Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

FTSE

X.A.A. LIVE 




                                                                                σχόλια για τη συνεδρίαση online
FTSE :ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..
[ Δεν περνάς κυρα- Μαρία ..]

Η κατερχόμενη περιοριστική S απο την εβδομάδα της επαναφοράς απο τα capital controls ( 3 Aυγούστου 2015) αποτελει ισχυρή αντίσταση στο επίπεδο που επισημαίνεται με μπλε τετραγωνάκι .
Την προηγούμενη εβδομάδα ο δείκτης έκλεισε ακριβως πάνω στον απλό κινητό μέσο 30 εβδ.
Στο επίπεδο αυτο βρίσκεται και το 61,8% της ακολουθίας fibo απο τα υψηλά tvn 241,2 μον εως τα χαμηλά των 107,52 μον.

H επικυρωμένη διάσπαση της κατερχόμενης S  θα δώσει κίνηση προς  την G  των 220 μον. Αλλα αυτό θα απαιτήσει συγκεκριμένες ειδήσεις μεγάλου θετικού βάρους.
Iσχυρή στήριξη σε περίπτωση υποχώρησης οι 141-145 μον.

61 σχόλια:

Ilias D είπε...

Καλημερα κ καλη βδομαδα παιδες.
Ολα τα χτεσινοβραδυνα του Ηλια σοβαρα κ χρησιμα,εγω θα σταθω στο παρακατω.

Ο/Η hippy είπε...
......................
Μιχάλη την ώρα που ήρθε ο Γιώργος μιλούσα με τον Σχινά (ξέρεις πρώην πρόεδρο της Solidus) με τον γνωστό γιο κλπ. Δεν μου φανηκε να φοβάται ότι πάμε για εκλογές.

25 Απριλίου 2016 - 12:41 π.μ.

Οχι οτι κα να γινουν θα εχουμε καμια καταστροφη στο ΧΑ.
Αντε με το καλο σιγα σιγα.

Panos είπε...

Καλημερα Ηλια, καλημερα σε ολους και καλη Μεγαλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Unknown είπε...

καλημερα.κ εκλογες ν γινουν δεν υπαρχει θεμα.12 ιουν ή σεπ αν κ προσωπικα δεν το βλεπω αλλα ειναι κ αδιαφορο.δραχμη εχει φυγει σαν σεναριο αφου μας εσκισε στα μνημονια ο τσιπρας

Unknown είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2016/04/blog-post_6181.html?m=1

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Τελικά πόσο ωραία είναι να έχουν απεργία τα ΜΜΕ.. Αντί να ακούς καταστροφολόγους και ότι έχουμε ή δεν έχουμε συμφωνία, ακούς μουσικούλα και χαλαρώνεις.

Αυτά όλα αν έχουμε άνοδο και όχι αναταράξεις και τίποτα εκπλήξεις...

Το πετρέλαιο μεγάλες αντοχές. Ούτε αυτό θέλει να διορθώσει αν και κάνει μία συσσώρευση το αργό, έχοντας αφήσει (μέχρι τώρα, γιατί σήμερα μπήκε στο χάσμα) ένα μικρό χασματάκι.

Γενικά τα έξω δεν θέλουν να διορθώσουν. Ίσως να περιμένουν και τον Μάιο

hippy είπε...


Καλημέρα

επναναποστάρω συμπληρωμένα ότι άκουσα (και κυρίως πως κατάλαβα) απ΄το Money Show

Τα πάντα όλα έχουν διπλή ανάγνωση. Πχ

1) Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αττικής παραπονέθηκε για την ανικανότητα απορρόφησης του ΕΣΠΑ καθώς από κεφάλαια 2 δις στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Αττικής έφτασαν μόνο 60 εκ.

Οκ (λέω εγώ) αλλά κατά 90% τα ποσά αυτά κατευθύνονται στα έργα υποδομής, στις μεγάλες οδικές αρτηρίες.

Ποιοι τις φτιάχνουν? Από που πήραν τα χρήματα οι κατασκευαστές υποθηκεύοντας τις?

Follow the money.

