Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

13 σχόλια:

paolostar είπε...

Πάντως σήμερα πρέπει να έγινε και χοντρή διανομή κυρίως στις τράπεζες και αυτό φάνηκε και στο κλείσιμο της ΕΤΕ.Άλλωστε με τέτοιο τζίρο όλοι θα περίμεναν κλειδωματα στις τράπεζες(αλήθεια που είναι εκείνες οι εποχές).Ακούγοντας και τις γνώμες των πιο ειδικών...
Καλησπέρα σας.

austin είπε...

Τράκαρε παντως και το γκρεκ προς το παρόν. Μεγάλος όγκος επίσης...

michele είπε...

Paolo ,προφανως ειχαμε σημερα κλεισιμο θεσεων και λογω τεχνικης κινησης,αλλα μην ξεχναμε το ανεφερα καποια στιγμη νομιζω οτι
το ΔΝΤ δεν εχει εκφρασει ακομα αποψη για τα αποτελεσματα του eurogroup

Unknown είπε...

Η γερμανική τράπεζα ProCredit άνοιξε τρία υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη χορήγηση ρευστότητας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Παρά την κρίση, οι ιθύνοντες της τράπεζας διακρίνουν αμοιβαίες προοπτικές κέρδους.

Η όξυνση της κρίσης χρέους καθιστά την Ελλάδα «κόκκινο πανί» για πολλούς επίδοξους επενδυτές. Ως εκ τούτου το άνοιγμα τριών υποκαταστημάτων της γερμανικής αναπτυξιακής τράπεζας ProCredit Bank στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα.

Unknown είπε...

H Alpha Bank ανακοίνωσε ότι σήμερα  10 Μαΐου 2016 ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πώληση του 100% της εταιρείας του ομίλου Alpha Bank A.D. Skopje στη Silk Road Capital, κατόπιν λήψεως των σχετικών κανονιστικών εγκρίσεων.

Η αγοράστρια εταιρεία ανήκει σε ιδιώτη Ελβετό επενδυτή, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τραπεζικό τομέα της Κεντρικής και της Νοτίου Ευρώπης από το 2001.

Unknown είπε...

Το ροιτερς έβγαλε την είδηση... Γιαυτό κ οι τράπεζες δεν τράβηξαν γιαυτό και η.. Αναδιανομη που λένε οι φίλοι!!

austin είπε...

Μιλάμε για φαιδρες καταστάσεις...
Ασχολούνται με τις γραβατες. Καίγεται η χώρα και μας νοιάζει αν ο γελοιος θα βάλει γραβάτα η όχι. Δλδ αν θα κάνει το αυτονόητο.

Απόδειξη υποκουλτούρας

Ilias D είπε...

Λαθος κυριοι κ κυριες.
Αυταπατες ΔΕΝ ειχε η Νιτσα...πηγε με τον Μπαμπη μονο για το σεξ.
Τα αλλα ειναι πρασινα δαμασκηνα κ ψιλες ελιες.
Οσο για τον Προεδρο του 15μελους,ουτε αυτος ειχε αυταπατες.
Εκανε αυτο που του επετρεψε ο σοφος λαος κ δη οι χαχολοι.
Καλησπερα σας.

paolostar είπε...

Πολύ πολύ σωστό αυτό που λες με το ΔΝΤ.Μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος.

cornelsen είπε...

Το βασικό είναι ότι ο ΓΔ (και ο 25άρης) έχουν βγει από μακροχρόνια πτωτικά κανάλια και έχουν δοθεί αγοραστικά σήματα από μεσο/μακροπρόθεσμα συστήματα.

hippy είπε...

"Ο/Η ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ Dd είπε...
Ερχεται κ ο ανασχηματισμος..."

Προηγείται το συνέδριο του συριζα κ. τραπεζίτη. Επίσης να διευκρινήσω ότι δεν εννοούσα εσάς όταν έγραψα το πρωί για τους εκλογολάγνους.

hippy είπε...

"Μιλάμε για φαιδρες καταστάσεις...Ασχολούνται με τις γραβατες. Καίγεται η χώρα και μας νοιάζει αν ο γελοιος θα βάλει γραβάτα η όχι. Δλδ αν θα κάνει το αυτονόητο.

Απόδειξη υποκουλτούρας"

Φίλε Γιώργο έχε την αναποτελεσματικότητα τους σταθερά κατά νου και μην μου αγχώνεσαι.

Ρώτησα για την μικρή αγαπημένη σου φαρμακευτική και μου είπαν "καλή είναι αλλά η CLDX καλύτερη. Έχει χρήμα μέχρι το 2018 (το πιο σημαντικό για αυτού του εταιρείες) και ικανοποιητικά αποτελέσματα. Εγώ μια θεσούλα την πήρα, εσύ καλού κακού ρώτα και τους Θεσσαλoυς.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αγαπητέ hippy..ισως ο μονος που εχει μιλήσει για εκλογές εδω ειμαι μονο εγω...Μην δισταζεις να αναφέρεις το ονομα μου..δεν θα σου κρατησω κακια.Αλλα απο την αποψη που εκφραζω εως την εκλογολαγνεια ειναι μεγαλη η διαφορα.Εχω αποψη και την λεω και επιμενω μονοτονα πολλες φορες...Θα μπορούσα να λεω οτι αγορασα τραπεζοχαρτα στις 420 και οτι τα ξεφορτωσα σημερα αυριο...Εγω μιλαω για την σταση που εχω κρατήσει σε ολη την ανοδο καθαρα και ξαστερα και δεν κανω γυμναστικες επιδείξεις. Καλημέρα.