπως παντα

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά μεγάλα μικρά και πολύ μικρά

giannhs kon είπε...

Την παραίτηση της "One Plus Capital Limited" από Μέλος Διαπραγμάτευσης της Αγοράς Παραγώγων ενέκρινε η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

Ως τελευταία ημέρα Διαπραγμάτευσης, ορίζεται η Παρασκευή 13/5/2016

Panos είπε...

Καλησπερα σε ολους. τι ωραια αυριο να ανοιξει με ανοδικο γκαπ να πληρωθουν και αυτοι που δεν παντελονιασαν σημερα!

michele είπε...

Kαλησπερα Γιαννη ...μεγαλε και μεγαλη ( δεν μιλαμε για ηλικιες χεχε)

Panosman,το πρωι θα εχω παντως και ΓΔ και FTSE

Panos είπε...

Νασαι καλα Μιχαλη μου, βοηθας φιλε πολυ ολους μας (και οχι μονο εσυ) και εννοειται πως εισαι ο καλυτερος στον τομεα σου...να τα λεμε αυτα!!!!χεχε

Ilias D είπε...

xaxaxaxa
Καλησπερα Γιανναρε(μια κ αναφερεσαι σε μικρους κ ιδιαιτερα σε πολυ μικρους).
οπλαρχηγε(κ το ομικρον με μικρο) κανενας δεν υπονοεισαι οτι κρυφτηκες ...εγω τουλαχιστον(υποθετω κ πολοι αλλοι) στεναχωρεθηκα για τις επιλογες σου στην πληροφορηση ...κ εχεις την συμπαθεια μου γιατι δεν εκτιμω οτι ξυπνησες ενα πρωι κ βρηκες κατω απο το μαξιλαρι σου ενα γεματο βιβλιαριο,γιαυτο κ το λιγο δηκτικο υφος μου(λιγο,κυριολεκτω).
Τωρα,για να μην παρεξηγηθω,οι κυβερνωντες παραειναι ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ,αλοιμονο σε μας κ ειδικα στους νεους,θα εξαφνισουν ολοκληρη γενια.

paolostar είπε...

Ένας ένας φεύγουν οι μεγάλοι της μουσικής...Ο Prince και o Jackson στα 80's ήταν όπως ο ολυμπιακός και παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο.Θυμάμαι όταν έβγαζε ο ένας maxi single προπομπό του άλμπουμ πού θα ακολουθούσε αμέσως περιμέναμε να δούμε ποια θα είναι η απάντηση του άλλου.Παρεπιπτοντως χορευταραδες και οι δύο με ένα κλικ παραπάνω ο Jacko...
Καλησπέρα αε όλους.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

μια ερωτηση απορια...οι τραπεζες επηρεαζουν περισσοτερο τον ΓΔ ή τον FTSE??

Ilias D είπε...

Τα δε σπρεντακια 56 μοναδουλες κατω ...
για να μην ξεχνιομαστε.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΙΧΑΛΗ

καλησπέρα ΠΑΝΟ καλησπέρα ΗΛΙΑ

Ilias D είπε...

Διαβασα το
...........................
αντί να σε ταΐζουμε τζάμπα γνώση, πληροφορίες και ανάλυση.
......................

Τα ειπες ολα ΜΕΓΑΛΕ.

giannhs kon είπε...

ΚΩΣΤΑ

ρίξε μια ματιά εδώ …………….εχει και επιλογές

http://www.helex.gr/el/index-composition

Panos είπε...

Γεια σου Γιαννο μας εχουν λειψει τα καρτουν σου...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ευχαριστω...

Panos είπε...

Αχ βρε ΑΡΤΑΧΙΑ...το εχω πει πολλακις (χαχα οχι ο βλακας ο υπουργος) πως εισαι ολα τα λεφτα..χαχαχα

austin είπε...

Δεσμεύουν και τα αποθεματικά των νοσοκομείων. Για να ετοιμαζομαστε... Δεν φτάνει η στάση πληρωμών προς πάσα κατεύθυνση.. Τραβανε και αποθεματικά