2) Σε συζήτηση με τον κ. Στέφανο Κοτζαμάνη μου επισήμανε 2-3 ενέργειες που όταν θεσμοθετηθούν αξίζει να μπούμε δυνατότερα καθώς επιτέλους κάτι θα κινείται όπως πχ η ενεργειακή διασύνδεση των νησιών, τα ενεργειακά σπίτια (έργα που σε μια 5ετία θα έχουν κάνει απόσβεση) και κυρίως τα Κόκκινα Δάνεια. Όχι μόνο γιατί θα θα δώσουν κεφάλαια στις συστημικές αλλά κυρίως διότι αυτοί που θα τα αγοράσουν απ΄τα funds είναι θα είναι οι επενδυτές που περιμένει η αγορά (σκεφθείτε πχ να αγοράσουν οι Νορβηγοί της Marine Farm το ΝΗΡ ή την ΣΕΛΟ). Αυτό με τα κόκκινα δάνεια το επεσήμαναν ΟΛΟΙ στα πηγαδάκια.

3) Η νέα αγορά (μικρών) ομολογιακών δανείων που οργανώνουν Κεφαλαιαγορά και ΕΧΑΕ είπαν οι κ. Γκότσης και Γκόβαρης θα είναι νέο χρήμα τόσο για τις ΜΜΕπιχειρήσεις, όσο και για τις τράπεζες που θα αναλάβουν τις εκδόσεις αλλά και για τις ΑΧΕ (κ ΕΧΑΕ) καθώς αυξάνει το αντικείμενο τους. Επίσης ο 2ος ενημέρωσε ότι το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών προχωρά κανονικά, έχουν αγοράσει περίπου 990,500 μετοχές με μτ Ε 4,71 (που προσεχώς θα ακυρωθούν κατα 90%) κατι που θ΄ανεβάσει το ποσό μερίσματος + επιστροφή στα 0,325 (από 0,32-σιγά τα ωά, αλλά του κ. Γκόβαρη του φαινόταν σπουδαίο). Το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζουν (άρα στηρίζουν).

4) Ο κ. Πολυχρονίου της ΣΕΔΥΚΑ στάθηκε στην υπεραπόδοση άλλων εταιρειών του 25αρη έναντι των τραπεζών (πιθανολογώντας επανάληψη του φαινομένου στον επόμενο κύκλο). Προσωπικά δεν το ποντάρω με το σκεπτικό ότι έχουν κρατήσει αρκετή από την κεφαλαιοποίηση τους στην πτώση οπότε δύσκολο να ξαναπαίξει το έργο του 2012 (όπου ο ΟΤΕ κ ΔΕΗ είχαν υποχωρήσει στο 1,10-ΕΧΑΕ στα 2 κλπ).

Επεσήμανε επίσης το γνωστό σε όλους μας "το χρηματιστήριο λειτουργεί με γνώμονα τα κέρδη των εταιρειών-δεν το νοιάζει τι κάνει η οικονομία" εννοώντας προφανώς ότι στο ΧΑΑ υπάρχουν και εξαγωγικές εταιρείες που τις βολεύει η κατάσταση καθώς έχει μειωθεί το εργασιακό κόστος ενώ λίγο τους απασχολεί η ζήτηση στη χώρα. Επίσης διετύπωσε την (απόλυτη) θέση ότι το ΧΑΑ είδε τα χαμηλά του στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη κι ότι όποια διόρθωση έλθει προσεχώς θα εξαντληθεί στις 500-520 μονάδες max.

Πριν από αυτόν προβλήθηκε βίντεο όπου κατέθετε τις απόψεις του ο κ. Κ. Βέργος. Ο καλός καθηγητής (σταθερά αρκούδος για τις αγορές) κατέθεσε αιτιολογημένη άποψη ότι επίκειται διόρθωση τουλάχιστον κατά 20% στις αγορές και προειδοποίησε για τα προβλήματα στις ευρωπαϊκές τράπεζες και μεταλλουργικές.


Προσωπικά κι η διόρθωση των ξένων αγορών λίγο με φοβίζει. Πραγματικά έχουν τρέξει πολύ κι ο πειρασμός αποκομιδής κερδών έντονος (αν όχι σε εξέλιξη). Που θα τα πάνε? Αργεντινή (μετά την 15χρονη αγρανάπαυση), Βραζιλία (ολυμπιάδα) και γιατί όχι Ελλάδα (την πλέον υποτιμημένη αγορά σε ευρώ) λέω εγώ. Εννοείται μετά την ψήφιση των νομοσχεδίων που (κατά τη γνώμη μου) μηδενίζουν πιθανότητα Grexit και δραχμής τουλάχιστον μέχρι το 2018. Ακόμα και με τις αμοιβάδες στην εξουσία.

Δεν πετώ στα σύννεφα, είμαι ωστόσο μετρημένα αισιόδοξος πως ίσως προς το Φθινόπωρο χαζοδημιουργηθεί τάση. Για να το πούμε λαϊκά "κοιμάμαι με μάτια ανοιχτά"

hippy είπε...

Να προσθέσω ότι η μαριδαία ψυχή μου επιθυμεί συνεχή κι άεναη άνοδο στο ταμπλό το μυαλό όμως αντιδρά και υποστηρίζει ότι μια λογική διόρθωση θα βοηθήσει για κατάκτηση υψηλότερων στόχων.

Για να δούμε.

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους.
Καλό είναι να περνάμε και από καμιά εκκλησία για ένα κεράκι μέρες που είναι.
Ευχαριστούμε Ηλία.

Unknown είπε...

ανοιξα λιγα σορτ στην πειρ ετσι για το μεροκαματο χεχεχεχε

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους .Καλη Μεγαλη Εβδομαδα.
Ευχαριστουμε ιδιαιτερα Ηλια για ολη την ενημερωση και τις αποψεις απο το Money Show

michele είπε...

Oσον αφορα τον Σχινα, καμμια ιδιαιτερη εκτιμηση απο μερους μου ουτε σαν ανθρωπο των αγορων, ουτε σαν ..Συριζαιος.
Κι εγω πιστευω οτι αυτοι εδω δεν θελουν να ξεκολλησουν ευκολα απο καρεκλες ,παρ οτι κανουν μεγαλη ζημια

Ας ψηφισουν τα μετρα και βλεπουμε

austin είπε...

Της μαρκετιάς το κάγκελο γίνεται ρε παιδιά! Το φαγκρί τι ήταν αυτά που έκανε... χαχα

Unknown είπε...

να σορταρω και την μιγα λιγο να βγαλω συκωταριες αρνια στο τραπεζωμα χεχεχεχε

Lorac είπε...

Καλη Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους/όλες . Η ποιοτητα της ανοδου θα φανει στην διόρθωση της. Ευχαριστουμε και για τα minutes κ.Hippy. Σαν ομαδα λοιπόν που αναφέρατε να σας πω οτι με προβλημάτισαν αρνητικά αυτά που μας παραθέσατε. Προς αποφυγη παρεξηγήσεως όχι αυτά που γράψατε εσείς ,αλλά αυτά που προφανώς ακούσατε απο τους άλλους.

Για παράδειγμα , θέλω να μου πείτε ποιός απο ολους αυτούς πριν απο κάπου 8 μήνες που το συζητάγαμε ανοικτά στου κ.Μορφονιού είχε αναφέρει/ή αναφερθεί έστω στην αλλαγη της κατηγορίας και τις πιθανες μεταβολές που θα είχαμε? Τελικά με συνδιασμό και άλλων παραγόντων κάναμε νεα χαμηλά με την αλλαγή κ.Hippy μου.

Το μόνο θετικό είναι που μας μεταφέρατε ότι η αποχή του Τάκη είναι απο τρέξιμο και όχι κάτι αρνητικό. Φαντάζομαι τον γνωρίσατε για να έχετε το ινφο.

Κατασκευαστικες εεε? Veni vidi Vinci αλλα κ.Ομαδάρχα προσέξτε το Μάιο εχει δικαστικό ενδιαφέρον οπότε καντε τα κουμαντα σας. Ο ταπ ανήκει στην κατηγορια κατασκευών??

michele είπε...

Συμφωνω με Lorac,προσωπικα πιστευω οτι αυτο το relief rally αποκαθιστα καποιες τιμες,το εχω ξαναπει.
Η υπογραφη της συμφωνιας και μονον,δυσκολα μπορει να οδηγησει σε τιμες ΓΔ ανω των 631 μον .Απαιτεται σοβαρη πολιτικη και εφαρμογη των συμφωνηθεντων για υψηλοτερα επιπεδα.

Αλλα ολα ειναι θεμα ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. Στοντραπεζικο τομεα ( που χαθηκε) ,στο πολιτικο προσωπικο ( που χαθηκε) ,στις κινητες αξιες( που χαθηκε).

Αποκατασταση εμπιστοσυνης για υψηλοτερα επιπεδα δυσκολα μπορουν να φερουν ιδεοληπτικοι και ανικανοι.

Εξωστρεφεις εταιρειες με τζιρους> 50% στο εξωτερικο και τομεις οπως μεταλλα-κατασκευες ,ενεργεια μπορουν ενδεχομενως να αυτονομηθουν.

Panos είπε...

Παντως σαν μαγαζι καλα κραταει , για την ωρα , αν δουμε και τα εξω που παραειναι κοκκινα...ειδικα ο Γερμανος

Lorac είπε...

Μιχαλή ανταποδίδω την συμφωνία και με κάλυψες στην σκέψη με την τελευταία παραγραφο.

Όσο ο Θείος Μαριος κόβει ευρωμπικινια το νόμισμα θα παραμενει χαμηλά.Εντος βέβαια ενος εύρους τιμών για να γίνεται και το απαραίτητο παιγνιο στα φορεξ. Οποτε οι ευρωπαίοι -αρα και οι έλληνες- εξαγωγείς ή όσοι εισπράτουν σε ντολάριος θα είναι κερδισμένοι. Το ειχε αναφέρει και η δκση της Βιοχαλκο στα αποτελέσματα του '15.

Στην ενεργεια περα απο τους αγωγους και τα γεωπολιτικα υπάρχει και η απόφαση της ΕΕ να ενισχύσει τα ΑΠΕ . Σωστό / λαθος δεν με ενδιαφέρει.Λιγη προσοχή θέλει απο όσους ντοπιους πανε να κανουν μπιζνες με Περσια. Δείτε και πίσω απο το τυράκι.

Περι ελλακτωρ ως παράδειγμα. Απο τα 1 (φαντάζομαι λίγοι τον εχουν απο τα 0,86) πήγε 1,51 και μετά πάλι 1,06 και τώρα πάλι 1,38 ψηλά ως τωρα. Όμορφη κινηση. Αλλά απο την αρχή του 2015 εχει κάνει 3 ψηλά παρόμοια και πάνω στην γραμμη (που ενώνει τα ψηλά αυτά). Οι 2 πρώτες τελειωσαν 25 του μηνα και 27 του μηνα και τώρα 25 είμαστε πάλι στην γραμμή. Οπτικά (και τεχνικά) έχει διαφορα η κίνηση σήμερα , αλλά όπως και να έχει θέλει εγρήγορση.

hippy είπε...

Τα νέα χαμηλά όλοι ξέρουμε που οφείλονται. Προσωπικά (αντίθετα στο τι θα επιθυμούσα) πιθανολογώ ανασχηματισμό μετά την ψήφιση των νομοσχεδίων και ότι αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να παιδεύεται και να παιδεύει τη χώρα πιθανά μέχρι και το 2017. Και με δαύτους φορτωμένος κάνω τα κουμάντα μου. Πιθανή αλλαγή θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, μακάρι να έρθει.

Στα καθ΄ημάς όπως λέγαμε χθες με τον Γιώργο κυρίως ΕΤΕ κ ΠΕΙΡ (λιγώτερο οι άλλες) είναι σχεδόν με ολοκαίνουργους μετόχους συνεπώς η καθαρή υπέρβαση του Ε 0,30 θα χρειαστεί 2-3-4 κρούσεις καθώς σχεδόν όλοι είναι εγκλωβισμένοι.

Θα χρειαστεί να πάει 0,305 να μην πουλήσω ο άπληστος σκεπτόμενος "επιτέλους ήρθε η ώρα μου" να διορθώσει στα 0,285 και να μου τα χώνω για την απληστία μου, να ξαναπάει 0,303 και πίσω 0.282 και να με βρίζω "πόσο μ@λ@κας είσαι αγόρι μου" κι όταν με το καλό ξαναχτυπήσει το 0,30 να τα δώσω ανακουφισμένος για να το δω μετά ν΄αρμενίζει προς το 0,36 και να βγάζω αφρούς.

Κανένας δεν μοιράζει χρήμα, συνεπώς παίρνω τόσο ρίσκο όσο αντέχει η ψυχή μου.

Χρήστος είπε...

Καλημέρα, αυτο-αναιρώ, για σήμερα μόνο, το αυτο-εμπαργκο μου, χαχαχα,.... στο εκλεκτό forum, του εκλεκτού Mike, μόνο και μόνο για να ευχηθώ στους καλούς/ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ φίλους εδώ, να περάσουν καλά τις ημέρες του Πάσχα και Καλή Ανάσταση (από κάθε πλευρά).
Artaxia, μην σταματάς να λες τις εκτιμήσεις και τις απόψεις σου, εδώ ή στο δικό σου ‘’σπίτι’’.
Κε Ηλία (Hippy), εύγε για την (πάντα) καλή σου διάθεση να βοηθάς.
Εντάξει, ..... για τον Host, τι να πω....όπως σου έγραψα και στο f/b, Mike, σε παρακολουθώ πάντα.....είσαι μοναδικός σε γνώσεις, ευγένεια αλλά και στο κέφι που κάνεις πράγματα.
Στα χρηματιστηριακά (για να μη χαρακτηριστώ άχαρτος), κρατάω ακόμη τη θέση στον ΟΛΠ (από τα €10,10, είχα γράψει σχετικά) και έχω ‘’κτίσει’’ καλή (για τα δικά μου δεδομένα) θέση σε ΟΤΕ, ΕΧΑΕ και ΟΠΑΠ. Είμαι 75% μέσα και 25% μετρητά.
Τράπεζες έχω πάαααααρα πολύ καιρό να αγγίξω, δεν είμαι καλός στο γρήγορο trading…………….
Στα πολιτικά, άποψις μου, .......είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν συμμερίζομαι και πολύ την αισιοδοξία ορισμένων φίλων .......επίσης, λίγο αρχίζω να ανησυχώ με την κατάσταση στο Αιγαίο, τους τελευταίους μήνες, μη γίνει καμιά στραβή με τον ψεκασμένο και τους Τούρκους........
Αυτά...... και να περνάτε καλά....είπαμε....οι ΚΑΛΟΙ και ΤΑΠΕΙΝΟΙ............, οι άλλοι είναι άξιοι της μοίρας τους.:)

michele είπε...

Γι αυτο το λογο σε τετοιες -σημαντικες-τιμες ,κυριαρχει η σκεψη απο την μεγαλη πλειοψηφια των κατοχων ," να παρω τα λεφτα μου πισω"

Αυτη η σκεψη που μετατρεπεται συχνα σε πωληση,ωθει μετα απο κανα-δυο σκαμπανεβασματα τις μετοχες προς τα πανω,οταν θα εχουν φυγει οι φοβισμενοι και δεν θα υπαρχουν πωλητες απο πανω.

Αυτο που λες Hippy ειναι η κλασσικη -εμπειρικη- αλλα και τεχνικη κινηση, που ειχε εκλαικευσει σωστα ο φιλος Δημοσθενης,λεγοντας

" την πρωτη πουλαμε ,την δευτερη κραταμε" .Αναφερομαο στο τελευταιο σκελος του σχολιου σου.

michele είπε...

Χρηστο ευχες για το Πασχα,προσοχη στην κινηση της αγορας ευχομαι
και να..αναμενεις ενα mail απο μενα με κατι ενδιαφερον.

michele είπε...

Οσο για τον Ελλακτωρα που ανεφερε ο φιλος LORAC ειχαμε εξετασει την κινηση στις 5 Απριλιου εδω:

http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2016/04/blog-post_5.html#more

Ξεκινησαν καλυψη και τα παιδια της euroxx για τον τίτλο :

http://www.euro2day.gr/news/market/article/1415975/ellaktor-megala-perithoria-anodoy-vlepei-h-euroxx.html

michele είπε...

Προτεινω και αυτο:
http://koutsomitis.blogspot.gr/2016/04/2016-2017.html

του φιλου και εξαιρετικου ανεξαρτητου δημοσιογραφου Γιαννη Κουτσομυτη

michele είπε...

Κρατικοχαρτο που βαλαμε εδω την Πεμπτη,ανεβαινει πονηρα χωρις ογκο

Nemoz είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

Οπλαρχηγέ αφιερωμένο! :-)

Γερμανικά ΜΜΕ: Παραιτείται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος -Ο Τσίπρας αναζητεί νέο ΥΠΟΙΚ

http://www.iefimerida.gr/news/263856/germanika-mme-paraiteitai-o-eykleidis-tsakalotos-o-tsipras-anazitei-neo-ypoik

ArTaXiA είπε...

Χαιρετώ τους φίλους.

ArTaXiA είπε...

Στο ΥΓΕΙΑ συνεχίζουν τις ασκήσεις με την κλίση ρημάτων α' συζυγίας σε -έμω.
Διανέμω
διανέμεις
διανέμει
διανέμουμε
διανέμετε
διανέμουν.

Unknown είπε...

ελα να κλεισω θεση ...χεχεχε καλο απογευμα χεχεχε

ArTaXiA είπε...

Τι να κλείσεις Τραπεζίτη;

hippy είπε...

"Με στραβό θα κοιμηθείς το πρωί θ΄αλληθωρίσεις" λεει η λαική παροιμία (και η γιαγιά μου).

Με τους τεχνικάριους που άρχισα συναναστροφή δύσκολο ν΄αποφύγω το κόλλημα.

Ο Ελλάκτωρας στην πάνω γραμμή Bolliger κι ο γρηγορότερος RSI στα ψηλά του επίσης αλλά με υποψία καθοδικού γυρίσματος. Διόρθωση unde portas?

austin είπε...

Κάκιστο το σημερινό κερί πάντως μέχρι τώρα...Κάκιστο!

michele είπε...

Hippy δεν μπορεις να πεις,δεν βαραινω πολυ τα γραφηματα για να ειναι κατανοητα για ολους.
Αλλωστε εσυ ως θεμελιωδης τι αναγκη εχεις; μια ματια σε κανα γραφημα

ArTaXiA είπε...

Είμαι με το χέρι στο πλήκτρο. Samba Κλαρίνα....

michele είπε...

Το ΥΓΕΙΑ ειναι προ των πυλων διασπασης ισχυρης αντιστασης και απο κατω στα 0,1320 εχει ενα μεγαλο gap .

Tην προηγουμενη εβδομαδα,αλλαξε ειδικο διαπραγματευτη, επομενως πολλα χαρτα πανε και ερχονται λογω ..εμπορευσιμοτητας

ArTaXiA είπε...

https://youtu.be/2Yb8q52ebJM

Είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω!

austin είπε...

Με πάρα πολύ βιασύνη...Το φαγκρί πάτησε σχεδόν σε ωραίο σημείο. Αν δεν το χάσει...Ίσως σπάσει πλέον και το 18,3. Περίεργη πολύ η κίνηση του σήμερα.

austin είπε...

Αυτό το σκούπισμα στα ταμειακά διαθέσιμα, καθόλου δεν μου αρέσει! Τι παίζει? Οκ, έχουν ξεμείνει από λεφτά, το καταλαβαίνει και ο πιο χαζός αυτό. Αλλά γιατί, αφού πάμε σε συμφωνία, βουτάνε τα πάντα πάλι?

Ε ρε...γλέντια θα έχουμε νομίζω! Άντε με πολύ ιδρώτα να φτάσουμε μέχρι πέμπτη να δούμε τι θα συμβαίνει μέχρι τότε. Δνε έχουμε και ΜΜΕ...πωπωπω, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

michele είπε...

Μια χαρα τα ξεφορτωθηκαμε αυτα Austin.

Nα πουμε εδω οτι ο Τρακης Γιαννακοπουλος που στηρθξε Συριζα ,επειδη τον κυνηγαγε ο Αδωνις
περασε στην επιθεση σημερα :

http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/690764/apokleistiko-newsbomb-gr-ta-aderfia-toy-tsipra-kai-i-plasti-asfalistiki-enimerotita

michele είπε...

Παμε προφανως 585

austin είπε...

Ένα κερί που σε πιάνει η ψυχή σου. ΕΙδικά στο παράγωγο. Μιλάμε για πολύ ασχήμια. Το έχει αγκαλιάσει και το προηγούνο κερί του 25άρη...μία ωραία ατμόσφαιρα διόρθωσης.

Ε, δεν είναι και κάθε μέρα του αη γιαννιού να σώζει στο τέλος τη συνεδρίαση, οπότε κάπου εδώ γύρω μας βλέπω να κλείνουμε για σήμερα.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ειναι σιγουρα την Μ.Πεμπτη.... Έκτακτο Eurogroup ??



-Έχεις 3 ευχές.

-2 χάμπουργκερ και μια πατάτες

ArTaXiA είπε...

Felicita ai momenti
ed un mondo incerto...

Δώσε και Σώσε

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

α... μην ξεχασω....Συγχαρητηρια στην ΕΧΑΕ...

michele είπε...

macche, Tonino Carotone;

austin είπε...

Η καλύτερη μετοχή του ταμπλό...ο άβακας! χαχα.

michele είπε...

Προσπαθει να αποκαταστησει και αυτο το ..ανεκδοτο μετοχης Austin καποια λογικη τιμη

ο ΣΕΝΤΡ καλουλης ειναι τελευταια :)

austin είπε...

Λογικό να μην το σώσει σήμερα το κερί.. Πολύ πολύ χάλια, μόνο με έκτκατο eurogroup ίσως παίξει από αύριο. Αλλιώς πάμε κουβά...

michele είπε...

Ειπαμε εβδομαιαιος 30 αρης ,γραμμη απο πανω κατερχομενη,που θες να παει; και κυριως ΓΙΑΤΙ να παει

austin είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

Στην περιοριορισική γραμμούλα σου. Στην προσδοκία ότι θα κλείσει η αξιολόγηση. :-)

austin είπε...

ΔΕΗ τι χώσιμο τρώει...Φοβερό!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οταν πας για συμφωνια και μαλιστα βγαινει και λευκος καπνος δεν σκουπιζεις τα διαθεσιμα φορεων τουλάχιστον για λογους ψυχολογιας αγορας...ας ειναι μνημονιακη δεσμευση...η αγορα σημερα του ειπε του Τσιπρα κλεισε γιατι θα πεσει ξυλο.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Tωρα για ποιον ειναι το ξυλο....???ειναι θεμα..!

michele είπε...

Σε τετοιες περιπτωσεις Κωστα τρωνε ξυλο και αυτοι που δεν φταινε

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

δυστυχως τρωνε και το περισσοτερο

michele είπε...

Μαυρο egulfing που μπηκε παλι μεσα στο rising wedge,το νου σας

Ilias D είπε...

http://www.protothema.gr/world/article/573108/obama-se-merkel-apaiteitai-elafrunsi-tou-ellinikou-hreous-gia-na-katastei-viosimo/

austin είπε...

Κάκιστα κεριά όλες οι τράπεζες. Πολύ κακό κερί ο ΓΔ, που δείχνει (μαζί με ταλαντωτές) για γύρισμα....Η αγορά μάλλον πάλι προηγείται και ίσως ξεκινάει η προεξόφληση της φορολαίλαπας.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

....ξεκινάει η προεξόφληση της φορολαίλαπας..Αυτη δεν ειναι γνωστή???

austin είπε...

Ναι αλλά δεν ήταν γνωστό ότι θα εφαρμοστεί...ολοκληρώνοντας την αξιολόγηση.

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση